sex videos
site
phim sec

10  Έξυπνα Τεχνάσματα που Εφαρμόζουν οι Χειριστικοί Άνθρωποι πάνω σας για να Πετύχουν τους Σκοπούς τους!

10  Έξυπνα Τεχνάσματα που Εφαρμόζουν οι Χειριστικοί Άνθρωποι πάνω σας για να Πετύχουν τους Σκοπούς τους!

Μερικές φορές καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις πράξεις μας. Δεν αναφερόμαστε σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, αλλά σε καταστάσεις που κάποιος προσπαθεί να εισβάλλει στο μυαλό μας και να μας αλλάξει τον τρόπο σκέψης.

Σήμερα, θα μοιραστούμε μαζί σας κάποια εκπληκτικά τεχνάσματα ψυχολογικής επιρροής που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε πότε κάποιος προσπαθεί να σας χειριστεί. Τα τεχνάσματα αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και εσείς με τον αντίθετο σκοπό, για να πάρετε από τους άλλους αυτό που εσείς επιθυμείτε. Για να δούμε, πώς μπορούμε να αποφύγουμε αυτές τις παγίδες του μυαλού!

10. Λαγνεία και επείγουσα ανάγκη!

Η επιθυμία να συμμετέχουμε σε μια κοινότητα είναι μια βασική, πρωταρχική, ανθρώπινη ανάγκη. Οι ιστοσελίδες κράτησης ξενοδοχείων χρησιμοποιούν συχνά αυτό το τέχνασμα. Όταν ενημερώνουν τους υποψηφίους πελάτες χρησιμοποιούν τις εξής φράσεις: Μόνο ένα δωμάτιο διαθέσιμο. Μόλις έγινε κράτηση για το ίδιο δωμάτιο, 2 άτομα βρίσκονται στην ιστοσελίδα τώρα. Το 90% των περιπτώσεων αυτών δεν είναι παρά ένα τέχνασμα.

Αυτή η μορφή επιρροής μας πανικοβάλει και δημιουργεί την εντύπωση ότι κάτι σημαντικό λείπει. Σκεφτόμαστε: «πώς κι έτσι; Όλοι να κάνουν το ίδιο εκτός από εμένα;». Ο Λύκος της Wall Street.

9. Μπερδεύουν τα γεγονότα και τις απόψεις σας.

Βασικός σκοπός κάθε χειριστικού ατόμου είναι να εισάγει το θύμα του σε ένα απατηλό περιβάλλον, ώστε να μην μπορέσετε να αντιληφθείτε τη χειραγώγηση αλλά να τη θεωρήσετε μια αλληλουχία περιστάσεων. Για παράδειγμα, εάν πρέπει να απολύσετε κάποιον, πρώτα πρέπει να αποδείξετε ότι είναι κακός υπάλληλος. Η απόλυση θα φαινόταν τότε μια φυσική επίπτωση. Αποφύγετε την παγίδα. Αξιολογήστε την απόδοσή του υπαλλήλου από τη δική σας πλευρά.

O βασικός ήρωας παραπλανάται, του λένε ψέματα, και εκβιάζεται για να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Ο χειρισμός, σε αυτή την περίπτωση, είναι μέρος της θεραπείας. Διαχείριση θυμού.

8. Στερεότυπα, κι όμως λειτουργούν.

Ο Tolstoy είπε κάποτε, «Όλες οι ευτυχισμένες οικογένειες μοιάζουν μεταξύ τους. Κάθε δυστυχισμένη οικογένεια είναι δυστυχισμένη με τον δικό της τρόπο». Όταν ακολουθούμε στερεότυπα, ασυνείδητα τα προβάλλουμε στη ζωή μας. Αυτό ενδεχομένως να οφείλεται στην πρωτόγονη ανάγκη να αισθανόμαστε ότι είμαστε ίσοι, ή ίδιοι, με τους άλλους ανθρώπους. Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε ότι θέλετε να είστε σαν κάποιον άλλον, θυμηθείτε από πού προέρχεται αυτή η ανάγκη.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας την ιδέα της ιδανικής οικογένειας. Μόλις δούμε ένα ιδανικό πρότυπο, προσπαθούμε να το μιμηθούμε, The Joneses.

7. Δεν σας αφήνουν να το σκεφτείτε. Χρησιμοποιούν την Πίστη!

Ο βασικός στόχος του χειριστικού ατόμου είναι να εξαλείψει την επίγνωση του θύματος και να του αφαιρέσει την ικανότητα να διαμορφώσει και να θέσει λογικές ερωτήσεις επιβάλλοντας την ιδέα μίας άστοχης πεποίθησης. Νομίζετε ότι παίρνετε τις δίκες σας αποφάσεις, αλλά είναι μια αυταπάτη. Ο χειριστικός άνθρωπος μπορεί με μεγάλη επιτυχία να σας φυτέψει μια ιδέα στο μυαλό, σα να είναι δική σας.

Για να το αποφύγετε, απλώς σταματήστε και αναλογιστείτε το εξής: «τι μπορεί να συμβεί εάν δεν επιτύχω αυτούς τους στόχους;». Ο άνθρωπος θλίβεται όταν οι ανάγκες του δεν ικανοποιούνται, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για επιθυμίες που κάποιος άλλος μας επιβάλλει.

O χειριστικός επιβεβαιώνει την εξουσία του επάνω σας, προσπαθεί να γίνει πειστικός, δείχνει τα πλεονεκτήματα της προπαγάνδας με τη χρήση προσωπικών παραδειγμάτων. Γίνεται το alter ego σας, Υes Man.

6. Η τεχνική «σου κλείνω την πόρτα κατάμουτρα»!

Μπορείτε να προκαλέσετε αισθήματα ενοχής σε κάποιον και να ζητήσετε κάτι που επιθυμείτε διακαώς, κάτι εξωπραγματικό, αλλά ο στόχος σας είναι άλλος! Αμέσως μετά ζητάτε κάτι άλλο, μια εναλλακτική για παράδειγμα. Πιθανότατα το άτομο αυτό να συναινέσει και να σας ικανοποιήσει τη δεύτερη επιθυμία σας, πιο λογική σε σχέση με την πρώτη και φυσικά τον αρχικό σας στόχο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά, προφανώς θα αισθανθεί υποχρεωμένος και χαρούμενος που σας ικανοποίησε!

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να καταλάβετε ότι όταν κάποιος σας κάνει μια χάρη, ένα απλό ευχαριστώ ίσως είναι αρκετό. Δεν χρειάζεται να ανταποδίδετε κάθε καλή πράξη που κάνουν οι άλλοι για σας.

Υπάρχει ένα κόλπο: αν θέλετε μια μεγάλη χάρη, ζητήστε πρώτα μια μεγαλύτερη. Πολύ μεγαλύτερη, εξωπραγματική! Όταν ο αντίπαλος αρνηθεί, θα έχει την ενοχή ότι σας πλήγωσε, Τhe Proposal.

5. Μεγαλοπρεπές λεξιλόγιο και λόγια μεγάλων ανδρών!

Όταν χρησιμοποιούμε ειδική ορολογία, μειώνουμε σκοπίμως τη νοητική θέση του αντιπάλου. Ο αντίπαλος ενδεχομένως να αισθάνεται απίστευτη δυσφορία λόγω της ανεπάρκειάς του. Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά, για να του ρίξουμε την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα χρησιμοποιούμε και αυτούσια λόγια σημαντικών ανθρώπων. Τώρα, μπορείτε να κατευθύνετε τη συζήτηση σε όποιο σημείο θέλετε.

Σύμφωνα με τον Mortimer Adler, όταν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις κατάλληλες λέξεις, πιθανότατα να κατηγορήσουμε τους άλλους ότι είναι εξυπνότεροι από εμάς, είναι κόλπο, κυρίες και κύριοι!, Sherlock!

4. Μέθοδος κατακερματισμού!

Το θέμα είναι ότι σκοπίμως κρύβετε στοιχεία της ζωής σας από τους άλλους και τοποθετείτε τους άλλους κάτω από το φως του προβολέα. Τα θετικά γεγονότα είναι τα πιο συνηθισμένα σε κάθε πτυχή τη ζωής. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο γεγονός που έχει αφαιρεθεί από το πλαίσιο δεν αντικατοπτρίζει την όλη κατάσταση.

Για παράδειγμα, σε ένα ινστιτούτο αισθητικής μια μανικιουρίστα σας τραυματίζει κατά λάθος την ώρα που εσείς κουνάτε κατά λάθος το χέρι σας. Θα φύγετε με τη λανθασμένη εντύπωση ότι όλες οι εργαζόμενες στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι ακατάλληλες, ωστόσο δεν είναι έτσι.

To συναντούμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε προάστιο. Όλοι θέλουμε να δείξουμε την λαμπερή πλευρά του εαυτού μας, κρύβοντας την κακή πλευρά πίσω από τον φράχτη, Νοικοκυρές σε απόγνωση.

3. Τα ’παμε και τα συμφωνήσαμε!

Μερικές φορές δεν έχουμε χρόνο να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά, οπότε συμφωνούμε να κάνουμε μια τρέλα. Μην ξεχνάτε ότι σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να πείτε ή να αναζητήσετε έναν συμβιβασμό. Οπότε, ο χειριστικός άνθρωπος θα πει: «Έλα τώρα, αφού υποσχέθηκες ότι θα βοηθήσεις», ή «Νόμιζα ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σου!». Μην ντραπείτε να αρνηθείτε και μην νιώσετε ενοχή για αυτό.

Όταν είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι, ίσως συμφωνήσουμε να κάνουμε μια τρέλα. Αργότερα μας είναι δύσκολο να κάνουμε πίσω, ειδικότερα όταν έχουμε αποδεχτεί και δεσμευθεί δημοσίως, Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες.

2. Η μέθοδος Goebbels!

Οποιαδήποτε τηλεοπτική διαφήμιση χρησιμοποιεί άριστα παράδειγμα. Π.χ. ο ήρωας μιας διαφήμισης επιθυμεί διακαώς να συναντήσει την καλή του, άλλωστε τη σκεφτόταν συνέχεια και είχε να τη συναντήσει πολύ καιρό, καθώς ταξίδευε. Μην το αφήσετε να σας χειριστεί και αναλογιστείτε καλά τις επιλογές σας. Λόγοι όπως «Γιατί απλώς το θέλω» και «δεν ξέρω πώς βρέθηκε αυτό στη βαλίτσα μου» δεν είναι αρκετά καλοί.

Το τέχνασμα βασίζεται στην πολλαπλή επανάληψη και την επιβολή μιας άποψης, μίας ιδέας. Είτε το θέλετε, είτε όχι, η αίσθηση της αντίληψης θα απορροφήσει την πληροφορία, Interstate 60.

1. Μη παραγωγικά επιχειρήματα

Σύμφωνα με έρευνες, ένα 60% των περιπτώσεων αντιδρά θετικά εάν χρησιμοποιήσετε τη λέξη «γιατί» ή «διότι» όταν ζητάμε κάτι από τους άλλους. Δεν έχει σημασία τι ακολουθεί μετά τη λέξη κλειδί διότι η ίδια ηχεί πολύ λογικά από τη φύση της. Αυτός είναι ο, λόγος που συμφωνούμε συχνά με τους αντιπάλους μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε!

Ακούστε προσεκτικά τα επιχειρήματα διότι είναι σημαντικό!

Είμαι η μητέρα σου, ξέρω καλύτερα από εσένα! Brave

Τώρα γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τα νοητικά τεχνάσματα και τις παγίδες και πώς να τις αποφύγετε. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο στόχος σας στο μέλλον, μπορείτε όμως να επιλέξετε μεταξύ αυτών των 2: χρησιμοποιήστε τεχνάσματα ή επιτύχετε μόνοι σας αυτό που θέλετε.

Εάν αναλογιστείτε βαθιά, θα δείτε ότι είναι πολύ δυσάρεστο να παίζετε με τα αισθήματα των άλλων και να χρησιμοποιείτε τεχνάσματα για να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Είναι σημαντικό να έχετε μια σταθερή άποψη και θέση και να μην αλλάζετε συνεχώς τις επιλογές σας.

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!