sex videos
site
phim sec

Η Ρίζα της Οβριάς είναι πιο Πολύτιμη από τους Βλαστούς!

Η Ρίζα της Οβριάς είναι πιο Πολύτιμη από τους Βλαστούς! 15 Χρήσεις της που θα σας αλλάξουν τη ζωή!

Η λέξη Οβριά σίγουρα λέει ποκλλά για όσους μένουν ή κατάγονται από χωριό. Πολλοί έχουν δοκιμάσει το χορταρικό αυτό μαγειρεμένο στα πιάτα τους. Οι ιδιότητες της ρίζας της οβριάς μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστές, όπως οι βλαστοί που μοιάζουν με τα σπαράγγια και τους οποίους μαζεύουμε την άνοιξη στην ύπαιθρο, αλλά προσφέρει πολλά οφέλη. Η οβριά είναι ένα γένος ανθοφόρου φυτού αναρριχώμενο που προέρχεται από την οικογένεια των Dioscoreaceae και το επιτημονικό του όνομα είναι Dioscorea communis.

Οι βλαστοί που συλλέγουμε τον Μάρτιο θα πρέπει να μαγειρεύονται, γιατί το βότανο αυτό περιέχει θερμοδιαλυτά αλκαλοειδή (εκεί οφείλεται η πικρή γεύση) που είναι επικύνδυνα για την υγεία, ωστόσο οι ίδιες ουσίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσική λύση στην αντιμετώπιση πολλών θεμάτων υγείας σύμφωνα με τις οδηγίες κάποιου ειδικού. Η οβριά έχει ισχυρές καθαρτικές ιδιότητες και χαρίζει ευεξία. Αυτό το βότανο χρησιμοποιείται ως θεραπευτική αγωγή στη ομοιοπαθητική ιατρική και βοηθά στη θεραπεία αρκετών παθήσεων.

Την εμπόμενη φορά που θα πάμε να μαζέψετε οβριές, ακολουθήστε τους βλαστούς που έρπουν στο χώμα και πάνω από άλλα φυτά και βρείτε τις ρίζες. Σκάψτε με τα χέρια ή ένα φτυάρι και αποκαλύψτε την ρίζα. Η ρίζα είναι ένα ρίζωμα και μοιάζει με το εξωτικό γιάμ που ανήκει στην ίδια οικογένεια φυτών. Σε αντίθεση με τους βλαστούς και τους καρπούς, η ρίζα είναι το μόνο μέρος του φυτού που δεν έχει αλκαλοειδή και δεν είναι δηλητηριώδη.

Ιδού οι 15 ιδιότητες της ρίζας οβριάς που γεμίζουν τον οργανισμό μας ευεξία:

Επουλώνει τις φλεγμονές:

Οι ρίζες οβριάς χρησιμοποιούνται συχνά ως αναλγητικό και για θεραπεία του πρηξίματος λόγω τραυματισμού. Αυτή η ιδιότητα οφείλεται στο γεγονός ότι το απίστευτο αυτό βότανο περιέχει στερεές αντιφλεγμονώδεις ουσίες. Επίσης, οι ουσίες αυτές βοηθούν στην προστασία από τη φλεγμονή λόγω τραυματισμών, ενώ επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης.

Ηρεμεί τους μύες που έχουν υποστεί κακώσεις:

Oι ταλαιπωρημένοι μύες μάς δημιουργούν δυσφορία και η χρήση αυτού του βοτάνου σας βοηθά να συνεχίσετε την προπόνηση. Η ρίζα της μαύρης οβριάς είναι ένα σούπερ βότανο που επιταχύνει τη θεραπεία των κακώσεων που έχουν υποστεί τόσο οι μύες όσο και η μυϊκή μάζα. Η χρήση ρίζας μαύρης οβριάς για τη θεραπεία των κακώσεων αυτών βοηθά στην εξάλειψη του πόνου που προκαλείται  από κακώσεις των μυών.

Θεραπεύει την Γρίπη:

Ένα άτομο που υποφέρει από γρίπη συνήθως παλεύει με μια μύτη που τρέχει ανεξέλεγκτα και μια φλεγμονή στον λαιμό, ενοχλητική μέχρι θανάτου! Πολλές φορές ταλαιπωρείται με ημικρανίες ή πονοκεφάλους που προκαλεί ο αμείλικτος ιός της γρίπης. Κι όμως η ρίζα της οβριάς έχει την ιδιότητα να θεραπεύει αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα. Εάν θέλετε η γρίπη να σας αφήσει στην ησυχία σας, χρησιμοποιήστε αυτή την καταπληκτική ρίζα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Μείωση ενοχλήσεων κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό:

Μητέρες που θηλάζουν και εγκυμονούσες γυναίκες υποφέρουν από ενοχλήσεις στο στήθος, οι οποίες μπορεί να γίνουν πολύ έντονες. Το πετρωμένο  μητρικό γάλα αλλά και οι οξείς πόνοι στο στήθος προκαλούν έντονη δυσφορία. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η ρίζα οβριάς ηρεμεί και θεραπεύει αυτούς τους πόνους, προσφέροντας ανακούφιση στις γυναίκες που υποφέρουν.

Ανακουφίζει από τον ξηρό βήχα:

Οι άνθρωποι που υποφέρουν από ξηρό βήχα αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως βάρος στο στήθος, ξηρό στόμα και λαιμό. Σε σοβαρές περιπτώσεις, τα στρώματα των βλεννογόνων στεγνώνουν και μπορεί να προκαλούν αυτόν τον ακατάπαυστο, συνεχή βήχα. Επιπλέον, ο οξύς πόνος στο στήθος και η πικρή γεύση στο λαιμό προκαλούν έντονο πόνο. Κάποιες δοκιμαστικές θεραπείες έχουν δείξει ότι αυτό το καταπληκτικό βότανο μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που προκαλούν τον ξηρό βήχα, όταν χορηγείται σε ακριβείς δόσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Ηρεμεί τους πόνους στις αρθρώσεις:

Η ρίζα οβριάς έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιρρευματικές ιδιότητες που βοηθούν στην θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων και των κακώσεων της μυϊκής μάζας ελαχιστοποιώντας τη δυσφορία, το πρήξιμο και τη φλεγμονή. Η ακαμψία των αρθρώσεων μπορεί να αντιμετωπιστεί σωστά με την κατάλληλη χρήση αυτού του βοτάνου.

Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο:

Ο πονοκέφαλος προκαλεί σε όλους μας δυσφορία και μας χαλάει τη διάθεση. Η ρίζα οβριάς είναι μια καταπληκτική επιλογή για τη θεραπεία της ημικρανίας και ανακουφίζει από τους επίμονους πονοκεφάλους. Καταπραΰνει τα νεύρα και τους μύες, ανακουφίζει από το πρήξιμο και προσφέρει θεραπεία από τις επίμονες ημικρανίες. Αρκετές έρευνες αναφέρουν ότι οι ομοιοπαθητικοί γιατροί χρησιμοποιούν την ρίζα της οβριάς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων..

Και στη δυσκοιλιότητα, η τέλεια λύση:

Η ρίζα οβριάς είναι μια σούπερ λύση στην αντιμετώπιση των εντερικών προβλημάτων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την κινητικότητα του εντέρου. Αυτή η καταπληκτική ρίζα βοηθά στην ανακούφιση από τον εντερικό πόνο που προκαλείται από τις περισταλτικές κινήσεις του εντέρου.  Η καταπληκτική αυτή ρίζα διευκολύνει τις κινήσεις του πεπτικού σωλήνα και μειώνει τον πόνο που προκαλείται από τη δυσκοιλιότητα.

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής:

Για να έχετε όμορφα μαλλιά, πρέπει να έχετε και υγιές τριχωτό. Η ρίζα οβριάς βελτιώνει τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και το διατηρεί πάντοτε υγιές.

Μας ηρεμεί:

Η ένταση, το άγχος, η ανησυχία προκαλούν έντονο στρες. Η ρίζα οβριάς καταπραΰνει τα νεύρα μας και έχει ισχυρές αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.

Βοηθά στη θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας:

Η ουρική αρθρίτιδα είναι μια μορφή φλεγμονής των αρθρώσεων που προκαλεί έντονο πόνο και πόνο στις αρθρώσεις των οστών. Η ρίζα οβριάς βοηθά και στην ανακούφιση από την ουρική αρθρίτιδα.

Βελτιώνει το πεπτικό σύστημα:

Η ρίζα οβριάς βοηθά επίσης στην ανακούφιση από ζητήματα του πεπτικού συστήματος. Οι άνθρωποι αισθάνονται δυσφορία όταν υποφέρουν από ασυνήθιστη δραστηριότητα του εντέρου. Οι ιατρικές ιδιότητες της ρίζας οβριάς ανακουφίζουν από τις ακανόνιστες κινήσεις του πεπτικού συστήματος.

Προστατεύει από προβλήματα των νεφρών:

Η ρίζα της μαύρης οβριάς έχει διουρητικές ιδιότητες. Ορισμένοι μελετητές ανέφεραν ότι  ανακουφίζει και προστατεύει από πολυάριθμες παθήσεις που σχετίζονται με τα νεφρά.

Καταπολεμά το άγχος και άλλα ψυχολογικά νοσήματα:

Η χρόνια κούραση, η κατάθλιψη, το άγχος είναι περιπτώσεις διαταραχών που πρέπει να αναγνωριστούν και να αντιμετωπιστούν. Αυτή η καταπληκτική ρίζα έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και ειδικά αυτές οι πικρές ρίζες βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης καθώς και άλλων παθήσεων που έχουν σχέση με τη διάθεση.

Μακραίνει και τα μαλλιά μας:

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η ρίζα μαύρης οβριάς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό μέρος της κεφαλής. Οπότε, βελτιώνει την καλή κατάσταση του τριχωτού και έτσι μας χαρίζει δυνατά αλλά και πιο μακριά μαλλιά. Αυτός είναι και ο λόγος που η θεραπεία που ακολουθούν οι ομοιοπαθητικοί γιατροί για την ανάπτυξη των μαλλιών, βασίζεται στη ρίζα μαύρης οβριάς!

Κείμενο  – Απόδοση Λ.Τ.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!