sex videos
site
phim sec

Οι 5 Τύποι των Συναισθηματικών Βαμπίρ που Απορροφούν την Ενέργειά σας

Οι 5 Τύποι των Συναισθηματικών Βαμπίρ που Απορροφούν την Ενέργειά σας

Η μεγαλύτερη διαρροή ενέργειας για τους ανθρώπους είναι οι σχέσεις τους με τους άλλους. Πολλές από τις κοινωνικές μας σχέσεις είναι θετικές και έχουν την τάση να μας φτιάχνουν τη διάθεση. Κάποιες άλλες όμως μπορεί να απομυζούν την αίσθηση αισιοδοξίας και την ηρεμία μακριά από μάς.

Αυτούς που μας απορροφούν την ενέργεια τους αποκαλούμε συναισθηματικά βαμπίρ. Οι επιπτώσεις που μπορούν να έχουν πάνω μας μπορεί να είναι κάτι χειρότερο από το να μας εξαντλούν συναισθηματικά Οι πιο κακοήθεις από αυτούς μπορεί να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είμαστε ανάξιοι και αντιπαθητικοί Άλλοι προσπαθούν να μας βάλουν λόγια για να νιώσουμε άσχημα για τον εαυτό μας, π.χ. «Αγαπητή μου, βλέπω έχεις πάρει μερικά κιλά» ή «Είσαι υπερβολικά ευαίσθητη!». Σας λένε ακριβώς αυτά που θα σας αποσυντονίσουν και θα σας σπρώξουν έξω από την ηρεμία σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε χαμηλή αυτοεκτίμηση.

5 σημάδια που δείχνουν πως έχετε να αντιμετωπίσετε ένα συναισθηματικό βαμπίρ

  1. Τα βλέφαρά σας κλείνουν κατά τη διάρκεια της συζήτησης και αισθάνεστε πως θα σας πάρει ο ύπνος.
  2. Η διάθεσή σας κατεβαίνει στο ναδίρ.
  3. Θέλετε να φάτε κάτι γλυκό ή κάποιο τρόφιμο που θα σας φτιάξει την διάθεση.
  4. Αισθάνεστε άγχος, κατάθλιψη ή κάνετε αρνητικές σκέψεις .
  5. Νιώθετε καταβεβλημένοι και ηττημένοι.

Για να εξοικονομήσετε την ενέργειάς σας, είναι σημαντικό να μάθετε πως να αντιμετωπίζετε τα συναισθηματικά βαμπίρ. Οι ακόλουθες στρατηγικές μπορούν να σας βοηθήσουν να τους αναγνωρίσετε και να αντεπεξέλθετε στον συναισθηματικό πόλεμο που σας κάνουν.

Οι 5 Τύποι Συναισθηματικών Βαμπίρ

1. Ο Νάρκισσος

Το μότο τους είναι «Τα θέλω όλα». Είναι αρκετά υπερήφανοι και υπερασπίζονται πάντα τα δικαιώματά τους. Επιζητούνε μετά μανίας την προσοχή και ποθούν τον θαυμασμό από τους άλλους. Είναι επικίνδυνοι επειδή δεν ταυτίζονται συναισθηματικά με τους άλλους και έχουν περιορισμένη ικανότητα να δώσουν αγάπη άνευ όρων. Αν δεν κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο τους, γίνονται τιμωρητικοί, εκδικητικοί, ή κρύοι απέναντί σας.

Για να προστατευτείτε, μην έχετε πολλές προσδοκίες από αυτούς. Συναισθηματικά δεν έχουν να δώσουν πολλά. Προσπαθήστε να μην ερωτευτείτε ένα τέτοιον άνθρωπο ή να περιμένετε από αυτόν ανιδιοτέλεια ή αγάπη χωρίς όρους. Ποτέ μην αφήσετε τον εαυτό σας να εξαρτάται από αυτούς ή να εμπιστευτείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας σε αυτούς. Για να έχετε μια καλή σχέση μαζί τους, θα πρέπει να πηγαίνετε με τα νερά τους. Αν δεν μπορείτε να τους αποφύγετε, αυτή η προσέγγιση θα λειτουργήσει

2. Το Θύμα

Αυτού του είδους τα βαμπίρ σας προσεγγίζουν συνεχώς για να τους παρηγορήσετε. Όλος ο κόσμος είναι εναντίον τους και είναι η αιτία για τη δυστυχία τους. Όταν τους προσφέρετε μια λύση στα προβλήματά τους, σας λένε, “Ναι, αλλά …”. Τελικά, καταλήγετε να βαριέστε και να ψάχνετε τρόπους να τους αποφύγετε. Ως φίλος, μπορεί να θέλετε να βοηθήστε, αλλά οι ακατάληπτες ιστορίες τους και οι υπερβολές τους σας κουράζουν.

Φερθείτε τους ευγενικά, αλλά θέστε όρια. Ακούστε εν συντομία τον φίλο ή τον συγγενή σας και στη συνέχεια πείτε του, “Θέλω να βοηθήσω, αλλά μπορώ να σε ακούσω μόνο για λίγα λεπτά, αν δεν θέλεις να βρούμε λύσεις”. Με έναν συνάδελφο στη δουλειά, εκφράστε κατανόηση λέγοντας, “Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα και να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει”. Στη συνέχεια, προσθέστε, “Ζητώ την κατανόησή σου, αλλά έχω να κάνω κάτι που επείγει και πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά”. Η γλώσσα του σώματος θα του δώσει το μήνυμα πως αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κουβέντα με κινήσεις, όπως σταυρώνοντας τα χέρια και αποφεύγοντας την οπτική επαφή. Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να θέσετε τα δικά σας όρια.

3. Ο Επικριτικός

Αυτοί οι άνθρωποι μανιωδώς προσπαθούν να σας ελέγχουν και να υπαγορεύουν πώς θα κάνετε τα πράγματα και πως θα αισθάνεστε. Έχουν άποψη για τα πάντα. Σας ασκούν πίεση για να αναιρέσουν τα όσα αισθάνεστε, όταν αυτά δεν ταιριάζουν με τους δικούς τους κανόνες. Συχνά ξεκινούν την κουβέντα με φράσεις όπως, «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις;» και στη συνέχεια σας δίνουν την εντολή για το πως θα δράσετε. Μπορούν να καταλήξουν να κυριαρχήσουν πάνω σας συναισθηματικά, να σας κάνουν να νιώσετε απαξιωτικά ή να σας καταβάλουν.

Το μυστικό για να τους αντιμετωπίσετε είναι να μην τους κάνετε υποδείξεις. Να είστε δυναμικοί στη συζήτηση μαζί τους, αλλά μην τους λέτε τι να κάνουν. Μπορείτε να τους πείτε, “Εκτιμώ τις συμβουλές σου, αλλά θα βρω μια λύση μόνος μου”. Να δείχνετε αυτοπεποίθηση σε μια συζήτηση μαζί τους και να μην παίζετε το θύμα.

4. Αυτός που δε σταματά να μιλάει

Αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τα συναισθήματά σας. Ανησυχούν μόνο για ό,τι συμβαίνει στον εαυτό τους. Περιμένετε  υπομονετικά να τελειώσουν και όταν προσπαθείτε να πείτε μια λέξη σας κόβουν αμέσως και η δικιά σας σειρά δεν έρχεται ποτέ.

Τα άτομα αυτά δεν ανταποκρίνονται στα μη λεκτικά ερεθίσματα. Θα πρέπει να μιλήσετε για να τους διακόψετε, όσο και δύσκολο αν μοιάζει κάτι τέτοιο. Ακούστε τους για λίγα λεπτά και στη συνέχεια πείτε τους ευγενικά, “Δεν θέλω να διακόψω, αλλά έχω κάποια δουλειά / μια συνάντηση / να πάω στην τουαλέτα.” (Είναι πολύ πιο εποικοδομητική τακτική από το να πείτε, “Βούλωστο γιατί με τρέλανες!”) Εάν πρόκειται για κάποιο μέλος της οικογένειας, πείτε του ευγενικά, “θα ήθελα να μου δώσεις λίγο χρόνο να πω την άποψή μου για να προσθέσω κάτι στην κουβέντα”.

5. Η Δραματική Προσωπικότητα

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την τάση να μετατρέπουν μικρά περιστατικά και ατυχίες σε μεγάλες δραματικές καταστάσεις. Πολλές φορές δραματοποιούν τις καταστάσεις για να δικαιολογηθούν και να κρύψουν την αλήθεια. Τέτοιοι άνθρωποι μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε κουρασμένοι και χρησιμοποιημένοι.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην παρασταθείτε από τους θεατρινισμούς. Αξιολογήστε την κατάσταση, αλλά θέστε τους όρια. Εκλογικέψτε τους , δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι κάτι άλλο έχει μεγαλύτερο βάρος και αξία από την υποτιθέμενη τραγική κατάσταση που τους βρήκε.

Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να διατηρήσετε το επίπεδο της ενέργειας σας υψηλό, καταγράψτε τους ανθρώπους της ζωής σας που σας δίνουν ενέργεια και αυτούς που σας την παίρνουν. Προσπαθήστε να περάσετε χρόνο με αυτούς που σας δίνουν αγάπη και σας γεμίζουν, ενώ θέστε όρια στους υπόλοιπους που φθείρουν. Έτσι, θα βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!