sex videos
site
phim sec

Αφαιρέστε την Μυρωδιά του Σκύλου από το Αυτοκίνητο

Μήπως υπάρχουν φορές που όταν ο σκύλος σας ανεβαίνει στο αυτοκίνητό σας, αφήνει τη μυρωδιά του μέσα σε αυτό; Εδώ έχουμε μερικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε αυτή τη μυρωδιά.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να θυμάστε να παίρνετε πάντα μια πετσέτα μαζί σας, με την οποία θα στεγνώνετε το κατοικίδιό σας όταν βρέχει. Ο σκύλος όταν βρέχεται αφήνει μια άσχημη μυρωδιά. Στη συνέχεια, αν το σκυλάκι σας είναι μικρόσωμο μπορείτε να το έχετε σε ένα κλουβί μεταφοράς, ενώ αν είναι μεγαλόσωμο, προτιμήστε να στρώσετε κάποιο πανί ή κουβέρτα πάνω από τα καθίσματα. Επιπλέον, αυτή η συνήθεια θα αποτρέψει το να γεμίσει το αυτοκίνητο με τις τρίχες του ζώου. Είναι πραγματικά δύσκολο και πολύ κοπιαστικό να αφαιρείτε τις τρίχες από τα καθίσματα. Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήσετε ένα υγρό πανί με το οποίο θα σκουπίσετε τις επιφάνειες, προκειμένου να τις αφαιρέσετε. Επιπλέον, στις δύσκολες περιοχές, μπορείτε να τοποθετήσετε κάποια κολλητική ταινία. Επίσης, μην υποτιμάτε την χρησιμότητα της ηλεκτρικής σκούπας, η οποία έχει την ικανότητα να καθαρίζει και τις πιο κρυφές γωνιές.
Κάποιες φορές μπορεί τα σκυλιά να λερώσουν με σάλιο το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχετε πάντα την πολυτέλεια να απομακρύνετε τα σάλια με κάποιο χαρτομάντιλο ή με μια υγρή πετσέτα άμεσα. Αργότερα καθαρίστε αυτούς τους λεκέδες με τη βοήθεια ενός απορρυπαντικού.
Όλα αυτά τα τεχνάσματα δεν λύνουν πάντα το πρόβλημα της άσχημης οσμής. Για να τις αντιμετωπίσετε δοκιμάστε τις συμβουλές που σας έχουμε σε αυτό το άρθρο. Είναι απλές και ανέξοδες.

 

1) Ψεκάστε με Αποσμητικό Χώρου

Αφαίρεση Οσμών Σκύλου -Ψεκάστε με Αποοσμητικό Χώρου

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να ψεκάσετε με κάποιο αποσμητικό χώρου το αυτοκίνητο. Ωστόσο, αυτή η λύση είναι προσωρινή, επειδή το αποσμητικό χώρου καλύπτει τη μυρωδιά του ζώου και όταν η επίδρασή του σταματήσει αυτή επανεμφανίζεται. Γι ‘αυτό η χρήση του αποσμητικού χώρου είναι μια προσωρινή λύση για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όταν δεν έχετε χρόνο για να κάνετε κάτι άλλο.

2) Χρησιμοποιείστε Μαγειρική Σόδα

Αφαίρεση Οσμών Σκύλου -Μαγειρική Σόδα

Ένας σύμμαχος σας είναι η μαγειρική σόδα, χάρη στην οποία μπορούν να απορροφηθούν όλοι οι άσχημες μυρωδιές. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ρίξτε μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας μέσα σε ένα μικρό μπολ και αφήστε το στο αυτοκίνητο για μια νύχτα. Χάρη στην μαγειρική σόδα η μυρωδιά θα εξαφανιστεί. Καλό είναι να επαναλάβετε αυτή τη η διαδικασία και το επόμενο βράδυ για πιο σίγουρα αποτελέσματα. Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από την ένταση της άσχημης μυρωδιάς.

3) Τοποθετήστε Κομμάτια από Κάρβουνο

Αφαίρεση Οσμών Σκύλου -Τοποθετήστε Κομμάτια απο Κάρβουνο

Ένα άλλο μέσο αντιμετώπισης που αποδεικνύεται πως είναι χρήσιμο στις περιπτώσεις αυτές είναι να χρησιμοποιήσετε μερικά κομμάτια κάρβουνο (αυτό που χρησιμοποιείτε για μπάρμπεκιου): τα κομμάτια πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα ανοικτό δοχείο που αφήνετε κάτω από τα καθίσματα. Αφήστε το κάρβουνο εκεί τόσο στη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας, απλά να θυμάστε να το βγάζετε όταν οδηγείτε.

4) Αφήστε Φέτες Ψωμιού στα Καθίσματα

Αφαιρέστε την Οσμή του Σκύλου -Αφήστε Φέτες Ψωμιού στα Καθίσματα

Μια άλλη πιθανή λύση ενάντια στην κακοσμία είναι να τοποθετήσετε μερικές φέτες ψωμιού στα καθίσματα. Το ψωμί θα απορροφήσει την οσμή. φυσικά για να μην γεμίσετε με ψίχουλα το εσωτερικού του αυτοκινήτου τοποθετήστε το ψωμί πάνω σε ένα πανί ή ακόμα καλύτερα μέσα σε ένα μπολ.

5) Πλύνετε με Απορρυπαντικό

Αφαίρεση Οσμών Σκύλου - Πλύνετε με Απορρυπαντικό

Αν αυτές οι θεραπείες δεν δεν διορθώσουν το πρόβλημα, τότε δεν σας μένει τίποτα άλλο να κάνετε από το να πλύνετε καλά τα καθίσματα με νερό και σαπούνι. Κάντε έναν καλό καθαρισμό σε εξωτερικό χώρο μια ηλιόλουστη μέρα και αφαιρέστε τα καθίσματα για να τα πλύνετε και να τα αφήσετε να στεγνώσουν στον αέρα. Αν δεν τα αφαιρέσετε και δεν στεγνώσουν γρήγορα, το πρόβλημα της κακής μυρωδιάς θα παραμείνει.
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και στον σύνδεσμο του άρθρου με link
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!