sex videos
site
phim sec

Δες τι να Κάνεις το Φθινόπωρο στον Κήπο για να έχεις Αμέτρητα Λουλούδια την Άνοιξη στα Παρτέρια Σου

Δες τι να Κάνεις το Φθινόπωρο στον Κήπο για να έχεις Αμέτρητα Λουλούδια την Άνοιξη στα Παρτέρια Σου!

Τα ετήσια φυτά που φυτεύουμε με σπόρο το φθινόπωρο είναι αυτά των οποίων τα άνθη θα στολίσουν τον κήπο την ερχόμενη άνοιξη.

Μονοετή ονομάζονται εκείνα τα φυτά που φυτρώνουν από το σπόρο και ανθίζουν μέσα σε μία μόνο καλλιεργητική περίοδο, ενώ στο τέλος αυτής ξεραίνονται και χρειάζονται ανανέωση. Ορισμένα μονοετή αντέχουν τους κρύους χειμώνες και έχουν την ικανότητα να φυτρώνουν κάθε χρόνο από σπόρους που έχουν πέσει στο έδαφος. Για τέτοια μονοετή λουλούδια θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Η απρόβλεπτη φύση των αυτοφυών λουλουδιών επιτρέπει την αιφνίδια εμφάνισή τους στον κήπο, όπως γίνεται με τους άγριους Πανσέδες, που σκάνε κατά μήκος των χαλικόστρωτων διαδρόμων στον κήπο, τα Καμπανάκια ή Δελφίνια εθελοντές που περιτριγυρίζουν τα Τριαντάφυλλα στο παρτέρι και άλλα Σολανώδη, Μαργαρίτες και αστεροειδή λουλουδάκια.

Η λίστα των ετήσιων φυτών που φυτρώνουν μόνα τους εξαρτάται από το κλίμα της περιοχής.  Τα περισσότερα φυτά εθελοντές τείνουν να εμφανίζονται εκεί όπου οι χειμώνες είναι ηπιότεροι. Τέτοια φυτά περιλαμβάνουν τις Παπαρούνες, το Κενταύριο, την Καλεντούλα, το Νυχτολούλουδο, τις Μαργαρίτες, την Γυψοφίλη κ.α.

Τα περισσότερα από αυτά προτιμούν ακάλυπτο έδαφος (ή χαλίκι ) για να φυτρώσουν, αλλά κάποια από αυτά ξεπροβάλλουν κάτω από σάπια φύλλα. Μερικά αυτοφυή, όπως η Κλεόμη και το Μελάνθιον, φυτρώνουν ανάμεσα στα αγριόχορτα και αναπτύσσουν ζωηρή βλάστηση, αν αφεθούν ανεξέλεγκτα. (Tip!) Χρησιμοποιήστε μια αξίνα για να τσαπίσετε τα ανεπιθύμητα φυτά αργότερα την άνοιξη. Αραιώστε τα υπόλοιπα φυτά, ώστε το καθένα έχει αρκετό χώρο για να αναπτυχθεί.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να μάθετε είναι να ξεχωρίζετε τα φυτά που θα ανθίσουν αργότερα από τα ζιζάνια εθελοντές που θα φυτρώσουν επίσης στον κήπο. Επειδή είναι βέβαιο πως τα σπορόφυτα  θα εμφανιστούν σε απρόσμενες θέσεις στον κήπο, όσοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο του τι θα φυτρώσει που και θέλουν να σχεδιάσουν τον κήπο, θα πρέπει να είναι πολύ σχολαστικοί και να απομακρύνουν τα ζιζάνια ή τα ανεπιθύμητα φυτά.

Όταν διαμορφώνετε τα παρτέρια των λουλουδιών το φθινόπωρο για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε την άνοιξη, (Tip!) τινάξτε τις κεφαλές των ανθέων που είχατε πέρυσι στις περιοχές που θέλετε αυτά να εμφανιστούν. Είναι τόσο απλό και ανέξοδο.  Η φύση θα κάνει τα υπόλοιπα.

Αν δεν είχατε φυτέψει τέτοια φυτά την προηγούμενη χρονιά και δεν έχετε σπόρους, αγοράστε από το τοπικό σας φυτώριο μερικούς σπόρους των μονοετών λουλουδιών  που θέλετε να δείτε την ερχόμενη άνοιξη και ξεκινήσετε μια νέα αποικία αυτοφυών, περιμέντε μέχρι να αρχίσουν τα κρύα του φθινοπώρου για να κάνετε την αρχική σπορά. Επεξεργαστείτε το έδαφος ρηχά για να ψιλοχωματιστεί σε βάθος 2,5 εκατοστών και για να αφαιρέσετε τα ζιζάνια. Σε ένα βάζο, προσθέστε τους σπόρους μαζί με στεγνή άμμο και ανακινήστε. Η άμμος διευκολύνει τη διασπορά των σπόρων και καθιστά πιο εύκολο για μας να δούμε πού πέφτουν οι σπόροι. Η ακριβής αναλογία σπόρων προς άμμο δεν έχει σημασία και μπορείτε να αναμίξετε περισσότερους από ένα είδος σπόρων στο βάζο (διαφορετικά λουλούδια). Στη συνέχεια, πασπαλίστε την άμμο πάνω από το έδαφος των παρτεριών σας. Αργότερα με μια τσουγκράνα καλύψτε τους απαλά και ποτίστε τους.

Του Θανάση Αργυρόπουλου (Γεωπόνος ΑΠΘ)

Για περισσότερα νέα σχετικά με Καλλιεργητικές Πρακτικές κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!