sex videos
site
phim sec

Ελαιοκάθαρση, ή αλλιώς αποτοξινωτικά λουτρά λαδιού – Καθαρίζει το Στόμα από τα Βακτήρια και την Κακοσμία

Ελαιοκάθαρση, ή αλλιώς αποτοξινωτικά λουτρά λαδιού – Καθαρίζει το Στόμα από τα Βακτήρια και την Κακοσμία

Η ελαιοκάθαρση είναι μια αρχαία αγιουβερδική θεραπεία στοματικής υγιεινής και αποτοξίνωσης. Η θεραπεία αυτή είναι απλή στη σύλληψη της, καθώς αφορά τη χρήση καθαρού ελαίου, ως μέσο καταπολέμησης βλαβερών βακτηριδίων, μυκήτων και άλλων οργανισμών από την περιοχή του στόματος, των ούλων ακόμη και του φάρυγγα.

Ποια είναι η τεχνική της!

Η πιο αποτελεσματική τεχνική ελαιοκάθαρσης γίνεται με γαργάρα! Δηλαδή βάζουμε στο στόμα μας ποσότητα 1 κουταλιά της σούπας βιολογικού σησαμέλαιου ψυχρής έκθλιψης και κάνουμε γαργάρες για περίπου 10-15 λεπτά, χωρίς να το καταπιούμε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κι άλλα έλαια, όπως το ψυχρής έκθλιψης έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ή απλό ελαιόλαδο, αλλά  το σησαμέλαιο θεωρείται ιδανικό για αυτή τη χρήση. Ωστόσο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάζετε τύπους ελαίου ανά 2-3 μέρες για να έχετε τα μέγιστα οφέλη. Οι γαργάρες με υψηλής ποιότητας βιολογικά έλαια έχει πολλαπλά αποτελέσματα.

Κατ΄αρχάς, τα έλαια αναμιγνύονται με το σάλιο και μετατρέπονται σε ένα λεπτό, λευκό υγρό. Τα λιπίδια των ελαίων αρχίζουν να αφαιρούν τις τοξίνες από το σάλιο. Καθώς το έλαιο περιπλανιέται στο στόμα μας, περνάει από τα δόντια, τα ούλα και τη γλώσσα, οπότε απορροφά τοξίνες και καταλήγει να έχει μια παχιά, ιξώδη και λευκή μορφή. Σε αυτή τη φάση απορρίπτουμε το έλαιο από το στόμα για να μην απορροφήσουμε ξανά τις τοξίνες.

Μα τι προσφέρει τελικά η ελαιοκάθαρση;

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες η αποτελεσματικότητα της ελαιοκάθαρσης είναι πολύ σημαντική. Μια μελέτη, για παράδειγμα, αναφέρει πως το σησαμέλαιο μπορεί να ενισχύσει τη γενικότερη υγιεινή της στοματικής κοιλότητας. Ειδικότερα, η χρήση του σησαμελαίου βοηθά στη μείωση των μικροβίων S. mutans, τόσο στην οδοντική πλάκα όσο και στα σάλια. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι τα λιπίδια του ελαίου απορροφούν τα βακτήρια και παράλληλα τα εμποδίζουν να προσκολληθούν στα τείχη της στοματικής κοιλότητας.

Η ελαιοκάθαρση ενισχύει επίσης την καθαριότητα στην περιοχή του στόματος, δημιουργώντας ένα σαπωνώδες περιβάλλον που καθαρίζει το στόμα καθώς το φυτικό λίπος είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής. Το πιο ενδιαφέρον είναι ίσως η ικανότητα του ελαίου να απομακρύνει τα βλαβερά βακτήρια, ενώ παράλληλα μειώνει και την υπερανάπτυξη των μυκητιάσεων. Αυτά τα έλαια πιθανότατα βοηθούν στην κυτταρική αναδιάρθρωση και σχετίζονται με την ορθή λειτουργία των λεμφαδένων και των εσωτερικών οργάνων.

Τα πιθανά οφέλη της ελαιοκάθαρσης για τη στοματική υγιεινή περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Συνολική ενίσχυση των δοντιών, των ούλων και των γνάθων
 • Πρόληψη ασθενειών των ούλων και του στόματος, όπως η τερηδόνα και η ουλίτιδα
 • Καταπολεμά την δυσάρεστη αναπνοή
 • Πιθανή θεραπεία για αιμορραγία των ούλων
 • Πρόληψη της ξηρότητας των χειλιών, του στόματος και του λαιμού
 • Θεραπεύει ενδεχομένως το κροταφογναθικό σύνδρομο TΜJ και προστατεύει από την ευαισθησία στην περιοχή της άνω και κάτω γνάθου.

Έχει κι άλλα οφέλη, εκτός από στοματικά;

Οι πρακτικοί γιατροί της αγιουβερδικής θεραπευτικής αγωγής πίστευαν ότι η ελαιοκάθαρση μπορεί να έχει θεραπευτικές ιδιότητες και σε άλλες ασθένειες, εκτός αυτές της στοματικής και της φαρυγγικής κοιλότητας. Σήμερα, πολλοί ολιστικοί πρακτικοί συστήνουν τη χρήση της ελαιοκάθαρσης για μια ποικιλία προβλημάτων.

Πιστεύεται ότι αυτά τα έλαια βοηθούν το λεμφικό σύστημα του οργανισμού, καθώς απομακρύνονται να βλαβερά βακτήρια και αυτό που μένει είναι μια ευεργετική μικροχλωρίδα που βοηθά στην ανάπτυξη υγιούς περιβάλλοντος. Λόγω της ολιστικής προοπτικής, η ελαιοκάθαρση χρησιμοποιείται ως πρόληψη για άλλες περιπτώσεις.

Άλλα πιθανά οφέλη ελαιοκάθαρσης για τον υπόλοιπο οργανισμό:

 • Ανακούφιση από ημικρανίες
 • Ρυθμίζει τυχόν ορμονικές ανισορροπίες
 • Μείωση φλεγμονής λόγω αρθρίτιδας
 • Βοηθά στην γαστρεντερίτιδα
 • Βοηθά στην ελάττωση του εκζέματος
 • Ενδεχομένως να ρυθμίζει συμπτώματα βρογχίτιδας
 • Βοηθά στην ομαλή λειτουργία των νεφρών
 • Ενδεχομένως να βοηθά στη μείωση της κυκλοφορικής συμφόρησης
 • Υπάρχουν αναφορές για βελτίωση της όρασης
 • Βοηθά στην αϋπνία
 • Μείωση συμπτωμάτων λόγω κατάχρησης αλκοόλ
 • Βοηθά ως αναλγητικό
 • Μειώνει τα συμπτώματα αλλεργίας
 • Βοηθά στην αποτοξίνωση των βλαβερών μεταλλικών στοιχείων και μικροοργανισμών.

Επιστημονικές μελέτες σχετικά με την ελαιοκάθαρση με σησαμέλαιο

Το σησαμέλαιο διαθέτει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών όπως σησαμόλη, σισαμίνη και σησαμολίνη. Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη E και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Αυτά τα αντιοξειδωτικά θεωρείται ότι σταματούν την απορρόφηση αρνητικών μορφών χοληστερόλης στο ήπαρ. Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, το σησαμέλαιο διαθέτει επιπλέον αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Αυτές οι μελέτες αναφέρουν ότι η χρήση της ελαιοκάθαρσης βοηθά στην πρόληψη οδοντικής πλάκας, τερηδόνας και ουλίτιδας.

Σύμφωνα με παλιότερη μελέτη του 2007 που αφορούσε την ελαιοκάθαρση με ηλιέλαιο για την πρόληψη της οδοντικής πλάκας και της ουλίτιδας στους μαλακούς και σκληρούς ιστούς του στόματος, μετά από 45 μέρες θεραπείας, η μείωση της ουλίτιδας ήταν σημαντική.

Άλλη μία μελέτη του 2008 ανέφερε «σημαντική μείωση των βακτηρίων» του στόματος και της ευαισθησίας της στοματικής κοιλότητας. Η αντιβακτηριδιακή λειτουργία του σησαμελαίου λέγεται ότι επιδρά επίσης και στο βακτήριο Streptococcus που βρίσκεται στη στοματική κοιλότητα.

Στην ουσία αυτές οι μελέτες έδειξαν μια συνολική μείωση των βακτηρίων σε ποσοστό 10-33,4%, ενώ μετά από 40 ημέρες ελαιοκάθαρσης υπήρξε μείωση των στοματικών βακτηρίων κατά 20%, ενώ το 50% των συμμετεχόντων ανέφεραν δραστική μείωση ευαισθησίας στην τερηδόνα.

Κείμενο –Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!