sex videos
site
phim sec

Φοβάστε την Πτήση Με Αεροπλάνο; 6 Συμβουλές για να Ξεπεράσετε το Φόβο Σας!

Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια, αλλά διστάζουν να ταξιδεύουν αεροπορικώς επειδή φοβάστε μήπως σας πιάσει μια κρίση πανικού; Σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε σας, πάρα πολλοί άνθρωποι φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο λόγω τις υψοφοβίας τους.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι για να υποβάλετε αυτή τη φοβία από τη ζωή σας και να σταματήσει να σας επηρεάζει. Χρειάζεται να μάθετε κάποιες τεχνικές χαλάρωσης, να πληροφορηθείτε περισσότερα για ό,τι έχει να κάνει με τα αεροπλάνα και να προγραμματίζετε καλύτερα το ταξίδι σας ώστε να διευκολύνετε την ψυχολογική σας κατάσταση.

Γιατί Φοβάστε Τις Πτήσεις;

Για να μπορέσετε να ξεπεράσετε το φόβο της πτήσης, θα πρέπει αρχικά να γνωρίζετε τους ακριβείς λόγους που σας κάνουν να αισθάνεστε φόβο. Κάποιοι από τους λόγους αυτούς είναι οι παρακάτω:
Επιρροή από τα ΜΜΕ: Τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν εικόνες από αεροπορικά δυστυχήματα για να παρουσιάσουν τα γεγονότα πιο συγκλονιστικά. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στην πραγματικότητα. Τα αεροπορικά δυστυχήματα είναι αρκετά σπάνια και δεν είναι πάντα τόσο καταστροφικά όπως φαίνονται στις ειδήσεις ή στις ταινίες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 95,7% των ατόμων που εμπλέκονται γενικά σε ατυχήματα επιβιώνουν. Επίσης επιβιώνει το 76% των ανθρώπων που εμπλέκονται σε σοβαρά ατυχήματα.
Κάποιο Προσωπικό Ψυχικό Τραύμα: Ο φόβος της πτήσης μπορεί να οφείλεται σε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχατε μέσα σε κάποιο αεροπλάνο κατά το παρελθόν. Αυτό σας έκανε να συσχετίσετε τις πτήσεις με αυτή την οδυνηρή εμπειρία.
Επίκτητη Φοβία: Μπορεί να αποκτήσατε αεροπλανοφοβία λόγω σκέψεων που σας έρχονται αιφνίδια στο μυαλό ή λόγω της απόκτησης παιδιού και γίνατε πιο προστατευτικοί ή να για κάποιο άλλο γεγονός που σας έκανε να σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο. Για παράδειγμα μπορεί να περνά η σκέψη από το μυαλό σας “τι θα συμβεί στο παιδί μου, αν πεθάνω σε ένα αεροπορικό δυστύχημα;

Μάθετε πως να ξεπεράσετε τον φοβο της πτησης με αεροπλάνο

Πως θα Ξεπεράσετε τον Φόβο των Πτήσεων;

Αναγνωρίστε τα βαθύτερα αίτια αυτής της φοβίας ώστε να βοηθηθείτε να ξεπεράσετε το φόβο της πτήσης. Εδώ έχουμε μερικές προτάσεις:

1. Συγκρίνετε το Ταξίδι με το Αεροπλάνο με Άλλους Τρόπους Μετακίνησης

Μπορεί να σας φαίνεται τρομακτικό το να είστε επάνω σε ένα αεροπλάνο που πετά χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος και να σας κάνει να νιώθετε τρομοκρατημένοι, αλλά δεν έχετε σκεφτεί τους κινδύνους που συνδέονται με άλλες μορφές μετακίνησης. Για παράδειγμα, κάποιος έχει 1 στις 5000 πιθανότητες να πάθει ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να σκοτωθεί κατά την οδήγηση προς το αεροδρόμιο παρά κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επίσης, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει κάποιος από δάγκωμα φιδιού, τροφική δηλητηρίαση, ζεματιστό νερό και ηλεκτροπληξία παρά από ένα αεροπορικό δυστύχημα.

2. Να Περιμένετε Ταρακουνήματα Κατά τη Διάρκεια της Πτήσης σας

Όταν δεν ξέρετε τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ανήσυχοι. Μπορεί να σκέφτεστε γιατί να πρέπει να δέσετε τη ζώνη ασφαλείας στο αεροπλάνο ή γιατί να νιώθετε ενοχλήσεις στα αυτιά σας ενώ πετάτε. Αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να σας δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις και να βάζετε με το μυαλό σας το χειρότερο, αλλά αν βελτιώσετε τις γνώσεις σας σχετικά με την πτήση θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε πολλά πράγματα πιο εύκολα. Μπορεί να αισθανθείτε ότι το αεροπλάνο πηγαίνει πάρα πολύ γρήγορα στην αρχή, αλλά πρέπει να κατανοήσετε πως επιταχύνει για να φτάσει σε μια ορισμένη ταχύτητα στην απογείωση. Επίσης η αλλαγή στην ατμοσφαιρική πίεση όταν το αεροπλάνο απογειώνεται ή προσγειώνεται προκαλεί αυτό το βούλωμα στα αυτιά, το οποίο είναι φυσιολογικό. Αφού καταλάβετε για ποιο λόγο συμβαίνουν όλες αυτές οι αλλαγές, θα αισθανθείτε λιγότερο άγχος.

3. Μάθετε Περισσότερα Για το Πως Λειτουργεί το Αεροπλάνο

Αν μάθετε κάποιες έξτρα πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας ενός αεροπλάνου θα είστε σε καλύτερη θέση ώστε να διαχειριστείτε το άγχος σας εν πτήση. Μελέτες δείχνουν ότι το 73% των ατόμων που φοβούνται τα αεροπλάνα αισθάνονται ανησυχία για το αν θα αντιμετωπίσει το αεροπλάνο μηχανικά προβλήματα κατά τη διάρκεια πτήσης. Γνωρίζοντας περισσότερα για αυτές τις λεπτομέρειες της λειτουργικότητας του αεροσκάφους θα ηρεμήσετε από τέτοιες ανησυχίες. Κατανοήστε πως οι τέσσερις δυνάμεις της φύσης που κάνουν το αεροπλάνο να πετάει είναι η αντίσταση, η βαρύτητα, η ώθηση, και άνωση. Μαθαίνοντας περισσότερα από τη φυσική γι’ αυτές τις δυνάμεις, θα πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επίσης, έχετε υπόψιν ότι υπάρχουν πολλοί κινητήρες στο αεροπλάνο, και αν ένας από αυτούς δεν λειτουργεί σωστά, οι άλλοι θα βοηθήσουν ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

4. Πάρτε Βαθιές Αναπνοές

Κατά τη διάρκεια της πτήσης κάντε κάποιες ασκήσεις αναπνοής για να αισθανθείτε χαλαροί. Κρατήστε με το ένα χέρι την κοιλιακή χώρα και εισπνεύσετε φρέσκο αέρα από τη μύτη. Βεβαιωθείτε ότι η κοιλιά σας γεμίζει με αέρα καθώς εισπνέετε. Στη συνέχεια, εκπνεύστε από το στόμα αργά μετρώντας μέχρι το 10. Επαναλάβετε 4-5 φορές για να αισθανθείτε χαλαροί.

5. Προγραμματίστε Όσο Μπορείτε Καλύτερα Κάποιες Λεπτομέρειες του Ταξιδιού

Πέρα από την ψυχολογική πλευρά του φόβου σας, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα και να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το φόβο της πτήσης. Για παράδειγμα:
  • Επιλέξτε να ταξιδέψετε με ένα μεγάλο αεροπλάνο. Θα αισθανθείτε καλύτερα και θα σας φανεί πιο ευρύχωρο απ’ ό,τι ένα μικρότερο αεροπλάνο ή ένα τσάρτερ. Δείτε στο πρόγραμμα των πτήσεων τις πληροφορίες σχετικά με το αεροσκάφος και επιλέξετε ένα μεγαλύτερο αεροπλάνο για μια πιο εύρυθμη πτήση.
  • Επιλέξτε μια θέση δίπλα στο φτερό, επειδή στο σημείο αυτό είναι πιο πιθανό να έχετε μια πιο ομαλή πτήση. Ο λόγος είναι ότι αυτή η περιοχή είναι συνήθως πιο σταθερή και δεν ταλαντεύεται πολύ κατά τη διάρκεια της πτήσης.
  • Επιλέξτε μια θέση στην εξωτερική σειρά των καθισμάτων ή στις θέσης στο κέντρο του διαδρόμου που θα σας κάνει να νιώσετε λιγότερο παγιδευμένοι.
  • Διαλέξτε να πετάξετε κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε χαλαροί, επειδή θα είστε σε θέση να βλέπετε καλύτερα και να κοιτάζετε έξω από τα παράθυρα. Η ορατότητα της μέρας σας κάνει να πιστεύετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

6. Αποσπάστε την Προσοχή Σας

Τι καλύτερο από το να σκέφτεστε ή να ασχολείστε με κάτι που θα σας κρατά απασχολημένους και θα αποσπά την προσοχή σας; Αρχίστε να σκέφτεστε κάτι που να σας ενθουσιάζει ή σκεφθείτε συνταγές για το βραδινό σας δείπνο. Επίσης κάποιο κολατσιό ή πρόχειρο φαγητό που θα έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της πτήσης μπορεί επίσης να αποσπάσει την προσοχή σας. Πειραματιστείτε λίγο με αυτά τα βήματα και θα βρείτε μια ρουτίνα που θα λειτουργεί καλύτερα για σας.
Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via newhealthadvisor.com
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!