sex videos
site
phim sec

Φτιάξτε Μόνοι Σας Οικολογικό Εντομοκτόνο για να Καταπολεμήσετε τα Έντομα στον Κήπο!


Παρατηρείτε καθημερινά στα φύλλα των φυτών σας κάμπιες και άλλα μικρότερα έντομα και δεν ξέρετε πως να τα καταπολεμήσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο επικίνδυνο χημικό σκεύασμα που βάζει σε κίνδυνο την υγεία σας;

Ευτυχώς, υπάρχει η λύση ενός οργανικού σπρέι για όλες τις χρήσεις, το οποίο συνδυάζει τις εντομοαπωθητικές ιδιότητες του σκόρδου, του κρεμμυδιού και της καυτερής πιπεριάς με παρόμοιες ιδιότητες του σαπουνιού.

Πολλές ιδέες έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε διάφορα άρθρα για τον αποτελεσματικό έλεγχο των παρασίτων. Εδώ προσπαθούμε να συνδυάσουμε τις καλύτερες από αυτές, ώστε να φτιάξουμε ένα μείγμα από συστατικά που μπορεί να βρει ο καθένας στην κουζίνα του. Καταλήξαμε σε ένα σπρέι που επωφελείται των εντομοαπωθητικών ιδιοτήτων του σκόρδου, του κρεμμυδιού, και της καυτερής κόκκινης πιπεριάς συνδυασμένες με τις αντίστοιχες εντομοκτόνες και επιφανειοδραστικές ιδιότητες του σαπουνιού. Πριν φτιάξετε το μείγμα και το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι τα οργανικά σπρέι που περιέχουν σαπούνι μπορεί να βλάψουν εκτός από τα ενοχλητικά έντομα και τα ωφέλιμα, αλλά και τους επικονιαστές, όπως είναι οι μέλισσες. Εφαρμόστε το, μόνο στα σημεία του φυτού που έχουν πρόβλημα από τέτοιους επιβλαβείς οργανισμούς ή σε σημεία που χρειάζεται να προλάβετε μια τέτοια προσβολή.

Στο εμπόριο και σε καταστήματα με γεωργικά εφόδια, μπορείτε να βρείτε σκευάσματα με τέτοια οργανικά συστατικά, που περιέχουν έλαια σκόρδου και καυτερή πιπεριά ως δραστικά συστατικά.

Οι φανατικοί κηπουροί μπορούν να παρασκευάσουν μόνοι τους ένα τέτοιο σπιτικό σπρέι για χρήση σε κάθε φυτό (καλλωπιστικό και καλλιεργούμενο) και για κάθε παράσιτο που τρέφεται με τα φύλλα των φυτών σας. Μετά την εφαρμογή, μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις για την αποτελεσματικότητα του μίγματος σε συγκεκριμένα έντομα και σε συγκεκριμένα φυτά, ώστε να ελέγχετε την επιτυχία του. Οι πιστοποιημένοι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων θα πρέπει να ελέγχουν τους κανονισμούς καλλιέργειας πριν από τη χρήση αυτού του σπρέι.

Προφυλάξεις

Τα συστατικά μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και κνησμό στο δέρμα και τσούξιμο στα μάτια. Κατά την προετοιμασία και την εφαρμογή, είναι απαραίτητο να φοράτε λαστιχένια γάντια και να κρατάτε το μείγμα μακριά από τα μάτια και τη μύτη σας.

Συστατικά

1 σκόρδο
1 μικρό κρεμμύδι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κόκκινης πιπεριάς (την βρίσκετε στα μπαχαρικά)
1 λίτρο νερό
1 κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι πιάτων

Παρασκευή

Πολτοποιήστε στο μπλέντερ ή με το γουδί το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέστε την σκόνη της κόκκινης πιπεριάς και αμέσως μετά το νερό. Βάλτε το μείγμα σε ένα τουλπάνι ή σε κάποιο πανί που μπορεί να στραγγίξει και στύψτε καλά ώστε τα υγρά να συγκεντρώνονται σε ένα μπολάκι που θα τοποθετήσετε από κάτω. Αφού το στύψατε καλά και το εκχύλισμα του μίγματος συγκεντρώθηκε στο μπολάκι, προσθέστε το υγρό σαπούνι πιάτων. Ανακατέψτε καλά το μείγμα και γεμίστε με αυτό έναν ψεκαστήρα χειρός (π.χ. ένα άδειο μπουκαλάκι από καθαριστικό τζαμιών). Ψεκάστε τα φυτά σας καλά, συμπεριλαμβάνοντας την κάτω πλευρά του ελάσματος των φύλλων. Αποθηκεύστε το μείγμα μέχρι και μια εβδομάδα σε ένα επισημασμένο και κλειστό δοχείο στο ψυγείο.

share24.gr / Καλλιεργητικές Πρακτικές

Κάντε like στην σελίδα μας «Καλλιεργητικές Πρακτικές» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με τις Καλλιέργειες και τη Φύση!

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.

Ένα σχόλιο

  1. Irene Tombros Raftopoulos

    Thank you for the very practical way to prevent the insects from my garden i will try it and let you know the results,Can i use the same method for my peach tree?

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!