sex videos
site
phim sec

10 Σημάδια που Προειδοποιούν ότι η Καρδιά δεν Λειτουργεί Σωστά και Πρέπει να τα Ξέρουμε Νωρίς!

10 Σημάδια που Προειδοποιούν ότι η Καρδιά δεν Λειτουργεί Σωστά και Πρέπει να τα Ξέρουμε Νωρίς!

Άσκηση, διακοπή καπνίσματος και σωστή διατροφή βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Εάν δεν ξέρετε σε τι κατάσταση είναι η καρδιά σας, μην ανησυχείτε: υπάρχουν αρκετά προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι ίσως αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα με το κυκλοφορικό μας. Πέρα από αυτά, όμως, θα πρέπει να γίνονται οι εξετάσεις και οι καρδιολογικοί έλεγχοι στους ειδικούς που σώζουν ζωές.

1. Αποχρωματισμός του δέρματος.

Εάν οι άκρες στα δάκτυλα των ποδιών και των χεριών αρχίζουν να γίνονται μπλε και να μελανιάζουν χωρίς λόγο (1), υπάρχει πιθανότητα να πάσχετε από κακή κυκλοφορία του αίματος. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως κυάνωση και μπορεί κάνει τα δάχτυλά των χεριών και των ποδιών να φαίνονται σαν να έχουν μώλωπες, ή να αποκτούν κυανό χρώμα.

Ωστόσο, η κυάνωση αυτή δεν θα γίνει πιο έντονη∙ το μπλε προκύπτει ως απλή απόχρωση των άκρων. Αυτή η κατάσταση μπορεί να υποδηλώνει την εμφάνιση συγγενούς καρδιακής νόσου σε βρέφη και πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, εάν εκδηλωθεί.

2. Οίδημα στα πόδια.

Όταν κάτι δεν πάει καλά με το κυκλοφορικό σας σύστημα, το αίμα ενδεχομένως να συγκεντρώνεται στα άκρα (2), επειδή είναι πιο δύσκολο για την καρδιά σας να το αναρροφήσει. Αυτό μειώνει την ποσότητα αίματος που κυκλοφορεί προς το υπόλοιπο σώμα.

Αυτό το πρήξιμο, γνωστό ως οίδημα, εντοπίζεται μέσω μιας απλής εξέτασης. Πιέστε με το δάχτυλο την περιοχή που φαίνεται πρησμένη, κρατήστε για 5 δευτερόλεπτα και μετά απομακρύνετε το δάκτυλό σας. Εάν το βαθούλωμα από την πίεση παραμείνει πάνω στο πρησμένο δέρμα, τότε μάλλον είναι οίδημα.

Οπότε, εάν παρατηρήσετε ότι τα χέρια ή τα πόδια σας έχουν πρηστεί, καλύτερα να μιλήσετε με έναν γιατρό και να μην βασιστείτε σε δικές σας εικασίες διάγνωσης.

3. Δυσπεψία και πεπτικές διαταραχές.

Η δυσκοιλιότητα και οι κράμπες μας κάνουν να νιώθουμε άβολα – και μπορεί να είναι ένδειξη κακής κυκλοφορίας (3). Εάν αναζητάτε μια εξήγηση για τις πεπτικές αναταραχές, καλύτερα να λάβετε υπόψη ότι η κακή κυκλοφορία του αίματος είναι μια πιθανή αιτία.

Η μείωση του ρυθμού πέψης είναι μόνο ένας από τους τρόπους με τους οποίους το σώμα αντιμετωπίζει την μειωμένη παροχή θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου που προκαλείται λόγω κακής κυκλοφορίας.

Καθώς το ήπαρ λαμβάνει όλο και λιγότερο αίμα, ενδεχομένως να βιώνετε και απώλεια όρεξης. Εάν παρατηρήσετε αυτό το σύμπτωμα, φροντίστε τα γεύματα σας να είναι κανονικά καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας, ούτως ώστε να παρέχετε στον οργανισμό σας όλες τις απαραίτητες ουσίες.

4. Τριχόπτωση.

Όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις κακής κυκλοφορίας, η τριχόπτωση (4) προκύπτει από τη στιγμή που τα θρεπτικά συστατικά δεν επαρκούν και το οξυγόνο δεν φτάνει στους θύλακες της τρίχας.

Ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι τριχόπτωσης, αυτό το σύμπτωμα σε συνδυασμό με κάποιο άλλο σύμπτωμα που αναφέρεται εδώ, ίσως είναι ένας καλός λόγος να προβληματιστείτε για τον ρυθμό λειτουργίας του κυκλοφορικού σας.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στην Ιαπωνία η κυκλοφορία του αίματος σε νεαρούς άνδρες με φαλάκρα ήταν σχεδόν 2,6 φορές χαμηλότερη από εκείνη της ομάδας ελέγχου.

6 Σημάδια σε λίστα που προειδοποιούν οτι η καρδιά δεν λειτουργεί καλά

5. Εξάντληση.

Η κακή κυκλοφορία μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλό σας καθώς και τα άλλα όργανα του οργανισμού. Το αίσθημα κόπωσης (5), η ζάλη και οι συχνοί πονοκέφαλοι μπορεί να υποδηλώνουν μειωμένη ροή αίματος στον εγκέφαλό σας. Αν νιώθετε ζαλάδες σε στιγμές που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε, ίσως χρειάζεται να εξετάσετε το ενδεχόμενο της κακής κυκλοφορίας.

Ενώ η απώλεια ενέργειας, όπως και πολλά από τα συμπτώματα αυτού του άρθρου, είναι ενδεικτικά ενός ευρέος φάσματος συνθηκών, η εξάντληση ίσως είναι πιθανό σημάδι κακής κυκλοφορίας όταν συνυπάρχει με άλλα συμπτώματα.

6. Κρύα πόδια και χέρια.

Μια επίμονη αίσθηση κρύου στα χέρια και τα πόδια ίσως είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι κακής κυκλοφορίας. Αυτή η κατάσταση, που ονομάζεται νόσος Raynaud (6), στενεύει τις αρτηρίες στα χέρια και τα δάχτυλα των ποδιών. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή ροή αίματος σε όλο το σώμα. Η κακή κυκλοφορία μπορεί να επηρεάσει και άλλες περιοχές του σώματος: τα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν στη μύτη, τα χείλη, τις θηλές και τα αυτιά.

7. Συχνά μουδιάσματα.

Είναι αρκετά συνηθισμένο να νιώθουμε μούδιασμα (7) μόλις μετακινήσουμε ένα άκρο μας όταν αυτό έχει υποστεί πίεση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν αυτό το συναίσθημα είναι επίμονο και δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάποιο συγκεκριμένο εξωτερικό γεγονός, μπορεί να είναι απλώς το αποτέλεσμα κακής κυκλοφορίας. Αν η πηγή είναι πράγματι η κακή κυκλοφορία του αίματος, η αίσθηση, πιθανότατα γίνεται πιο αισθητή στα άκρα.

8. Ταχυπαλμία των άκρων.

Όταν το κυκλοφορικό δεν λειτουργεί τόσο ομαλά όπως συνήθως, ίσως αντιμετωπίσουμε πολλές διαφορετικές μορφές πόνου, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Άλλη μια μορφή πόνου (8) είναι ότι νιώθουμε έντονη ταχυπαλμία, όπου το αίμα στα χέρια και τα πόδια σας μπορεί να πάλλεται ρυθμικά, ενώ παράλληλα νιώθετε μούδιασμα και κράμπες.

Αυτή η ταχυπαλμία ίσως συνοδεύεται από μια αίσθηση τσιμπήματος. Προφανώς, η κακή κυκλοφορία είναι μια δυσάρεστη κατάσταση. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αγνοείτε τα συμπτώματά σας.

9. Απώλεια όρεξης.

Ένα ήπαρ που δεν λειτουργεί σωστά (9) μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μειωμένης κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα. Μια κακή ηπατική λειτουργία οδηγεί σε απώλεια όρεξης.

Αυτό το σύμπτωμα συνδυάζεται συχνά από ωχρό δέρμα, το οποίο είναι επίσης ενδεικτικό της μειωμένης κυκλοφορίας του αίματος στο ήπαρ.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν μειωθεί η όρεξη, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το σώμα σας θα παίρνει την τροφή που χρειάζεται. Η πόση χυμών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά θρεπτικά συστατικά ακόμα και όταν δεν πεινάτε.

10. Απώλεια μνήμης.

Ξεχνάτε συνεχώς πού βάλατε τα κλειδιά σας; Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η αυξανόμενη συχνότητα απώλειας μνήμης να προκαλείται από κακή κυκλοφορία του αίματος (10).

Εάν αυτό πράγματι συμβαίνει, ίσως διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να ανακαλέσετε πληροφορίες ή να αντιδράσετε σε νέα ερεθίσματα. Μπορεί επίσης να έχετε την αίσθηση ότι οι σκέψεις σας είναι περισσότερο ομιχλώδεις παρά σαφείς.

Ένα κάποιο σύμπτωμα από τα παραπάνω σας θυμίζει κάτι που αισθανθήκατε πρόσφατα, μην πανικοβληθείτε, αλλά θεωρήστε ότι μπορεί να οφείλεται και σε πρόβλημα κυκλοφορίας. Η κακή κυκλοφορία μπορεί να προκληθεί από ένα πλήθος υποκείμενων συνθηκών υγείας. Εάν διαπιστώσετε ότι παρουσιάζετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, επισκεφτείτε έναν γιατρό για να συζητήσετε έναν τρόπο για να διαχειριστείτε την πάθησή σας.

Κείμενο – Απόδοση, Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!