sex videos
site
phim sec

Ο Λιναρόσπορος σε Συνδυασμό με το Τυρί Cotagge Μπορεί να έχει Αντικαρκινική Δράση Συμφωνα με Αυτή την Επιστήμονα

Ο Λιναρόσπορος σε Συνδυασμό με το Τυρί Cotagge Μπορεί να έχει Αντικαρκινική Δράση Συμφωνα με Αυτή την Επιστήμονα

Όταν το μυαλό μας πάει στην επάρατη νόσο, σίγουρα το τυρί cottage  δεν είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό! Κι όμως, εδώ και κάποιες δεκαετίες, κυκλοφορεί η θεωρία ότι η ανάμιξη τυριού cottage με μια δόση ελαίου από λιναρόσπορο πολεμά τον καρκίνο…και τον κερδίζει!

Αυτή είναι η γνωστή «Δίαιτα Budwig» κι έχει πάρει το όνομά της από την βιοχημικό Dr. Johanna Budwig, ειδική στα λίπη και τα έλαια τη δεκαετία του 1950.

Η Dr. Johanna Budwig ανακάλυψε ότι ο σωστός συνδυασμός τυριού cottage και ελαίου από λιναρόσπορο, χάριζε στους ανθρώπους που υπέφεραν από καρκίνο ορισμένα οφέλη σε σχέση με την πρόληψη, την αγωγή ακόμη και τη θεραπεία της νόσου αυτής. (1,4)

Από το τυρί στην αντικαρκινική θεραπεία

Ως βιοχημικός, η Dr. Budwig μελετούσε πιθανές θεραπείες κατά του καρκίνου όταν συνειδητοποίησε ότι το λευκό τυρόπηγμα περιείχε τα ίδια αμινοξέα σουλφυδρυλίου – κυστεΐνης και μεθειονίνης (4) – που βρίσκονται στα περισσότερα αντικαρκινικά φάρμακα.

Ανακάλυψε ότι τα λίπη και τα έλαια περιέχουν βασικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFAs), τα οποία αποτελούν τα κύρια συστατικά της κυτταρικής μεμβράνης (4). Αυτό έχει μεγάλη σημασία, καθώς η μεμβράνη ενός μη υγιούς κυττάρου χάνει την ικανότητα να εκτελεί ζωτικές διαδικασίες, όπως η κυτταρική αναπνοή, και να σχηματίζει νέα, υγιή κύτταρα.

Δύο σημαντικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, απαραίτητα για τη λειτουργία της κυτταρικής μεμβράνης.

Τα συγκεκριμένα οξέα θεωρούνται απαραίτητα επειδή δεν μπορούν να συντεθούν στο σώμα, οπότε λαμβάνονται από τα τρόφιμα:

1. Λινολεϊκό οξύ (LA): Ανήκει στα λιπαρά οξέα ωμέγα-6.
2. Λινολενικό οξύ (LNA): Ανήκει στα λιπαρά οξέα ωμέγα-3, τα οποία είναι σημαντικές αντικαρκινικές ουσίες για την πρόληψη ασθενειών.

Με ποιον τρόπο το τυρί Cottage και το έλαιο λιναρόσπορου καταπολεμούν τον καρκίνο;

Φαίνεται απίστευτο, αλλά μόλις ενωθούν αυτά τα υλικά, συμβαίνει κάτι εκπληκτικό. Δημιουργείται μια χημική αντίδραση, καθώς οι σουλφυδρυλικές ομάδες στο τυρί δεσμεύονται με τα ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το αποτέλεσμα; Ο λιναρόσπορος ουσιαστικά καθίσταται υδατοδιαλυτός, οπότε εισέρχεται στο κύτταρο και του χαρίζει ζωτική ενέργεια.

Σε γενικές γραμμές, φανταστείτε ότι τα κύτταρα μας λειτουργούν σαν μια μπαταρία αυτοκινήτου. Εάν η μπαταρία είναι νεκρή ή άδεια, ο μόνος τρόπος για να την αναζωογονήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε καλώδια με ηλεκτρική τάση ικανή να επαναφορτίσει την μπαταρία.

Όπως και οι περισσότερες βιολογικές λειτουργίες του οργανισμού μας, τα κύτταρα απαιτούν ενέργεια για να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους, οπότε το τυρί cottage και το έλαιο λιναρόσπορου είναι τα καλώδια που δίνουν αυτή την ενεργεία.

Οι ασθενείς με καρκίνο στους οποίους χορηγήθηκε το μείγμα είχαν τεράστια βελτίωση όσον αφορά την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα, οπότε μειωμένη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου και, σε πολλές περιπτώσεις, πλήρη ανακούφιση από όλες τις μορφές καρκίνου, του γαστρεντερικού, του εγκεφάλου, του μαστού και ακόμη και του καρκίνου του δέρματος. (1,2,5,6)

Το πρωτόκολλο της δίαιτας Budwig.

Η διατροφή αυτή δεν ήταν μια απλή ανάμιξη των δύο υλικών, αλλά είχε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Αποκλειστική λήψη φιλτραρισμένου νερού
 • Έκθεση σε ηλιοφάνεια για την τόνωση της νοητικής και σωματικής θεραπείας (ο ήλιος ενεργοποιεί την παραγωγή βιταμίνης D, κάτι που έχει σημαντική επίδραση στην υγεία και στη θεραπεία πολλών θεμάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου).
 • Αποφυγή όλων των επεξεργασμένων τροφίμων (είναι γεμάτα χημικά και trans-λιπαρά που είναι θανατηφόρα για το σώμα, ειδικά για κάποιον που ήδη πάσχει από καρκίνο.) Βασικά, η καρκινογένεση πυροδοτείται, μεταξύ άλλων, και από τοξίνες, οπότε πρέπει να εξαλείψουμε όλες τις πηγές τοξινών για μια καλύτερη δυνατή θεραπεία. Αυτό αφορά και τρόφιμα που περιέχουν φυτοφάρμακα και εργαλεία μαγειρικής, όπως τα σκεύη με επικάλυψη Teflon και τα πλαστικά που περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες. (6)
 • Καθόλου ζάχαρη, κρέας ή ζωικά λιπαρά.
 • Καταναλώνουμε μόνο φρέσκα και βιολογικά φρούτα και λαχανικά
 • Κατανάλωση φρέσκου φαγητού, δεν τρώμε υπολείμματα, διότι περιέχουν βακτήρια.
 • Αποφεύγουμε φάρμακα και συμπληρώματα.
 • Πάντοτε να αλέθετε τον λιναρόσπορο φρέσκο και να τον καταναλώνετε μέσα σε 15 λεπτά από την άλεση.
 • Ανακατέψτε το λευκό τυρόπηγμα ή το τυρί cottage και το λιναρόσπορο σε αναλογία 2:1 και ανακατέψτε μέχρι διαλυθεί το λάδι (αναμειγνύετε μόνο την ποσότητα που θα καταναλώσετε και παρασκευάζετε νέο μίγμα την επόμενη φορά).
 • Μην προσθέστε άλλα συστατικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το τελικό μείγμα.

 

Στάδιο Θεραπείας

Για τους καρκινοπαθείς ασθενείς, η Dr. Budwig σύστησε καθημερινή κατανάλωση μέχρι 8 κ.σ. (6-8 κ.σ.) αυτού του μείγματος ελαίων.

Επίσης, τα άτομα με καρκίνο του ήπατος ή του παγκρέατος, ίσως χρειαστεί να φτάσουν στην επιθυμητή δοσολογία σταδιακά ξεκινώντας με 1 κ.γ. δίνοντας στο σώμα τους χρόνο για να προσαρμοστεί.

Στάδιο συντήρησης

Μετά την ελαχιστοποίηση του όγκου, οι ασθενείς συνέχισαν με δοσολογία συντήρησης, δηλαδή 1 κ.σ. του μείγματος ανά 50 κιλά σωματικού βάρους. Επίσης, για λόγους πρόληψης, μπορεί κανείς να λάβει δόση  ίση με 1 κ.σ. ημερησίως.

Πρέπει να τονίσουμε ότι το πρωτόκολλο ήταν τόσο αποτελεσματικό που πολλοί ογκολόγοι το χρησιμοποίησαν για να ενισχύσουν την υγεία και τη λειτουργία  των κυττάρων, βελτιώνοντας τα επίπεδα οξυγόνου στα κύτταρα, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος και να μειώσουν τις καρκινογενέσεις στον οργανισμό.

Η έρευνα της Dr. Budwig ήταν τόσο επιτυχής που έδωσε το έναυσμα για τη μελέτη της επίδρασης των λιπιδίων και των ελαίων στον οργανισμό.

Πώς παρασκευάζεται το μείγμα Budwig!

Μην ξεχνάτε ότι τα υλικά πρέπει να είναι πρώτης ποιότητας.

Όσον αφορά το τυρί cottage, τα προϊόντα χαμηλότερης ποιότητας αναστέλλουν, στην πραγματικότητα, την απαραίτητη χημική αντίδραση μεταξύ των σουλφυδρυλικών ομάδων και των λιπαρών οξέων – που είναι το βασικό θεραπευτικό στοιχείο του μείγματος.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι τα συντηρητικά και οι ορμόνες σε τυριά κακής ποιότητας, σε συνδυασμό με τις υψηλές διαδικασίες παστερίωσης της θερμοκρασίας καταστρέφουν την ποιότητα πρωτεΐνης που περιέχει θείο. Οπότε είναι καλύτερα να ξοδέψετε κάποια χρήματα παραπάνω για καλύτερα αποτελέσματα, είναι θέμα υγείας!

Οδηγίες:

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο και 2 κουταλιές στης σούπας βιολογικό τυρί χαμηλών λιπαρών ή λευκό τυρόπηγμα για κάθε 50 κιλά βάρους. Η συνταγή προσαρμόζεται ανάλογα με την επιθετικότητα του καρκίνου.

 1. Προσθέστε 1 κ.σ. έλαιο λιναρόσπορου ψυχρής έκθλιψης σε γυάλινο δοχείο.
 2. Προσθέστε 2 κ.σ. βιολογικό τυρί cottage χαμηλών λιπαρών, ή λευκό τυρόπηγμα.
 3. Χρησιμοποιήστε το μίξερ, μην αναμίξετε τα υλικά με το χέρι, μέχρι να γίνει ένα ομογενοποιημένο κρεμώδες μίγμα.
 4. Αλέστε 2 κ.σ. χρυσαφί ή καφέ λιναρόσπορο σε ένα μύλο του καφέ για 1 λεπτό μέχρι να αποκτήσει αφράτη υφή. Τοποθετήστε τον αλεσμένο λιναρόσπορο σε ξεχωριστό γυάλινο μπολ.
 5. Προσθέστε το τυρί και το μίγμα ελαίου στον αλεσμένο λιναρόσπορο κι ανακατέψτε με ένα κουτάλι.

Μπορείτε στο τέλος να προσθέσετε βιολογικά φρούτα ή ξηρούς καρπούς για να έχετε την επιθυμητή γεύση!

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!