sex videos
site
phim sec

Όταν διαβάσετε Τι Επικίνδυνα Μικρόβια Μεταφέρουν τα Παπούτσια Σας, Θα τα Αφήνετε Έξω από την Πόρτα!

Όταν διαβάσετε Τι Επικίνδυνα Μικρόβια Μεταφέρουν τα Παπούτσια Σας, Θα τα Αφήνετε Έξω από την Πόρτα!

Εσείς και τα παπούτσια σας είστε αχώριστοι, κάθε μέρα και κάθε φορά που βγαίνετε από την πόστα του σπιτιού σας. Είτε κάνετε μια μικρή βόλτα στη γειτονιά, είτε βγάζετε τον σκύλο βόλτα στο πάρκο, είτε επισκέπτεστε το εμπορικό κέντρο,  τα παπούτσια σας κι εσείς είστε αχώριστοι.

Αυτό που ενδεχομένως δεν έχετε προσέξει είναι ότι τα παπούτσια σας πάντοτε έχουν την τάση να παίρνουν βρωμερά αναμνηστικά από τα μέρη που επισκέπτεστε μαζί. Στην ουσία, τα βακτήρια πάντοτε ταξιδεύουν με ώτο-στοπ πάνω στα παπούτσια σας.

Εννοείται, ότι μόλις μπείτε στο σπίτι σας, αυτά τα βρωμερά βακτήρια αρχίζουν να εξαπλώνονται παντού, σε όλα τα μέρη του σπιτιού, εάν δεν τους κλείσετε την πόρτα αποφασιστικά και για πάντα!

Όσο κι αν νομίζετε ότι το θέμα δεν είναι σοβαρό, προσπαθήστε να θυμηθείτε πώς νιώθετε κάθε φορά που επισκέπτεστε μια δημόσια τουαλέτα. Σύμφωνα με διάφορες έρευνες που έχουν γίνει δειγματοληπτικά, οι δημόσιες τουαλέτες φιλοξενούν περίπου 2 εκατομμύρια βακτήρια ανά τετραγωνική ίντσα. Δημάδη, 200 φορές πάνω από τα βακτήρια που βρίσκονται σε μια καθαρή επιφάνεια. (1)

Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του San Diego σχετικά με τα βακτήρια που βρίσκονται στους δημόσιους χώρους, τα βακτήρια κοπρανώδους προέλευσης κυριαρχούν σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα βακτήρια. Επιπλέον, τα καθίσματα τουαλέτας και τα δοχεία υγρού σαπουνιού καθώς και όλες οι άλλες επιφάνειες φιλοξενούν βακτήρια, εκ των οποίων το 45% ήταν κοπρανώδους προέλευσης.

Μεταξύ αυτών των βακτηριδίων βρίσκουμε το γνωστό βακτήριο Staphylococcus (υπεύθυνο για μολύνσεις σταφυλόκοκκου), το οποίο εντοπίζεται κυρίως σε κόπρανα.

Παρά το γεγονός ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων το βακτήριο προκαλεί κυρίως κάποιες δερματικές μολύνσεις ήσσονος σημασίας, οι μολύνσεις μπορεί να είναι και πολύ σοβαρότερες, ακόμη δε και θανατηφόρες, εάν το βακτήριο βρει οδό εισόδου στο κυκλοφορικό σύστημα, τις αρθρώσεις, τα οστά, τους πνεύμονες ή τη καρδιά.

Επίσης, μια μορφή του βακτηρίου S. aureus που είναι πολύ ανθεκτική στα κοινά αντιβιοτικά – MRSA — ενδεχομένως να γίνει πολύ επικίνδυνη. (2)

Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες του Πανεπιστημίου του Houston σχετικά με τον βαθμό καθαριότητας των Αμερικάνικων νοικοκυριών, σχεδόν 40% της σόλας των υποδημάτων που εξετάστηκαν δειγματοληπτικά, είχαν μολυνθεί από το βακτήριο C.diff (Clostridium difficile), ένα βακτήριο δημόσια απειλή, ανθεκτικό σε διάφορα αντιβιοτικά. (3)

Η μελέτη εντόπισε ότι το 41% των 127 δειγμάτων των νοικοκυριών φιλοξενούσαν αυτό το βακτήριο.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες το C. difficile μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη των βακτηρίων, οπότε το βακτήριο απελευθερώνει τοξίνες που επιτίθενται στο τοίχωμα των εντέρων, προκαλώντας μια μόλυνση που ονομάζεται Clostridium difficile colitis.

Η μόλυνση A C. difficile έχει ένα εύρος από ελαφράς μορφής μόλυνση έως μια μορφή που κρίνεται απειλητική για την υγεία. Τα συμπτώματα της ελαφράς μορφής περιλαμβάνουν διάρροια, 3-4 φορές την ημέρα με κοιλιακό άλγος και εξάντληση.

Σχεδόν ένα εκατομμύρια άτομα μολύνονται με το βακτήριο C. diff σε ετήσια βάση και ενώ είναι το πιο διαβόητο βακτήριο, όσον αφορά μολύνσεις σε ενδονοσοκομειακούς ασθενείς, σχεδόν 35 τοις εκατό των περιπτώσεων έχουν την απαρχή τους σε άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένου και του οικιακού χώρου. (4)

Οπότε, θα ήταν καλό, την επόμενη φορά που θα μπείτε στο σπίτι, να βγάλετε τα παπούτσια σας και να φορέσετε ένα άνετο ζευγάρι παντόφλες. Μην ξεχνάτε, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο για παιδιά που χαίρονται να παίζουν στο πάτωμα!

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!