sex videos
site
phim sec

Πώς θα Ξέρω Πότε τα Ροδάκινα Ωρίμασαν και Είναι η Ώρα να τα Μαζέψω;

Πώς θα Ξέρω Πότε τα Ροδάκινα Ωρίμασαν και Είναι η Ώρα να τα Μαζέψω;

Ο Αύγουστος, μαζί με την όμορφη ζέστη του μας φέρνει και τα ζουμερά ροδάκινα. Το άρθρο αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πότε θα είναι αρκετά ώριμα για να τα μαζέψετε!

Όλη η ομορφιά και η γενναιοδωρία του καλοκαιριού αγκαλιάζει τον κήπο μας και μας χαρίζει ζουμερούς καρπούς για να απολαύσουμε και να γευτούμε κάτω από τη σκιά των δέντρων μας!  Το αγαπημένο φρούτο της εποχής είναι τα φρέσκα, δροσερά ροδάκινα!  Μαζί με τον δεκαπενταύγουστο έρχεται και η εποχή της ροδακινιάς στην περιοχή μας. Οι πρώιμες ποικιλίες είναι έτοιμες προς συγκομιδή γύρω στις 10 με 15 του μήνα.  Από τότε που ξεκίνησα την καλλιέργεια της ροδακινιάς, προβληματιζόμουν για την ώρα της συγκομιδής. Σκέφτηκα ότι κάποιες συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν να καταλάβετε πότε να μαζέψετε τα ροδάκινά σας.

Ετοίμασα μια λίστα με 5 ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να δείτε πότε τα ροδάκινα θα είναι έτοιμα για συγκομιδή:

Χρώμα

Όσο τα ροδάκινα ωριμάζουν έχουν ένα πράσινο-κίτρινο χρώμα. Τις τελευταίες εβδομάδες πριν την τελική τους ωρίμανση, θα δείτε κάποιες δραστικές αλλαγές  στο χρώμα του ροδάκινου (και σημαντική μεταβολή στο μέγεθος). Θα δείτε δηλαδή, ότι το χρώμα, σιγά-σιγά, από πράσινο θα γίνεται κίτρινο και μετά πορτοκαλί. Ανάλογα με την ποικιλία που καλλιεργείτε, αυτό το πορτοκαλί χρώμα θα γίνεται όλο και πιο βαθύ, ίσως και λίγο κοκκινωπό, καθώς το ροδάκινο θα είναι έτοιμο να μπει στο καλάθι σας.

Αυτές οι χρωματικές αλλαγές είναι και η πρώτη ένδειξη ότι τα ροδάκινα είναι έτοιμα!

Μυρωδιά

Η επόμενη ένδειξη είναι μια όμορφη μυρωδιά ροδάκινου γύρω από τη ροδακινιά σας. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την ποικιλία, ορισμένα δέντρα αναδύουν μια πολύ έντονη μυρωδιά ροδάκινου, ενώ σε κάποια άλλα ίσως χρειαστεί να πάτε πολύ κοντά στον καρπό για να μπορέσετε να νιώσετε τη μυρωδιά!

Υφή

Η τελική ένδειξη έρχεται όταν αγγίξουμε τα ροδάκινα μας. Πριν αρχίσουν να ωριμάζουν προσπαθήστε να εξοικειωθείτε με την υφή ενός άγουρου ακόμη καρπού. Θα είναι σκληρό, σαν πέτρα, χωρίς σάρκα. Καθώς ωριμάζουν και φτάνουν στο τελικό στάδιο ωρίμανσης, θα δείτε ότι  όταν το σφίγγετε απαλά θα νιώθετε τη σάρκα του. Σφίξτε απαλά το ροδάκινο με τα δάκτυλά σας και αισθάνεστε μαλακή τη σάρκα του κάτω από το χέρι σας, τότε το φρούτο είναι έτοιμο! Προσέξτε ιδιαίτερα το μέρος του καρπού που συνδέεται με το δέντρο. Εάν αυτή η περιοχή είναι μαλακή, τότε το ροδάκινο είναι έτοιμο για το καλάθι μας.

Ήρθαν πουλιά; Έτοιμα τα ροδάκινα!

Τα πουλιά προτιμούν τα ώριμα φρούτα, οπότε εάν δείτε πουλάκια να πετάνε πεινασμένα γύρω από τη ροδακινιά σας, τότε τα φρούτα είναι σχεδόν έτοιμα.  Θα πρέπει να τοποθετήσετε κάποια ειδικά πλέγματα για να προστατέψετε τους καρπούς από τα πουλάκια και να ελέγχετε καθημερινά την ωρίμανση της ροδακινιάς σας!

Εποχή του χρόνου!

Oι καρποί της ροδακινιάς θα πρέπει να είναι ώριμοι την ίδια περίοδο κάθε χρόνο. Το δέντρο μας είναι έτοιμο να μας χαρίσει καρπούς μεταξύ 4 και 15 Αυγούστου το αργότερο γισ μεσοπρώιμες ποικιλίες, ενώ οι όψιμες μπορεί να ωριμάσουν και στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η καλύτερη λύση είναι να κρατάτε σημειώσεις της ημερομηνίας συγκομιδής κάθε χρόνο κι έτσι θα ξέρετε πότε να μαζέψετε τα ροδάκινά σας.

Κι αν τα κάνουμε θάλασσα;

Τα ροδάκινα συγχωρούν τα λάθη μας! Εάν τα μαζέψετε πολύ νωρίς και μόλις δοκιμάσετε δείτε ότι είναι στυφά και σκληρά, τότε μπορείτε να τα αφήσετε στον πάγκο και θα ωριμάσει μόνα τους!  Ίσως να μη αποκτήσουν τη γλύκα που θα είχαν εάν ωρίμαζαν πάνω στο δέντρο, αλλά και πάλι θα γίνουν απολαυστικά!

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Καλλιεργητικές Πρακτικές

Κάντε like στην σελίδα μας «Καλλιεργητικές Πρακτικές» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με τις Καλλιέργειες και τη Φύση!

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!