sex videos
site
phim sec

Ριγανέλαιο σε μπυκαλάκι με ένα κλωνάρι ρίγανης πίσω του και καφέ φόντο

Ριγανέλαιο ό,τι πρέπει για Κρυολόγημα, Γρίπη και όχι μόνο! (Αιθέριο Έλαιο Ρίγανης)

Το κρυολόγημα και η γρίπη είναι συνηθισμένες παθήσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Ο οργανισμός μας με τα χρόνια γίνεται ευάλωτος σε αυτές τις ασθένειες λόγω της ρύπανσης, της κακής διατροφής και της αλόγιστης χρήσης των φαρμάκων. Όλοι μας γινόμαστε πιο συνειδητοποιημένοι και αναζητούμε πιο υγιεινές και φυσικές εναλλακτικές λύσεις. Συχνά παραμελούμε ότι υπάρχουν τροφές και βότανα που βοηθάνε στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση πολλών παθήσεων. Ένα από αυτά είναι το ριγανέλαιο. Το αιθέριο έλαιο ρίγανης είναι εξαιρετικό και ό,τι πρέπει για το κρυολόγημα και τη γρίπη.

Η ρίγανη είναι ένα βότανο που ανήκει στην οικογένεια της μέντας. Τα άλλα μέλη της οικογένειας να είναι ο βασιλικός, το φασκόμηλο, η μέντα, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, κλπ. Το εκχύλισμα ελαίου ρίγανης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις που εκκρίνονται από τα φύλλα του φυτού. Έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή φαρμακευτική από την αρχαιότητα. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το ριγανέλαιο είναι πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της γρίπης και του κρυολογήματος, καθώς και έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7321257)

Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου της ρίγανης αποδίδονται Στις ακόλουθες ενώσεις που είναι παρόντες στο φυτό:

  • Θυμόλη και καρβακρόλη, δύο φαινολικές ενώσεις ισχυρά αντιοξειδωτικές, οι οποίες είναι αρκετά ευεργετικές για τον οργανισμό.
  • Παρουσία του ροσμαρινικού οξέος, στο οποίο αποδίδονται οι φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού.
  • Διάφορα τερπένια τα οποία θρέφουν το σώμα.
  • Παρουσία βιταμινών και μετάλλων, όπως η βιταμίνη Α, ψευδάργυρος, ασβέστιο, βιταμίνη C, μεταξύ άλλων.

Οφέλη από τα στοιχεία αυτά στην αντιμετώπιση της γρίπης και του κρυολογήματος

Το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη είναι από τις πιο συχνές ασθένειες που προσβάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, το σώμα έχει γίνει ευάλωτο αυτές τις εποχές σε άλλους ιούς και ασθένειες και έτσι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε κάτι φυσικό για για να το βοηθήσουμε. Η ρίγανη έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματική, λόγω του οφέλους για την υγεία των παρακάτω συστατικών της.

1. Καρβακρόλη

Στην παρουσία του συγκεκριμένου στοιχείου οφείλονται τα αναρίθμητα οφέλη για την υγεία του ριγανέλαιου. Η συγκέντρωση της καρβακρόλης είναι αρκετά υψηλή στα φύλλα ρίγανης. Έχει ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες, πράγμα που το καθιστά σύμμαχο του ανοσοποιητικού και ως εκ τούτου καθιστά τον οργανισμό πιο ανθεκτικό απέναντι στο κρυολόγημα και τη γρίπη.

2. Βιταμίνη C

Τα οφέλη της βιταμίνης C είναι αναρίθμητα και είναι γνωστά σε όλους. Τονώνει όχι μόνο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, αλλά επίσης διεγείρει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων στο αίμα, τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν στο να καταστεί ο οργανισμός πιο ανθεκτικός στο κρυολόγημα και τη γρίπη. Όχι μόνο αυτό, λειτουργεί επίσης ως αντιοξειδωτικό και βοηθά στην καταπράυνση της φλεγμονής και άλλων σχετικών νοσημάτων. Εκτός από αυτό, συμμετέχει στη σύνθεση κολλαγόνου, το οποίο προστατεύει περαιτέρω το σώμα από το κρυολόγημα.

3. Θυμόλη

Η θυμόλη αποτελεί βασικό στοιχείο του ελαίου της ρίγανης καθιστώντας το θεραπευτικό. Η θυμόλη έχει αντιμυκητιασική δράση και αντισηπτικές ιδιότητες. Η παρουσία αυτών των ιδιοτήτων βοηθά στην αποτοξίνωση και τον καθαρισμό των αναπνευστικών οδών. Εκτός από αυτό, η θυμόλη επιταχύνει την επούλωση και προστατεύει τους ιστούς του αναπνευστικού συστήματος του σώματος όταν υπάρχει βήχας.

4. Βιταμίνη Ε

Η παρουσία της βιταμίνης Ε στο ριγανέλαιο προσθέτει επιπλέον αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προστατεύει την πρώτη γραμμή άμυνας του σώματος, το δέρμα. Ως εκ τούτου, η παρουσία αυτής της βιταμίνης είναι μια σημαντική βοήθεια για την ανοσία.

5. Ροσμαρινικό οξύ

Η ένωση αυτή δεν έχει μία, αλλά πολλές ιδιότητες. Βοηθά ουσιαστικά στη διαδικασία επούλωσης, όταν το σώμα ταλαιπωρείται από την ίωση. Δεν είναι μόνο ένα αντιοξειδωτικό, αλλά και ένα αντιισταμινικό. Αυτό το οξύ είναι αρκετά πτητικό, που βοηθά στη ρύθμιση του συστήματος ανοσίας του σώματος. Επίσης βοηθά στη χαλάρωση από το υπερβολικό στρες λόγω οξείδωσης. Με τη σειρά του, αυτό επιτρέπει στο σώμα να αναζωογονήσει το φυσικό αμυντικό σύστημα του έναντι των παθογόνων. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ριγανέλαιο για το κρυολόγημα και τη γρίπη;

1η Συνταγή:
Διαλύστε μία σταγόνα αιθέριου ελαίου σε τέσσερις σταγόνες ελαιολάδου ή κάποιου άλλου λαδιού βάσης. Κάντε μασάζ αυτό το μείγμα στο στήθος σας, ακριβώς πριν πέσετε για ύπνο.
Οι ενώσεις και στοιχεία που υπάρχουν στο έλαιο βοηθούν στην μείωση της πίεσης που μπορεί να αισθάνεστε στο στήθος. Αυτό μειώνει ουσιαστικά τις πιθανότητες να βήχετε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα καλό ύπνο.

2η Συνταγή:
Σε μια κουταλιά λάδι καρύδας διαλύστε 1-2 σταγόνες από έλαιο ρίγανης και ανακατέψτε καλά. πιείτε το μείγμα 2-3 φορές τη μέρα. Αυτό θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το μείγμα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ενώσεις και έτσι το σώμα θα ανακουφιστεί από το κρύο και τη γρίπη.

3η Συνταγή:
Σε ένα ποτήρι γεμάτο με χυμό πορτοκαλιού το πρωί ρίξτε 2 σταγόνες ριγανέλαιο. Μπορείτε να διαλύσετε το έλαιο σε λίγο λάδι καρύδας πριν το προσθέσετε στο χυμό ώστε να μειωθεί η έντονη γεύση της ρίγανης. Πίνετε αυτό το μείγμα 2-3 φορές την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.

4η Συνταγή:
Σε μία κατσαρόλα γεμάτη καυτό νερό προσθέστε 4-5 σταγόνες του ελαίου ρίγανης. Καλύψτε το κεφάλι σας με μια πετσέτα και εισπνεύστε τον ατμό. Το άρωμα είναι τόσο ισχυρό που θα βοηθήσει την αναπνευστική οδό και θα σας ανακουφίσει..

Προφυλάξεις

Η χρήση των αιθέριων ελαίων θα πρέπει να περιορίζεται σε 10 ημέρες συνεχής χρήσης και μετά να διακόπτετε για κάποιο διάστημα μέχρι να τα ξαναχρησιμοποιήσετε. Ο λόγος είναι η παρουσία των εξαιρετικά μεγάλης συγκέντρωσης των φυσικών φαρμακευτικών χημικών ενώσεων που περιέχουν τα φυτά. Επίσης, οι έγκυες γυναίκες, τα βρέφη και θηλάζουσες γυναίκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν ριγανέλαιο. Οι άνθρωποι με υψηλή αρτηριακή πίεση θα πρέπει επίσης να απέχουν από τη χρήση των ελαίων της ρίγανης.


share24.gr / Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!