sex videos
site
phim sec

Τα 12 Φρούτα και Λαχανικά με τα Περισσότερα Φυτοφάρμακα! Τι Πρέπει Να Προσέχετε!

Τα 12 Φρούτα και Λαχανικά με τα Περισσότερα Φυτοφάρμακα! Τι Πρέπει Να Προσέχετε!

Τα φυτοφάρμακα είναι μίγματα χημικών συστατικών με συγκεκριμένες δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στους αγρούς για την καταπολέμηση και την αντιμετώπιση των εντόμων εχθρών (εντομοκτόνα), ασθενειών (μυκητοκτόνα) και ζιζανίων (ζιζανιοκτόνα), δηλαδή των παραγόντων που επιδρούν δυσμενώς στην καλλιέργεια. Σύμφωνα με μελέτες, το 45% των καλλιεργειών του κόσμου καταστρέφονται ή αλλοιώνονται, με αποτέλεσμα οι αγρότες που καλλιεργούν με τον συμβατικό τρόπο να καταφεύγουν στη λύση των φυτοφαρμάκων για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα.

Σύμφωνα με έρευνα του Environmental Working Group, αν τρώτε μη-βιολογικό σέλινο, μπορεί να προσλαμβάνετε έως 67 φυτοφάρμακα με τα οποία είναι ψεκασμένο.

To EWG, μια Μη Κερδοσκοπική Ομάδα εστιασμένη στη δημόσια υγεία, μελέτησε περίπου 100.000 αναφορές σχετικές με τα φυτοφάρμακα του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για να καθορίσει ποια φρούτα και λαχανικά, που τρώμε καθημερινά, έχουν τις υψηλότερες και χαμηλότερες τιμές χημικών υπολειμμάτων γεωργικών φαρμάκων.

Μερικά συνοπτικά στοιχεία από την έκθεση:

Ένα μόνο δείγμα σταφυλιών περιέχει 15 φυτοφάρμακα.
Οι πατάτες έχουν περισσότερα φυτοφάρμακα κατά βάρος από οποιαδήποτε άλλη τροφή.
Δείγματα σέλινου, ντοματινιών, μπιζελιών και φραουλών έδειξαν πως είχαν 13 διαφορετικά φυτοφάρμακα ανά δείγμα.

Οι αγρότες δεν ψεκάζουν όλες τις καλλιέργειες με την ίδια συχνότητα, αυτό σημαίνει πως κάποιες καλλιέργειες και προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά είναι περισσότερο εκτεθειμένα σε εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα και ζιζανιοκτόνα.

Αν θέλετε να κάνετε υγιεινή διατροφή και να τρώτε βιολογικά, αλλά έχετε περιορισμούς λόγω του προϋπολογισμού σας, μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στο να αγοράζετε φρούτα και λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας που ανήκουν στα 12 πιο ψεκασμένα και με τις μεγαλύτερες τιμές υπολειμμάτων ώστε να μην εκτίθεστε τουλάχιστον σε αυτά.

 

12 Φρούτα και Λαχανικά Με Τα υψηλότερα Υπολείμματα Φυτοφαρμάκων:

Μήλα

Οι μηλιές ψεκάζονται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της άνθισης και της καρποφορίας από τους γεωργούς, επειδή υπάρχουν πολλές μυκητολογικές ασθένειες και πολλά έντομα που προσβάλουν τον ευαίσθητο καρπό.Τα φυτοφάρμακα απορροφούνται από την φλούδα του μήλου και εισέρχονται στη σάρκα. Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο πλύνετέ το καλά ή καλύτερα καθαρίστε το από τη φλούδα.

Φράουλες

Οι φράουλες είναι η πιο εντατικά εκτεθειμένη σε χημικά καλλιέργεια στον κόσμο. Ειδικά αυτές που εισάγονται από τη Νότια Αμερική και από άλλες αναπτυσσόμενες χώρες μπορεί να είναι επιβαρυμένες με ακόμη περισσότερα, καθώς σε αυτές τις χώρες δεν υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση γεωργικών φαρμάκων. Μεταξύ των βιολογικών καλλιεργητών κυκλοφορεί ως αστείο ότι θα μπορούσαν να αλέσουν φράουλες συμβατικής καλλιέργειας ώστε να χρησιμοποιήσουν τον πολτό τους σαν παρασιτοκτόνο, δεδομένου ότι είναι τόσο μολυσμένες. (i)

Σταφύλια

Το πιστεύετε πως μόνο ένα δείγμα σταφυλιού βρέθηκε θετικό σε 15 διαφορετικά φυτοφάρμακα; Ίσως η πιο επικίνδυνη δραστική ουσία που ανιχνεύτηκε να είναι το chlorpyrifos, ένα οργανοφωσφορικό εντομοκτόνο που είναι γνωστό ότι ευθύνεται για ασθένειες σε αγρότες και του πληθυσμού που ζει ή εργάζεται κοντά σε αγρούς. Η απευθείας έκθεση σε chlorpyrifos προκαλεί βήχα, δύσπνοια, κεφαλαλγία, ναυτία, ζάλη και αποπροσανατολισμό.

Σέλινο

Κατά μέσο όρο 64 δραστικές ουσίες γεωργικών φαρμάκων ,έχουν εντοπιστεί σε δείγματα σέλινου που είναι δύσκολο να τις αποφύγετε και μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε ματσάκι αγοράσετε από το σουπερμάρκετ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σέλινο απορροφά αρκετό νερό από το έδαφος και πολλές από τις τοξίνες και ουσίες που ψεκάζονται σε αυτό, πραγματικά δεν θέλετε να ξέρετε τι θα μπορούσε να τρέχει μέσα στις φλέβες σας, αφού φάτε ένα μίσχο από τον βλαστό του.

Ροδάκινα

Αν σας αρέσουν τα ροδάκινα, προτιμήστε αυτά που γίνονται κομπόστα αντί των επιτραπέζιων. Τα ροδάκινα είναι πολύ ευαίσθητα σε πολλές ασθένειες και ψεκάζονται συχνά για να φτάνουν στο μανάβη με αψεγάδιαστη επιφάνεια Τα νόστιμα αυτά φρούτα είναι δεύτερα ακριβώς πίσω από το σέλινο στα επίπεδα συγκέντρωσης τοξινών. (ii)

Σπανάκι

Τα φύλλα του δεν αρέσουν μόνο σε σας αλλά και σε ένα σωρό κάμπιες που τα καταναλώνουν. Το σπανάκι είναι τόσο επιρρεπής σε εντομολογικές προσβολές που στις συμβατικές καλλιέργειες χρησιμοποιούνται οι πιο επικίνδυνες καρκινογόνες δραστικές ουσίες για να κρατήσουν μακριά αυτά τα ζωύφια. Φανταστείτε τι απορροφάται σε κάθε φύλλο.

Πιπεριές

Κατάλοιπα 15 φυτοφαρμάκων βρέθηκαν σε πιπεριές, μεταξύ των οποίων και νευροτοξικά νεονικοτινοειδή, τα οποία βλάπτουν τις αποικίες μελισσών εκτός από τους ανθρώπους.

Νεκταρίνια

Τα νεκταρίνια είναι στην ουσία ροδάκινα με πιο λεπτή και λεία επιφάνεια επιδερμίδας. Άρα ισχύει ότι αναφέραμε πιο πάνω για τα ροδάκινα με τη διαφορά ότι η πιο λεπτή φλούδα διευκολύνει την απορρόφηση των φυτοφαρμάκων στη σάρκα του φρούτου.

Αγγούρια

Μεταξύ των 86 φυτοφάρμακα που βρέθηκαν στα αγγούρια ανιχνεύτηκαν νευροτοξίνες, ύποπτες ορμόνες για διαταραχές και άλλες καρκινογόνες ουσίες. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η δραστική ουσία carbendazim, ένα μυκητοκτόνο που θεωρείται πιθανή καρκινογόνος ουσία. Το carbendazim ανιχνεύεται σε υψηλές τιμές στο χυμό πορτοκαλιού και σε πολλά άλλα προϊόντα διατροφής, προτρέποντας το FDA να προειδοποιεί για την υγεία των καταναλωτών. (iii)

Ντομάτες

Τα φύλλα και οι βλαστοί των φυτών της ντομάτας περιέχουν αλκαλοειδή δηλητήρια, όπως ατροπίνη, που προκαλούν ζάλη, πονοκέφαλο και στομαχικές διαταραχές. Οι ουσίες αυτές υπάρχουν επίσης στις πράσινες, μη καλά γινωμένες ντομάτες και ένας θάνατος έχει αποδοθεί σε αυτές, αλλά σε γενικές γραμμές το ποσό των αλκαλοειδών σε αυτές είναι πολύ μικρό για να προκαλέσει οποιαδήποτε διαταραχή. Μην καταναλώνετε ποτέ αφέψημα από φύλλα ντομάτας ακόμα και αν σας συμβουλέψουν να το κάνετε.

Αχλάδια

Τα αχλάδια συγγενεύουν με τα μήλα και έχουν σχεδόν παρόμοιο καρπό. Και αυτά με τη σειρά τους ψεκάζονται συνεχώς για να απαλλαχτούν από ακάρεα, αφίδες, κάμπιες, καταστρεπτικούς μύκητες, βακτήρια και αμέτρητα άλλα παθογόνα.

Πατάτες

Οι πατάτες είναι απολύτως ασφαλείς, εκτός εάν έχουν αρχίσει να πρασινίζουν εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά σε διάφορα σημεία ή έχουν αρχίσει να βλαστάνουν. Σε αυτό το στάδιο περιέχουν σολανίνη, η οποία παράγεται με την έκθεση της πατάτας στο φως. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να κρατάτε πάντα τις πατάτες σε ένα δροσερό και σκοτεινό μέρος. Εάν τρώτε πάρα πολύ πατάτες που έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα αντιμετωπίσετε σοβαρά πεπτικά προβλήματα ή ακόμα θα βάλετε σε πολύ σοβαρό κίνδυνο την υγεία σας.

Μπορούν τα φυτοφάρμακα να απομακρυνθούν με το πλύσιμο;

Η απάντηση είναι όχι. Όλα τα παραπάνω τεστ που αναφέρονται για την ανίχνευση φυτοφαρμάκων διεξήχθησαν μετά απο καλό πλύσιμο της επιφάνειας των φυτών από το USDA. Επίσης, αν και κάποια φυτοφάρμακα βρίσκονται στους επιφανειακούς ιστούς των λαχανικών, άλλα παρασιτοκτόνα μπορούν να εισέρχονται σε όλη τη σάρκα και το εσωτερικό των καρπών, των βλαστών και των ριζών και δεν μπορούν να αφαιρεθούν ούτε αν καθαρίσουμε απλώς τη φλούδα.

Όλα τα φρέσκα προϊόντα, είτε προέρχονται από συμβατική είτε από βιολογική καλλιέργεια χωρίς φυτοφάρμακα, θα πρέπει να πλένονται με άφθονο νερό για να απομακρυνθεί η βρωμιά και τα επιβλαβή βακτήρια από την επιφάνειά τους. Να έχετε στο νου σας, όταν πρόκειται για φρούτα και λαχανικά που αναφέρουμε στην πιο πάνω λίστα , καλό θα είναι να επιλέγετε να τα αγοράζετε από καταστήματα βιολογικών προϊόντων. (v)

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr   Αρχικη Πηγή: blogs.naturalnews.com

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!