sex videos
site
phim sec

Τα Αναψυκτικά Αυτά Προκαλούν Οστεοπόρωση και Βλάπτουν Κάθε Ζωτικό Όργανο που Βρίσκεται στο Δρόμο Τους

Τα Αναψυκτικά Αυτά Προκαλούν Οστεοπόρωση και Βλάπτουν Κάθε Ζωτικό Όργανο που Βρίσκεται στο Δρόμο Τους!

Οι περισσότεροι απο μας καταναλώνουμε καθημερινά αρκετά αναψυκτικά χωρις να ξέρουμε τι επιπτώσεις έχουν αυτά στην υγεία μας. Είναι γνωστό ότι τα ζαχαρούχα αναψυκτικά βλάπτουν την υγεία μας και εδώ θα παραθέσουμε κάποιες πληροφορίες που συλλέξαμε που ίσως μας βάλουν σε σκέψεις.

Τα Αναψυκτικά Μπορούν να Προκαλέσουν Οστεοπόρωση

Τα αναψυκτικά τὐπου Cola περιέχουν φωσφορικό οξύ και καφεΐνη. Επίσης υπάρχουν και άλλα ενεργειακά ποτά που περιέχουν αυτές τις χημικές ενώσεις

Το 2006, έρευνα της Framingham Osteoporosis Study εξέτασε την οστική πυκνότητα (BMD) 1413 γυναικών και 1125 ανδρών (2). Η ερευνητική ομάδα διαπίστωσε ότι η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών τύπου cola συσχετίστηκε με σημαντικά χαμηλότερη οστική πυκνότητα στα οστά των ισχύων των γυναικών, οι οποίες είναι πολύ πιο ευαίσθητες στην οστεοπόρωση από τους άνδρες (3).

Ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι αυτό το φαινόμενο προκαλείται από μεγάλη συγκέντρωση φωσφόρου, το οποίο μπορεί να αναστείλει την απορρόφηση του ασβεστίου (4). Επίσης πιστεύεται ότι το φωσφορικό οξύ στα αναψυκτικά τύπου cola αποδεσμεύει το ασβέστιο από τα οστά (5).

Μια άλλη μελέτη δείχνει ότι η κατανάλωση 330 mg καφεΐνης, το ισοδύναμο τεσσάρων φλιτζανιών καφέ, μπορεί να προκαλέσει απώλεια οστικής πυκνότητας (4). Η καφεΐνη θεωρείται ότι παρεμβαίνει στην απορρόφηση του ασβεστίου και οδηγεί σε απώλεια ασβεστίου μέσω των ούρων.

Εάν πάσχετε από οστεοπόρωση και είστε σε ηλικία άνω των 50 χρονών ή έχετε μια πάθηση που μειώνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών (όπως τη νόσο του Crohn), θα πρέπει να αποφεύγετε να καταναλώνετε σόδα και τέτοιου είδους αναψυκτικά.

Εδώ παραθέτουμε ορισμένους επιπλέον λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σταματήσετε να καταναλώνετε αναψυκτικά με σόδα:

1. Βάζετε Βάρος

Δύο στους τρεις ενήλικες και ένα στα τρία παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι (6). Υπάρχουν ενδείξεις ότι η καθημερινή κατανάλωση σόδας συμβάλλει σε αυτή την επιδημία.

Σύμφωνα με τον Δρ Christopher Ochner, επίκουρο καθηγητή Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής στο Icahn Scool of Medicine at Mount Sinai : “Αν κάποιος που κάνει ισορροπημένη διατροφή καταναλώνει ένα αναψυκτικό τύπου cola κάθε μέρα, προσθέτει επιπλέον 14,5 κιλά ανά έτος μόνο από τις θερμίδες του αναψυκτικού αυτού»(7).

Το χειρότερο από όλα είναι πως η κατανάλωση σόδας σας αναγκάζει να αποκτήσετε λίπος στην σπλαχνική περιοχή, το οποίο συγκεντρώνεται γύρω από τα όργανά σας και μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου (8).

2. Ηπατική Βλάβη

Τα ζαχαρούχα ποτά περιέχουν μεγάλες ποσότητες φρουκτόζης, η οποία μπορεί να βλάψει το συκώτι σε όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Είναι ένα από τα κύρια αιτία της μη αλκοολικής λιπώδης νόσου του ήπατος.

Μόλις δύο κουτάκια αναψυκτικού τύπου cola την ημέρα, όχι μόνο αυξάνει τον κίνδυνο του διόγκωσης του ήπατος, αλλά και τον κίνδυνο ηπατικής ανεπάρκειας, κίρρωσης του ήπατος και καρδιακών παθήσεων (9).

3. Φθορές στα Δόντια

Η κατανάλωση αναψυκτικών με ανθρακικό νάτριο προκαλεί διάβρωση των δοντιών, καταστρέφει το σμάλτο και αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης τερηδόνας (10). Η καταστροφικές τους συνέπειες διαρκούν περίπου 20 λεπτά μετά από κάθε γουλιά, πράγμα που σημαίνει ότι αν καταναλώνετε αργά τα αναψυκτικά αυξάνετε τις πιθανότητες να φθείρετε και να προκαλέσετε σοβαρές βλάβες στα δόντια σας.

Σε αντίθεση με την κατανάλωση φρούτων και χυμών, το ανθρακικό νάτριο μπορεί να φτάσει πέρα από την επιφάνεια της αδαμαντίνης στα εσωτερικά στρώματα της οδοντίνης και ακόμη να διαβρώσει και τα πιο ανθεκτικά σφραγίσματα (10). Προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στα δόντια των παιδιών, τα οποία δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως και δεν έχουν δυναμώσει.

4. Νεφροπάθειες

Μια έρευνα που εξέτασε 3.000 γυναίκες κατά τη διάρκεια 20 ετών διαπίστωσε ότι τα αναψυκτικά σόδας προκαλούν στις γυναίκες 30% μείωση της νεφρική λειτουργίας σε σύγκριση με όσες δεν καταναλώνουν τέτοια αναψυκτικά(11).

Μια άλλη μελέτη στην Ιαπωνία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση περισσότερων από δύο αναψυκτικών σόδας ημερησίως προκαλεί απώλεια πρωτεϊνών μέσω των ούρων, η οποία είναι ένας δείκτης νεφρικής βλάβης, νεφροπάθειας, καρδιακής νόσου, και καρδιακής ανεπάρκειας (12).

5. Διαβήτης

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν ζαχαρούχα αναψυκτικά τακτικά -1 με 2 κουτάκια την ημέρα ή περισσότερα, έχουν 26% μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2 από τους που δεν καταναλώνουν τέτοιου είδους αναψυκτικά (6).

Ο Δρ Christopher Ochner, επίκουρος καθηγητής Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής στο Icahn School of Medicine at Mount Sinai υποδεικνύει ότι η κατανάλωση σόδας προκαλεί απότομη άνοδο στα επίπεδα σακχάρου του αίματος (7).

Ο κόσμος που καταναλώνει τέτοια αναψυκτικά προκαλεί βλάβες στα εσωτερικά του όργανα και το σύστημα, που προσπαθεί να ρυθμίσει αυτή την άσχημη κατάσταση, είναι αποδιοργανωμένο“, είπε ο Ochner.

Ο οργανισμός δυσλειτουργεί και η ινσουλίνη δεν μπορεί να έχει τα σωστά αποτελέσματα. Το σώμα δεν είναι σε θέση να μεταβολίσει σωστά τα σάκχαρα, κάτι το οποίο τελικά οδηγεί σε διαβήτη“.

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν κατά μέσο όρο ένα κουτάκι αναψυκτικού ημερησίως έχουν επίσης 20% υψηλότερο κίνδυνο να υποστούν καρδιακή προσβολή ή να πεθάνουν από καρδιακή προσβολή (6).

Εάν έχετε συνηθίσει να καταναλώνετε τέτοιου είδους αναψυκτικά και δεν μπορείτε να τα κόψετε, δοκιμάστε να τα αντικαταστήσετε με υγιεινές επιλογές, όπως το τσάι και φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών. Θα αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και θα αισθάνεστε πιο υγιείς μετά από λίγες ημέρες.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr μας δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via dailyhealthpost.com

Κάντε like στην νέα μας σελίδα «Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή! Πατήστε στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει) (αν είστε ήδη μέλος στη σελίδα μην το πατήσετε):

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

Πηγές της Έρευνας:

[1]http://www.medicaldaily.com/pulse/soft-drink-dangers-8-ways-soda-negatively-affects-your-health-319054
[2]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17023723
[3]http://www.health.harvard.edu/healthbeat/osteoporosis-in-women-and-men
[4]http://nof.org/faq/588
[5]http://health.clevelandclinic.org/2014/09/sodas-tea-and-coffee-which-can-lower-your-bone-density/
[6]http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/sugary-drinks-fact-sheet/
[7]http://www.prevention.com/food/healthy-eating-tips/how-bad-soda-really
[8]http://www.livescience.com/53329-sugary-drinks-belly-fat.html
[9]http://www.telegraph.co.uk/foodanddrink/foodanddrinknews/6012619/Two-soft-drinks-a-day-may-lead-to-long-term-liver-damage.html
[10]http://www.healthline.com/health/dental-oral-health/what-does-soda-do-to-your-teeth
[11]https://www.kidney.org/news/kidneyCare/spring10/DietSoda
[12]http://www.webmd.com/news/20131109/sugary-soda-habit-may-harm-kidneys-study-suggests

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!