sex videos
site
phim sec

Βάζει Μια Σκελίδα Σκόρδο Ανάμεσα στα Δαχτυλάκια των Ποδιών Κι Αυτό που Συμβαίνει είναι Απίστευτο

Βάζει Μια Σκελίδα Σκόρδο Ανάμεσα στα Δαχτυλάκια των Ποδιών Κι Αυτό που Συμβαίνει είναι Απίστευτο

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην ξέρει και να μην έχει ενημερωθεί για τις σπουδαίες θεραπευτικές ιδιότητες του σκόρδου. Κι εμείς έχουμε αναφερθεί σε πολλά άρθρα αναλυτικά στα οφέλη που έχει για την υγεία μας και για διάφορες χρήσεις του.

Το σκόρδο χρησιμοποιείται σε παραδοσιακές θεραπείες επί εκατοντάδες χρόνια για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας. Πολλές μελέτες έχουν αποκαλύψει τα φαρμακευτικά ενεργά συστατικά, όπως είναι η αλισίνη και τις φυσιολογικές επιδράσεις που έχουν στην υγεία μας.

Διαβάστε επίσης: Να γιατί δεν πετάμε ποτέ ένα φυτρωμένο σκόρδο

Επίσης, αρκετές επιδημιολογικές μελέτες που δημοσιεύθηκαν μεταξύ του 1966 και του 1999 έδειξαν τη θετική επίδραση που έχει η κατανάλωση σκόρδου στην πρόληψη διαφόρων τύπων καρκίνου (όπως του παχέος εντέρου και του στομάχου).

Οι περισσότερες σχετικές επιστημονικές μελέτες έχουν ερευνήσει την επίδραση που έχει το σκόρδο πάνω στους παράγοντες κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων (όπως η αρτηριακή πίεση, η χοληστερόλη κι η γλυκόζης στο αίμα). Γνωρίζουμε επίσης πως από αρχαιοτάτων χρόνων ο βολβός αυτός χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική, δεδομένου των αντιμικροβιακών του ιδιοτήτων, που έχουν ως αποτέλεσμα την πρόληψη και τη θεραπεία της γρίπης και του κρυολογήματος ενεργώντας ως αντιβιοτικό.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το συναρπαστικό πείραμα της Lalitha Thomas, μια επαγγελματία φυσίατρο και συγγραφέα του βιβλίου «Τα 10 απαραίτητα φυτά» (Αγγ. 10 essential plants) (1), που πραγματοποίησε, για να αποδείξει την αποτελεσματικότητα του σκόρδου όταν εισέρχεται στο αίμα και αρχίζει να δρα στον οργανισμό.

Η Lalitha Thomas αναφέρει στο βιβλίο ότι στην αρχή του 2ωρου σεμιναρίου της παροτρύνει τους συμμετέχοντες να καθαρίσει ο καθένας από μία σκελίδα σκόρδο και να την τοποθετήσει ανάμεσα σε δύο δάχτυλα των ποδιών του. Με τον τρόπο αυτό, οι ενεργές ουσίες του σκόρδου εισέρχονται στον οργανισμό μέσω του δέρματος και μέχρι το τέλος του μαθήματος σχεδόν όλοι λένε ότι αισθάνονται τη γεύση του σκόρδου στο στόμα. Ορισμένοι συμμετέχοντες μαθητές ισχυρίζονται ότι αισθάνθηκαν τη γεύση του σκόρδου μετά από μόλις πέντε λεπτά.

Στο ίδιο πείραμα αναφέρεται και ο Greg Horn στο βιβλίο του Living green (2). Στο βιβλίο του ισχυρίζεται πως αν τρίψετε μια σκελίδα σκόρδου στην πατούσα, τότε θα γευθείτε το σκόρδο στο στόμα μετά από 15 λεπτά. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί που δοκίμασαν τη μέθοδο και την επιβεβαιώνουν.

Με τους παραπάνω πειραματισμούς δεν καταδεικνύεται μόνο η θεραπευτική δύναμη του σκόρδου, αλλά κι η ικανότητα του έχει το δέρμα μας, το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού, να απορροφά τα χημικά συστατικά που εφαρμόζουμε επάνω του, ιδιαίτερα οι πατούσες που έχουν μεγαλύτερους πόρους.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης

Οι παραπομπές που υπάρχουν στο άρθρο:

(1) https://www.amazon.com/10-Essential-Foods-Lalitha-Thomas/dp/0934252742/ref=pd_sim_14_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=5727RY32ZE4JNGFDCVXF
(2) https://www.amazon.com/Living-Green-Practical-Simple-Sustainability/dp/1893910474
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!