sex videos
site
phim sec

10 Πράγματα για τα οποία δεν θες να μετανιώσεις σε 10 χρόνια!

10 Πράγματα για τα οποία δεν θες να μετανιώσεις σε 10 χρόνια!

Όσο είμαστε νέοι, είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί η ζωή μας. Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον διότι ζούμε για το παρόν. Ούτε προβληματιζόμαστε για τα χρήματα, διότι δεν τα έχουμε ανάγκη. Ζούμε μόνο για το παρόν και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να περνάμε καλά! Αχ αυτές οι μέρες της ξεγνοιασιάς – τι ωραία που είναι να τις θυμάται κανείς μερικές φορές!

Θα θέλαμε μερικές φορές να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, τότε που όλα ήταν καλά. Κι όμως τι ωραία που θα ήταν να ζούσαμε χωρίς άγχος, να ζούμε για το σήμερα χωρίς να μετανιώνουμε για τίποτα. Απλά πράγματα θεωρητικά, αλλά δύσκολα στην πράξη!

Κι όμως, μπορούμε με μικρά βήματα να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Εάν δεν σας αρέσει η ζωή σας, προσπαθήστε να την αλλάξετε. Φανταστείτε ότι μπορείτε να δείτε και να παρατηρήσετε τη ζωή σας σε 10 χρόνια από σήμερα, σάς ικανοποιεί αυτό που βλέπετε; 

Εάν όχι, μελετήστε 10 πράγματα που έχουμε παρατηρήσει για τα οποία ίσως μετανιώσετε σε 10 χρόνια από σήμερα. Ας δούμε λοιπόν τι είδους αλλαγές μπορείτε να κάνετε σήμερα για να μη μετανιώσετε 10 χρόνια αργότερα.

1.Μην προδώσετε τα όνειρά σας.

Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται στο κατώφλι του θανάτου θεωρούν ότι αυτή είναι η πιο σημαντική ανεκπλήρωτη επιθυμία. Μια νοσοκόμα, η κ. Ware, που φρόντιζε ανθρώπους που όδευαν προς τον θάνατο, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Οι 5 πιο σημαντικές ανεκπλήρωτες επιθυμίες». Πολλοί άνθρωποι πραγματοποιούν ελάχιστες από τις επιθυμίες τους, τα οράματά τους κι αυτό τους στενοχωρεί λίγο πριν το τέλος. Θα ήθελαν να έχουν εκπληρώσει τις επιθυμίες τους, αλλά δυστυχώς έφυγαν από τη ζωή γνωρίζοντας ότι δεν είχαν πραγματοποιήσει τα όνειρά τους.

Για να μην αισθανθείτε κάτι τέτοιο ζήστε τη ζωή που θέλετε ΤΩΡΑ. Ακόμη κι αν αποτύχετε, τουλάχιστον θα έχετε προσπαθήσει.

2. Σκληρή δουλειά!

Αυτή ήταν η δεύτερη πιο σημαντική ανεκπλήρωτη επιθυμία σύμφωνα με το βιβλίο της Ware. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι εργάζονται σκληρά, ακόμη κι από την εφηβική τους ηλικία. Όσο κι αν μας έχουν γαλουχήσει με την πεποίθηση ότι η σκληρή δουλειά θα μας κάνει ευτυχισμένους, η απάντηση δεν κρύβεται στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και στα επιτεύγματα. Αυτό που θυμόμαστε, καθώς η ζωή περνάει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και οι αναμνήσεις με τους αγαπημένους μας.

3. Δεν εννοούμε αυτό που λέμε.

Η 3η ανεκπλήρωτη επιθυμία, κατά την Ware, είναι η δυσκολία έκφρασης των συναισθημάτων. Αυτό δεν είναι καλό για κανέναν, διότι τα συναισθήματα που κρύβουμε μας κατακλύζουν, ενώ ο συνάνθρωπός μας αισθάνεται αυτά τα συναισθήματα που εμείς κρύβουμε και νιώθει τις σκέψεις μας. Τα ψέματα, ή η απόκρυψη της αλήθειας δεν είναι καλό για κανέναν, πέραν του γεγονότος ότι μας γεμίζουν ενοχές και μας αφήνουν άγρυπνους τις νύχτες.

4. Χάνουμε την επαφή με τους φίλους μας.

Ίσως σε 10 χρόνια μετανιώσετε που δεν πήρατε ποτέ τηλέφωνο εκείνον τον συμμαθητή από το δημοτικό! Μην αφήνετε τον φόβο ή την αμφιβολία να ελέγχει τις αποφάσεις σας. Αναζητήστε ανθρώπους και ξεκινήστε νέες φιλίες. Η ζωή είναι πολύ μικρή κι έχουμε όλοι ανάγκη από νέους δεσμούς, οπότε μην φοβάστε να φτιάξετε νέες σχέσεις, το έχουμε ανάγκη!

5. Δεν είμαστε ευτυχισμένοι.

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι οι εξωγενείς συνθήκες ελέγχουν τα συναισθήματά μας, αλλά το κλειδί του συναισθηματικού ελέγχου είναι μέσα μας. Ενδεχομένως να μην ελέγχουμε αυτό που μας συμβαίνει, αλλά ελέγχουμε τον τρόπο που αντιδρούμε. Η ζωή  τρέχει, γατί να αναλωνόμαστε στη μιζέρια; Η ευτυχία δεν κοστίζει τίποτα, μας κρατάει υγιείς και κάνει πιο όμορφη τη ζωή μας, προσελκύει περισσότερους ανθρώπους κοντά μας. Η δυστυχία κοστίζει πολύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, μακροπρόθεσμα και οδηγεί σε ασθένειες,. Η ψυχική και συναισθηματική μας υγεία εξαρτάται από τις αντιλήψεις μας, οπότε αν θέλετε να έχετε μια καλύτερη ζωή, απλώς αλλάξτε την άποψη που έχετε για αυτήν!

6. Λαμβάνουμε υπ΄όψιν την άποψη των άλλων.

Ζώντας σε μια κοινωνία, προβληματιζόμαστε σχετικά με το τι σκέφτονται οι άλλοι για μας. Ωστόσο, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ευτυχία ή την επιτυχία μας. Τι καλό προκύπτει από την εμμονή μας να λαμβάνουμε υπ΄όψιν τις απόψεις των άλλων; καμία. Μας προκαλεί θυμό, ανασφάλεια και κατάθλιψη, οπότε, σταματήστε! Ζήστε τη δική σας αλήθεια, τη δική σας ζωή και σταματήστε να σκέφτεστε τι πιστεύουν οι άλλοι. Οι πιθανότητες λένε ότι οι άλλοι είναι πολύ απασχολημένοι με τη δική τους ζωή και δεν δίνουν δεκάρα για τη δική σας, σε καμία περίπτωση!

7. Υπερβολική ανησυχία.

Ξοδεύουμε πολύ χρόνο από τη ζωή μας ανησυχώντας για οτιδήποτε. Ωστόσο, θα αφήσετε αυτή την ανησυχία να σας ταράζει τη ζωή; Καλύτερα να ξεφορτωθείτε αυτές τις ανησυχίες, ο κόσμος είναι γεμάτος ανησυχία, ούτως ή άλλως!

Στο τέλος της ζωής σας θυμηθείτε ότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί και τα χρέη, αυτά που σκέφτονται οι άλλοι για σας, τα χρήματα που έχετε ή που δεν έχετε, στην ουσία είναι προβλήματα χωρίς αιτία. Η φευγαλέα φύση της ζωής θα πρέπει να μας κάνει να σταματήσουμε να ανησυχούμε, αλλά δυστυχώς δεν καταλαβαίνουμε πόσο γρήγορα φεύγει η ζωή, παρά μόνο όταν φτάσουμε τα 75! Τότε συνειδητοποιούμε πόσο ανούσιες είναι οι ανησυχίες μας. Μήπως πρέπει όμως να ξυπνήσουμε ΤΩΡΑ;

8. Δεν προσέχουμε την υγεία μας.

Όλοι νομίζουμε ότι είμαστε άτρωτοι, μέχρι η ζωή να μας διαψεύσει! Όταν είμαστε νέοι, πιστεύουμε ότι θα ζήσουμε για πάντα. Είναι εύκολο να πιστέψουμε ότι μπορούμε να ξενυχτάμε, να τρώμε ανεξέλεγκτα, να πίνουμε και να πιστεύουμε ότι θα ζήσουμε μέχρι τα 100. Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει, σε 10, 20 ή 30 χρόνια. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε σήμερα ενδεχομένως να μην τα είχαμε εάν προσέχαμε τον εαυτό μας τότε που έπρεπε. Προσέξτε την υγεία σας, δεν θα το μετανιώσετε!

9. Παίρνουμε τη ζωή ως δεδομένη.

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν τη ζωή τους ως δεδομένη, παρά το γεγονός ότι στην καθημερινή μας ζωή βιώνουμε μικρά θαύματα. Οι μέλισσες που φροντίζουν τη διατροφή μας, ο αέρας που αναπνέουμε, τα φυτά που μας παρέχουν τροφή, το νερό που μας ενυδατώνει, ο ήλιος που μας δίνει ζωή – θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά. Ακόμη κι αν δεν έχετε πολλά πράγματα στη ζωή σας, ευχαριστείστε τον Θεό και το σύμπαν που σας παρέχει τα βασικά για να μπορείτε να ζείτε.

Να είστε ευγνώμονες και το σύμπαν θα σας ανταμείψει.

10. Δεν ζούμε τη στιγμή.

Τέλος, φαίνεται πως όλοι μας αντιμετωπίζουμε πρόβλημα σε έναν τομέα, δεν ζούμε τη ΣΤΙΓΜΗ! Παραμένουμε στο παρελθόν και θέλουμε να το αναστήσουμε, ή ζούμε σε ένα μέλλον που δεν υπάρχει ακόμη. Όπως και να έχει δεν ζούμε το παρόν, γεγονός που σημαίνει ότι ΔΕΝ ζούμε τη ζωή μας όπως πραγματικά πρέπει να τη ζήσουμε. Ζήσαμε στιγμές στο παρελθόν, ή ζούμε στιγμές στη φαντασία μας. Δεν βιώνουμε το τώρα, τις στιγμές που ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας!

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!