sex videos
site
phim sec

10 Πράγματα που Μάθαμε για τη Ζωή από τον Αλχημιστή του Πάουλο Κοέλιο

10 Πράγματα που Μάθαμε για τη Ζωή από τον Αλχημιστή του Πάουλο Κοέλιο!

Ο Αλχημιστής του Paulo Coelho είναι ένα από τα best-seller βιβλία όλων των εποχών. Η ιστορία του Σαντιάγο, ενός νεαρού βοσκού που ταξιδεύει για να βρει τον προσωπικό του μύθο, έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Εδώ παραθέτουμε δέκα από τα πιο δημοφιλή αποσπάσματα και διδάγματα που μάθαμε από αυτήν την ιστορία για τη ζωή:

1. Ο φόβος είναι μεγαλύτερο εμπόδιο από τις ίδιες τις δυσκολίες που τον προκαλούν

“Πες στην καρδιά σου ότι το να φοβάσαι τον πόνο είναι χειρότερο από τον ίδιο τον πόνο που σε βασανίζει. Καμία καρδιά δεν υποβάλλεται σε βασανισμό όταν προτεραιότητά της είναι η αναζήτηση των ονείρων της, γιατί κάθε δευτερόλεπτο αυτής της αναζήτησης είναι μια συνύπαρξη με τον Θεό και με την αιωνιότητα.”

Κάθε νέα επιδίωξη απαιτεί να διανύσουμε ανεξερεύνητο έδαφος και πολλές φορές αυτό μας τρομάζει. Αλλά με κάθε έκθεση σε μεγάλο κίνδυνο έρχεται μεγάλη ανταμοιβή. Οι εμπειρίες που αποκτάμε κατά την επιδίωξη των ονείρων μας αξίζουν τον κόπο.

2. Η “αλήθεια” είναι πάντα στέρεη

“Αν αυτό που ανακαλύπτουμε είναι κατασκευασμένο από καθαρό υλικό, ποτέ δεν θα διαβρωθεί και πάντα θα επιστρέφει σε μας. Αντιθέτως, αν αυτό που θα ανακαλύψεις είναι απλά μια λάμψη, σαν την έκρηξη ενός άστρου, θα ξεγλιστρήσει από ‘σένα κατα την επιστροφή.”

Η αλήθεια δεν μπορεί να καλύπτεται από καπνούς και καθρέφτες, θα βρίσκεται πάντα σταθερά στο πλευρό σας. Όταν ψάχνετε για τη σωστή απόφαση, είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να αντισταθείτε στη δοκιμασία του χρόνου και το βάρος της αναζήτησης.

3. Σπάστε τη μονοτονία της καθημερινότητας

“Κάθε μέρα είναι ίδια με την επόμενη, επειδή οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να εκτιμήσουν τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή τους κάθε μέρα με την ανατολή του ηλίου.”

Ο πρακτικός τρόπος της εξεύρεσης του καλού μέσα στην κάθε μέρα είναι η ευγνωμοσύνη. Η ζωή μπορεί εύκολα να γίνει στάσιμη, άχαρη και μονότονη, αλλά αυτό εξαρτάται από την οπτική γωνία από την οποία την προσεγγίζουμε.

4. Αγκαλιάστε το παρόν

“Επειδή δεν ζω ούτε στο παρελθόν ούτε στο μέλλον, επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου μόνο στο παρόν. Αν μπορείς να προσηλώνεσαι πάντα στο παρόν, θα είσαι ευτυχισμένος.”

Μην αφήνετε κάτι που ανήκει στο παρελθόν να καθορίζει τη ζωή σας, ούτε να χάνεστε στην ανησυχία για το μέλλον. Αφιερωθείτε στην παρούσα στιγμή και μετρήστε τις πιθανότητες που έχετε ώστε να κατευθύνετε σύμφωνα με τη θέλησή σας τη ζωή.

5. Η επιτυχία έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις

“Να τι έμαθα από τους αλχημιστές. Όταν προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι από ό, τι είμαστε, τα πάντα γύρω μας επίσης βελτιώνονται. “

Η ανάπτυξη, η αλλαγή, και η εξέλιξη είναι συνυφασμένες στο υφαντό της πραγματικότητας. Όταν γινόμαστε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, δημιουργούμε πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις που ωφελούν τα πάντα γύρω μας, από τον τρόπο ζωής μας μέχρι τις σχέσεις μας με την οικογένεια, τους φίλους σας και την κοινότητά.

6. Πάρτε αποφάσεις για να μπορέσετε να συνεχίσετε

“Όταν κάποιος παίρνει μια απόφαση, είναι σαν να καταδύεται σε ένα ισχυρό ρεύμα που θα τον μεταφέρει σε μέρη που ποτέ δεν έχει ονειρευτεί πριν πάρει την απόφαση.”

Είναι εύκολο να αγχωθεί κανείς από τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που κρύβουν τα όνειρά του. Θα πρέπει να αφήσετε να εκφραστεί η αποφασιστικότητά σας παίρνοντας πρωτοβουλίες και αρχίζοντας να τις εφαρμόζετε έχοντας εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σας. Αν περιμένετε με σταυρωμένα χέρια, δεν θα πἀτε πουθενά.

7. Να αφήνετε τη φαντασία σας ελεύθερη

“Βλέπω τον κόσμο από την οπτική του τι θα ήθελα να δω να συμβαίνει σε αυτόν και όχι με αυτό που διαδραματίζεται στην πραγματικότητα.”

Μερικές από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί, αν οι άνθρωποι επέλεγαν να δέχονται τον κόσμο όπως είναι. Τα μεγάλα επιτεύγματα και οι καινοτομίες ξεκινούν αψηφώντας τις νόρμες και κατακτώντας το αδύνατο.

8. Να επιμένετε στις προσπάθειές σας μέχρι τέλους

“Το μυστικό της ζωής είναι η γνώση πως όταν αποτυγχάνετε εφτά φορές, έχετε σταθεί στα πόδια σας οκτώ φορές.”

Αυτή η όγδοη φορά είναι που θα μπορούσε να φυλά την σημαντική ανακάλυψή σας. Μερικά από τα μεγαλύτερα μυθιστορήματα στην ιστορία δημοσιεύθηκαν μετά από εκατοντάδες απορρίψεις. Ευτυχώς, αυτοί οι συγγραφείς ποτέ δεν τα παράτησαν.

9. Δώστε έμφαση και συγκεντρωθείτε στην δική σας πορεία στη ζωή

“Αν κάποιος δεν θέλει να γίνει αυτό που του επιβάλουν οι άλλοι, τότε αυτοί θυμώνουν. Ο καθένας φαίνεται πως έχει άποψη για το πώς άλλοι άνθρωποι θα πρέπει να κατευθύνουν τη ζωή τους, αλλά δεν έχουν κανένα σχέδιο για τη δική τους.”

Είναι εύκολο να επηρεάζεστε από τους άλλους, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία από το να καταλήξετε να ζείτε τη ζωή που σας επιβάλει κάποιος άλλος. Δεν αναφέρομαι στο να παίρνετε συμβουλές και να μαθαίνετε από την εμπειρία των άλλων, αλλά να σιγουρεύεστε ότι όλα αυτά ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες και τα πάθη σας.

10. Πάντοτε να παίρνετε πρωτοβουλίες

“Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να φτάσω στη γνώση και αυτός περνά μέσα από τις πράξεις.”

Θεωρητικά μπορείτε να μάθετε πολλά από το σχολείο, τα βιβλία, και τους καθηγητές, αλλά θα αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία μόνο μέσα από την πρακτική. Θα πρέπει η ρόδα να πατήσει στην άσφαλτο. Μόλις βρείτε τον στόχο, τραβήξτε τη σκανδάλη.

share24.gr

Κάντε like στην νέα μας σελίδα «Άνθρωπος & Πολιτισμός – Μουσική – Βιβλία – Ταινίες» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με θέματα Πολιτισμού & Τεχνών! Πατήστε εδώ
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα Τα Μυστικά μιας Ευτυχισμένης Ζωής στο facebook

!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!