sex videos
site
phim sec

10 Τρόποι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το Ζεν

Ποια είναι η έννοια του Ζεν; Είναι προσωπικό βίωμα και μια κατάσταση συγκέντρωσης η οποία απαιτεί την συμμετοχή και του σώματος και του πνεύματος. Αυτός που κατανοεί το Ζεν είναι σε θέση να δει τη ζωή χωρίς τις παραμορφώσεις που δημιουργούνται από τις σκέψεις της καθημερινότητας και τις ψευδαισθήσεις του κόσμου γύρω του.
Ακολουθούν οι 10 τρόποι που θα βοηθήσουν να.βρείτε την εσωτερική ηρεμία που χρειάζεστε όταν θέλετε να ξεφύγετε από τη χαώδη κατάσταση της ζωής σας

1. Αρχίστε  κλείνοντας τα μάτια σας

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ξαπλώστε ή καθίστε σε μια άνετη καρέκλα και κλείστε τα μάτια σας. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη ζωή σας μέσα από το σκοτάδι. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στο μακρύ ταξίδι της εύρεσης του Ζεν.

2. Μετρήστε από το 1 μέχρι το 10

Είναι μια απλή άσκηση που εφαρμόζεται και πετυχαίνει πάντα στις στιγμές που αισθάνεστε αγχωμένοι. Απλά σταματήστε και μετρήστε σιγά από το 1 έως το 10, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου επιβραδύνετε την αναπνοή σας χρησιμοποιώντας τεχνικές γιόγκα.

3. Πάρτε βαθιές αναπνοές

Είστε σε μια αγχωτική κατάσταση; Μην ανησυχείτε, κάντε ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και στη συνέχεια αρχίστε να παίρνετε βαθιές αναπνοές αργά. Ξεκινήστε με μια μεγάλη εισπνοή από τη μύτη, έτσι ώστε να γεμίσετε με αέρα την κοιλιά και το στήθος από κάτω προς τα πάνω. Αδειάστε από σκέψεις το μυαλό σας, αφεθείτε και εκπνεύστε.
Αυτό θα βοηθήσει να βελτιώσετε την συγκέντρωσή σας, να επιβραδύνετε τους καρδιακούς παλμούς σας και θα συμβάλει στην προσωπική σας ανάπτυξη.

4. Να είστε πάντα γελαστοί

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει στην μακροζωία. Για να είστε σε θέση να φτάσετε σε κατάσταση Ζεν και να αγαπήσετε τον εαυτό σας, χαλαρώστε, γελάστε και συμμετάσχετε σε διασκεδαστικά πράγματα.

5. Εξασκήστε τα άκρα σας

Ήρθε η ώρα να πάρετε το ποδήλατό σας και να πάτε με αυτό στην δουλειά. Ακόμα καλύτερα, ξεκινήστε με τα πόδια από το σπίτι για την εργασία σας αντί να οδηγήσετε. Αν και η οδήγηση είναι βολική, ασκώντας τα άκρα σας από το περπάτημα ή το ποδήλατο βελτιώνετε το ρυθμό της καρδιάς σας, όπως επίσης εξαλείφετε το στρες από το μυαλό σας.

6. Να ξυπνάτε νωρίς το πρωί

Ψάχνετε να βρείτε χρόνο να ηρεμήσετε; Νωρίς το πρωί είναι ο κατάλληλος τρόπος να διαλογίζεστε και να ασκήστε, το μόνο που χρειάζεστε είναι να ξυπνάτε νωρίς.

7. Κάντε τακτικά διαλείμματα

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και διαλογιστείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε ένα με τη σκέψη σας και να έχετε ειρήνη μέσα σας.

8. Γευθείτε μια στιγμή ευχαρίστησης θέτοντας μια υπενθύμιση

Πολλοί άνθρωποι περνούν από τη ζωή χωρίς να δίνουν προσοχή στην ομορφιά και το μεγαλείο του περιβάλλοντος γύρω τους. Για να δώσετε προσοχή, απλά θέστε μια σκέψη που να σας το υπενθυμίζει όταν το έχετε ανάγκη  και όταν αυτή ενεργοποιηθεί, βρείτε μια στιγμή από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και παρατηρήστε το περιβάλλον γύρω σας.

9. Μάθετε να αδιαφορείτε για τις αρνητικές καταστάσεις

Στην πολυάσχολη μέρα σας, θα συναντήσετε ανθρώπους ή καταστάσεις που θα σας κάνουν να θυμώσετε, να χαλαστείτε ή θα σας αποσυντονίσουν. Αντί αυτό να χαλάσει τη μέρα σας και να προσθέσει χάος και αρνητικότητα, απλά αδιαφορήστε και ξεχάστε το γρήγορα.

10. Δώστε προτεραιότητα στην αναζήτηση του Ζεν

Ξεκινήστε κάθε δράση με μια σκέψη η οποία με τη σειρά της να θέτει ένα σκοπό. Προχωρήστε έχοντας σαφείς και θετικές προθέσεις για να βρείτε το Ζεν στη ζωή σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το σκεφτούμε, να το πούμε στον εαυτό μας και να το κάνουμε.

Το άρθρο «10 Τρόποι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το Ζεν» δημοσιεύεται για πρώτη φορά στα ελληνικά από το share24.gr Αρχική Πηγή : www.viralnovelty.net
Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!