sex videos
site
phim sec

Γράμμα στον εαυτό μου όταν εκείνος θα ζει στο μακρινό μέλλον...

Γράμμα στον εαυτό μου όταν εκείνος θα ζει στο μακρινό μέλλον…

Γράφω αυτή την επιστολή στον εαυτό μου, για να τη διαβάσει κάποτε, σε ένα μακρινό μέλλον, επειδή βιώνω αισθήσεις που δεν θα ήθελα να ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου. Θα ήθελα, μετά από χρόνια, όταν θα έχω ζήσει όλα εκείνα που είναι μπροστά μου, ο εαυτός μου να διαβάσει αυτό το γράμμα και να σκεφτεί: αν δεν ξέρουμε από πού ερχόμαστε, ποιοι είμαστε, πώς θα ξέρουμε πού βαδίζουμε, τι επιθυμούμε;

Απλώς θέλω να σταματήσει για λίγο και να σκεφτεί…

Γράμμα στον εαυτό μου, όπως αυτός θα είναι μετά από χρόνια: δεν θέλω να ξεχάσεις…

Αγαπημένε μου εαυτέ, δεν θέλω να ξεχάσεις όλα αυτά που σήμερα σε κάνουν ευτυχισμένο, γιατί σε ένα άπειρο μέλλον, τότε που θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, ελπίζω να μπορείς να κοιμάσαι χαρούμενος και γελαστός. Σκέψου τους φίλους που έχεις, τη δουλειά που κάνεις, την κοινωνική ζωή που χαίρεσαι, την κούραση που νικάς κάθε μέρα για να μπορείς να συνεχίσεις να παλεύεις για ό,τι αγαπάς, τα αγαπημένα πράγματα που κάνεις· θεωρώ ότι δεν θα εγκαταλείψεις ποτέ τίποτα από αυτά. Κι αν αφήσεις κάτι πίσω, ελπίζω να είναι ελάχιστα και να έχεις βρει καλύτερους τρόπους να τα υποκαταστήσεις.

Πολύ πιθανόν, όταν διαβάζεις αυτό το γράμμα, η θάλασσα που σε φιλοξενεί να είναι ήρεμη και ζεστή, να σε πλημμυρίζει χαρά. Θα είναι τέλεια, γι΄αυτό θέλω να το απολαύσεις, μην αφήσεις τον χρόνο να αλλάξει τα συναισθήματά σου, να σου πάρει το χαμόγελο από το πρόσωπο. Να το ξαναβρείς και να του δώσεις και πάλι ζωή. Μοναδική ευχή μου είναι εσύ, αγαπημένε μου εαυτέ, που τότε θα βρίσκεσαι σε ένα άπειρο μέλλον, να μη χαθείς σε πικρούς πειρασμούς, να μην εγκαταλείψεις τον αγώνα όταν θα συναντήσεις δυσκολίες.

Αγαπημένε μου εαυτέ, στο άπειρο μέλλον που κάποτε θα βρίσκεσαι, με αυτό το γράμμα θέλω να σου εκφράσω τα όνειρα που έχω, τις προσδοκίες για τις οποίες ζω και προσπαθώ καθημερινά να εκπληρώσω. Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, σκέψου αν πήρες από τη ζωή όλα αυτά που ήθελες. Αν όχι, συνέχισε να προχωράς, με δύναμη και θέληση, διαφορετικά κράτα μέσα σου όλα εκείνα που έχεις μάθει. Μην ξεχνάς ότι μια εμπειρία γίνεται αποτυχία μόνο όταν τη διαγράφουμε, πετώντας τον χρόνο που μας δόθηκε για να μάθουμε.

Αγαπημένε μου εαυτέ…

Δεν θέλω να ξεχάσω όλα όσα νιώθω σήμερα και δεν θα ήθελα ούτε εσύ να τα ξεχάσεις. Αυτό το γράμμα είναι μια υπενθύμιση. Σου γράφω σε μια ευτυχισμένη περίοδο (θα έχεις ήδη καταλάβει, ότι δεν είναι πάντα η μελαγχολία που εμπνέει τα λόγια μου). Μην ξεχνάς αυτά που έχεις, τα εργαλεία σου, αυτά που σε έφεραν έως εδώ, αξιοποίησε ό,τι θέληση σου έχει απομείνει, χωρίς φόβο και κάνε αυτό που σε ικανοποιεί. Γέμισε τον κόσμο έμπνευση, συνέχεια: πολλά σύννεφα που σκιάζουν τον ορίζοντα δεν είναι πάντα αληθινά.

Να θυμάσαι ότι τα έργα χρειάζονται χρόνο, ότι οι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο, ότι η δουλειά χρειάζεται χρόνο, ότι εσύ είσαι ο κυρίαρχος του χρόνου σου και όχι το αντίστροφο, όπως πολλοί πιστεύουν. Γίνε ο κυρίαρχος του χρόνου, χάρισέ του νόημα, την αίσθηση ότι ο χρόνος κυλάει και δημιουργεί καταστάσεις, ότι οι στιγμές γεμίζουν ιστορίες τα άπειρα ρολόγια του χρόνου.

Αυτό το γράμμα φιλοξενεί όλες τις περιπέτειες που έχεις ζήσει, όλα εκείνα που σε κάνουν περήφανο, σήμερα, αλλά πάνω απ ‘όλα αυτό που σε κάνει ξεχωριστό και διαφορετικό. Αυτό που σε κάνει μοναδικό θέλω να το κρατήσεις για πάντα. Αν αυτό δεν συμβαίνει και δεν χαμογελάς αυτή τη στιγμή, σταμάτα και σκέψου, τι θέλω; Πού πηγαίνω; Μην αφήσεις την ωριμότητα να απαγάγει αυτό το μικρό παιδί που σου γράφει σήμερα αυτό το γράμμα.

Αγαπημένε μου εαυτέ, θέλω να…

Μην ξεχάσεις ποτέ ποιος είσαι και για αυτό σου γράφω, να θυμάσαι από πού έρχεσαι και τις κουβαλάς στην ψυχή σου. Πέρα από τα πολλά ευχαριστώ που πρέπει να πεις σε όλους εκείνους που σε αγάπησαν, να εκτιμάς κι όσους στάθηκαν δίπλα σου και ταξίδεψαν μαζί σου. Εάν αυτή τη στιγμή δεν θυμάσαι κανέναν, αν έχεις χάσει επαφή με τους αγαπημένος αυτούς ανθρώπους, φώναξέ τους, εκεί στο σύμπαν, ίσως σε ακούσουν, ευχαρίστησέ τους γιατί αποτελούν μέρος της ψυχής σου, της μνήμης σου, της ζωής σου, σε έκαναν να χαμογελάσεις.

Αυτό το γράμμα αγκαλιάζει κάθε σκέψη μου, κάθε φως της επιθυμίας και της προσδοκίας που κρύβω στην καρδιά μου, κάθε πόθο, θέληση να συνεχίσω να μαθαίνω, να συνεχίσω να ζω και να πορεύομαι. Δεν θα ήθελα όλα αυτά να χαθούν και να σβήσουν: αν γίνει κάτι τέτοιο, σε παρακαλώ να τα ξαναβρείς, δεν πρέπει να χαθούνε μέσα στον αέρα της λήθης, εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας.

Ελπίζω πως εσύ, αγαπημένε μου εαυτέ, εκεί στην άκρη του σύμπαντος πο βρίσκεσαι τώρα, έμαθες πώς να μεγαλώνεις, πώς να βρίσκεις το μονοπάτι σου. Θα ήθελα κι εσύ να γράψεις ένα άλλο γράμμα στον εαυτό μας, όπως αυτός θα είναι μέσα στην αχλύ του άπειρου μέλλοντος και να κλείσεις σε αυτό το νέο γράμμα την απόδειξη ότι πράγματι υπάρχουν όνειρα που αξίζουν τον κόπο: να τα οραματίζεσαι, να τα σχεδιάζεις, να τα ζεις, ακόμη κι αν δεν γίνουν ποτέ πραγματικότητα!

Κείμενο – Απόδοση, Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!