sex videos
site
phim sec

3 Ερωτήσεις που θα Σας Αλλάξουν την Προοπτική που Έχετε για τη Ζωή

3 Ερωτήσεις που θα Σας Αλλάξουν την Προοπτική που Έχετε για τη Ζωή!

Πώς μπορώ να αλλάξω την ψυχολογική κατάσταση που έχω την παρούσα στιγμή; Αυτή είναι μια κοινή ερώτηση που κάνουν οι πελάτες μου. Για οτιδήποτε σας απασχολεί και επηρεάζει την ψυχολογική σας κατάσταση, θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με την καριέρα σας, τα ερωτικά σας, την οικονομική σας κατάσταση, το σπίτι, την οικογένεια, οτιδήποτε ωστε να διαμορφώσετε μια νέα προοπτική για την χωή, θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας τρεις απλές ερωτήσεις.

Του Steven Aitchison

Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκομαι;

Θα πρέπει να κατανοήσετε πλήρως και να παραδεχθείτε ότι σας απασχολεί και να κατανοήσετε την κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει, που μπορεί να σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Πολλοί από τους πελάτες μου δεν παραδέχονται ότι έχουν κάποιο πρόβλημα που τους επηρεάζει ψυχολογικά, μέχρι που κάποια στιγμή το ομολογούν και το αποδέχονται.

Για παράδειγμα, ένας αλκοολικός δεν αποδεχόταν τον χαρακτηρισμό ‘αλκοολικός’ για τον εαυτό του, μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε να κρύβεται και το αποδέχθηκε. Θα πρέπει να έχετε πλήρη επίγνωση της κατάστασης σας και να παραδέχεστε κάποια πράγματα που κάνετε λάθος.

Προφανώς οι περισσότεροι, πάνω σε αυτό το ζήτημα, εθελοτυφλούν, γιατί φοβούνται να θέσουν το επόμενο ερώτημα που έρχεται σε τέτοιες περιστάσεις : «Πώς μπορώ να αλλάξω;».

Ποιος Θέλω να Είναι ο Προορισμός Μου (Προοπτική που θέλω να ακολουθήσω);

Για να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας θα πρέπει να γνωρίζετε πού θέλετε να οδηγήσετε τη ζωή σας. Είναι σαν να επιβιβάζεστε σε ένα ταξί και να λέτε στον οδηγό: «Θέλω να πάω κάπου». Ο οδηγός θα σας ρωτήσει ”Που;” και εσείς του απαντάτε: «Δεν ξέρω, απλά να με πάτε οπουδήποτε». Τότε ο οδηγός αυτό που θα έκανε θα ήταν να πάρει τηλέφωνο σε μια ψυχιατρική κλινική και θα ζητούσε να σας βοηθήσουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τη ζωή, θα πρέπει να γνωρίζετε τους στόχους σας και την κατεύθυνση που θέλετε να πάρει από πριν και να μην πηγαίνετε στα τυφλά.

Ένας πελάτης μου πριν από λίγες εβδομάδες μου ανέφερε πως ήθελε να βρει μια νέα δουλειά, γιατί εκεί που εργάζεται τώρα έχει βαρεθεί. Τον ρώτησα τι είδους δουλειά θέλει να κάνει, με κοίταξε και είπε «Το ίδιο είδος εργασίας που έχω!». Τι είναι λογικό σε αυτό;

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να μην εργάζονται στην ίδια βαρετή θέση για όλη τους τη ζωή, αλλά φοβούνται το ρίσκο. Επιπλέον, παρά την πλήξη είναι ευχαριστημένοι από το εισόδημα που αποκομίζουν από αυτήν, που εξισορροπεί την κατάσταση. Οι πιο τολμηροί πάνε σε μια διαφορετική εταιρεία. Αλλά να σκοπεύεις να πας κάπου αλλού, για να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά; Ποιό το νόημα. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος σχετικά με τη δουλειά που κάνετε, εφ’  όσον είστε ευχαριστημένοι. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, αποφασίστε λεπτομερώς τι θέλετε να κάνετε, πριν αποχωρήσετε από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε τώρα.

Πώς Μπορώ να Βρεθώ Εκεί;

Η ερώτηση είναι απλή, αλλά δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να διευκολύνετε τον εαυτό σας. Όταν σχεδιάζετε κάτι καινούργιο, μην στέκεστε στα ‘πως’, ‘που’, ‘γιατί να γίνει έτσι’ και ‘τι είναι αυτό’, απλά κάντε το. Αν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε και αν γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε να αλλάξετε μπορείτε να αρχίσετε άμεσα. Κάντε οτιδήποτε που μπορεί να σας βάλει στο δρόμο της αλλαγής.

Για παράδειγμα: Θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα και έχετε αποφασίσει το αντικείμενο της εργασίας που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν έχετε καμία εμπειρία πάνω σε αυτό, τότε τι μπορείτε να κάνετε; Αρχικά μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα και σεμινάρια για να μάθετε περισσότερα, αυτό είναι ένα πρώτο βήμα. Στη συνέχεια μπορείτε να εργαστείτε εθελοντικά σε κάποια αντίστοιχη θέση εργασίας. Επείσης, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν. Κάντε οτιδήποτε, αλλά αποφασίστε να ξεκινήστε την αλλαγή αυτή, χωρις να καθυστερείτε.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via stevenaitchison.co.uk
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
Για περισσότερα άρθρα σχετικά με την ψυχολογία κάντε like στην σελίδα Τα Μυστικά Μιας Ευτυχισμένης Ζωής στο facebook, πατήστε εδώ
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!