sex videos
site
phim sec

7 Αλλαγές που θα Εξελίξουν τον Εαυτό σας μόλις Βγείτε από τη Ζώνη Ασφάλειάς σας!

7 Αλλαγές που θα Εξελίξουν τον Εαυτό σας μόλις Βγείτε από τη Ζώνη Ασφάλειάς σας!

Έχετε ακούσει τον όρο ζώνη ασφάλειας; Η ζώνη ασφάλειας είναι μια εσωτερική ψυχολογική περιοχή, όπου αισθανόμαστε ασφαλείς∙ ένας χώρος δικός μας, προσωπικός που μας αγκαλιάζει και μας προσφέρει γαλήνη και στιγμές παρηγοριάς.

Η ζώνη ασφάλειας είναι ένας τρόπος ζωής, το κάστρο μας, όπου τα πάντα μας είναι οικεία, αγαπημένα και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες προκλήσεις∙ μπορούμε δηλαδή να διαχειριστούμε τα πάντα όταν είμαστε μέσα σε αυτήν την περιοχή, χωρίς εκπλήξεις.

Καλά όλα αυτά! Σε ποιον δεν αρέσει να βρίσκεται σε έναν χώρο που ίσως του θυμίζει και την μητρική αγκαλιά; Κι όμως, αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα, θα δούμε ότι η ζώνη ασφάλειας, σαν μια Κίρκη, μας κρατά μακριά από τον κόσμο, μακριά από τη ζωή, σε έναν κόσμο χωρίς γοητεία, όπου τα πάντα είναι προβλέψιμα κι αναμενόμενα.

Παρά το γεγονός ότι η ζώνη ασφάλειας είναι ένα φυσιολογικό όριο, το οποίο δημιουργούμε εμείς για να μας κρατά ασφαλείς όσο εμείς καταβάλουμε τη λιγότερη ενέργεια, ενδεχομένως να είναι και η φυλακή μας∙ χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, μας απομακρύνει από τον έξω κόσμο.

Σε μερικές περιπτώσεις, οι ζώνες ασφάλειας ενδεχομένως να βλάψουν ακόμη και την υγεία μας, την ώρα που εμείς αισθανόμαστε ασφαλείς, ακριβώς επειδή περιστοιχιζόμαστε από οικείες, ανθυγιεινές συμπεριφορές.

Οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για να ζουν μέσα στην ασφάλεια. Σκοπός του ανθρώπου είναι να βιώσει, ζωή σημαίνει εξερεύνηση άγνωστης γης, τόσο εντός όσο κι εκτός εαυτού.

Φανταστείτε ένα ολόχρυσο βραχιόλι που κρατά αόρατη τη λάμψη του, έτσι είναι και οι άνθρωποι, είναι φτιαγμένοι να λάμπουν. Οι ζώνες ασφάλειας δεν μας προσφέρουν καμία λάμψη, αντιθέτως μας αφήνουν να πεθαίνουμε μέσα στη θαμπάδα μας!

Κι όμως, οι ζώνες ασφάλειας δεν είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγουμε, καθώς μόλις συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά μας, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και πιο εντυπωσιακά∙ απλώς ωριμάζουμε!

7 Οφέλη που χαρίζουμε στον εαυτό μας μόλις βγούμε από τη ζώνη ασφάλειάς μας!

1. Μόλις βγούμε από τη ζώνη ασφάλειας, αισθανόμαστε απίστευτα ζωντάνια!

Σκεφτείτε τότε, που ήσασταν παιδί. Θυμάστε πόσο φοβισμένοι ήσασταν κάθε φορά που έπρεπε να αντιμετωπίσετε καινούργια πράγματα;

Όταν κάνουμε τελικά αυτό που φοβόμαστε, αισθανόμαστε πιο ζωντανοί, αλλά αυτό που νιώθουμε είναι το προφανές: είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τον κόσμο!

2. Μόλις σπάσουμε τα δεσμά, θα δούμε ότι ο χαρακτήρας μας θα εξελιχθεί.

Όσο μεγαλώνουμε, δίνουμε μεγαλύτερη αξία στη σταθερότητα, διότι η σταθερότητα είναι αυτή που μας προσφέρει ασφάλεια.

Ωστόσο, η ασφάλεια δεν μας αναπτύσσει ως προσωπικότητα∙ αυτό που μας αναπτύσσει είναι η αναζήτηση και η δημιουργία ασφάλειας.

Πώς γίνεται αυτό; Μόνο εξερευνώντας το άγνωστο, εκεί όπου τα πράγματα δεν μας είναι τόσο οικεία και είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε εκτός του πλαισίου που μας είναι τόσο οικείο.

Κι όμως! Αυτή η διαδικασία αναπτύσσει νέες διαστάσεις του χαρακτήρα μας.

3. Βγείτε από τη ζώνη ασφάλειας και θα βρείτε καινούργια πάθη, νέα ταλέντα, νέα μυστικά ζωής.

Είμαστε σαν τα λουλούδια∙ η ομορφιά μας καλύπτεται από τα φύλλα. Ζούμε, κι όσο ζούμε κι αναπτυσσόμαστε, ανοίγουμε τα φύλλα μας και αφήνουμε ελεύθερη την μυρωδιά μας.

Ωστόσο, οι περισσότεροι απλώς ανοίγουν λίγα φυλλαράκια και δεν συνειδητοποιούν ποτέ ποιοι είναι και ποιες είναι οι δυνάμεις τους.

Βγαίνοντας από τη ζώνη ασφάλειας, προσπαθούμε νέα πράγματα, γινόμαστε πιο ανοιχτοί, τα πέταλά μας αρχίζουν να φαίνονται.

Ανακαλύπτουμε άλλες πτυχές του εαυτού μας, άλλα πάθη και διαφορετικά ταλέντα που δεν φανταζόμασταν ότι είχαμε. Αυτή είναι η δική μας, προσωπική, κρυμμένη πεμπτουσία!

4. Βγαίνουμε από τη ζώνη ασφάλειας και ανακαλύπτουμε νέους ανεξερεύνητους τομείς.

Όταν είμαστε πολύ χρόνο με τους ίδιους ανθρώπους, συζητάμε τα ίδια θέματα, με την ίδια ροή επιχειρημάτων∙ τότε ίσως νιώσουμε ότι οι ορίζοντές μας κλείνουν και δεν έχουμε διεξόδους φυγής.

Όταν εκθέτουμε τον εαυτό μας σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, σε μία διαφορετική ομάδα ανθρώπων, απόψεων και κουλτούρας, οδεύουμε σε νέους κόσμους, που θεωρούσαμε ότι δεν υπήρχαν ποτέ. Ανοίγει το μυαλό μας!

Κάνοντας την ίδια ρουτίνα κάθε μέρα, ζούμε σαν αυτόματα ρομπότ, ο εγκέφαλος μας χρησιμοποιεί τους ίδιους νευρώνες και τα ίδια νευρωνικά μονοπάτια.

Τα αμέτρητα άλλα ουδέτερα μονοπάτια και οι πιθανές νευρωνικές συνδέσεις παραμένουν αδρανείς, καθώς όλοι οι άλλοι τρόποι να δει κανείς τον κόσμο παραμένουν αχρησιμοποίητοι.

Κι όμως, από τη στιγμή που μπαίνουμε σε έναν ανοίκειο χώρο εξερεύνησης, ο εγκέφαλος ενεργοποιείται και βλέπουμε τα πράγματα με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Κατά κάποιον τρόπο, πιέζουμε το μυαλό μας να χρησιμοποιήσει διαφορετικά μονοπάτια. Μπορείτε να δοκιμάσετε, απλώς κλείνοντας το κινητό σας και συγκεντρώνοντας το μυαλό σας σε άλλα πράγματα. Κάνει θαύματα!

5. Αποδράστε από την ζώνη ασφάλειας και θα κερδίσετε αυτοπεποίθηση.

Ενδεχομένως να προκύψουν καταστάσεις άγχους απλώς και μόνο όταν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να μιλάμε σε ξένους. Κι όμως, όταν το κάνουμε αυτό είναι ένας τρόπος να διώξουμε το άγχος από τη ζωή μας.

Προσπαθώντας νέα πράγματα που δεν κάναμε ποτέ στο παρελθόν, είναι φυσιολογικό να αισθανόμαστε λίγο φοβισμένοι και να έχουμε άγχος. Είναι μια υγιής αντίδραση σε νέες καταστάσεις.

Ωστόσο, πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί και να μην αφήνουμε αυτά τα συναισθήματα να αποφασίσουν για μας, αυτό είναι το φάρμακο της αυτοπεποίθησης.

Κερδίζοντας βιώματα και εμπειρίες που μας δείχνουν πόσο γενναίοι είμαστε, παρά το αποτέλεσμα, προικίζουμε τον εαυτό μας με αναμνήσεις, που δεν είναι τίποτε άλλο από τα χνάρια της αυτοεκτίμησής μας.

Όσο νωρίτερα αποκτήσετε αυτοεκτίμηση, τόσο ισχυρότερη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας. Και η ισχυρή αυτοπεποίθηση διώχνει το άγχος.

6. Θα δείτε πόσο ενδιαφέρων άνθρωπος είστε!

Εντυπωσιακά πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν μόλις βγούμε από τη ζώνη ασφάλειάς μας. πράγματα νέα, περίεργα, τρελά, μεγαλειώδη.

Αυτά τα πράγματα είναι γεμάτα λεπτομέρειες και συγκινήσεις, διαμορφώνουν μεγάλε ιστορίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους.

Οι άνθρωποι λατρεύουν να ακούνε σχετικά με νέες περιπέτειες και τρελές καταστάσεις που έχουμε αντιμετωπίσει στη ζωή μας.

Ακόμη κι αν αυτά που λέτε δεν είναι ευχάριστα, ακόμη κι αν απλώς μοιραζόμαστε τις αναμνήσεις μας εκτός της ζώνης ασφάλειάς μας, γινόμαστε πιο ενδιαφέροντες, πολύ πιο ενδιαφέροντες από εκείνους που μένουν στη ζώνη ασφάλειας τους.

7. Βγείτε από τη ζώνη ασφάλειάς σας και θα δείτε την καρδιά σας να γεμίζει και το πνεύμα σας να διευρύνεται.

Όταν ανοίγετε τα φτερά σας, θα δείτε νέους κόσμους, νέες κοινωνίες. Θα μάθετε από αυτά τα βιώματα και θα ανακαλύψετε νέα πράγματα που θα σας διδάξουν καταπληκτικά καινούργια πράγματα.

Υπάρχουν πολλά σπορ, δραστηριότητες, φαγητά, βιβλία, γεγονότα και μουσική που μπορείτε να βιώσετε, ο κόσμος αυτός έχει, ευτυχώς, άπειρες δυνατότητες, είναι τεράστιος, μεγαλύτερος από όσο φαντάζεστε.

Σίγουρα δεν μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις μορφές τέχνης και όλα τα όμορφα πράγματα, έργα των ανθρώπων, ακόμη κι αν ταξιδεύετε κάθε μέρα.

Ωστόσο, προχωρήστε, κάντε αυτό που γεμίζει την καρδία σας χαρά, ειδικότερα σήμερα, που η τεχνολογία κάνει τα πάντα εφικτά.

Η ζωή είναι ένα δώρο μην το σπαταλάτε σε ρουτίνες και προβλέψιμες εμπειρίες.

Αποδράστε από τη ζώνη ασφάλειάς σας, πηγαίνετε σε ένα νέο μπαράκι, μιλήστε με ξένους ακούστε μουσική, κάντε κάτι που φοβάστε, όπως bunjy jumping!

Μπορεί μόλις κάνετε το πρώτο βήμα να τρομοκρατηθείτε. Κι όμως ο φόβος θα σβήσει μόλις βιώσετε το μεγαλείο της νέας εμπειρίας.

Αυτός ο φόβος δεν συγκρίνεται με τον φόβο που νιώθουμε όταν συνειδητοποιήσουμε κάποτε ότι μετανιώσαμε για κάτι που αγαπήσαμε και φοβηθήκαμε να κάνουμε.

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.  Εικόνα: Tomasz Alen Kopera

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!