sex videos
site
phim sec

5 Ερωτήσεις που θα Σας Βοηθήσουν να Ελευθερωθείτε από το Παρελθόν!

5 Ερωτήσεις που θα Σας Βοηθήσουν να Ελευθερωθείτε από το Παρελθόν!

Για κάποιους, το παρελθόν αποτελεί μια φριχτή ανάμνηση. Για άλλους, είναι γεμάτο με ευχάριστες καταστάσεις. Πολλοί αναρωτιόνται, αν έκαναν κάτι διαφορετικό σε κάποια στιγμή της ζωής τους, τι θα άλλαζε αργότερα; Αυτό το άρθρο γράφεται για όλους αυτούς που μένουν προσκολλημένοι στις δυσάρεστες καταστάσεις που έζησαν στο παρελθόν με σκοπό να τις αποβάλλουν από την σκέψη τους και να μην σαμποτάρουν το νέο τους ξεκίνημα.

Αισθανόμαστε πως το να αφήσουμε αυτές τις μνήμες πίσω είναι αρκετά πολύπλοκο και πως δεν έχουμε τις δυνάμεις να το κάνουμε. Έχουμε κρεμαστεί στις δυσάρεστες περιόδους της ζωἠς μας και δεν θέλουμε να τις αποβάλλουμε. Όλη αυτή η κατάσταση δεν μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, αντιθέτως μας αυθυποβάλλει στο να νομίζουμε πως ο εαυτός μας δεν αξίζει και δεν αγαπιέται όσο πρέπει. Επομένως, πώς θα απαλλαγούμε από όλες αυτές τις φοβερές αναμνήσεις του παρελθόντος; Εδώ παραθέτουμε μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας και που πιστεύουμε πως μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

1. Σας είναι Χρήσιμες Αυτές Οι Σκέψεις Σήμερα;

Αναρωτηθείτε ποιος είναι ο λόγος που σας κάνει να σκέφτεστε όλες αυτές τις φρικτές αναμνήσεις σήμερα; Τι κερδίζετε απασχολώντας το μυαλό σας με αυτές; Σας κάνουν πιο εύκολη, καλύτερη, απλούστερη, ευτυχισμένη τη ζωή; Με ποιο τρόπο συμβάλλουν στην υγεία και ευτυχία σας;

Οι επώδυνες μνήμες του παρελθόντος δεν εξυπηρετούν κανένα απολύτως σκοπό και δεν σας προσφέρουν κανένα όφελος. Είμαστε σε αυτή τη ζωή για να ζήσουμε στιγμές χαράς, ειρήνης και ευτυχίας. Να ζήσουμε το Σήμερα και όχι το Χτες. Μην αποκλίνετε από αυτό σας το μονοπάτι.

2. Μπορείτε να Λύσετε Κάποια από τα Τρέχοντα Προβλήματά Σας με τη Βοήθειά Τους;

Η πιο πιθανή απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι όχι. Αν αντιμετωπίζετε ένα αρνητικό γεγονός στη ζωή σας παρόμοιο με κάποιο που αντιμετωπίσατε ανεπιτυχώς στο παρελθόν, το να έχετε τις τοξικές αναμνήσεις εκείνης της περιόδου δεν θα σας βοηθήσει στο να χειριστείτε το πρόβλημά σας σωστά με βάση τις σημερινές καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, αν το επιχειρήσετε, είναι πιθανό να προκαλέσετε περισσότερο κακό παρά καλό. Σκεφθείτε ότι δεν μπορείτε να διορθώσετε τα προβλήματα του σήμερα κάνοντας τους ίδιους χειρισμούς με αυτούς που κάνατε στο παρελθόν. Επομένως ξεφορτωθείτε αυτές τις αναμνήσεις.

3. Τα Πρόσωπα που Σας Απασχολούν Νοιάζονται για Σας;

Το πιο πιθανό είναι πως δεν είστε στην σκέψη τους. Όσοι σας έκαναν να αισθάνεστε άσχημα προφανώς ζουν την δική τους ζωή και προχώρησαν στο επόμενο στάδιο χωρίς να τους απασχολεί ιδιαίτερα η κατάστασή στην οποία σας άφησαν και ο πόνος που σας προκάλεσαν. Ενδεχομένως να μην θέλουν να ακούσουν την γνώμη σας για όσα έγιναν και για τα συναισθήματα που έχετε. Μάλλον είναι χαρούμενοι στη νέα τους ζωή. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε και εσείς με τη σειρά σας. Γιατί θα πρέπει να τους έχετε συνεχώς στο μυαλό σας και να το μολύνουν; Αφήστε κάποιον άλλο ένοικο να κατοικήσει εκεί, αφού οι προηγούμενοι δεν νοιάζονται ούτε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για σας.

4. Αισθάνεστε Βάρος στους Ώμους;

Αισθάνεστε ένα βάρος να βαραίνει την καρδιά και τους ώμους σας όταν σκέφτεστε τις άσχημες καταστάσεις που ζήσατε στο παρελθόν; Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε κανένα επιπλέον βάρος ή αποσκευές από το παρελθόν. Αυτό σας στερεί την ηρεμία και την ευτυχία από τη ζωή σας. Αν κάποιες φορές αισθάνεστε μαχαιριές και πόνο στο στήθος ή στο πάνω μέρος της πλάτης σας, είναι πιθανώς τα βάρη του παρελθόντος. Μην διστάζετε να αφήσετε αυτά τα βάρη κάτω και να προχωρήσετε πιο γρήγορα προς τους στόχους σας.

5. Οι σκέψεις Αυτές Σας Κρατάνε Μακριά από την Ευτυχία;

Αισθάνεστε συνεχώς θλίψη και δυστυχία εξαιτίας όσων συνέβησαν στο παρελθόν; Αν η απάντηση είναι θετική, πηγαίνετε πίσω στην πρώτη ερώτηση και αναρωτηθείτε πως αυτές οι άσχημες σκέψεις σας εξυπηρετούν σήμερα; Σκοπός σας θα πρέπει να είναι να ζήσετε με τρόπο που να απολαμβάνετε τη χαρά και τη διασκέδαση, και αν μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν τίποτα από αυτά δεν θα έρχεται στη ζωή σας. Αυτό που πρακτικά κάνετε είναι να εμποδίζετε την ευτυχία να εισέλθει στη ζωής σας, όταν δεν της αφήνετε κανένα περιθώριο να χωρέσει σε αυτή.

Να θυμάστε πάντα ότι όταν προσκολλάστε απεγνωσμένα και για οποιοδήποτε λόγο σε αρνητικές σκέψεις γεγονότων που συνέβησαν κάποτε, θα εμποδίζετε οποιοδήποτε θετικό γεγονός που είναι στο κατώφλι της ζωής σας να εισέλθει σε αυτή. Δεν υπάρχει ικανοποίηση ή χαρά στο να κρέμεστε από το παρελθόν, στο να σκέφτεστε συνεχώς όσους ανθρώπους σας πλήγωσαν και να θυμώνετε, να οργίζεστε και να βγάζετε κακία λόγω αυτών. Αυτή η νοοτροπία το μόνο που μπορεί να σας κάνει είναι να σας βλάψει και να σας κρατήσει μακριά από την αγάπη. Η συγχώρεση είναι μια ισχυρή πράξη. Τολμήστε να την χρησιμοποιήσετε. Συγχωρέστε όλους όσους σας έβλαψαν. Κάντε το για σας και όχι γι’ αυτούς, ώστε να προχωρήσετε.

Μετάφραση και Επιμέλεια: share24.gr  Αρχική Πηγή: stevenaitchison.co.uk

Για περισσότερα παρόμοια άρθρα σχετικά με θέματα Ευεξίας και Προσωπικής Ανάπτυξης κάντε like στην σελίδα «Τα Μυστικά Μιας Ευτυχισμένης Ζωής» στο facebook πατώντας το κουμπί like (Μου Αρέσει) παρακάτω:

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη και Πνευματικότητα κάντε like στην σελίδα Ψυχολογία & Φιλοσοφία στο facebook πατώντας στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει) :

!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!