sex videos
site
phim sec

10 Φράσεις Που Οι Αισιόδοξοι Και Έξυπνοι Άνθρωποι Λένε Καθημερινά Στον Εαυτό Τους

10 Φράσεις Που Οι Αισιόδοξοι Και Έξυπνοι Άνθρωποι Λένε Καθημερινά Στον Εαυτό Τους!

Τι έχουν οι αισιόδοξοι και δυναμικοί άνθρωποι που λείπει από τους πεσιμιστές; Συμβαίνει να συναντούμε σε δουλειές άτομα να έχουν δύσκολες εργασίες και προβλήματα από το σπίτι τους, αλλά να είναι πάντα με το χαμόγελο και να είναι ευδιάθετοι. Ο τρόπος τους δεν είναι εγωιστικός ή αναιδής, αλλά αρκετά ελκυστικός και δοτικός. Είναι ταπεινοί, περήφανοι, έξυπνοι και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Δείχνουν να τα έχουν όλα και να μην τους απασχολεί τίποτα, αν και έχουν και αυτοί τα προβλήματά τους στην προσωπική τους ζωή όπως όλοι μας. Μας μιλάνε με χαμόγελο και η καλή τους διάθεση αμέσως μας κερδίζει δίνοντάς τους την εμπιστοσύνη μας.

Του Steven Aitchison

Πρώτα απ ‘όλα, οι άνθρωποι αυτοί πιθανόν να μην ήταν από την αρχή αισιόδοξοι. Περάσαν πολλές δυσκολίες και μέσα από την εμπειρία της ζωής κατάφεραν να πετύχουν δείχνοντας αποφασιστικότητα και φιλοδοξία. Σε κάθε περίπτωση εργάστηκαν σκληρά για αυτό. Ένα από τα βασικά στοιχεία της αυτοβελτίωσής τους είναι τα λόγια που χρησιμοποιούν για να απευθυνθούν στον εαυτό τους. Αυτοί που ξέρουν πώς να μιλήσουν για τον εαυτό τους κερδίζουν την επιτυχία και την εμπιστοσύνη των άλλων. Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα μερικών φράσεων που οι αισιόδοξοι και έξυπνοι άνθρωποι λένε φωναχτά στον εαυτό τους.

1. Μπορώ να τα καταφέρω.

Το λένε και το πιστεύουν. Το εννοούν και το λένε με μεγάλη πεποίθηση. Ξέρουν ότι είναι ικανοί να τα βγάλουν πέρα με οτιδήποτε και αν πρόκειται. Αν δεν ξέρουν ξέρουν ακόμα τον τρόπο, στην τελική θα βρουν μια λύση. Αν τα πράγματα είναι δύσκολα, θα φανταστούν μια διέξοδο και θα τα καταφέρουν.

2. Δεν φοβάμαι να το κάνω.

Αντιμετωπίζουν το φόβο με τόλμη, δέχονται την πρόκληση και τον υπερνικούν. Ξέρουν ότι πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με πράγματα που μπορεί να μην του είναι αρεστά, με πράγματα που πρόκειται να τους τρομοκρατήσουν και με πράγματα που απλά δεν έχουν την όρεξη να τα κάνουν. Γνωρίζουν επίσης ότι για να ανέβουν επίπεδο, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τέτοιους φόβους και αυτό ακριβώς κάνουν.

3. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε.

Δεν θέλουν να επιδεικνύονται και να συμπεριφέρονται δεικτικά στους άλλους όταν έχουν επιτυχίες. Θέλουν όλοι να κερδίζουν και ευχαριστιούνται να βοηθούν τους άλλους να πετύχουν, όπως οι ίδιοι. Απλά, γνωρίζουν και κατανοούν ότι η επιτυχία έρχεται για όλους και όχι μόνο για αυτούς.

4. Γεννήθηκα γι ‘αυτό.

Για οτιδήποτε και αν πρόκειται ξέρουν ότι συμβαίνει γι’ αυτούς. Αν πρόκειται για μια πρόκληση ή ένα βραβείο, ξέρουν ότι βρέθηκε στο δρόμο τους επειδή ήταν γραφτό να γίνει και δεν το αμφισβητούν. Αποδέχονται κάθε έκβαση και προχωρούν στο επόμενο στάδιο.

5. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να είμαι ευτυχισμένος.

Μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους ευτυχείς και να συνεχίσει την ευτυχισμένη πορεία τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξέρουν ότι είναι σημαντικό να ξεκινήσουν τη μέρα τους με χαμόγελο και είναι ευγνώμων για τη ζωή και την αφθονία που έχουν, ακόμη και αν δεν έχουν μεγάλα πλούτη, είναι ευγνώμονες για τη ζωή.

6. Κάτι καλό έρχεται στον δρόμο μου.

Το ξέρουν, το πιστεύουν και το αισθάνονται. Δεν γνωρίζουν τι είναι, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα άτομο, μια πρόταση για δουλειά ή ένα δώρο. Ξέρουν ότι κάτι καλό έρχεται και το καλωσορίζουν. Ξέρουν να αναγνωρίζουν τα σημάδια της προσφοράς και της αποδοχής.

7. Σε ευχαριστώ για την υπέροχη ζωή μου.

Λένε ευχαριστώ πολλές φορές μέσα στη μέρα και δεν ξεκινούν την ημέρα τους χωρίς αυτό. Είναι ευγνώμονες για τη μέρα που πέρασε, για κάθε δώρο που έλαβαν, φουσκώνουν από αυτοπεποίθηση και γεμίζουν ευτυχία και αγάπη στην καρδιά τους.

8. Θα ανακαλύψω τη λύση.

Ξέρουν ότι δεν έχουν όλες τις απαντήσεις και μερικές φορές πρέπει να κατανοήσουν ορισμένα πράγματα. Θα ανοίξουν βιβλία, θα κάνουν ερωτήσεις, δεν έχει σημασία γι’ αυτούς τι πρέπει να κάνουν, θα κάνουν οτιδήποτε για να πάρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται. Αγαπούν να ψαχουλεύουν τριγύρω και να ερευνούν. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθουν περισσότερα πράγματα.

9. Είμαι γεμάτος.

Υπενθυμίζουν καθημερινά στον εαυτό τους ότι είναι πλήρεις και ικανοποιημένοι γι’ αυτό που είναι, για τα ελαττώματά τους και για όλα. Δέχονται κάθε ψεγάδι και ατέλεια που έχουν χωρίς να προσπαθούν να αλλάξουν για οποιονδήποτε ή να εντυπωσιάσουν κανέναν. Είναι αυτό που είναι και θα αλλάξουν ή θα βελτιωθούν μόνο για τον εαυτό τους και για κανένα άλλο.

10. Παίρνω τέλεια κάθε μέρα.

Ξέρουν ότι θα μάθουν νέα πράγματα σήμερα και θα εργαστούν για να βελτιώσουν τη ζωής τους, αλλά ξέρουν επίσης, ότι αύριο θα γνωρίσουν και θα μάθουν ακόμα περισσότερα. Κάθε μέρα προσφέρεται για εκμάθηση, για καλλιέργεια και για καλυτέρευση του εαυτού τους.

Δεν λένε αυτά καθημερινά απλά για να τα πουν ψυχαναγκαστικά, αλλά τα πιστεύουν. Αυτό θρέφει την αυτοπεποίθησή τους. Πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι σπουδαίοι, έξυπνοι, επιτυχημένοι, με αυτοπεποίθηση και ευτυχισμένοι και αυτή είναι η αλήθεια!

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via stevenaitchison.co.uk
Για περισσότερα παρόμοια άρθρα σχετικά με θέματα Ευεξίας και Προσωπικής Ανάπτυξης κάντε like στην σελίδα «Τα Μυστικά Μιας Ευτυχισμένης Ζωής» στο facebook πατώντας το κουμπί like (Μου Αρέσει) παρακάτω (αν είστε ήδη μέλος της σελίδας μην το πατήσετε ξανά):

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη και Πνευματικότητα κάντε like στην σελίδα Ψυχολογία & Φιλοσοφία στο facebook πατώντας στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει) (αν είστε ήδη μέλος στη σελίδα μην το πατήσετε ξανά):

!!!Σημαντικό!!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!