sex videos
site
phim sec

5 Ψέματα που Λέμε στον Εαυτό Μας Όταν Διακατεχόμαστε από Ανασφάλεια

5 Ψέματα που Λέμε στον Εαυτό Μας Όταν Διακατεχόμαστε από Ανασφάλεια

Συχνά αναρωτιέμαι – τι κάνουν οι άνθρωποι που είναι επιτυχημένοι και ολοκληρωμένοι για να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται να πετύχουν, ακόμη και σε ένα περιβάλλον που προσφέρει τις ίδιες ευκαιρίες;

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό, καθώς έτσι διαμορφώνουμε πρότυπα συμπεριφοράς και κερδίζουμε χρόνο, αναλύοντας τα λάθη των άλλων, δε συμφωνείτε;

Υπάρχουν 5 αρχές, που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, οι οποίες ίσως σας φανούν χρήσιμες στην προσωπική, επιχειρηματική και πνευματική ζωή.

Οι αρχές αυτές σας οδηγούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στη σωστή κατεύθυνση, καθώς είναι ενδεικτικές της συμπεριφοράς που πρέπει να αποφεύγει κανείς. Οπότε, από τη στιγμή που θα τις κατακτήσετε, αυτομάτως θα συνδεθείτε με έναν κόσμο απεριόριστης αφθονίας και θα είστε πλέον έτοιμοι να εκπληρώσετε συγκεκριμένες επιθυμίες, στόχους και οράματα.

Υπάρχουν κάποιες άστοχες συμπεριφορές, οι οποίες μας παγιδεύουν και μας κρατάνε δέσμιους∙ μας οδηγούν να ενεργούμε απερίσκεπτα, σαν ρομπότ. Αυτός ο εσωτερικός διάλογος που κάνουμε με τον εαυτό μας μέρα και νύχτα, σα να επαναλαμβάνουμε συνεχώς, σαν υπνωτισμένοι, τα ίδια μαγικά και καταστροφικά ξόρκια, δεν αρκεί!

Ακολουθούν 5 ψέματα που λέμε καθημερινά στον εαυτό μας, τα οποία θα καταρρίψουμε εδώ:

Ψέμα 1 : “Είμαι αυτό που κάνω. Εάν είμαι επιτυχημένος στην στη δουλειά μου, υπάρχω. Εάν δεν είμαι, δεν αξίζω τίποτα.”

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παλεύουμε και πασχίζουμε να ξεφύγουμε από έναν τέτοιο συλλογισμό, καθώς καθετί που λέμε στον εαυτό μας μάς κάνει να παραλύουμε σωματικά και πνευματικά. Δεν γίνεται να ωριμάσουμε και να επιτύχουμε στη ζωή μας εάν στερήσουμε από τον εαυτό μας κάθε σταγόνα ενέργειας δουλεύοντας σκληρά και αφιερώνοντας ολόκληρη την ύπαρξή μας στην επαγγελματική επιτυχία.

Ψέμα 2 : “Αγαπάω τον εαυτό μου όταν είμαι αγαπητός από τους άλλους.”

Αυτή η φράση είναι η αγαπημένη μου, αλλά από την ανάποδη! Κι αν οι άλλοι δεν γνωρίζουν ή δεν μπορούν να αισθανθούν το ίδιο με εμένα για τους δικούς τους λόγους; Υπάρχει λόγος να εξαρτώμαι από το τι γνωρίζουν και τι δεν γνωρίζουν; Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι μας αγαπούν στον βαθμό που εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας. Ναι, ισχύει ακριβώς το αντίθετο!

Ψέμα 3 : “Η αξία μου μετριέται από την περιουσία μου.”

Εντάξει, ανήκουμε σε μια καπιταλιστική κοινωνία, όπου τα πάντα αξίζουν όσο αξίζουν οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί. Για σκεφτείτε όμως, θα λέγατε το ίδιο για κάποιους που έχουν, με ανήθικους τρόπους, κλέψει εκατομμύρια; Πώς μετράτε τη δική τους αξία; Εάν η αξία μου και η ταυτότητά μου καθορίζονται από την περιουσία μου, τι θα συμβεί όταν θα εγκαταλείψω αυτόν τον υλικό κόσμο για έναν πνευματικό; Ποια θα είναι η αξία μου, όταν θα αποκτήσω πνευματική υπόσταση;

Ψέμα 4 : “Είμαι ακόμα μακριά από το να κατακτήσω αυτά που επιθυμώ και έχω βάλει σαν στόχο.”

Πολλές φορές έχουμε αναλύσει την αντίφαση αυτού του αξιώματος. Εάν αισθάνομαι αποκομμένος κι απομονωμένος από όλους και όλα, τότε δεν μπορώ να δω τη θεότητα, ούτε μέσα μου, ούτε στους άλλους. Έτσι, η πεποίθηση που έχω θα επιβεβαιώνεται πάντοτε από τη συμπεριφορά, η οποία θα επιβεβαιώνει την πεποίθησή μου (δηλαδή ένας φαύλος κύκλος αυτοεκπληρούμενης προφητείας).

Μόνο όταν αισθανόμαστε ενωμένοι με τους άλλους, παρόντες σε ένα κοινό παρόν, και έχουμε την πεποίθηση ότι αυτό που κατέχουμε είναι ήδη δικό μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας.

Ψέμα 5 : “Ο Θεός δεν με αγαπάει. Είμαι αποκομμένος από Εκείνον”

Όπως και να το ονομάσετε, Απερινόητο Θεό, Σύμπαν, Ιησού ή Βούδα – δεν έχει καμία σημασία.  Η αίσθηση (που σημαίνει κάτι παραπάνω από μια απλή πεποίθηση) ότι είστε μέρος αυτής της μοναδικότητας σας δίνει μια απαλή ώθηση και σας μεταφέρει σε μια απεριόριστη αφθονία.

Οι δονήσεις που εκπέμπει αυτή η αίσθηση της ένωσης με το απόλυτο Ένα και την εσωτερική του γαλήνη γεννά μέσα σας την θέληση της δημιουργίας, της δράσης, νιώθοντας ότι αυτό που επιθυμείτε διακαώς είναι ήδη μπροστά σας, οπότε απλώς εσείς τρέχετε να το κυνηγήσετε.

Αυτές είναι 5 από τις ψευδείς  πεποιθήσεις που κάτι μέσα σας,  προφανώς  το εγώ σας –   ε(ξω) από εσάς γ(ινονται) τα ώ(ραία) πράγματα  – συνεχίζει να σας ψιθυρίζει, συνεχώς, ακατάπαυστα, καθημερινά, με ορισμένες παραλλαγές, αναλόγως της κάθε περίπτωσης, διότι ο εαυτός μας είναι προγραμματισμένος να ενεργεί έτσι.

Ακόμη κι αν θεωρείτε τη θρησκεία κάτι ξένο προς εσάς, μέσα στη Βίβλο υπάρχει η εξής παροιμία :  «Μιά φράση που δεν είναι ειλικρινής και κρύβει αυτό που σκέφτεσαι αληθινά είναι σαν ένα όμορφο σχέδιο πάνω σε ένα φτηνό πήλινο σκεύος».

Ας αναθεωρήσουμε κάποιες σκέψεις μας κι ας καθορίσουμε τον εαυτό μας σε σχέση με τους άλλους∙ ίσως έτσι πάψουμε να λέμε ψέματα στον εαυτό μας και ίσως κάποτε γίνουμε κι εμείς ένα πολύτιμο σκεύος ανεκτίμητης αξίας!

Μήπως λέμε κι άλλα ψέματα στον εαυτό μας; Υπάρχει περίπτωση να μετατρέψουμε αυτά τα λάθη σε μια διαφορετική πραγματικότητα;

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!