sex videos
site
phim sec

10 Πράγματα που Πρέπει να Λέτε στον Εαυτό σας όταν δεν εκπληρώνονται οι Επιθυμίες σας

10 Πράγματα που Πρέπει να Λέτε στον Εαυτό σας όταν δεν εκπληρώνονται οι Επιθυμίες σας.

Να αμφιβάλεις πρώτα για τις αμφιβολίες σου πριν αμφιβάλεις για την πίστη σου.

Αυτή είναι μια πολύ σύντομη συμβουλή για εκείνες τις στιγμές που τίποτα δεν πάει καλά, που νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα.

Ναι, απλώς  μείνετε εκεί που βρίσκεστε και προσπαθήστε να σκεφτείτε με ανοιχτό μυαλό. Διώξτε εκείνες τις σκέψεις που σας λένε πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή σας και εκτιμήστε τη ζωή σας, όπως είναι, αυτή τη στιγμή.

Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις, ιδιαίτερα εάν μια τραγωδία μας χτυπήσει την πόστα. Ωστόσο, ας είμαστε ειλικρινείς:  καταναλώνουμε 98% του χρόνου μας για να δημιουργούμε τραγικές καταστάσεις από ανούσια γεγονότα, πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή, όπως είπε κι ο Shakespeare! Όντως, κάτι δεν πάει καλά,  κάπου χάνουμε τον λογαριασμό, αλλά αντί να μάθουμε από τα λάθη μας, εμείς βουλιάζουμε στην απόγνωση και το άγχος.

Μία συμβουλή έχω για σας σήμερα: πάρτε το αλλιώς—μην αφήνετε τα μικρά πράγματα που δεν ελέγχετε να σας ελέγξουν εκείνα, Αντισταθείτε!

Ας είμαστε ειλικρινείς! Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της ηρεμίας και της ταραχής είναι η στάση που υιοθετεί κανείς απέναντι στα πράγματα. Πως αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση, πώς την προσεγγίζουμε, ποιες αποφάσεις παίρνουμε. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν ξέρει κάνεις τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αξιοποιήσουμε το παρόν μας με θετικό τρόπο, ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε…

Μάλλον….ειδικά όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε!

Η ζωή σας, με όλα τα σκαμπανεβάσματα, με κάθε απροσδόκητη αλλαγή, σας έχει διαμορφώσει με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχετε χάσει  χρόνο,  ούτε χάσατε τους στόχους σας όπως νομίζετε. Ξεπεράσατε πολλά εμπόδια και να πού βρίσκεστε τώρα!

Ακόμη κι αν με γενναιότητα αναγνωρίζετε ότι κάπου μέσα σας νιώθετε έναν μικρό φόβο στην καρδιά, μπορείτε ακόμη να γελάτε ενώ κλαίτε, έχετε το θάρρος να αναζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε, τη σοφία να την δεχτείτε, έχετε ό,τι χρειάζεστε αυτή τη στιγμή κι αυτή είναι μόνο η αρχή και η αρχή είμαι το ήμισυ του παντός!

Πιστέψτε και προχωρήστε μπροστά!

Οι καλύτερες και θετικές σκέψεις θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ζωή!

Μπορείτε να αποκτήσετε τα πάντα, αρκεί να καταλάβετε ότι οι λύσεις βρίσκονται στο μυαλό σας.

Μην ξεχνάτε ότι …

1. Δεν πρέπει το παρελθόν να σκιάζει το όραμα που έχετε για το σήμερα.

Το μοναδικό σας όπλο είναι το μυαλό σας. Πάρτε βαθιά ανάσα και ανασυνταχθείτε. Θα πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, όταν κατορθώσετε να εστιάζεστε την προσοχή σας και την ενέργειά σας εκεί που πρέπει, στο παρόν σας.

2. Είναι πολύ όμορφο να έχουμε ειλικρινείς προθέσεις.

Ας κάνουμε ό,τι πρέπει, ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζουμε. Μη σταματάτε μπροστά στην απογοήτευση, δεχτείτε την πρόκληση και προχωρήστε μπροστά.

3. Να εκτιμάτε τα μικρά κατορθώματα που έχετε φέρει εις πέρας ήδη.

Πολλοί άνθρωποι εξαπατούν τους άλλους και τον εαυτό τους διότι επικεντρώνονται σε αυτά που δεν έχουν, μη εκτιμώντας αυτά που έχουν. Αφήστε πίσω τον παλιό τρόπο σκέψης και αλλάξτε τις τοξικές σας συμπεριφορές. Επιλέξτε τον στόχο και αφοσιωθείτε σε αυτόν!

4.Μην περιμένετε από τους άλλους να ανταποδώσουν τις ενέργειές σας.

Θα απογοητευτείτε εάν περιμένετε οι άλλοι να πράττουν πάντοτε για εσάς όπως εσείς για εκείνους. Συγχωρήστε τους! Αξίζουν τη συγχώρεσή σας κι εσείς αξίζετε ηρεμία ψυχής. Διώξτε τη σκέψη ότι είστε το αιώνιο θύμα, πάρτε το απόφαση, δεν είστε!

5. Αφήστε τις αλλαγές να σας εξελίξουν.

Όταν κάποιος δουλεύει με τον εαυτό του κι αλλάζει, δεν χρειάζεται να ανατρέχει συνέχεια στο τραυματικό παρελθόν του. Οι άνθρωποι αλλάζουν, φυλάξτε το αυτό καλά στην καρδιά σας και αφήστε το παρελθόν να φύγει μακριά σας. Αφήστε να σας παρασύρει ο άνεμος του παρόντος.

6. Η ηρεμία είναι μια μαγική δύναμη για τον άνθρωπο.

Είναι σημαντικό να μην αντιδράτε υπερβολικά, να μην κρατάτε κακία και να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Έτσι θα έχετε ηρεμία στην καρδιά σας και να ξέρετε ότι ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε στάση ζωής. Πάρτε τη ζωή μέρα με την ημέρα και να είστε πάντοτε ευγνώμονες για τα μικρά όμορφα πράγματα που σας χαρίζει. Δεν χρειάζεται να παρασύρεστε από ανούσια δράματα και ατυχίες.

7. Η ψυχική δύναμη είναι εξαιρετικά σημαντική.

Φροντίστε το μυαλό σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τον εαυτό σας. Μην αφήσετε την αρνητική διάθεση να σας παρασύρει. Μιλήστε, περπατήστε, σκεφθείτε, εργαστείτε σα να είστε ένα πλάσμα ευλογημένο. Και θα είστε, έτσι ή αλλιώς.

8. Τα αποτελέσματα έρχονται, αν έχουμε υπομονή να τα περιμένουμε.

Η αλλαγή προκαλεί ταραχή, σε κάθε περίπτωση, είτε αφορά τη συμπεριφορά, είτε τους στόχους, αλλά έτσι ωριμάζουν οι άνθρωποι.Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, ας έχετε υπομονή κι αφήστε τη ζωή να κυλήσει ομαλά, χωρίς βιάση. Υιοθετήστε μία χαλαρή στάση ζωής και πείτε στον εαυτό σας «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει» και νιώστε να σας κατακλύζει η ευλογία της ζωής.

9. Οι λανθασμένες επιλογές μερικές φορές μας οδηγούν στον σωστό στόχο.

Οι μεγαλύτερες αποτυχίες είναι συχνά τα καλύτερα μαθήματα ζωής. Εάν δεν πετύχετε τους στόχους σας, σκεφθείτε ότι μπορεί να ισχύει η παροιμία «κάθε εμπόδιο για καλό».Να είστε ευγνώμονες που μάθατε, αλλιώς θα παραμένατε εμμονικά κολλημένοι σε ψευδαισθήσεις κι αυταπάτες.

10. Στο τέλος του δρόμου μας περιμένει μια έκπληξη, που αξίζει να επιμείνουμε για να τη φτάσουμε.

Είναι αστείο ότι τελικά κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε κάποιες εμμονές του παρελθόντος, όπως ανθρώπους και καταστάσεις που κάποτε θεωρούσαμε απαραίτητες για την επιβίωσή μας. Και ξέρετε τι συμβαίνει μετά; Ερωτευόμαστε κάτι άλλο, κάτι νέο που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ το επιθυμούσαμε. Η ζωή θα μας οδηγήσει τελικά εκεί που πρέπει, για να κάνουμε τα κατάλληλα πράγματα με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα κλειδιά. Αλλά μην ξεχάσετε να σταματάτε πού και πού στον δρόμο για να εκτιμήσετε την απόσταση που έχετε διανύσει. Έχετε περάσει πολλά και έχετε ωριμάσει. Δώστε στον εαυτό σας πίστωση χρόνου για τα βήματα που έχετε κάνει, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε μέχρι το τέλος!

Συνοψίζοντας τις σκέψεις μας… Βιώνοντας μια μέρα γεμάτη χάρη!

Ας αφήσουμε τον εαυτό μας να δεχτεί αυτή τη μαγική δύναμη μέσα του, απομακρύνοντας ό,τι προσβάλει την εσωτερική μας ομορφιά, την ψυχική μας υγεία. Ας πάψουμε να υπακούμε στο συνειδητό μας, για λίγο!

Αφήστε πίσω τις φαντασιώσεις, η πραγματικότητα είναι μια πραγματικότητα, όμορφη και ζοφερή μερικές φορές, αλλά είναι πάντοτε παρούσα και μας περιμένει! Πιστέψτε στον δρόμο της ψυχής κι εκτιμήστε αυτά τα μικρά πράγματα που μπορείτε να αδράξετε μέσα στη μέρα.

Όσο πλανάστε στο σύμπαν της ζωής, μην αφήσετε κανέναν να διαταράξει την ηρεμία σας∙ χαρίστε στον εαυτό σας την απόλαυση του γέλιου, γελάστε κάθε μέρα. Κανείς δεν θέλει, όταν φτάσει στο τέλος, να δει ότι η ζωή του ήταν μια συλλογή από πικρές στιγμές, ανεκπλήρωτες προσδοκίες, στιγμές που αναστέναζαν με απόγνωση λέγοντας «κάποτε τα πράγματα θα αλλάξουν», άδειες υποσχέσεις.

Επιλέξτε τη διαφορά!

Ζήστε την κάθε μέρα με χάρη …

Ζήστε με ενθουσιασμό, τραγουδήστε την ώρα που οδηγείτε με το παράθυρο ανοιχτό, χορέψτε με τα παιδιά σας στο σαλόνι, ξενυχτήστε γελώντας, βάλτε χρώμα στη ζωή σας, απολαύστε λίγο κρασί και κέικ σοκολάτας. Αγοραστέ όμορφα κάτασπρα σεντόνια, κάντε πάρτυ με φίλους, ζωγραφίστε, διαβάστε βιβλία, ποίηση, ακούστε μουσική. Ζήστε και κάντε τον Θεό ευτυχισμένο που χάρισε τη ζωή σε κάποιον ο οποίος ξέρει να αγαπάει και εκτιμά το δώρο Του, τη ζωή.

Σειρά σας τώρα

Κείμενο –Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!