sex videos
site
phim sec

5 Σκέψεις που θα Σας Βοηθήσουν να Ξεπεράσετε ένα Χωρισμό

5 Σκέψεις που θα Σας Βοηθήσουν να Ξεπεράσετε ένα Χωρισμό

Κάθε φορά που τελειώνει μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική, νιώθουμε την απώλεια του άλλου, βιώνουμε το αίσθημα της απουσίας και ίσως νιώθουμε τύψεις ή ακόμα και απελπισία για την κατάσταση.

Κατά την διάρκεια αυτής της έντονης συναισθηματικής φόρτισης είμαστε πολύ ευάλωτοι συναισθηματικά και λειτουργούμε με μια συστολή. Αργότερα ακολουθούν συναισθήματα θυμού και αμφισβήτησης.

Ανεξάρτητα με το πόσο έντονα νιώθουμε όλη αυτή την κατάσταση και τον τρόπο που θα επιλέξουμε να τη διαχειριστούμε, δεν πρέπει να χάσουμε τον αυτοσεβασμό μας και να υποβαθμίσουμε την αυταξία μας.

Σε αυτή τη λίστα θα παραθέσουμε 10 σκέψεις για να ανακαλέσουμε στο μυαλό μας αν ποτέ βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να χωρίσουμε από το σύντροφό μας.

1.Ο πόνος του χωρισμού είναι πραγματικός

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγαν επιστήμονες του πανεπιστημιου Κολούμπια στις ΗΠΑ σχετικά με την απόκριση του εγκεφάλου εθελοντών μετά από χωρισμό με τη σχέση τους χρησιμοποιώντας μαγνητικό τομογράφο (fMRI), ανακάλυψαν πως όταν έδειχναν στους συμμετέχοντες φωτογραφίες με τους πρώην συντρόφους τους, ο εγκέφαλός τους διεγειρόταν σαν να είχε εκτεθεί σε σωματικό πόνο.

Μπορεί εμφανώς το σώμα να μην έχει κάποιο φυσικό τραύμα, αλλά το μυαλό αντιλαμβάνεται αυτό που νιώθουμε σαν σωματική κάκωση. Και όπως σε κάθε τραύμα, ο οργανισμός μας χρειάζεται κάποιο χρόνο για να επουλώσει την πληγή, έτσι και στο χωρισμό ο χρόνος είναι ο βασικότερος καταλύτης της ίασης. Στο τέλος η καρδιά και το μυαλό θα επουλωθούν.

Αυτό που λένε πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, ισχύει στο έπακρο, αλλά μην βάζετε διορίες και χρονικά όρια και πιέζετε τον εαυτό σας. Σε δύσκολες περιπτώσεις θα πρέπει να εφοδιάζεστε με υπομονή. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε και να εκβιάζετε τα θετικά αποτελέσματα να έρθουν νωρίτερα από την ώρα τους.

2. Ο εαυτός σας αξίζει μια καλύτερη σχέση

Συνήθως μετά το χωρισμό αρχίζουμε να αμφισβητούμε αξίες του εαυτού μας. Στο νου μας έρχονται ερωτήματα όπως “Έκανα κάτι άσχημο; Μήπως δεν ήμουν αρκετά καλή για το σύντροφό μου;” Όλες αυτές οι σκέψεις τείνουν να υποβαθμίζουν την αυταξία μας.

Ο εαυτός μας αξίζει περισσότερο από μια σχέση που βαδίζει στο τέλος της. Τις περισσότερες φορές η αποτυχία της σχέσης δεν έχει να κάνει με τα πεπραγμένα των δύο συντρόφων, αλλά με τη σύγκρουση των διαφορετικών προσωπικοτήτων. Μια σχέση είναι μια συλλογή εμπειριών και μαθημάτων ζωής και όχι η στατική εικόνα μιας τελειότητας.

Έτσι, λοιπόν, αντί να πιέζετε με ερωτήσεις τον εαυτό σας αναζητώντας τα λάθη και τις ελλείψεις του, επικεντρωθείτε στο τι μάθατε από τη σχέση κατά τη διάρκειά της και τώρα που τέλειωσε. Τι μάθατε για τη ζωή από την συνύπαρξή σας με το άλλο άτομο;

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανασκόπησης δώστε βαρύτητα στις καλές στιγμές και στα θετικά μηνύματα αυτής της συνύπαρξης με τον πρώην σύντροφό σας. Αυτές είναι οι στιγμές που θα κρατήσετε και θα επιτρέψετε να εμπνεύσουν τους μελλοντικούς δεσμούς σας με τα καινούργια άτομα που θα καλοδεχθείτε στη ζωή σας. Τις άσχημες πτυχές του χωρισμού αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία και μην αφήνετε τις συναισθηματικές πληγές που αντικατοπτρίζει ο πρώην σύντροφός σας να θεμελιώσουν την μελλοντική σας σχέση.

3. Είναι καιρός για μια συναισθηματική επανεκκίνηση

Καταλαβαίνω πως ο κόσμος σας έχει μόλις καταρρεύσει και αυτό είναι πολύ σκληρό και δύσκολο να το χειριστείτε όσο είναι ακόμα νωπό. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη μεγάλη εικόνα αυτής της κατάστασης. Στην ουσία, όλα μπορεί να έχουν γίνει στάχτη, αλλά από κάτω κάτι είναι έτοιμο να αναγεννηθεί.

Φύγατε από έναν άνθρωπο που δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τα χαρίσματα και τα συναισθήματά σας, τώρα θέλετε να γίνετε ευτυχισμένοι και δημιουργικοί ξανά. Καταγράψτε μια λίστα δραστηριοτήτων που θέλατε να κάνετε, αλλά ο σύντροφός σας δεν σας στήριξε ή δεν έδειχνε ενδιαφέρον. Αρχίστε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα που θα σας γεμίσουν χαρά και θα θρέψουν τον εαυτό σας.

Όσο είμαστε σε μια σχέση τείνουμε να παραμελούμε τον εαυτό μας και να κάνουμε θυσίες ώστε να ικανοποιήσουμε τον σύντροφό μας και να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον του. Να λοιπόν χρόνος να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Να διακοσμήσουμε το σπίτι μας όπως μας αρέσει, να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και να ντυθούμε με το δικό μας γούστο και να αρχίσουμε επιτέλους αυτά τα μαθήματα ζωγραφικής που θέλαμε από καιρό.

Διαβάστε επίσης: 5 τρόποι να ξεπεράσετε την κατάθλιψη μετά από ένα διαζύγιο

4. Δεν είναι απαραίτητο να βρείτε άμεσα ένα νέο σύντροφο

Σίγουρα υπάρχει θλίψη και η πληγή είναι βαθιά μέσα στην καρδιά. Μην βασίζεστε στα συναισθήματα κάποιου νέου συντρόφου να γεμίσει αυτά τα κενά. Η θεραπεία θέλει χρόνο και η βιασύνη εύρεσης μιας καινούργιας σχέσης δεν θα λειτουργήσει επουλωτικά. Μια σχέση είναι το περιτύλιγμα και όχι η ουσία της συναισθηματικής πληρότητας.

Η επούλωση των πληγών προϋποθέτει ένα στάδιο ωρίμανσης. Τα συναισθήματα θα αναδειχθούν με ένα παραγωγικό τρόπο προς τα έξω. Δραστηριότητες όπως περπάτημα, κολύμβηση, γιόγκα, διαλογισμός, ορειβασία βοηθάνε να απεμπλακούμε από τις αρνητικές σκέψεις που κατακλύζουν τη σκέψη μας όταν μένουμε μόνοι στο σπίτι και θυμόμαστε πράγματα και καταστάσεις τις προηγούμενης σχέσης.

Αρχίστε να κρατάτε ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης προς τον εαυτό σας. Καταγράψτε καθημερινά τρία πράγματα που κάνατε σωστά μέσα στη μέρα. Αυτό θα λειτουργήσει σαν αντιπερισπασμό στην εμμονή του στοχασμού πάνω στο τέλος της παλιάς σχέσης. θα εκπλαγείτε πόσο καλύτερα θα αισθανθείτε!

5. Αγάπησε τον εαυτό σου και όλοι θα αναγνωρίσουν τη γοητεία σου

Στην παλιά σας σχέση επενδύσατε συναισθήματα, δώσατε την αγάπη σας και μάθατε πώς να θρέφετε μια σχέση. Γιατί να μην κάνετε κάτι παρόμοιο για να θρέψετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας. Μια ψυχολογική ανάταση θα έχει αντίκτυπο στο πως σας βλέπουν οι άλλοι. Όταν αρχίσετε να δίνετε στον εαυτό σας αυτό το είδος αγάπης και προσοχής, ο κόσμος ανοίγει και καλοδέχεται την υπέροχη φύση σας. Τώρα πλέον είστε ο καλύτερος υποψήφιος για αγάπη.

Ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα από τον οποιοδήποτε. Επένδυσες στην καλλιέργειά σου, στις δεξιότητες και τα ταλέντα σου και κατάφερες πολλά, γιατί να αφήσεις ένα χωρισμό να γκρεμίσει όσα έχτισες μέσα σου.

Μη μπερδεύεστε, η αγάπη για τον εαυτό μας δεν είναι το ίδιο με τον εγωισμό. Είναι η καθαρή ενέργεια αγάπης που μπορεί να φωτίσει τη ψυχή μας, να επιφέρει την κάθαρση και να επουλώσει την πληγή στη καρδιά μας.

Οι σχέσεις είναι ρευστές. Οι χωρισμοί, τα διαζύγια η απώλεια του αγαπημένου προσώπου είναι γεγονότα που εκκινούν αλλαγές στη ζωή μας. Θρηνήστε μια τέτοια απώλεια, πάρτε τον χρόνο σας, αφήστε το χρόνο να θεραπεύσει τις πληγές και να ενώσει τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς σας. Ξεκινήστε να φροντίζετε τον εαυτό σας, να του δείχνετε ότι τον αγαπάτε έμπρακτα, γίνετε ένα με τη φύση.

Σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά θα αισθανθείτε την ανάταση και την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη και δικαίως αξίζετε. Συνδεθείτε και επανενωθείτε με φίλους και την οικογένειά σας για να σας βοηθήσουν σε αυτό. Να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι σε αυτό.

“Μία από τις καλύτερες στιγμές για να καταλάβεις τον εαυτό σου, να καθορίσεις ποιος είσαι και τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή είναι εκείνη αμέσως μετά το χωρισμό.”

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!