sex videos
site
phim sec

5 τρόποι για να ξεπεράσετε την κατάθλιψη μετά από ένα διαζύγιο

Σύμφωνα με μελέτες  όσοι χωρίζουν έχουν 53% πιθανότητα να πέσουν σε κατάθλιψη. Η εμπειρία της ζωής δείχνει ότι η κατάθλιψη συχνά ακολουθεί το διαζύγιο. Για να βεβαιωθείτε ότι η κατάθλιψη δεν πρόκειται να καταπιέσει τη ζωή σας, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές που σας κρατούν ασφαλείς από το σκοτεινό εφιάλτη της απόγνωσης.

Εδώ αναλύουμε πέντε στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την αποφυγή της κατάθλιψης μετά από ένα διαζύγιο :

Χαλαρώστε τον εαυτό σας

Το να σκέφτεστε συνεχώς την απώλεια της σχέσης σας σας αγχώνει και σας φθείρει τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αντικρίζετε έναν ταλαιπωρημένο ναυαγό, ένα άκεφο πρόσωπο με το χρώμα του στρες να βάφει το δέρμα. Μην γεμίζεται το πρόγραμμά σας με πολλές δραστηριότητες  γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Αφιερώστε χρόνο για να κοιμάστε καλά, να τρώτε υγιεινά και αν αισθάνεστε ότι σας κόπηκε η όρεξη, τρώτε καλά ώστε να αποκτήσετε αντοχές. Κλάψτε όταν αισθανθείτε την ανάγκη ότι θέλετε να κλάψετε, φωνάξτε όταν αισθάνθείτε οργή, και αφήστε τον εαυτό σας να εκφράζεται ελεύθερα όταν το έχει ανάγκη.

Κάντε ταξίδια

Πάρτε το αυτοκίνητό σας και βγείτε βόλτα με την παρέα σας σε μέρη που περνάτε καλά ή ταξιδέψτε με φίλους στο εξωτερικό και περάστε καλά. Φροντίστε τον εαυτό σας σε αυτά τα ταξίδια, γιατί είναι κάτι που το χρειάζεται. Κάντε μασάζ και σπα στο ξενοδοχείο, κάθισε δίπλα στην παραλία, γνωρίστε νέους ανθρώπους, φάτε καλό φαγητό, χορέψτε, κάντε γιόγκα, και βρείτε άφθονο χρόνο για ήσυχες περισυλλογές.

Είναι επίσης χρήσιμο να ξεφύγετε από το οικείο περιβάλλον σας, μιας και πολλά άτομα τις οικογένειάς σας  και γνωστοί θα σας φέρνουν στο μυαλό επώδυνες αναμνήσεις. Δεν χρειάζεται στις διακοπές σας να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να μιλάτε με τους άλλους σχετικά με το διαζύγιο σας, αν δεν θέλετε να το κάνετε. Όσους συναντήσετε εκεί δεν τους ξέρετε από πριν και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αναπνεύσετε ελεύθερα και απλά να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Αρχίστε να γράφετε ένα ημερολόγιο

Αποτυπώστε στο χαρτί όλα όσα νιώθει η καρδιά σας. Γράψτε για τα συναισθήματά σας και τις ιστορίες σας με το ύφος που τις σκέφτεστε. Η δραστηριότητά σας αυτή θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με τρόπο τέτοιο ώστε να ενώσετε το παζλ των ερωτημάτων σας και να κρίνετε πιο εποικοδομητικά  αυτά που αφήσατε πίσω.

Όταν αισθάνεστε έτοιμοι, γράψτε για αυτά που έχετε μάθει και για τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξατε τόσο για τη σχέση που είχατε όσο και για το χωρισμό. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει όταν τα πράγματα είναι ακόμη φρέσκα, οπότε θα χρειαστείτε μερικές εβδομάδες ή μήνες  μέχρι να φτάσετε σε αυτό το βήμα. Θα διαπιστώσετε  πως η αντίληψη που έχετε για τον εαυτό σας θα αλλάξει και από θύμα θα νιώσετε ότι έχετε εσείς την εξουσία πάνω στα γεγονότα. Θα συνειδητοποιήσετε ότι αν και η σχέση σας δεν κράτησε για πάντα, σίγουρα δεν έχετε τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεστε. Θα μάθετε  πολλά για τον εαυτό σας, την αγάπη, τη δέσμευση, και όλα όσα είστε ικανοί να ξεπεράσετε.

Μιλήστε με έναν ψυχολόγο

Βοηθάει αρκετά το να έχετε κάποιον να ακούσει την ιστορία σας και να σας πει ότι δεν είστε τρελοί για τα συναισθήματα που νιώθετε και για τον τρόπο που αντιδράτε. Είναι θετικό, διότι δεν χρειάζεται να νιώθετε ότι φορτώνετε τα  προβλήματά σας  στους φίλους ή στην οικογένειά σας και ότι μερικές φορές έχουν υποκειμενική γνώμη και προσπαθούν να σας καλοπιάσουν, δεδομένου ότι  πληρώνετε για αυτές  τις επαγγελματικές συμβουλές και για το χρόνο του, και θα είστε σε θέση να πάρετε μια αντικειμενική προοπτική για την κατάστασή σας.

Εκτός από το να έχετε κάποιον να σας ακούει, ένας ψυχολόγος μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πλάνο με το οποίο θα  προχωρήσετε και θα σας υποστηρίξει στην θεραπεία σας. Αυτό είναι σημαντικό, διότι μπορεί να είναι δύσκολο να απεγκλωβίσετε τον εαυτό σας από τα συναισθήματά σας και να ξεκινήσετε να θέτετε νέους στόχους από μόνοι σας.

Διασκεδάστε μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή και να μην θέλετε να δείτε κανένα, ειδικά αυτούς τους φίλους που μπορεί επίσης να είναι φίλοι με τον πρώην σας, αλλά είναι πιο σημαντικό να μην απομονώσετε τον εαυτό σας μακριά από τον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Βεβαιωθείτε επίσης, ότι δεν χρησιμοποιείτε το χρόνο των φίλων σας για να ξεσπάσετε την οργή σας, να παραπονιέστε ή να κακολογείτε τον  πρώην σας. Αυτό δεν θα βοηθήσει ούτε εσάς ούτε και όσους είναι γύρω σας . Αντιθέτως προγραμματίστε δραστηριότητες και events διασκέδασης με τους φίλους και την οικογένειά σας, και φερθείτε τρυφερά και ευγενικά στις νέες φιλίες που μπορεί να μην είχατε το χρόνο να το κάνετε όταν ήσασταν σε σχέση. Παρά τα όσα σκέφτεστε, οι φίλοι και η οικογένειά θέλουν να σας βοηθήσουν, απλά δεν ξέρουν το πώς. Δώστε τους την εικόνα πως το να  βρίσκονται απλά κοντά σας σας είναι αρκετό.

Είναι σίγουρα δύσκολο και χρειάζεται κάποιο χρόνο, αλλά η φάση του χωρισμού δεν πρέπει να σημαίνει κατάθλιψη. Όταν αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε θεραπεία με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου, θα είναι  πολύ πιο εύκολο για σας να προχωρήσετε στη ζωή σας και να παραμείνετε υγιείς.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!