sex videos
site
phim sec

6 Ανούσια Πράγματα που οι Περισσότεροι Άνθρωποι Πιστεύουν πως είναι Σημαντικά!

6 Ανούσια Πράγματα που οι Περισσότεροι Άνθρωποι Πιστεύουν πως είναι Σημαντικά!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι περισσότεροι θεωρούμε σημαντικά, κι όμως, στην ουσία είναι άνευ σημασίας και μάλλον δεν θα πρέπει να σας εντυπωσιάζουν πλέον!

1. Ζήτω τα επώνυμα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι ενθουσιάζονται με την ιδέα να αποκτούν ακριβά πράγματα, που λανσάρονται από ακριβούς και γνωστούς σχεδιαστές, με την πεποίθηση ότι αυτόματα θα αποκτήσουν λάμψη, επιτυχία και ομορφιά, εδραιώνοντας συνεπώς την αυτοεκτίμησή τους σε υλικά αντικείμενα. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι τα άτομα αυτά βρίσκονται συνεχώς υπό την επήρεια στρες, προσπαθώντας να αποκτούν όλο και περισσότερα για να επωφεληθούν από την εντύπωση που χαρίζει το ακριβό και επώνυμο. Η μανία αυτή με τη συνεχή απόκτηση  τέτοιων αντικειμένων αποσπά αυτά τα άτομα από αυτό που είναι ουσιαστικό στη ζωή τους, όπως η σύναψη ουσιαστικών σχέσεων με άλλους ανθρώπους, κυνηγώντας έτσι τα πάθη τους, καθώς μοιράζονται με τον κόσμο τα υλικά τους αγαθά.

2. Πόσους «φίλους» έχω!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αρέσκονται να περηφανεύονται για τους πολλούς «φίλους» που έχουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τον αριθμό των «likes» που λαμβάνουν από αυτούς. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι μόνο ελάχιστοι (έως και καθόλου) είναι πράγματι αληθινοί μας φίλοι. Εάν ανήκετε σε αυτή την ομάδα ανθρώπων, θα πρέπει να αντιληφθείτε και να συνειδητοποιήσετε ότι στην ουσία έχετε μόνο ελάχιστους, πραγματικούς φίλους — ακόμη κι αν μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού — κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να συνάπτει κανείς υπερφίαλες σχέσεις με χιλιάδες ανθρώπους για τους οποίους δεν γνωρίζει τίποτα.

3. Ο τραπεζικός λογαριασμός μου, η ασφάλειά μου!

Όσα χρήματα κι αν έχετε καταφέρει να αποκτήσετε, δεν αρκούν για να γευτείτε τη χαρά και την ελευθερία της ζωής. Η πλειονότητα των ανθρώπων επιθυμούν να αποκτήσουν όσο περισσότερα χρήματα μπορούν, θεωρώντας ότι αυτό θα τους δώσει ασφάλεια, θα τους οδηγήσει να ζήσουν το όνειρό τους, αλλά ακόμη κι όταν το κατορθώνουν, αργά ή γρήγορα αισθάνονται απογοητευμένοι και κενοί, συνειδητοποιώντας ότι τα χρήματα  δεν φέρουν την ευτυχία. Αντί να παλεύετε για να δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να αυξάνεται, παλέψετε να κατορθώσετε πράγματα που δίνουν νόημα και πραγματική αξία στη ζωή, όπως η αγάπη, η δημιουργικότητα και η ψυχαγωγία.

4. Δουλεύω άρα υπάρχω!

Πολλοί από εμάς έχουμε την τάση να θεωρούμε ότι φαινόμαστε σπουδαίοι όταν μιλάμε για τη δουλειά μας, τις εργατοώρες που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση και τον κόπο που καταβάλουμε. Ωστόσο, ξεχνάμε ότι όταν δουλεύουμε συνεχώς σε καθημερινή βάση, χωρίς να βρίσκουμε χρόνο να χαλαρώνουμε σωματικά και νοητικά, είναι πολύ πιθανόν να αισθανθούμε τεράστιο στρες, το οποίο με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε σωματική και συναισθηματική εξάντληση. Είναι πολύ όμορφο να βρίσκουμε χρόνο και να απολαμβάνουμε τα όμορφα πράγματα της ζωής, καθώς το αντίθετο, η συνεχής κούραση, χωρίς κάποια μορφή χαλάρωσης που θα γεμίσει τις μπαταρίες μας, στην ουσία καταστρέφει τον οργανισμό μας σε κάθε επίπεδο.

5. Ήρωας μου ο Μακιαβέλι!

Σε μία τόσο ανταγωνιστική κοινωνία, έχουμε ανατραφεί με την πεποίθηση ότι η κυριαρχία μας και η ανωτερότητα μάς πάνω σε άλλους ανθρώπους βελτιώνει την αυτοπεποίθησή μας και μας χαρίζει προσωπική ασφάλεια και επιτυχία. Έτσι, προσπαθούμε, με κάθε δυνατό τρόπο, να υπερκεράσουμε τον άλλον και να φανούμε πολύ πιο ισχυροί απ΄ όσο δείχνουμε. Αποτέλεσμα; Αισθανόμαστε αποξενωμένοι σε ένα κόσμο που τον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικό από εμάς. Σε κάποιον βαθμό επίσης φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η δύναμή μας είναι υπερφυσική και ενδεχομένως να τη στερηθούμε κάποια στιγμή, γεγονός που μας θέτει υπό συνεχή πίεση και φόβο.

6. Είμαι πρωταθλητής στο κρεβάτι!

Η κουλτούρα με την οποία έχουμε γαλουχηθεί τα τελευταία χρόνια μας παρεμποδίζει να συνάψουμε στενές, αγαπητικές σχέσεις με τους συνανθρώπους μας, οπότε προσπαθούμε να υποκαταστήσουμε την αγάπη με τη σαρκική σχέση. Ωστόσο, ακόμη και αν αποκτήσουμε πολλές εφήμερες σχέσεις, τίποτα δεν μας σταματά, αναζητούμε ακόμη περισσότερες. Η σεξουαλική σχέση μας γίνεται, εν τέλει, μανία, ωστόσο δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η σαρκική επαφή δεν θα παρέχει αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη — μια σχέση αγαπητική, τρυφερή, γεμάτη πραγματικό έρωτα. Οπότε, σταματήστε πλέον να αναζητάτε τον επόμενο σύντροφο για μια εφήμερη σχέση και αναζητήστε έναν σύντροφο με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε ψυχικά συναισθήματα αγάπης κι ερωτικής τρυφερότητας.

***

Η ζωή είναι σύντομη, οπότε σιγουρευτείτε ότι την βιώνετε με έναν τρόπο που σας κάνει ευτυχισμένο κι εποτυχημένο, χωρίς να κυνηγάτε ανούσια πράγματα∙ αυτά σας παρέχουν μόνο  μία παροδική, επιφανειακή ευτυχία, ποιος χρειάζεται μία πλασματική ευτυχία;

Μετάφραση – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.

Photo: Tomasz Alen Kopera

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!