Οι 6 Πιο Ελκυστικές Συμπεριφορές και Πώς να τις Αποκτήσουμε!

Οι 6 Πιο Ελκυστικές Συμπεριφορές και Πώς να τις Αποκτήσουμε!

«Η αυτοπεποιήθηση που νιώθουμε και ο τρόπος που την εξωτερικεύουμε είναι ένα εξαίρετα ελκυστικό χαρακτηριστικό που κάνει τους άλλους να θέλουν να βρίσκονται και να περνούν τον χρόνο τους μαζί μας», – Emmanuelle Chriqui.

Η αίσθηση της ομορφιάς και της γοητείας είναι κάτι παραπάνω από το καλό γούστο και την καλαισθησία που θέλουμε για τον εαυτό μας – σε τελευταία ανάλυση η εμφάνιση είναι κάτι το υποκειμενικό και αλλάζει ανάλογα με τις ιδιοτροπίες και τις τελευταίες τάσεις της κοινωνίας. Η γοητεία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό επίσης από τις πράξεις και τις συμπεριφορές της καθημερινότητάς μας και τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τους συνανθρώπους μας. Κάποιος μπορεί να ερωτευτεί τρελά την προσωπικότητά μας, όπως και την εξωτερική μας εμφάνιση.

Εξάλλου, είμαστε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που αποτελείται από τα γνωρίσματα και τις ατέλειες που μας διαμορφώνουν σε ανθρώπους. Υπάρχουν διάφορες συμπεριφορές που οι άλλοι βρίσκουν ελκυστικές, είτε είμαστε άνδρες, είτε γυναίκες. Η εκμάθηση του τρόπου να αξιοποιούμε αυτές τις μορφές συμπεριφοράς μπορεί να μας κάνει πιο ελκυστικά αλλά και πιο θετικά και ευτυχισμένα άτομα.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 6 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΦΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ!

1. ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ!

Οι άνθρωποι χαίρονται όταν οι άλλοι τους ακούν και τους καταλαβαίνουν. Η ιδιότητα του καλού ακροατή είναι μια από τις πιο γοητευτικές ιδιότητες και δεξιότητες ενός ανθρώπου, διότι είναι ένας τρόπος να δημιουργούμε σχέσεις και δεσμούς με άλλους ανθρώπους. Όταν είμαστε καλοί ακροατές και ακούμε προσεκτικά τους άλλους, χωρίς να περιμένουμε απλώς τη σειρά μας σε μια συζήτηση, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε αρκετά ιδιαίτερες στιγμές με άλλους ανθρώπους.

Η ιδιότητα του καλού ακροατή σημαίνει ότι αντιλαμβανόμαστε αυτό που λέει ο άλλος και τον κάνουμε να νιώσει ότι κάποιος τον ακούει και τον καταλαβαίνει. Είναι μια γοητευτική δεξιότητα και δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς και σχέσεις.

2. ΚΑΛΟΣΥΝΗ!

H καλοσύνη είναι άλλη μια πολύ ελκυστική δεξιότητα. Όταν δείχνουμε καλοσύνη απέναντι στους ανθρώπους, εκείνοι αισθάνονται γοητευμένοι, διότι ακτινοβολούμε θετική ενέργεια που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι κάποιους τους αγαπάει και τους εκτιμάει.

Οι άνθρωποι γοητεύονται και προσελκύονται περισσότερο από εκείνους που εκδηλώνουν συμπεριφορές ανιδιοτελείς, που δείχνουν στοχασμό κι ευγένεια σε σχέση με εκείνους που είναι σκληροί και απρόσιτοι. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι όταν η συμπεριφορά σας είναι πιο αλτρουιστική, θα αισθανθείτε θετικές δονήσεις, γεγονός που θα κάνει τους ανθρώπους να σας πλησιάσουν. Η καλοσύνη είναι πιο σημαντική από την ορθότητα. Πολλές φορές αυτό που χρειάζονται οι άνθρωποι δεν είναι ένα λαμπρό μυαλό που εκφράζει ορθές σκέψεις, αλλά μια μεγάλη καρδιά που μπορεί να ακούει.

3. ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Αυτό είναι εύκολο και έχει αποδειχθεί ότι μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα! Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο βασικά και πιο εύκολα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να προσελκύσει άλλους ανθρώπους γύρω του.

Το χαμόγελο απελευθερώνει ενδορφίνες, οι οποίες ενισχύουν τη διάθεσή μας, κάτι που θα μας χαρίζει θετική ενέργεια, μας κάνει να χαμογελάμε περισσότερο – είναι ένας ατελείωτος κύκλος χαράς κι ευεξίας! Όταν οι άνθρωποι μας βλέπουν να χαμογελούμε, αισθάνονται θετική ενέργεια και μας συνδέουν με χαρούμενα συναισθήματα.

4. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ!

Το χαμόγελο και το γέλιο πάνε χέρι-χέρι! Το γέλιο μας βοηθάει να προσελκύσουμε ανθρώπους και να γίνουμε πιο αγαπητοί. Το γέλιο είναι άλλη μια ενέργεια που απελευθερώνει ενδορφίνες και μας χαρίζει υγεία, συναισθηματική, ψυχική και σωματική!

Το γέλιο μειώνει τα επίπεδα άγχους, οπότε αποκτούμε καλύτερη διάθεση. Παράλληλα, οι άνθρωποι βρίσκουν πολύ γοητευτικούς εκείνους που γελούν και που με τη σειρά τους, κάνουν και τους άλλους να γελούν! Το γέλιο είναι πολύ σημαντικό, γεγονός που σημαίνει ότι οι άνθρωποι χαίρονται να είναι με εκείνους που τους κάνουν να νιώθουν καλά.

5. ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!

Λέγεται, ότι η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί! Η αυτοπεποίθηση μας κάνει ελκυστικούς, ενώ ταυτόχρονα μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα για τον εαυτό μας. Όταν είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας, φαίνεται στο βλέμμα, στις δεξιότητες και στη δουλειά μας, οπότε έτσι προσελκύουμε τους ανθρώπους.

Αν προβάλλουμε έναν αέρα αυτολύπησης και μιζέριας, οι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μας, δεν θέλουν να βρίσκονται με ανθρώπους που τους απομυζούν ενέργεια!

Αφ΄ετέρου, όταν είμαστε κύριοι του εαυτού μας, είναι πιο πιθανό να κάνουμε τους άλλους να νιώσουν καλά και να αισθανθούν αυτοπεποίθηση και οι ίδιοι. Άνθρωποι που προβάλλουν μια ακτινοβολούσα εμπιστοσύνη είναι πιο πιθανό να προσελκύσουν άλλους ανθρώπους γύρω τους!

6. ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΡΗΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ!

Η ιδιότητα του καλού ακροατή είναι πολύ σημαντική! – Αλλά τι γίνεται με εκείνα τα συναισθήματα και τα λόγια που οι άνθρωποι δεν εκφράζουν; Η ικανότητά σας να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος ενός άλλου ανθρώπου θα σας βοηθήσει να είστε καλύτερος ακροατής, καθώς και να δείξετε ότι είστε σε θέση να καταλάβετε πώς αισθάνονται ακόμη και χωρίς να χρειάζεται να σας το πουν.

Η ενσυναίσθηση είναι μια υπέροχη δεξιότητα και αφορά στην ουσία εκείνα τα άρρητα πράγματα που δεν λέμε εμείς οι άνθρωποι. Όταν είμαστε σε θέση να διαβάζουμε τα άρρητα σημάδια που εκπέμπει ένας άνθρωπος, μπορούμε να δώσουμε στον άλλον ό, τι χρειάζεται χωρίς να μας το ζητήσει, κάτι που θα επιφέρει αλληλεπιδράσεις υγιείς, θετικές και μακροχρόνιες.

Όπως βλέπετε, η ομορφιά μπορεί να βρίσκεται εκεί που θέλουμε να τη δούμε, αλλά η συμπεριφορά είναι εκείνο το στοιχείο που είναι καθολικά γοητευτικό και ελκυστικό. Εάν έχουμε χρόνο για να μελετήσουμε τις δικές μας συνήθειες και επιλογές και να τις κάνουμε ελκυστικές, αυτό που θα πετύχουμε είναι ότι θα κάνουμε θαύματα σε όλες τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις της ζωής μας. Δε σημαίνει ότι θα προσελκύσουμε κοντά μας μόνο ανθρώπους με τη ρομαντική έννοια της λέξης, αλλά θα δημιουργήσουμε φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή. Επίσης, θα δούμε ότι η στάση μας απέναντι στη ζωή μπορεί να αλλάξει, να γίνει πολύ πιο αισιόδοξη και θετική, μόλις αρχίσουμε να έχουμε συμπεριφορά γεμάτη ενσυναίσθηση, ευγένεια, συμπόνια, αγάπη!

Κείμενο – Απόδοση, Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.

Δείτε Επίσης

Τα λόγια είναι το καλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες!

Τα λόγια είναι το καλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες!

Όμορφα λόγια! Το καλύτερο ερωτικό φίλτρο για τις γυναίκες. Σαγήνεψέ με με λέξεις, με λόγια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *