sex videos
site
phim sec

Τα 6 Χαρακτηριστικά που Διαθέτει Μια Επιτυχημένη Γυναίκα

Τα 6 Χαρακτηριστικά που Διαθέτει Μια Επιτυχημένη Γυναίκα

Όσο εκσυγχρονισμένη και απαλλαγμένη από κοινωνικά στερεότυπα κι αν φημολογείται ότι είναι η σημερινή εποχή και η κοινωνία μας, στην πραγματικότητα δεν έχει απωθήσει εντελώς κάθε ψεγάδι από τον ανδροκρατούμενο χαρακτήρα που ανέκαθεν τη διέπει. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί εύκολα – πέραν από άλλα συμβάντα, φαινόμενα και καταστάσεις και – από το υφιστάμενο γεγονός της κάλυψης σπουδαίων εργασιακών θέσεων από άτομα ανδρικού φύλου. Με άλλα λόγια, η πλειονότητα των σημαντικών θέσεων εργασίας, των θέσεων κύρους και ισχύος, είναι, όπως φαίνεται, κατειλημμένες ως επί το πλείστον από άνδρες. Τι σημαίνει αυτό; Ασφαλώς η απάντηση και συνάμα η αντίληψη ότι οι άντρες είναι περισσότερο ικανοί από τις γυναίκες είναι, όχι απλώς απαρχαιωμένη και στερεοτυπική, αλλά φυσικά και εσφαλμένη. Η ικανότητα και η επιτυχία μπορεί να βασίζεται σε και να εξαρτάται από πολυποίκιλους παράγοντες· σε καμία, όμως, περίπτωση από το γενετικό φύλο κάποιου.

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, διεξήχθη πρόσφατα μια έρευνα από Βρετανούς επιστήμονες οι οποίοι ανέθεσαν σε 85 γυναίκες που κατείχαν υψηλές εργασιακές θέσεις να συμπληρώσουν ορισμένα, τεστ προσωπικότητας για την ακρίβεια. Σχεδόν ομόφωνα όλες οι γυναίκες που αποτέλεσαν το δείγμα της έρευνας απάντησαν ότι διέθεταν ορισμένα κοινά γνωρίσματα στην προσωπικότητά τους, τα οποία ενδεχομένως και να διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη τους επαγγελματική καριέρα και προώθηση σε ανώτερες θέσεις.

Ας δούμε λοιπόν τώρα ποια ήταν/ είναι τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα, χαρακτηριστικά δηλαδή τα οποία την καθιστούν ικανή να διεκδικεί, να κερδίζει και να παραμένει σε μια επαγγελματική θέση ισχύος.

Ποια είναι τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα;

Έντονη αυτοπεποίθηση.

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα. Δε νομίζουμε να πέφτετε κι από τα σύννεφα, έτσι; Αναμφίβολα, η πίστη στον εαυτό σου και η σιγουριά στις δυνάμεις σου, στις ικανότητές σου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία με μια αλληλένδετη και αλληλοεξαρτώμενη σχέση· η αυτοπεποίθηση αποτελεί απαραίτητο προσόν και το κυριότερο προαπαιτούμενο για να γίνεις μια επιτυχημένη γυναίκα, και, από την άλλη, η επιτυχία τροφοδοτεί την αυτοπεποίθησή σου διαρκώς.

Συναίσθηση.

Με τον όρο αυτό εννοούμε τη συνείδηση, τη συνειδητοποίηση του τι διαδραματίζεται τριγύρω σου, του τι απαιτεί η κάθε περίσταση, του ποιου ρόλου έχει το κάθε πρόσωπο και λοιπά. Ένα από τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα είναι ακριβώς αυτή η αίσθηση, η επίγνωση και η συνείδηση σχετικά με κάθε κατάσταση.

Αντοχή απέναντι στο στρες.

Μια επιτυχημένη γυναίκα ανθίσταται σε κάθε στρεσογόνο παράγοντα. Είναι σκληρή, ανθεκτική και αντιστέκεται σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε ενδέχεται ή επιδιώκει να ταράξει την ψυχική της ισορροπία. Προσηλωμένη στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την επαγγελματική της άνοδο και καταξίωση και την πραγματοποίηση των εργασιακών της υποχρεώσεων όσο το δυνατόν βέλτιστα, μια επιτυχημένη γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά πως το άγχος είναι εχθρός της, ένας εχθρός στον οποίο δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψει να την νικήσει και να την κυριεύσει. Μάλιστα, αυτή ακριβώς η αντοχή της απέναντι στο υπέρμετρο άγχος που η δουλειά μπορεί εύκολα να της προκαλέσει είναι που την καθιστά ικανή να αντιμετωπίζει και να αντεπεξέρχεται σε κάθε δύσκολη κατάσταση χωρίς να φθείρεται.

Δύναμη.

Για να γίνεις μια επιτυχημένη γυναίκα, είναι εκ των ων ουκ άνευ να είσαι οπλισμένη με πάρα μα πάρα πολύ ψυχική δύναμη. Όπως και η αυτοπεποίθηση, έτσι αντιστοίχως και η ψυχική δύναμη, όχι μόνον αποτελεί ένα από τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα, αλλά συνδέεται άμεσα με την επιτυχία· η ύπαρξη της μεγάλης δύναμης προσφέρει εύφορο έδαφος για την καλλιέργεια της επιτυχίας, ενώ, από τη άλλη μεριά, η επιτυχία σού προσδίδει διαρκώς δύναμη. Και όταν μιλάμε για δύναμη και συγκεκριμένα ψυχική δύναμη, αναφερόμαστε σε εκείνην την ιδιότητα που μας παραχωρεί τη δυνατότητα να στεκόμαστε απέναντι σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε, όσο δυσχερές κι αν το τελευταίο είναι, και ασχέτως του τελικού αποτελέσματος.

Επιθετικότητα.

Με τον όρο επιθετικότητα θέλουμε να εννοήσουμε την ορμή που διακατέχει μια πλέον επιτυχημένη γυναίκα και το γεγονός ότι πηγαίνει με στόμφο να διεκδικήσει αυτό που κάθε φορά επιθυμεί, αυτό που κάθε φορά έχει θέσει ως στόχο της, αυτό που κάθε φορά θεωρεί ότι της αξίζει.

Ενέργεια.

Η ενέργεια αποτελεί τον παράγοντα εκείνον που την κάνει να έχει μπόλικη όρεξη και διάθεση να εργαστεί, να παράξει έργο και ολοένα να γίνεται κι η ίδια καλύτερη και πιο αποδοτική. Εύλογα, λοιπόν, η ενέργεια δε θα μπορούσε με τίποτα να παραλειφθεί από τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα.

Και, κάπου εδώ, ολοκληρώνουμε το άρθρο μας σχετικά με τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα. να επισημάνουμε και για μία δεύτερη φορά ( η πρώτη ήταν στον πρόλογο του άρθρου) ότι για αυτά τα 6 χαρακτηριστικά που διαθέτει μια επιτυχημένη γυναίκα βασιστήκαμε σε πρόσφατη έρευνα Βρετανών επιστημόνων.

Για να ξέρουμε δηλαδή από εδώ και στο εξής όλοι, απευθυνόμαστε και στο γυναικείο αναγνωστικό μας κοινό, αλλά κυρίως και στους άνδρες, ότι το «ασθενές φύλο», όπως πολύ κακώς ακόμα είθισται να αποκαλείται το θηλυκό φύλο, είναι ασθενές μόνο όταν και όπου το επιλέγει (!!), ενώ η επιτυχία μπορεί κάλλιστα να είναι γένους θηλυκού!

Πηγή: dynamikhgynaika.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!