sex videos
site
phim sec

9 Τοξικές Συμπεριφορές που πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας

Κανείς δεν είναι τέλειος, σωστά. Όσο προσπαθούμε να ζήσουμε μια απλή ζωή, μερικές φορές αφηνόμαστε με αποτέλεσμα να εισχωρούν τοξικές συμπεριφορές στη ζωή μας. Όλα αυτά συμβαίνουν πριν καλά καλά τα συνειδητοποιήσουμε και έτσι δεν μπορούμε εξαρχής να τα ελέγξουμε. Ωστόσο δεν είναι πολύ αργά για να αλλάξετε αυτά που σας ταλαιπωρούν και να τα αποβάλλετε από την ζωή σας.

Αν πιστεύετε στον νόμο της Έλξης, θα γνωρίζεται ότι αυτές οι συμπεριφορές εμποδίζουν την υλοποίηση των επιθυμιών σας και μπλοκάρουν οτιδήποτε θέλετε να αποκτήσετε στην ζωή σας.

Τι είναι οι Τοξικές Συμπεριφορές;

Τι ακριβώς είναι μια τοξική συμπεριφορά και πώς μπορεί να μας επηρεάσει; Εδώ  αναλύουμε 9 αλλά είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που κάνουμε που απομυζούν τη ζωή μάς. Όταν αναγνωρίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές, είναι αρκετά εύκολο να τα αλλάξουμε. Απλά να σταματήσουμε να τις κάνουμε είναι εύκολο να το λεμε και δύσκολο στο να το υλοποιήσουμε, αλλα αυτό δεν είναι απόλυτο.  Ας δούμε μερικές από αυτές τις τοξικές συμπεριφορές και χωρίς να θέλουμε να κρίνουμε κανέναν, είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποιες από αυτές.

Κουτσομπολιό

Όλοι το κάνουμε. Μερικοί από εμάς περισσότερο από άλλους. Μιλάμε για το κορίτσι της διπλανής  πόρτας, για τον νεαρό που μόλις  ήρθε στη γειτονιά μας, για κάποιο ζευγάρι που χώρισε συνομοτικά. Όταν συζητάμε για προβλήματα και συνήθειες άλλων ανθρώπων, φανερώνουμε την ανασφάλεια και τη ζήλια μας. Είναι όλα αυτά που λείπουν από τη ζωή μας και όταν τα συναντάμε στις ζωές των άλλων  αισθανόμαστε την ανάγκη να τα αποκόψουμε και να τους τα στερήσουμε.

Ψέματα

Τα ψέματα είναι απλά μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Ειλικρινά πρέπει να πούμε ότι δεν χρειάζεται να λέμε ούτε καν αθώα ψέματα. Δεν υπάρχει κανένα νόημα ή σκοπός σε αυτό. Ποιος είσαι εσύ που θα πεις ψέματα και γιατί; Δεν έχει καν νόημα να το κάνουμε αυτό. Νομίζεις ότι η αλήθεια πονάει, αλλά αυτό δεν ισχύει. Σκεφθείτε ένα ψέμα που είπατε. Τίποτα δεν πονάει περισσότερο από αυτό.

Ανησυχία για το μέλλον

Γιατί θα σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργεια σας ανησυχώντας για κάτι που δεν έχει ακόμη συμβεί; Ξέρω ότι πολλοί από εμάς όταν σκέφτονται μια κατάσταση στο μυαλό μας  το πρώτο ένστικτό μας είναι να φανταζόμαστε μια κακή κατάληξη. Γιατί το κάνουμε αυτό; Η ανησυχία είναι ένα φυσικό συναίσθημα, αλλά είναι στο χέρι σας να το ελέγξετε και να σταματήσετε αυτές τις σκέψεις προτού χάσετε τον έλεγχο. Αυτές οι σκέψεις είναι η κύρια αιτία του άγχους π0ου μας κατακλύζει και αυξάνεται η αρτηριακή πίεση μας. Δεν υπάρχει ανάγκη όλα αυτά να μας επιβαρύνουν και να ρισκάρουμε την υγεία μας, υπάρχει;

Μνησικακία

Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει πως «η μνησικακία είναι σαν κάποιος να πίνει δηλητήριο και να περιμένει κάποιο άλλο  πρόσωπο να πεθάνει». Σκεφτείτε το για λίγο. Το δηλητήριο που πίνουν αυτοί οι άνθρωποι είναι η μνησικακία. Η κατάποση κάθε σταγόνας τους κάνει τρελούς και τσαντισμένος σε σημείο μη επιστροφής, αναμένοντας το άλλο άτομο να πεθάνει Ειλικρινά οι άλλοι τις περισσότερες φορές δεν δίνουν δεκάρα για αυτό που σκέφτεστε γι’ αυτούς. Το πιο πιθανό είναι πως δεν ζουν μια κόλαση με τη σκέψη για το αν τους σκεφτόμαστε και τι αισθανόμαστε γι’ αυτούς. Επομένως, για ποιο λόγο εσείς να σπαταλάτε το χρόνο σας και την ενέργειά σας εκφράζοντας μικροψυχία για κάποιον; Αγοράστε μερικά λουλούδια και προσφέρετέ τα στους ανθρώπους που νιώθατε απέναντί τους. Χτίστε γέφυρες με όσους μέχρι χτες δεν μιλούσατε. Πραγματικά, αν περνάτε το χρόνο σας κάνοντας ευτυχισμένους τους άλλους, όλη αυτή η θετική ενέργεια που θα προσφέρετε θα επιστρέφει σε σας και θα σας χαρίζει ευεξία.

Ζήλια

Τα κορίτσια στο περιοδικό είναι όμορφα. Η Γεωργία έχει ένα όμορφο σώμα. Ο Νίκος έχει ένα ωραίο αυτοκίνητο. Η Κατερίνα μόλις αγοράσε ένα καινούργιο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, κάποιος έχει και κάτι καλύτερο ή καλύτερο από ό, τι έχουμε εμείς. Η πρώτη μας αντίδραση είναι η ζήλια. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ζηλέψουμε  πραγματικά. Όλοι έχουμε κάτι το ιδιαίτερο, μοναδικό και όμορφο μέσα μας. Έχουμε, επίσης, όλο και κάτι που κάποιος άλλος θα ήθελε και θα ευχόταν να είχε. Ακριβώς να είστε ευγνώμονες για το ποιος είστε και τι έχετε. Είστε τέλειοι και ολοκληρωμένοι ακριβώς όπως είστε. Αποδέχτείτε το.

Προσκόλληση στο παρελθόν

Ω, πόσο μας αρέσει να κρεμόμαστε σε ό, τι συνέβη 5, 10 ή ακόμα και πριν από 25 χρόνια. Έχουμε ακόμα μια ζωή να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε κάνοντας καινούργιες σκέψεις. Πράγματι, αυτό που είμαστε σήμερα είναι το αποτέλεσμα γεγονότων που μας συνέβησαν χθες. Είμαστε το αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο επιλέξαμε να χειριστούμε το παρελθόν. Κανενός η ζωή δεν ήταν μια εύκολη διαδρομή και πάντα υπήρχαν αποτυχίες και λάθη, σημασία όμως έχει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι σήμερα και να τελειώνουμε με σκέψεις και γεγονότα που κανείς δεν θέλει να ακούσει πια. Κάντε μια καινούργια αρχή,  σχεδιάστε κάτι που σας γεμίζει με ευτυχία και σας κάνει χαρούμενη. Αυτό είναι το μόνο που θέλει η ψυχή σας να ακούσει τώρα.

Αγαπήστε τον εαυτό σας

Παρακολουθήστε πώς μιλάτε για τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι όσα λέτε για τον εαυτό σας είναι λόγια τρυφερά, ευγενικά, συμπονετικά, απαλά και ότι του παρέχετε φροντίδα και υποστηρικτική. Μιλώντας άσχημα για τον εαυτό σου στον εαυτό σου είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τέτοιο τρόπο που να του χαρίζετε αγάπη και καθετί θετικό. Όταν το κάνετε αυτό, θα είστε σε θέση να δείτε πόσο εκπληκτική είστε και πόσο πιο φοβερή θα γίνετε.

Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Σκέφτεστε ότι είστε πάντα το θύμα ποτέ ο νικητής. Νομίζετε ότι θλιβερά πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν σε σας και δεν μπορείτε να περιμένετε για να τα εξιστορήσετε σε κάθε πρόσωπο που βλέπετε. Όσο περισσότερο μιλάτε γι ‘αυτά, τόσο πιο καταθλιπτικοί μπορείτε να γίνετε και τόσο πιο άσχημα πράγματα θα συνεχίζουν να συμβαίνουν σε σας. Νομίζεις ότι η ζωή σας είναι απαίσια; Πηγαίνετε με παρέα σε μια πόλη όπου έχει καταστραφεί από ένα πόλεμο ή μια φυσική καταστροφή και δείτε τις ζωές των ανθρώπων που ζουν εκει. Σταματήστε να κλαψούριζετε. Οι παρέες σας αισθάνονται άσχημα να ακούνε συνεχώς τις υποτιθέμενες αδυναμίες σας και θα έρθει η στιγμή που κανείς δεν θα θέλει να είναι γύρω σας. Θα οδηγηθείτε στην μοναξιά, πράγμα που δεν επιθυμείτε.

Αρνητική διάθεση

Είμαστε πραγματικά λυπηρό για σας και ευχόμαστε, έστω μόνο μία φορά, να μπορούσατε να δείτε τα πράγματα με μια θετική διάθεση. Δεν είναι τα πάντα άσχημα και δεν συμβαίνουν μόνο αναποδιές. Προσπαθήστε να δείτε την καλή πλευρά σε ό,τι συμβαίνει και όταν το κάνετε θα δείτε ότι περισσότερα όμορφα πράγματα θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Η συμβουλή αυτή είναι νόμος του σύμπαντος και πρέπει να την ακολουθήσετε

Αυτή η λίστα καλύπτει πολλά πράγματα που μπορεί όλοι να κάνουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Την επόμενη φορά που θα πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει κάποιο από αυτά, προσπαθήστε να τον σταματήσετε αμέσως. Αντιστρέψτε το και πείτε στον εαυτό σας ότι η ψυχή σας είναι όμορφη και αξίζει μόνο αγάπη, ευγένεια και  φροντίδα. Μόλις αποκτήσετε  αυτή τη συνήθεια, σε χρόνο μηδέν θα διαπιστώσετε ότι αυτές οι συμπεριφορές θα γίνουν  συνήθειες του παρελθόντος και η ψυχή σας θα φωτίζει από ομορφιά.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Φιλοσοφία κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!