sex videos
site
phim sec

9 Τρόποι για να Αντιδράσεις Όταν Κάποιος σε Πληγώσει

9 Τρόποι για να Αντιδράσεις Όταν Κάποιος σε Πληγώσει

Το ότι μπόρεσες να βγεις από άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν, και έβαλες ξανά τη ζωή σου σε μια τάξη, δεν σημαίνει πως στο μέλλον δεν θα πληγωθείς ξανά, ούτε ότι απέκτησες αντιστάσεις σε πράγματα που σε πληγώνουν. Οι μακρόχρονες σχέσεις με τους κοντινούς μας ανθρώπους συνήθως καταλήγουν σε περιστατικά που μας πληγώνουν.

Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες καταστάσεις, ενδεχομένως, να μην λειτουργούν στα νέα δεδομένα. Εδώ παραθέτουμε μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, για να αντιμετωπίσετε τις νέες καταστάσεις. Θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε νέες τεχνικές, για να απαντήσετε στις καταστάσεις που σας πληγώνουν.

1. Προσδιορίστε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε χάλια.

Είναι κάτι που έγινε σκόπιμα από τον άλλο ή χωρίς να το θέλει; Είναι μια παρεξήγηση; Αφήστε την καρδιά σας να σας πει τη δική της εκδοχή για το συμβάν. Συνήθως, το ένστικτο δεν κάνει λάθος για το τι πραγματικά έγινε. Ωστόσο, προσπαθήστε να διακρίνετε την αλήθεια πίσω από αυτά που σας λέει το ένστικτο, για να βεβαιωθείτε ότι δεν επηρεάζεται από παλιές παρόμοιες καταστάσεις. Αφού προσδιορίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας πληγώνει, πάρτε αποφάσεις με τη λογική.

2. Αντισταθείτε στον πειρασμό να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Εάν διαπληκτίζεστε με το άτομο που σας έχει βλάψει, καταθέστε μόνο την άποψή σας για το περιστατικό. Πολλές παρόμοιες αντιπαραθέσεις μπορεί να ξεφύγουν και να βγάλουν εχθρικές διαθέσεις και βίαιες ενέργειες. Όταν στην συζήτηση μένετε στα ουσιώδη, δηλαδή σε αυτά που αισθάνεστε, δίνετε και στο άλλο πρόσωπο το χώρο να εξηγήσει τη θέση του και τη δική του οπτική. Στο τέλος, και οι δυο μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία, με πιο πιθανό αποτέλεσμα την αμοιβαία συγχώρεση.

3. Μην επιμένετε πως η άποψή σας είναι η σωστή.

Γεγονότα του παρελθόντος μπορεί να έχουν επηρεάσει τις απόψεις σας και να θεωρείτε σωστό κάτι που στην ουσία δεν είναι. Τέτοιες καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να κλιμακώσουν μια κακή κατάσταση σε χειρότερη. Και οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν τις δικές τους σκέψεις και απόψεις. Όταν προκύπτουν διαφορές απόψεων, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι το ένα άτομο είναι σωστό και το άλλο λάθος. Μπορε απλά να υπάρχει μια διαφωνία.

4. Παραδεχτείτε το λάθος και ζητήστε συγγνώμη για οτιδήποτε μπορεί να έχετε κάνει και συνέβαλε στην άσχημη κατάσταση.

Βεβαιωθείτε, όμως, ότι πρόκειται για πραγματικό λάθος και όχι μια ψεύτικη ενοχή που απορρέει από παρελθοντικές καταστάσεις. Μην υποθέτετε πως πράγματα που σας πλήγωσαν στο παρελθόν, σας δίνουν το δικαίωμα να παραβλέπετε τη δική σας ευθύνη και λάθη. Αντιδρώντας άσχημα σε πρόσωπα έχετε έρθει σε διαφωνία σήμερα, κατηγορώντας τους για συμπεριφορές άλλων στο παρελθόν, δεν συμβάλει στην εκτόνωση της κατάστασης. Αντιθέτως, οι πληγές μέσα σας βαθαίνουν

5. Αντιδράστε λογικά, και όχι επιπόλαια.

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτεί και να αξιολογήσει τις καταστάσεις. Ο χρόνος θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε και από μια άλλη προοπτική τα πράγματα. Αντιθέτως, μια επιπόλαια συμπεριφορά, μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο. Η συναισθηματική κακοποίηση του παρελθόντος μπορεί να σας έχει αφήσει κάποιες πληγές, που οι άλλοι μπορεί να ερεθίσουν ακούσια, χωρίς να γνωρίζουν τις συνέπειες που σας προκαλούν. Η κατανόηση αυτής σας της αδυναμίας, θα σας βοηθήσει να αντιδράτε κατάλληλα, απαντώντας με περισσότερη ψυχική δύναμη και ουσία στους άλλους.

6. Γεφυρώστε τις διαφορές ή υποχωρήστε.

Η διαλλακτική στάση είναι προτιμότερη από μια εχθρική ή αμυντική αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Εξασκείστε μια ειρηνική και συμβιβαστική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσετε με το πρόσωπο που σας έχει βλάψει. Απλά, αφήνετε μια πόρτα ανοιχτή για συμφιλίωση, ώστε να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας όταν το άλλο πρόσωπο αποδεχτεί την πρόσκλησή σας.

7. Ο άλλος μπορεί να ξεσπά πάνω σας και να μην σας πληγώνει συνειδητά.

Ενδεχομένως, να είστε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κάποιου άλλου. Σε αυτή την περίπτωση μην χάνετε την αυτοεκτίμησή σας και να μην πέφτετε στην παγίδα να υιοθετήσετε τις ψεύτικες ενοχές που σας δημιουργεί το άλλο άτομο.

8. Θέστε όρια που προστατεύουν την προσωπικότητά σας.

Αυτό είναι κάτι απαραίτητο για την αυτοεκτίμησή σας. Έχετε κάθε δικαίωμα και την υποχρέωση προς τον εαυτό σας να βάζετε όριά στο βαθμό που σας επηρεάζουν οι συμπεριφορές των άλλων, να επιμένετε σε αυτά και να τα τηρείτε

9. Ακόμα και αν κάποιος σας έχει πληγώσει, δεν μπορεί να σας στερήσει την προσωπική σας ευτυχία.

Θυμηθείτε, ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για τη στάση και τις επιλογές σας. Μπορείτε να προσπεράσετε όσα συνέβησαν Αν το κακό ήταν ακούσιο, αναρωτηθείτε, “Γιατί δίνω μεγαλύτερη σημασία σε αυτό, από αυτή που αξίζει;” Αν το κακό ήταν σκόπιμο και το άλλο άτομο παραδέχτηκε το λάθος του, αναρωτηθείτε, “Αν αυτός ζήτησε συγγνώμη, γιατί να είμαι ακόμα κολλημένος στα γεγονότα και να χαλιέμαι;” Αν το κακό ήταν σκόπιμο και το άλλο άτομο φέρθηκε αλαζονικά, πείτε στον εαυτό σας, “Μπορώ να συγχωρήσω το άλλο άτομο για τον πόνο που μου προκάλεσε και τον αφήνω στο παρελθόν, ενώ εγώ προχωράω στο μέλλον”.

Στη συνέχεια, δώστε την επιβεβαίωση που χρειάζεται ο εαυτός σας και κάντε πράγματα που τον ικανοποιούν και τον ευχαριστούν. Αυτή είναι η μόνη επιλογή που αξίζει να κάνετε για τον εαυτό σας.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!