sex videos
site
phim sec

10 Τρόποι για να Κρατήσετε την Αρνητική Ενέργεια Μακριά από τις Σχέσεις Σας

10 Τρόποι για να Κρατήσετε την Αρνητική Ενέργεια Μακριά από τις Σχέσεις Σας

Κανενός είδους σχέση δεν μπορεί να ευδοκιμήσει αν επηρεάζεται σταθερά από αρνητικότητα. Όσοι την απαρτίζουν χρειάζεται να δείχνουν αφοσίωση, να έχουν αυτογνωσία και να αισθάνονται συμπόνια για να διαρκέσει. Η αρνητικότητα μερικές φορές μπορεί να παρεισφρήσει αθόρυβα με ύπουλο τρόπο και να μείνει απαρατήρητη μέχρι την συνειδητοποίηση των βλαβερών συνεπειών της.

Για να αποτρέψετε τοξικές καταστάσεις να παρεισφρείσουν στις σχέσεις σας, φροντίστε να αποφύγετε τις άσχημες συμπεριφορές και συνήθειες που τις υπονομεύουν και να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές που τη θρέφουν.

10 τρόποι για να κρατήσετε την αρνητικότητα μακριά από τις σχέσεις σας

1. Να ρίχνετε γέφυρες επικοινωνίας

Οι υγιείς σχέσεις απαιτούν ειλικρινή κι αυθόρμητη επικοινωνία. Καμία σχέση δεν μπορεί να διαρκέσει αρκετά, αν τα άτομα που την απαρτίζουν κρατούν μυστικά ο ένας από τον άλλο και οχυρώνουν τους εαυτούς τους κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με τρόπο που αυτές να μη γίνονται ουσιαστικές. Οι σχέσεις μπορεί να γείρουν γρήγορα προς το χειρότερο, αν οι σύντροφοι αρχίζουν να αποστασιοποιούνται και δεν ομολογούν ότι το άλλο πρόσωπο έκανε ή είπε κάτι που τους αναστατώσει. Πιο σωστό είναι να αντιδράτε λογικά όταν αντιπαρατίθεστε με κάποιον, ώστε να έχετε μια ώριμη συζήτηση που δεν τελειώνει με την προσβολή του άλλου και τις ακατάληπτες φωνές.

Να έχετε κατά νου πως οι υγιείς σχέσεις οικοδομούνται με εμπιστοσύνη και με εποικοδομητική επικοινωνία. Έτσι προσπαθήστε να καλλιεργήσετε αυτές τις αξίες σε όλες τις στενές σχέσεις και επαφές σας, αν θέλετε να αφήσετε την αρνητικότητα στην άκρη.

2. Μην επικρίνετε τις αδυναμίες του άλλου ατόμου.

Συνήθως οι σχέσεις καταστρέφονται όταν σε κάποια δυσκολία και αδυναμία αρχίσετε να απαριθμείτε και να πετάτε τις ατέλειες του άλλου ατόμου κατά πρόσωπο. Να θυμάστε ότι κάθε άτομο έχει παραξενιές που μπορεί να σας ενοχλούν, αλλά αυτές δεν αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά του στο σύνολό της. Επίσης, σκεφθείτε ότι ίσως και εσείς οι ίδιοι να έχετε ιδιοτροπίες που ενοχλούν τους άλλους ανθρώπους, αλλά για τους στενούς σας φίλους και την οικογένειά σας ίσως δεν αποτελούν σοβαροί λόγοι για να αρχίσουν να σας επικρίνουν. Απλώς, σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε, με τα ελαττώματά σας και όλα τα άλλα.

Αν πραγματικά δεν απολαμβάνετε την παρέα κάποιου, μπορείτε να διακόψετε τη σχέση χωρίς να επικρίνετε το άλλο πρόσωπο με τρόπο αιχμηρό, απλά ξεκαθαρίστε σε αυτόν και αναφέρτε του διακριτικά συμβουλές που πιστεύετε ότι θα τον ωφελήσουν ακόμα κι όταν χρειαστεί να χωρίσετε τους δρόμους σας.

3. Να εκτιμάτε ο ένας τον άλλο.

Είτε πρόκειται για έναν συνεργάτη από τη δουλειά, είτε για μια οικογενειακή σχέση, είτε για μια φιλική ή ερωτική σχέση, δείξτε σε αυτό το πρόσωπο ότι το εκτιμάτε και πείτε του το συχνά. Όλοι μας χρειαζόμαστε σεβασμό και έχουμε την ανάγκη να αισθανόμαστε χρήσιμοι στους άλλους. Τότε μόνο αισθανόμαστε πως έχουμε κάνει μια διαφορά στον κόσμο και προσθέσαμε κι εμείς το λιθαράκι μας. Με την αναγνώριση των θετικών χαρακτηριστικών κάποιου και τον έπαινο προς αυτόν, τον ενθαρρύνουμε να μας εκτιμίσει με τον ίδιο τρόπο.

Οι αμοιβαία θετικές σχέσεις χρειάζονται αγάπη, στοργή και αμοιβαίο σεβασμό και για τους δύο. Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε το φίλο, το συνεργάτη, τον/την σύζυγο, κλπ, δηλώστε την εκτίμησή σας προς αυτούς και εκφράστε την αληθινή σας αγάπη.

4. Μην κρατάτε μνησικακίες.

Ο καθένας κάνει λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αξίζει να μας στιγματίζουν για όλη μας τη ζωή. Δεχτείτε ότι είναι φυσιολογικό οι φίλοι σας να κάνουν λάθη από καιρό σε καιρό και συγχωρήστε τους για το παράπτωμά τους. Φυσικά, αν προσπαθήσει κάποιος να σας βλάψει εσκεμμένα, θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί από σας λίγο διαφορετικά, αλλά οι περισσότεροι δεν στοχεύουν στο να προκαλέσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα κάποιο κακό ή ταλαιπωρία. Ήταν πιθανώς ένα εκούσιο λάθος και κανείς δεν μπορεί να πορεύεται όλη του τη ζωή χωρίς να μην πέφτει σε κάποιο παράπτωμα.

Να θυμάστε ότι κι εσείς έχετε κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν και δεν θα θέλατε οι άλλοι συνεχώς να σας υπενθυμίζουν τα σφάλματά σας.

6. Αφήστε τη ζήλια έξω από τη σχέση.

Η πορεία στη ζωή του καθενός είναι διαφορετική, κι άλλοι μπορεί να φαίνονται περισσότερο επιτυχημένοι από σας ή να έχουν περισσότερες εμπειρίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συγκρίνετε τον εαυτό σας μαζί τους και να αισθάνεστε αισθήματα κατωτερότητας μόνο και μόνο επειδή έχουν επιτύχει κάτι που εσείς ακόμα δεν έχετε. Υπάρχουν πράγματα που οι φίλοι σας δεν έχουν κάνει, ενώ τα έχετε κάνει εσείς κι είναι εξίσου σημαντικά.

Μην αφήνετε τη ζήλια να μπαίνει εμπόδιο στις σχέσεις σας, γιατί θα σας στερήσει την ευτυχία και θα στρεβλώσει την κρίση σας. Σκεφθείτε όλες τις υπέροχες εμπειρίες και τα επιτεύγματά που έχετε πετύχει, τα οποία οι άλλοι δεν μπορούν να έχουν στο παλμαρέ τους. Αυτό θα βοηθήσει να είστε αντικειμενικοί στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας και να χαίρεστε για τα επιτεύγματα των άλλων χωρίς να ζηλεύετε.

6. Μην παραπονιέστε συνεχώς στη σχέση σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν βρίσκονται μαζί σπαταλούν το χρόνο τους για να παραπονεθούν για όσα τους συμβαίνουν στη ζωή και για να εξιστορήσουν τις απογοητεύσεις τους στο φιλικό ή ερωτικό τους σύντροφο. Αυτό απομυζεί την ενέργεια κι από τους δύο και τους αφήνει εξαντλημένους χωρίς έμπνευση μετά την αλληλεπίδραση, ενώ παράλληλα ανοίγει τις θήρες για εισροή περισσότερης αρνητικότητας στο μέλλον. Αντί να συζητάμε τα προβλήματα στις σχέσεις μας, ας μιλάμε για λύσεις.

Υπενθυμίστε ο ένας τον άλλο τα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή, και βελτιώστε ο ένας τον άλλο. Οι καλές σχέσεις γιγαντώνονται όταν τα άτομα που τις απαρτίζουν γίνονται καλύτερα και εξελίσσονται μέσα σε αυτές.

Διαβάστε επίσης: 5 σημάδια πως είσαι στη σωστή σχέση

7. Μην συγκρίνετε τη σχέση σας με άλλες.

Κάθε σχέση είναι μοναδική και ιδιαίτερη. Η σχέση σας με το φίλο σας είναι διαφορετική από τη σχέση που έχετε με κάποιο άλλο άτομο. Εκτιμήστε τη για την ιδιαιτερότητά της. Οι σχέσεις σας δεν θα είναι θετικές εάν συνεχώς απαιτείτε από αυτές περισσότερα, αντί να εκτιμάτε την ομορφιά που ήδη έχουν.

8. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους ανθρώπους.

Αγαπήστε τους άλλους γι’ αυτό που είναι αυτή τη στιγμή χωρίς να προσπαθήσετε να τους εξαναγκάσετε να γίνουν κάποιοι άλλοι για το δικό σας όφελος. Οι άνθρωποι αλλάζουν μόνο εάν το θέλουν οι ίδιοι, έτσι απλά επικεντρωθείτε στα γνωρίσματα που αγαπάτε σε αυτούς, αντί να προσπαθείτε να τους τροποποιήσετε Θα μπορούσατε με ευγενικό τρόπο να τους συμβουλέψετε να βελτιωθούν αν εμπιστεύονται τη γνώμη σας, αλλά μην τους εξαναγκάζετε ή επιμένετε να το κάνουν για σας.

9. Φερθείτε με τρυφερότητα στη σχέση.

Εάν δείχνετε συμπόνια για το άλλο πρόσωπο στη σχέση, τότε αυτό θα αισθάνεται περισσότερο διατεθειμένο να εκφράσει τη φροντίδα και την αγάπη του για σας. Γίνετε αυτό που θέλετε να δείτε στον κόσμο κι οι σχέσεις σας θα ανθίσουν, γιατί θα προσελκύσετε με φυσικότητα άλλους με την ίδια ενέργεια όπως εσείς.

10. Γελάστε περισσότερο.

Δύσκολα θα δώσετε χώρο στην αρνητικότητα να εισχωρήσει, αν γελάτε, λέτε αστεία ή οργανώνετε διασκεδαστικές εκδρομές με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους ή το σύντροφό σας. Μην αφήνετε τη σοβαρότητα της ζωής να καταπνίγει το παιδί που έχετε μέσα σας και αφήστε το να βγει να παίξει. Όχι μόνο θα νιώσετε πιο αμέριμνος και ελεύθερος, αλλά το γέλιο θα φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά σας και θα σκορπίσει την ένταση.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook —> Spirit Alive – Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!