sex videos
site
phim sec

Το Αίμα των Χορτοφάγων Είναι 8 Φορές πιο Αποτελεσματικό Στην Καταπολέμηση των Καρκινικών Κυττάρων Σύμφωνα με Επιστημονικές Έρευνες

Το Αίμα των Χορτοφάγων Είναι 8 Φορές πιο Αποτελεσματικό Στην Καταπολέμηση των Καρκινικών Κυττάρων Σύμφωνα με Επιστημονικές Έρευνες!

Η δυτική διατροφή περιλαμβάνει τρόφιμα που μας δημιουργούν πολλές επικίνδυνες ασθένειες για την υγεία μας. Με τον καιρό αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση του τι τρώμε, λόγω της δραστικής και ανησυχητικής αύξησης των ποσοστών της παχυσαρκίας, των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη και του καρκίνου στις χώρες όπου η ανθυγιεινή διατροφή είναι μέρος της καθημερινότητας. Έτσι έχουμε αρχίσει να αναθεωρούμε τα διατροφικά μας πρότυπα.

Διαβάστε τα Παρακάτω Στοιχεία της Έρευνας:

Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2005 στο περιοδικό The Journal of Urology μελέτησε την επίδραση που μπορεί να έχει η vegan διατροφή (αποκλειστικά χορτοφαγική διατροφή) στην εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη. Όλα τα άτομα είχαν καρκίνο επιβεβαιωμένο από βιοψίες και δεν είχαν υποβληθεί σε καμία συμβατική θεραπεία. Η πειραματική ομάδα έκανε μια vegan διατροφή παίρνοντας συμπληρώματα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, πρωτεΐνη σόγιας, σελήνιο και βιταμίνη C. Επίσης, εξασκούνταν για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρας με μέτριας δυσκολίας αεροβικές ασκήσεις (περπάτημα), τεχνικές διαχείρισης του στρες (γιόγκα με βάση το τέντωμα , βαθιές αναπνοές, διαλογισμό, και οπτικές παραστάσεις), και μία ώρα την εβδομάδα συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης. Υπήρχε και η ομάδα ελέγχου για σύγκριση των αποτελεσμάτων, που δεν είχε περιορισμούς στη διατροφή ή απαιτήσεις.

Οι αρχικές μετρήσεις της εξέλιξης του καρκίνου (ειδικό προστατικό αντιγόνο, PSA) στο αίμα όλων των ασθενών δεν έδειξαν σημαντική διαφορά. Ωστόσο, στο τέλος του έτους υπήρξε μια σημαντική διαφοροποίηση στον ορό του αίματος μεταξύ των δύο ομάδων:

«Το PSA μειώθηκε 4% στην πειραματική ομάδα, αλλά αυξήθηκε κατά 6% στην ομάδα ελέγχου (ρ = 0.016). Η ανάπτυξη των LNCaP καρκινικών κυττάρων του προστάτη (American Type Culture Collection, Manassas, Virginia) αναστάλθηκε σχεδόν 8 φορές περισσότερο στον ορό του αίματος της πειραματικής ομάδας σε σχέση με την ομάδα ελέγχου (70% έναντι 9%, ρ 0.001). Οι αλλαγές στη συγκέντρωση του αντιγόνου PSA στον ορό του αίματος και στην ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων LNCaP συσχετίστηκαν σε σημαντικό βαθμό με το βαθμό της αλλαγής στη διατροφή και τον τρόπο ζωής των συμμετεχόντων».(1)

Με άλλα λόγια, χωρίς καμία συμβατική θεραπεία του καρκίνου και αλλάζοντας μόνο τη διατροφή και τον τρόπο ζωής, υπήρξε μια σημαντική μείωση της εξέλιξης του καρκίνου στο αίμα των ασθενών που ακολούθησαν vegan διατροφή: Η ανάπτυξη του καρκίνου ανεστάλη ΟΚΤΩ φορές περισσότερο από ό, τι στους άνδρες που δεν έκαναν καμία αλλαγή στη διατροφή τους (αντιθέτως, σε αυτούς το αντιγόνο PSA αυξήθηκε μέσα σε ένα χρόνο).

Υπάρχουν και άλλες μελέτες που υποστηρίζουν ότι μια χορτοφαγική ή vegan διατροφή μπορεί να προστατεύσει από διάφορες άλλες μορφές καρκίνου.

Οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Loma Linda της Καλιφόρνια βρήκαν ότι:

«Η Vegan διατροφή φαίνεται να παρέχουν χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου κάθε είδους από ό, τι άλλες διατροφικές συνήθειες. Η χορτοφαγική διατροφή φαίνεται να παρέχει προστασία από τους καρκίνους του γαστρεντερικού σωλήνα.«(2)

Μια άλλη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα:

«Παρά το γεγονός ότι η διατροφή που βασίζεται σε φυτικές τροφές, συμπεριλαμβανομένων των χορτοφαγικών και vegan διατροφών, θεωρείται ότι προστατεύουν από τον καρκίνο, υπάρχουν εντυπωσιακά πολύ λίγες μελέτες που έχουν ασχοληθεί άμεσα με αυτό το ζήτημα. Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που συνδέουν συγκεκριμένες φυτικές τροφές, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, φυτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και άλλα φυτοχημικά, με την επίτευξη και διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής στον οποίο υπάρχουν μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου ή επανεμφάνισής του. Αντιθέτως, υπάρχουν έρευνες που συνδέουν την κατανάλωση του κρέατος, ειδικά το κόκκινο και το επεξεργασμένο κρέας των αλλαντικών, με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αρκετών τύπων καρκίνου.

Οι χορτοφαγικές και vegan δίαιτες έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών τροφίμων και των φυτικών συστατικών, ενώ εξαλείφουν την πρόσληψη του κόκκινου και του επεξεργασμένου κρέατος εξ ορισμού και μας βοηθούν να πετύχουμε και να διατηρήσουμε ένα υγιές βάρος. Οι λίγες αναφορές που έχουν ασχοληθεί με το θέμα για το αν οι χορτοφαγικές δίαιτες μπορούν να διαχειριστούν ή να προλαμβάνουν την επανεμφάνιση του καρκίνου είναι θετικές. Τα άμεσα και έμμεσα δεδομένα σε συνδυασμό δείχνουν ότι οι χορτοφαγικές δίαιτες είναι μια χρήσιμη στρατηγική για την πρόληψη του καρκίνου.«(3)

Το κρέας (συμπεριλαμβανομένων των ψαριών) δεν έχει τις ιδιότητες και τα οφέλη που νομίζαμε. Πριν από την έλευση της βιομηχανικής εποχής (και σήμερα σε πολλούς πολιτισμούς του Τρίτου Κόσμου), οι άνθρωποι έτρωγαν κρέας που δεν υποβαλλόταν σε κάποιου είδους επεξεργασία ή από ζώα που μεγάλωναν σε ένα αγρόκτημα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τα ζώα ήταν ελεύθερα να βόσκουν και να συμμετέχουν σε φυσικές δραστηριότητες, ενώ δεν τρέφονταν με καμία φθηνή επεξεργασμένη διατροφή, φορτωμένη με διάφορα χημικά ή αντιβιοτικά. Οι άνθρωποι παλιά διατηρούσαν το κρέας στην άλμη και με ανόργανα συστατικά, δεν πρόσθεταν χημικές χρώσεις ούτε καρκινογόνες ουσίες. Τα ψάρια αλιεύονταν σε αμόλυντα ποτάμια και τις θάλασσες, δεν υπήρχαν μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας ούτε υποβάλλονταν σε μεταποίηση ώστε να μοιάζουν με κάτι άλλο.

Ξεχνάμε ότι αυτό που τρώνε τα ζώα, καταλήγει σε μας.

Το κρέας αποτελούσε πάντα μέρος της ανθρώπινης διατροφής: προσφέρει κάποια θρεπτικά συστατικά που είναι δύσκολο (αλλά όχι αδύνατο) να πάρουμε από τα φυτά. Ο άνθρωπος, γενικά, δεν είναι κατασκευασμένος για να τρώει κρέας. Εκτός από τις παρούσες ηθικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την κατανάλωση ζώων και ζωικών προϊόντων, τα στοιχεία πλέον αποδεικνύουν ότι μια διατροφή χωρίς την κατανάλωση κρέατος βοηθά καλύτερα τον οργανισμό μας να προλάβει και να περιορίσει τα διάφορα είδη καρκίνου.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via dailyhealthpost.com
Κάντε like στην νέα μας σελίδα «Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή! Πατήστε στο πλαίσιο που ακολουθεί το like (Μου αρέσει) (αν είστε ήδη μέλος στη σελίδα μην το πατήσετε):
Για περισσότερα νέα σχετικά με Επιστημονικά Νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook πατώντας το like (Μου Αρέσει) παρακάτω:

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!