sex videos
site
phim sec

Αξιοποιήστε το Ένστικτό Σας και Δημιουργήστε τη Δική σας Πραγματικότητα με αυτούς τους 5 Τρόπους

Αξιοποιήστε το Ένστικτό Σας και Δημιουργήστε τη Δική σας Πραγματικότητα με αυτούς τους 5 Τρόπους!

Μπορούμε να ασκήσουμε περισσότερο έλεγχο πάνω στην πραγματικότητά από ό, τι συχνά πιστεύουμε. Αγνοώντας τις προσδοκίες που μπορεί να έχει η κοινωνία από μας και αποδομώντας την ιδέα ότι η ζωή ακολουθεί μια γραμμική πορεία, κερδίζουμε το χώρο που έχουμε ανάγκη για να πάρουμε τις δικές μας αποφάσεις για το τι είναι καλό για μας.

Ακολουθώντας τη διαίσθησή μας, γνωρίζουμε τον εαυτό μας με περισσότερη ελευθερία χωρίς να τον επικρίνουμε άσχημα. Η διαίσθησή μας είναι αυτό το αίσθημα μέσα μας που μας λέει πότε κάτι πάει καλά και πότε πάει λάθος, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το ποιοι είμαστε και για το τι χρειαζόμαστε, δηλαδή για το πως θέλουμε να δούμε τον εαυτό μας.

Εδώ παραθέτουμε πέντε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε τη διαίσθησή μας ώστε να δημιουργήσουμε τη δική μας πραγματικότητα:

1. Ξεχάστε όλα όσα σας έχουν επιβληθεί σαν “πρέπει”

Την επόμενη φορά που θα πιάσετε τον εαυτό σας να ακούει τη εσωτερική του φωνή να λέει πως “θα πρέπει να κάνω… “, ή “θα πρέπει να μάθω να… “, ρωτήστε τον εαυτό σας αν αυτές οι προσδοκίες εκφράζονται πραγματικά από σας ή προέρχονται από αυτά που περιμένουν κάποιοι άλλοι από σας.

Η κοινωνία μας γεμίζει προσδοκίες από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Μας επιβάλει να βιώνουμε συγκεκριμένες εμπειρίες, τις οποίες ιεραρχεί με βάση την ηλικία, δηλαδή μας επιβάλει να ολοκληρώσουμε στόχους κατά τη διάρκεια της ζωής μας που μπορεί να μην επιθυμούμε. Για την κοινωνία η “ιδανική” ζωή είναι γραμμική, επικεντρώνεται στην καριέρα και στοχεύει στην δημιουργία οικογένειας χωρίς να μας ρωτά αν όλα αυτά είναι και δικές μας επιθυμίες.

Θα σας αποκαλύψω ένα μικρό μυστικό, η ζωή δεν είναι γραμμική! Η ζωή είναι ένα μεγάλο συνονθύλευμα αποτελούμενο από ευκαιρίες, διάφορα συμβάντα, πολύχρωμα συναισθήματα και μαθήματα ζωής. Όλα αυτά συνθέτουν διάφορους δρόμους και καθώς βαδίζουμε σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι εκτρεπόμαστε συνεχώς σε άλλα, που μπορεί να είναι είτε ευχάριστα ή δύσβατα, είτε μπορεί να μας πάνε μπροστά ή πίσω.

Συχνά, η σωστή κατεύθυνση για μας είναι εντελώς διαφορετική από το μοντέλο που έχει δομήσει η κοινωνία. Έτσι, πρέπει να ξεχάσουμε όσα έχουμε διδαχθεί για τα πρότυπα ζωής από τους άλλους. Να μην προσπαθούμε να συμμορφωθούμε με μια προκαθορισμένη και γραμμική σειρά οροσήμων, που σίγουρα θα μας οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. Αναζητήστε μέσα σας το τι εσείς θέλετε και ακολουθήστε το.

2. Αξιοποιήστε τη διαίσθηση σας μέσω της αποδοχής του εαυτού

Ρωτήστε τον εαυτό σας για το ποιος πραγματικά είναι, όχι για το ποιος είναι με βάση τα κοινωνικά πρότυπα, αλλά για το ποιος είναι με βάση τους στόχους που έχει θέσει ώστε να ακολουθήσει το μονοπάτι της ζωής που έχει επιλέξει. Εντοπίστε μέσα σας τα μέρη του εαυτού σας που προσπαθούν να έρθουν στην επιφάνεια, τα μέρη που για αυτά μπορεί να αισθάνεστε ανασφάλεια, τα μέρη που θέλετε να διώξετε μακριά λόγω του φόβου ή της ντροπής. Αν θέλετε να διώξετε τις προσδοκίες, τις πιέσεις και τις ανασφάλειες που σας επιβάλλονται από την κοινωνία, θα πρέπει να καθορίσετε μέσα σας, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε;

Κατα την διάρκεια της ζωής μας αλλάζουμε και έρχονται στην επιφάνεια καινούργιες πτυχές του εαυτού μας. Είναι σημαντικό να αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να εξερευνά αυτές τις νέες όψεις. Υάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα και επιθυμίες με βάση τις οποίες έχουμε καθορίζει τους εαυτούς μας. Επιθυμώντας να ανακαλύψουμε τον πραγματικό ευατό μας, και επιτρέποντας σε αυτόν να αλλάζει μπορούμε να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα.

3. Αναζητήστε την επιβεβαίωση

Το αίσθημα επιβεβαίωση για διάφορα χαρακτηριστικά του εαυτού μας, μας παρέχει την αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας που ζητάμε για να προχωρήσουμε. Οι άνθρωποι γύρω μας έχουν μεγάλο μερίδιο της διαμόρφωσης της εσωτερικής και εξωτερικής μας πραγματικότητας. Δεν μπορούμε συνεχώς να επιβεβαιώνουμε όλα τα χαρακτηριστικά του εαυτού μας, αλλά καλό είναι να προσπαθούμε να ικανοποιούμε τα πιο σημαντικά από αυτά.

Για να δούμε, πως θα το κάνουμε αυτό; Αρχικά, αναζητήστε τρόπους να επιβεβαιώσετε μια επιδεξιότητα που μπορεί να έχετε, μιας και είναι πιο εύκολο. Αφήστε τον εαυτό σας να εντυπωσιαστεί με τις ικανότητές σας σε ένα χόμπι που έχετε και πάνω σε μια δραστηριότητα. Έτσι, αναπτύσσετε θετικά πρότυπα σκέψης που αντικατοπτρίζονται σε ό,τι νέο θέλετε να κάνετε και στην πραγματικότητα που θέλετε να χτίσετε.

Ένας άλλος τρόπος επιβεβαίωσης είναι να βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινές ιδέες με εσάς. Αναζητήστε και εισχωρήστε σε κοινότητες που έχουν θέμα αυτό που σας ενδιαφέρει (π.χ. χορός, λογοτεχνία, μουσική). Αν δεν υπάρχουν τέτοιες κοινότητες δημιουργήστε τες και προσκαλέστε ανθρώπους να γίνουν μελή ώστε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Εμπνευστείτε ο ένας από τις ιδέες του άλλου και αλληλοϋποστηρίξτε το έργο σας. Με την επιβεβαίωση που θα λάβετε θα διαπιστώσετε πως όσα σκεφτήκατε με την φαντασία είναι πλέον πραγματικότητα.

4. Να είστε δεκτικοί στις αλλαγές

Ίσως πιάνετε κάποιες φορές τον εαυτό σας εγκλωβισμένο σε μια όχι και τόσο επιθυμητή κατάσταση και να τον παρακινείται να συμβιβαστεί σε αυτήν. Η εξοικείωσή είναι πάντα ο λόγος που μένουμε στάσιμοι. Είναι αρκετά σημαντικό να γνωρίζουμε τη διαφορά μεταξύ των επωφελών και των βλαπτικών εξοικειώσεων. Από τη στιγμή που ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, μπορούμε να εργαστούμε με τρόπο ώστε να μετατοπίσουμε μέρος της ζωής μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια πιο επιθυμητή για μας πραγματικότητα.

Οι αλλαγές στη ζωή είναι τρομακτικά δύσκολο να επιτευχθούν. Οι λόγοι που είναι δύσκολες είναι επειδή φοβόμαστε να παίρνουμε ρίσκα, φοβόμαστε το άγνωστο, δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε την ασφάλεια που μας παρέχει ο χώρος μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια το μέλλον. Φοβόμαστε ότι μέχρι να εξοικειωθούμε στις νέες καταστάσεις, ο χώρος μας θα είναι αρκετά άβολος και άγνωστος.

Για να ξεπεράσουμε αυτούς τους φόβους χρειαζόμαστε ανθρώπους γύρω μας που θα μας υποστηρίζουν και θα κατανοούν και θα είναι ανεκτικοί με τα αισθήματά μας. Το διάστημα της εξοικείωσης με την νέα πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικό. Η συνέπειά και η σταθερότητά μας στις αλλαγές σε συνδυασμό με την υποστήριξη των ανθρώπων γύρω μας, είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επίτευξη της νέας μας πραγματικότητας.

5. Ακολουθήστε τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας

Αναφερθήκαμε και πιο πριν στην ανάγκη απεμπλοκής από τα κοινωνικά πρότυπα και στην εμβάθυνση μέσα μας για να κατανοήσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Στην περίπτωση όμως που μας έρχεται στο μυαλό μια ιδέα τι γίνεται; Πως θα καταλάβουμε αν είναι σωστό να την ακολουθήσουμε;

Τα συναισθήματά και οι εσωτερικές μας φωνές αποκαλύπτουν πολλά για τον εαυτό μας. Ακούστε το ένστικτό σας, αυτό που απορρέει από μέσα σας και σας καθοδηγεί. Οι σκέψεις επηρεάζονται από τόσους πολλούς εξωτερικούς παράγοντες: το παρελθόν σας, την κοινωνία, τις πολιτισμικές και οικογενειακές πιέσεις που δέχεστε. Συμβουλευτείτε το ένστικτό σας, ανακαλύψτε αυτά που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα. Ρωτήστε τον εαυτό σας για το τι είναι το σωστό για σας, ποιο είναι ο κατάλληλος συνεργάτης, η σωστή δουλειά, το σωστό μέρος για να ζήσετε.

Μπορεί να είχατε προγραμματίσει διάφορα πράγματα και μετά κάτι απρόσμενο να τα άλλαξε όλα και ο τυχαίος τρόπος που τακτοποιήθηκαν ξανά στη ζωή σας να είναι τόσο θελκτικός για σας που να τα λατρέψατε. Αυτή η τυχαιότητα ίσως να ενεργοποιήθηκε από τη διαίσθηση και το ένστικτό σας. Ίσως θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να θέτει και ο ίδιος πρότυπα και να αφήνει τα πράγματα να εξελίσσονται με έναν τρόπο που μοιάζει να μην έχει κανένα λογικό ειρμό. Τότε ενδέχεται να ανακαλύψουμε πως όλα συμβαίνουν σωστά στη ζωή μας και δομούν την πραγματικότητα που θέλαμε πάντα να ζήσουμε.

share24.gr

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Για περισσότερα νέα σχετικά με θέματα Ευεξίας κάντε like στην σελίδα στο facebook πατώντας εδώ

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!