sex videos
site
phim sec

5 Τρικ Για να Ολοκληρώσετε τον Στόχο του Αδυνατίσματος Χωρίς να Αποσπάται η Προσοχή Σας

5 Τρικ Για να Ολοκληρώσετε τον Στόχο του Αδυνατίσματος Χωρίς να Αποσπάται η Προσοχή Σας

Ο Ιούνιος πλησιάζει και όλοι θέλουν να χάσουν τα κιλά των γιορτών. Ἐχετε ακούσει και δοκιμάσει τόσες πολλές οδηγίες και συμβουλές που εξασθενεί η εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας ότι μπορεί να ολοκληρώσει την προσπάθεια. Έχετε την εντύπωση πως η εγκράτεια στο φαγητό και τα αδύνατα σὠματα συμβαίνουν μόνο σε άλλους.

Της Michele Lian

Μετά από όλες αυτές τις σκέψεις αισθάνεστε ότι θα πρέπει σε όλα αυτά να μπει ένα τέλος. Όσο παίρνετε κιλά, τόσο πιο άβολα νιώθετε με το σώμα σας. Με τους μήνες να περνούν και όσο διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες παρατηρείτε την περιφέρεια της μέσης σας να αυξάνεται και αισθάνεστε δυσάρεστα όταν τα ρούχα σας δεν ταιριάζουν πλέον στον σωματότυπό σας. Παρόλα αυτά συνεχίζετε να απολαμβάνετε το φαγητό. Στην πραγματικότητα, η απόλαυση του φαγητού είναι ένα αγχολυτικό και στρέφεστε σε αυτό όταν θέλετε να ξεχάσετε τα προβλήματά σας. Ο εθισμός γύρω από το φαγητό υπάρχει επειδή είναι το μόνο που σκέφτεστε 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Πως μπορείτε να αντιστρέψετε αυτή τη συνήθεια χωρίς να ξανακυλήσετε και πάλι στα ίδια μερικές εβδομάδες ή μήνες αργότερα;

Εδώ αναφέρουμε πέντε συμβουλές που θα σας ενθαρρύνουν να σταθείτε στα πόδια σας και να προχωρήσετε, αν νιώσετε αδυναμία ενώ είστε στην προσπάθεια και σας έρχεται η επιθυμία να αναβάλετε τον στόχο σας.

1. Το να Επαναπαύεστε και να Στηρίζεστε Μόνο στο Κίνητρό Σας Είναι Μάταιο

Συνηθίζουμε να πιστεύουμε πως το βασικό μας κίνητρο είναι αυτό που μας ωθεί να κάνουμε το καλύτερο για τους εαυτούς μας και ότι θα είναι πάντα στην σκέψη μας ανεξαρτήτως της ροής της ζωής μας. Έχουμε την εντύπωση ότι είναι συνεχώς επίκεντρο των επιθυμιών μας.

Αυτό τις περισσότερες φορές δεν ισχύει. Από την εμπειρία της ζωής μαθαίνουμε πως τα κίνητρά μας έρχονται και με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν. Θα υπάρξουν στιγμές που τα κίνητρα αυτά θα εμπνέουν την προσπάθειά σας να αλλάξετε και άλλες φορές που θα αισθανθείτε κουρασμένοι με αποτέλεσμα τα κίνητρα αυτά να μοιάζουν αδύναμα και έτοιμα να σας εγκαταλείψουν.

2. Επανακαθορίσετε τον Βασικό Σας Στόχο

Όταν πιάνετε τον εαυτό σας με μια πίτσα στο χέρι αργά το βράδυ ή νιώθετε να χάνετε τη θέλησή σας να ακολουθήσετε το πρόγραμμα των προπονήσεών σας, αυτό που μπορεί να σας σώσει είναι να επανακαθορίσετε τον αρχικό σκοπό σας, το μεγάλο «γιατί» αυτής σας της προσπάθειας.

Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία; Ψάχνοντας βαθιά μέσα σας θα εστιάσετε εκ νέου την προσοχή σας στους πραγματικούς λόγους της δοκιμασίας σας (Είναι σπάνιο να το κάνετε μόνο για να χάσετε απλά βάρος ή για κάποιους άλλους επιφανειακούς λόγους). Αυτός ο επανακαθορισμός θα σας παρακινήσει να συνεχίσετε ακόμα και όταν αισθάνεστε καταβεβλημένοι, γιατί η προσπάθειά σας δεν είναι κάτι που απλώς πρέπει να κάνετε, αλλά αυτό που θέλετε να είστε.

3. Επικεντρωθείτε στις Ασκήσεις που Έχετε να Κάνετε

Το να πειθαρχείτε στο πρόγραμμα των ασκήσεων είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν δεν σας βγαίνει από μέσα σας. Μόλις όμως παρακινήσετε λίγο το σώμα σας να ξεκινήσει, έρχεται η διάθεση και η απόλαυση της προσπάθειας. Στο τέλος αισθάνεστε πάντα ευτυχείς που τα καταφέρατε και αυτό σας γεμίζει με ένα συναίσθημα ικανοποίησης.

Αυτό που θα διαπιστώσετε παρακινώντας τον εαυτό σας να κάνει αυτό το βήμα ξανά και ξανά είναι ότι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σας συμβεί όταν δεν έχετε σοβαρά κίνητρα είναι να χάνετε το χρόνο σας πάνω σε σκέψεις και καταστάσεις της καθημερινότητάς σας. Όλες αυτές οι σκοτούρες σας παραλύουν και σας αγκιστρώνουν με τέτοιο τρόπο που μένετε αδρανείς.

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απλά να ξεκολλήσετε από την πλήξη, να σηκωθείτε και να αναλάβετε δράση. Ακόμα, το να παρακινείτε και να ενθαρρύνετε συνεχώς τον εαυτό σας να ασκείται, θα σας βοηθήσει να επανακτήσετε το αρχικό σας κίνητρο (αν το είχατε χάσει) και την θέληση που ψάχνατε.

4. Κάντε Ένα Σύντομο Διάλειμμα

Όταν νιώθετε το σώμα και το πνεύμα σας είναι καταπονημένα από την υπερπροσπάθεια, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να απομακρυνθεί για λίγο από το κοπιαστικό πρόγραμμα και κάντε ένα διάλειμμα από αυτά που σας δυσκολεύουν, όπως είναι οι έντονες προπονήσεις και η πίεση που ασκείτε στον στον εαυτό σας για να προσέχει την διατροφή του συνεχώς. Προσέξτε, όμως, μην το παρακάνετε και εγκαταλείψτε την προσπάθεια. Το ζητούμενο είναι να πάρετε μερικές ανάσες ώστε να ξεκινήσετε με περισσότερη ενέργεια.

Η διάρκεια αυτών των διαλειμμάτων μπορεί να κυμαίνεται από λίγες ημέρες έως μια εβδομάδα ή δύο μήνες σε κάποιες περιπτώσεις και είναι ζωτικής σημασίας για να αντιμετωπίσετε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας από τα σκαμπανεβάσματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Επίσης δίνει στο σώμα και το μυαλό το χώρο που χρειάζονται για να ομαδοποιήσουν, να συγκεντρώσουν και να αποκτήσουν εκ νέου τη δύναμη που είναι απαραίτητη για να νιώσετε «ΟΚ» και πάλι.

5. Ετοιμάστε Έναν Οδηγό «Έκτακτης Ανάγκης» Κάνοντας τα Βήματα με τη Σειρά

Όταν το κίνητρό σας αρχίσει να γίνεται αδύναμο, μερικές φορές μπορείτε να αφήσετε την προσπάθεια να το επανακτήσετε και τα ‘πρέπει’ που υποβάλετε στον εαυτό σας και αντ’ αυτού κάντε μια στροφή προς ένα πιο ήπιο, ολιστικό και επιθυμητό τρόπο εκπλήρωσης της αποστολής σας: Συντάξτε ένα τελετουργικό αυτοπραγμάτωσης με το οποίο θα είστε βέβαιοι πως θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και να σας κάνει σταδιακά να επιστρέψτε πίσω στην προσπάθεια με όλες σας τις δυνάμεις.

Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο λόγος που μας ωθεί να κάνουμε αυτές τις μεγάλες αλλαγές σπάνια είναι μόνο ο έλεγχος των θερμίδων, οι ασκήσεις γυμναστικής ή ο περίπατος των 10.000 βημάτων την ημέρα. Αυτό είναι συνήθως ένα μέρος ενός μεγαλύτερου παζλ που προσπαθούμε να συνθέσουμε κομμάτι κομμάτι.

Το τελετουργικό που προτείνουμε είναι μια λίστα τριών σημείων που χρειάζεται να ολοκληρώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας (κάπως σαν ένα εγχειρίδιο οδηγιών αυτο-φροντίδας). Τα βήματα δεν είναι απαραίτητο να τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας. Είναι μια απλοποιημένη διαδικασία που σας βοηθά να βρείτε θέληση χωρίς να νιώθετε ότι σας υποχρεώνει κάποιος με το ζόρι.

  • Διατροφή: Να προτιμάτε να μαγειρεύετε απλές συνταγές και τρόφιμα που είναι εύκολα στην προετοιμασία και σας βοηθούν να αισθάνεστε καλά με το σώμα σας. Εάν ένα τρόφιμο προκαλεί τάσεις εθισμού (για παράδειγμα, τα ζαχαρούχα γλυκά και το άσπρο ψωμί) κρατήστε το μακριά από την κουζίνα σας.

  • Άσκηση: Μην εξασκήστε με την πρόθεση να γίνετε καλογυμνασμένοι, ρωμαλέοι, γρηγορότεροι ή πιο fit. Κάντε το για να αισθάνεται άνετα με το σώμα σας και για να ζήσετε τη ζωή με τους δικούς σας όρους. Όταν το σώμα σας δεν νιώθει άνετα να φέρει σε πέρας τις έντονες ασκήσεις, μην τις κάνετε. Κάντε διατάσεις, γιόγκα ή απλά περπατήστε. Είναι το σώμα σας και να θυμάστε πως εσείς θέτετε τους κανόνες.

  • Ύπνος: Αν δεν κοιμάστε καλά και όσο πρέπει, μπορεί να θέσετε ολόκληρη την ημέρα σας εκτός ισορροπίας. Φροντίστε να κάνετε το καλύτερό για να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η μέρα σας περιστρέφεται γύρω από τον στόχο που έχετε και αρχίστε να κοιμάστε καλά το βράδυ, αν δεν το κάνατε μέχρι σήμερα. Επίσης ο καλός ύπνος σας βοηθάει διανοητικά ώστε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Όποια από τις πέντε συμβουλές που σας παραθέτουμε βρείτε πιο χρήσιμη, ελπίζουμε να μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και να φέρεται εις πέρας την αποστολή σας. Κάντε το καλύτερο για τον εαυτό σας!

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via stevenaitchison.co.uk

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!