sex videos
site
phim sec

Μια κοπέλα φυτεύει φυτά σε γλάστρες

Δημιουργήστε μία όαση στο αστικό περιβάλλον με γλάστρες και θερμοκήπια


Ζούμε σε έναν κόσμο όπου το αστικό τοπίο έχει επιβάλει την αισθητική του, η λαχτάρα για επαφή με την φύση εντός του αστικού ιστού έχει οδηγήσει σε αύξηση του ενδιαφέροντος για την οικιακή κηπουρική.


Στις σύγχρονες τσιμεντένιες ζούγκλες, δύο στοιχεία που μπορούν να ξεχωρίσουν και να δώσουν την αίσθηση πρασίνου στο σπίτι είναι οι γλάστρες (ζαρντινιέρες ή ζαρτινιέρες) και τα οικιακά θερμοκήπια. Αυτά τα δύο έχουν τη δύναμη να μετατρέψουν ακόμη και τους πιο μικρούς χώρους διαβίωσης σε μικρές οάσεις. Με τις γλάστρες και τα θερμοκήπια ως στοιχεία δημιουργικότητας και ανάπτυξης, τα άτομα μπορούν να αγκαλιάσουν την τέχνη της κηπουρικής και να δημιουργήσουν πράσινα καταφύγια της φύσης μέσα στον δικό τους χώρο διαβίωσης.


Η καλλιέργεια φυτών σε γλάστρες και θερμοκήπια είναι ένας υπέροχος τρόπος να απολαύσετε την κηπουρική ακόμα κι αν δεν έχετε πολύ χώρο. Τα θερμοκήπια μπορούν να σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε φυτά (καλλωπιστικά ή και βρώσιμα) όλο το χρόνο, ακόμα και σε ψυχρά κλίματα, ενώ οι γλάστρες σας επιτρέπουν να μεταφέρετε τα φυτά σας όπου θέλετε, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Γλάστρες

Υπάρχουν από πλαστικές μέχρι πήλινες, κεραμικές, ξύλινες ή μεταλλικές γλάστρες .


Για την σωστή επιλογή, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το μέγεθος του φυτού που θα καλλιεργήσετε, το είδος του εδάφους που χρειάζεται το φυτό και την ποσότητα νερού που χρειάζεται το φυτό.


Για παράδειγμα, τα μικρά φυτά μπορούν να καλλιεργηθούν σε μικρές γλάστρες, ενώ τα μεγάλα φυτά χρειάζονται μεγαλύτερες. Τα φυτά που χρειάζονται πολύ νερό πρέπει να φυτευτούν σε γλάστρες με καλή αποστράγγιση. Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε γλάστρες που είναι κατάλληλες για το είδος του εδάφους που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, τα φυτά που χρειάζονται όξινο έδαφος πρέπει να φυτευτούν σε γλάστρες με όξινο έδαφος.

Διακριτικό παραβάν με γλάστρες

Οι σύγχρονη αστική διαβίωση έχει κάνει τον άνθρωπο να αποζητά στιγμές ιδιωτικές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Μια καλή ιδέα είναι να βάλετε βάσεις με τροχούς στις γλάστρες σας ή τις ζαρτινιέρες σας και με αυτό τον τρόπο να τις μετακινείτε είτε για να βλέπουν τα φυτά σας ελεγχόμενα τον ήλιο είτε για να δημιουργείτε όταν το θέλετε ένα διακριτικό “παραβάν” για τα αδιάκριτα βλέμματα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας ειδικά αν καλλιεργείτε ψηλά φυτά.

Θερμοκήπια

Αν έχετε πάθος για την κηπουρική, ένα θερμοκήπιο στο σπίτι θα είναι η πραγματοποίηση του απόλυτου ονείρου για εσας. Αυτά τα μικροσκοπικά “βοτανικά καταφύγια” προσφέρουν ελεγχόμενο περιβάλλον όπου τα φυτά ευδοκιμούν ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Η αγορά ενός οικιακού θερμοκηπίου θα αποκαλύψει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων μπροστά στα μάτια σας και θα αλλάξει την καθημερινότητά σας και εντέλει ίσως και την ίδια σας την ζωή!


Με ένα θερμοκήπιο μπορείτε να καλλιεργήσετε φυτά όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως κλίματος και προστατεύει τα φυτά σας από τις καιρικές συνθήκες, όπως ο παγετός, ο άνεμος και η βροχή.


Όταν επιλέγετε ένα θερμοκήπιο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη

  • Το μέγεθος του θερμοκηπίου που χρειάζεστε. Πχ για ένα μπαλκόνι θα χρειαστείτε κάτι στενό σε μήκος και πλάτος και όσο γίνεται ψηλότερο για να χωράει περισσότερα φυτά καθ ‘ύψος
  • Το είδος των φυτών που θα καλλιεργήσετε
  • Το κλίμα της περιοχής σας. Για παράδειγμα, αν ζείτε σε ένα ψυχρό κλίμα, θα χρειαστείτε ένα θερμοκήπιο που είναι καλά μονωμένο. Αν ζείτε σε ένα θερμό κλίμα, θα χρειαστείτε ένα θερμοκήπιο που έχει καλή σκίαση.
  • Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε ένα θερμοκήπιο που είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και να συντηρηθεί.

Πώς να ξεκινήσετε

  • Επιλέξτε σχολαστικά τα φυτά που θέλετε να καλλιεργήσετε. Είτε προκειται να αγοράσετε γλάστρες-ζατρινιέρες είτε θερμοκήπιο είναι μονόδρομος να ξεκινήσετε από αυτό. Αυτό θα κρίνει το είδος, το μέγεθος, το υλικό κλπ της κατασκευής και συνήθως είναι επιλογή μη αναστρέψιμη.
  • Προμηθευτείτε τις γλάστρες ή το θερμοκήπιο που χρειάζεστε. Στο vidaxl θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία που θα σας ικανοποιήσει με το πλήθος επιλογών.
  • Προμηθευτείτε το κατάλληλο έδαφος και λίπασμα. Συμβουλευτείτε το διαδίκτυο αλλά και τον υπάλληλο ή τον υπεύθυνο του καταστήματος αγοράς Συνήθως έχουν εξειδικευμένους ανθρώπους με ανάλογη εμπειρία και σπουδές.
  • Φυτέψτε τα φυτά στις γλάστρες ή στο θερμοκήπιο. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από πληροφορίες. Υπάρχουν βίντεο που θα σας δείξουν βήμα βήμα την διαδικασία. Θα δείτε ότι σύντομα θα αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες.
  • Φροντίστε τα φυτά σας με πότισμα, λίπασμα και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Τελικά οι γλάστρες και τα θερμοκήπια δεν είναι απλώς άλλο ένα χόμπι ή άλλο ένα στοιχείο διακόσμησης για το σπίτι και τον περιβάλλοντα χώρο του. Είναι ένας τρόπος να αναβαθμίσετε την ζωή σας φέρνοντας την πιο κοντά στην φύση και τα δώρα της. Είτε είστε έμπειρος κηπουρός είτε αρχάριος λάτρης των φυτών, αυτή η ενασχόληση θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε το σπίτι σας μία όαση πρασίνου, ανάπτυξης και ένα παράδειγμα σύγχρονης βιωσιμότητας.

share24.gr / Καλλιεργητικές Πρακτικές

Κάντε like στην σελίδα μας «Καλλιεργητικές Πρακτικές» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με τις Καλλιέργειες και τη Φύση!

 
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!