sex videos
site
phim sec

Ερευνητές ανακάλυψαν νέα στοιχεία που δείχνουν ότι η ζωή ξεκίνησε από το διάστημα!

Άλλο ένα βασικό συστατικό της ζωής μπορεί να έπεσε από το διάστημα !

Αν και η ανακάλυψη νερού σε μακρινούς πλανήτες θεωρείται ο πιο κατάλληλος τρόπος για αναζήτηση εξωγήινη ζωή,  μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μας, η κατανόηση της πολυπλοκότητας της ζωής, βρίσκεται στη μελέτη κομητών, και όχι πλανητών.
Στην πραγματικότητα, είναι ήδη γνωστό πως πάνω σε αυτούς τους παγωμένους βράχους μπορούν να σχηματιστούν αμινοξέα και βάσεις νουκλεοτιδίων, οι  δύο βασικές ουσίες που χρειάζονται για να ξεκινήσει η ζωή. Τώρα, οι ερευνητές ενδέχεται να έχουν βρει στοιχεία για την πιθανή ύπαρξη στην επιφάνεια των κομητών ενός ακόμα απαραίτητου μορίου του γενετικού υλικού: τη ριβόζη, το «R» στο RNA.
Πριν αναφέρουμε περισσότερα για τη νέα ανακάλυψη, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι χρειάζεται η ζωή, όπως την ξέρουμε, για να ξεκινήσετε και πώς πιστεύουμε ότι εκκίνησε εδώ στη Γη. Η ζωή στη Γη απαιτεί τρία μακρομόρια: RNA, DNA και πρωτεΐνες. Η θεωρία που έχει επικρατήσει είναι ότι το RNA, ή ριβονουκλεϊκό οξύ, σχηματίστηκε πρώτο και πριν από το DNA πάνω στη Γη.
Ωστόσο, οι συνθήκες που απαιτούνται για το σχηματισμό της ριβόζης, ένα απλό σάκχαρο δομικό μόριο του RNA, δεν υπήρχαν στη Γη πριν αρχίσει η ζωή. Έτσι, δημιουργείται το ερώτημα : από πού ήρθε η ριβόζη στη Γη;
Για να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα, μία ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον χημικό Cornelia Meinert του Πανεπιστημίου της Νίκαιας Sophia Antipolis στη Γαλλία, έθεσε ως στόχο να αναδημιουργήσει τις συνθήκες του πρώιμου ηλιακού μας συστήματος για να διαπιστώσει αν μπορεί να σχηματιστεί η ριβόζη.
Η διαδικασία προσομοίωσης συνδύαζε παγωμένο νερό, αμμωνία, και μεθανόλη στους -195 βαθμούς Κελσίου, η οποία δημιούργησε βασικά μία απομίμηση κομήτη στο εργαστήριο. Στη συνέχεια, όταν οι θερμοκρασίες σταθεροποιήθηκαν, το εξέθεσαν σε υπεριώδες φως, δηλαδή το ίδιο είδος ακτινοβολίας με αυτό που θα εκτιθόταν ο «κομήτης» από το νέο αστέρι που θα σχηματιζόταν. Το τελευταίο βήμα ήταν η σταδιακή θέρμανση του κομήτης και η παρατήρηση των μορίων που δημιουργήθηκαν.
Η ομάδα ανακάλυψε περίπου 55 οργανικά μόρια μετά από την ανάλυση, με το πιο σημαντικό από αυτά τη ριβόζη. Αν και το ίδιο πείραμα είχε πραγματοποιηθεί αμέτρητες φορές σε όλο τον κόσμο κατά το παρελθόν, αυτή η ερευνητική ομάδα είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί πολυδιάστατη αέρια χρωματογραφία, μια νέα τεχνική που επιτρέπει την ανίχνευση μεμονωμένων μορίων ευκολότερα.
Ταυτοποίηση Ριβόζης μέσω Πολυδιάστατης αερίου χρωματογραφίας
Ταυτοποίηση Ριβόζης μέσω Πολυδιάστατης αερίου χρωματογραφίας
“Το πείραμα της προσομοίωσης είναι μια πολύ γενική διαδικασία που μπορεί να συμβεί σε μοριακά νέφη, καθώς και σε πρωτοπλανητικούς δίσκους. Δείχνει ότι οι μοριακές δομικές μονάδες του δυνητικά αρχέγονου γενετικού υλικού είναι άφθονες στο διαστρικό περιβάλλον,” εξηγεί ο Meinert.
Το συμπέρασμα αυτής της ανακάλυψης είναι πως μόρια της ριβόζης που σχηματίστηκαν πάνω στην επιφάνεια των κομητών ή στο νέφος σκόνης μπορεί να έπεσαν πάνω στη νεαρή Γη, αποτελώντας έτσι το απαραίτητο δομικό στοιχείο για τη δημιουργία των αρχικών μορίων RNA.
Πέρα από όσα αναφέρθηκαν, υπάρχουν ακόμα πολλά που χρειάζεται να κατανοηθούν. Για παράδειγμα, η μελέτη αυτή έγινε στο εργαστήριο, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να αναζητήσουμε ευρήματα και να απομονώσουμε μόρια ριβόζης από την επιφάνεια ενός πραγματικού κομήτη ή απο ένα αληθινό σύννεφο σκόνης. Επίσης, δεν γνωρίζουμε πότε σχηματίστηκε η ριβόζη. Ήταν κατά τη διάρκεια της θέρμανσης του ομοιώματος του κομήτη ή κατά τη διάρκεια της ψύξης;
Με τη βοήθεια της τύχης, οι ερευνητές θα έχουν αυτές τις απαντήσεις στα επόμενα χρόνια, καθώς πολλές αποστολές έχουν προγραμματιστεί από τα διαστημικά προγράμματα να σταλούν σε κομήτες στο εγγύς μέλλον. Παρά τις αδυναμίες της έρευνας, η ανακάλυψη αυτή είναι ένα μεγάλο βήμα στην κατανόηση του τρόπου σχηματισμού της ζωής στη Γη και ενδεχομένως και αλλού στο Σύμπαν.
Η μελέτη της ομάδας δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science.
Το άρθρο «Ερευνητές ανακάλυψαν νέα στοιχεία που δείχνουν ότι η ζωή ξεκίνησε από το διάστημα! » δημοσιεύετε για πρώτη φορά στα ελληνικά από το share24.gr
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!