sex videos
site
phim sec

Με τις Φλούδες της Μπανάνας & το Κατακάθι του Καφέ θα Γεμίσει η Αυλή σας Τριαντάφυλλα!

Με τις Φλούδες της Μπανάνας & το Κατακάθι του Καφέ θα Γεμίσει η Αυλή σας Τριαντάφυλλα! Πώς να τα Χρησιμοποιήσετε!

Κατακάθι του καφέ και φλούδες μπανάνας στα τριαντάφυλλα; Είναι δυνατόν;

Λοιπόν, από εμπειρία και μόνο, γνωρίζω ότι ένας μεγάλος αριθμός κηπουρών, που διατηρούν τριαντάφυλλα στην αυλή τους, έχουν παρατηρήσει ότι τα φυτά τους παράγουν καλύτερα άνθη όταν χρησιμοποιήσουν το κατακάθι καφέ και μπανανόφλουδες σαν λίπασμα.

Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα και υπέροχες ανθοφορίες πρέπει να υπάρχει συνδυασμός καλού οργανικού λιπάσματος και ορθή επεξεργασία του εδάφους.

Το οργανικό λίπασμα προσθέτει ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά στο έδαφος. Υπάρχουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις που μπορούν να κάνουν τα τριαντάφυλλα σας να ανθίζουν με μεγάλα όμορφα άνθη και μια από αυτές περιλαμβάνει τη χρήση της φλουδας της μπανάνας και το κατακάθι του καφέ. Είναι επομένως σημαντικό εσείς που είστε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες κηπουροί να μελετήσετε αυτές τις συμβουλές για μια ιδανική εμπειρία στον κήπο σας.

Διαβάστε επίσης: Φτιάξτε κομπόστ μόνοι σας για βιολογική λίπανση των φυτών σας

Πώς ωφελούν τα τριαντάφυλλα οι μπανάνες;

Οι φλούδες μπανάνας είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά για προσθήκη στο κομπόστ, που θα χρησιμοποιήσετε αργότερα για τα φυτά σας. Καθώς αποσυντίθενται προσθέτουν στο έδαφος θρεπτικά συστατικά όπως άζωτο, κάλιο και φώσφορο, βελτιώνοντας απίστευτα την ποιότητα του χώματος.

Παρόλο που η κομποστοποίηση είναι μια πολύ σημαντική τεχνική, δεν είναι απαραίτητη… τα κατακάθια καφέ και οι φλούδες της μπανάνας μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας γύρω από τις τριανταφυλλιές χωρίς να μετατραπούν πρώτα σε οργανικό λίπασμα.

Οι μπανάνες χαρίζουν στα τριαντάφυλλα ένα μεγάλο πλεονέκτημα, είναι εξαιρετική πηγή καλίου. Τα υπολείμματα από τις φλούδες της μπανάνας καλύπτουν τις ανάγκες των τριαντάφυλλων σε κάλιο, προάγοντας έτσι την φωτοσύνθεση και επιταχύνοντας τη μεταφορά των θρεπτικών ουσιών στο φυτό.

Διαβάστε επίσης: Ποτίστε τα φυτά σας με νερό μπανάνας

Επιπλέον, οι φλούδες μπανάνας έχουν καθοριστικό ρόλο στην αντοχή της τριανταφυλλιάς ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει και να επιβιώσει σε άσχημες κλιματικές συνθήκες όπως είναι ο παγετός και η ξηρασία. Η έλλειψη καλίου οδηγεί στην ανάπτυξη αδύναμων μισχών, κιτρινισμένων φύλλων με καστανές άκρες και σε μπουμπούκια με σαθρή ανάπτυξη.

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να τοποθετήσετε φλούδες μπανάνας για λίπασμα είναι κατά τη φύτευση. Τοποθετήστε τις φλούδες μπανάνας στο κάτω μέρος της τρύπας πριν φυτέψετε το τριανταφυλλάκι σας. Επίσης, θα κάνει καλό στα φυτά αν ανακατέψτε κομπόστ στο οποίο είχατε προσθέσει φλούδες μπανάνας με το χώμα γύρω από τις τριανταφυλλιές.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι για μια υγιή ανθοφορία, οι φλούδες μπανάνας από μόνες τους δεν επαρκούν.

Πώς ωφελεί το κατακάθι του καφέ τα τριαντάφυλλα;

Εάν είστε λάτρης του καφέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατακάθι και να το ρίξετε γύρω από τις τριανταφυλλιές σας. Ο καφές έχει αναλογία άνθρακα προς άζωτο περίπου 20 προς 1, οπότε από μόνος του είναι μια υπέροχη προσθήκη που ενισχύει την καλλιέργεια των φυτών.

Δείτε ακόμη μερικά οφέλη που προσφέρει το κατακάθι του καφέ ως λίπασμα:

  • Το pH του είναι ουδέτερο έως όξινο
  • Περιέχει μικρές ποσότητες αζώτου
  • Εμπλουτίζει το έδαφος γύρω από το φυτό
  • Προσελκύει γεωσκώληκες που αερίζουν και μαλακώνουν το έδαφος
  • Βοηθά στην απώθηση κοινών παρασίτων και βακτηριδίων

Πολλά καταστήματα και καφετέριες διαθέτουν κάδους όπου πετάνε τα κατακάθια του καφέ, τα οποία κάποιος μπορεί να ζητήσει άδεια και να τα συλλέξει για χρήση στον κήπο.

Διαβάστε επίσης: Πολύχρωμα τριαντάφυλλα για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας

Άλλα οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούνται σαν λίπασμα

Μπορείτε επίσης να προσθέστε στην τριανταφυλλιά σας κι άλλα οργανικά συστατικά, όπως είναι τα άλατα epsom, σπασμένα τσόφλια από αυγά και φλούδες πορτοκαλιού.

Αυτά τα υλικά αποσυντίθενται φυσικά και λιπασματοποιούνται/κομποστοποιούνται εύκολα ή προστίθενται μεμονωμένα στο έδαφος. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσθήκη θρεπτικών ουσιών και στην βελτίωση της δομής του εδάφους.

Συμπέρασμα

Γενικά, η προσθήκη φλούδας μπανάνας και κατακαθιού καφέ στο καλλιεργητικό πρόγραμμα φροντίδας των τριανταφυλλιών σας είναι ένας ρεαλιστικός και ανέξοδος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι τα τριαντάφυλλα σας θα έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα που θα σας χαρίσουνε ευωδιαστά, θαλερά άνθη!

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Καλλιεργητικές Πρακτικές

Κάντε like στην σελίδα μας «Καλλιεργητικές Πρακτικές» για να μένετε ενήμεροι και να βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με τις Καλλιέργειες και τη Φύση!

Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Καλλιεργητικές Πρακτικές στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!