sex videos
site
phim sec

Gadget $99 μετατρέπει το κινητό σας τηλέφωνο σε 3D εκτυπωτή! (Βίντεο)

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς για διάφορες εντυπωσιακές χρήσεις των  3D εκτυπωτών, όπως κατασκευή παιχνιδιών, τεχνητών ανθρώπινων μελών, τεχνητών εμφυτευμάτων, εργαλείων κ.α., όμως παρότι η τεχνολογία είναι φθηνότερη και πιο προσιτή από ποτέ, δεν συνηθίζεται να συναντούμε άτομα που να έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά ένα 3D εκτυπωτή.

Ένα gadget με την ονομασία OLO έρχεται να αλλάξει τα πράγματα όπως τα ξέραμε. Το OLO είναι ένα gadget με κόστος $99  που σας επιτρέπει να μετατρέπετε οποιοδήποτε smartphone σε ένα 3D εκτυπωτή. Πως τα καταφέρνει; Χρησιμοποιεί το φως της οθόνης αφής του κινητού για να επεξεργαστεί το ρητινώδες υλικό που αποτελεί την πρώτη ύλη των 3D μοντέλων.

Η όλη διαδικασία έχει σχεδιαστεί για να είναι απλή και κατανοητή απο τον οποιοδήποτε που σκοπεύει να χειριστεί αυτή τη συσκευή.  Λειτουργεί με μπαταρία και είναι πλήρως φορητό, με βάρος μόλις 780 γραμμάρια (1,7 lb) και διαστάσεις 17,2 x 11,5 x 14,8 εκατοστά (6,8 x 4,5 x 5,8 ίντσες).

Αποτελείται από τρία μέρη: ένα δοχείο 400ων κυβικών εκατοστών όγκου εκτύπωσης, φιάλες των 100 γραμμαρίων με έγχρωμη φωτοπολυμερή ρητίνη για την κατασκευή των 3D αντικειμένων και μηχανικό κάλυμμα, κάτω από το οποίο είναι τοποθετημένα η πλάκα κατασκευής και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι πως μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει; Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να φορτώσετε ένα αρχείο με το σχέδιο του αντικειμένου που θέλετε να δημιουργήσετε στην εφαρμογή OLO για κινητά ( είναι διαθέσιμη για iOS, Android και Windows) και στη συνέχεια να τοποθετήστε το smartphone σας στη πλάκα κατασκευής και κάτω από το δοχείο στο οποίο γίνετε η εκτύπωση. Μία επιφάνεια πολωμένου γυαλιού εγκαθίσταται στη βάση, με την οποία η οθόνη αφής του τηλεφώνου σας θα πρέπει να εφάπτεται.

όταν τοποθετήσετε το κάλυμμα και ο εκτυπωτής αρχίζει να λειτουργεί, η εφαρμογή διαμορφώνει το φως της οθόνης του τηλεφώνου σας με ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Στη συνέχεια, το πολωμένο γυαλί δέχεται αυτό το φως και το ανακατευθύνει έτσι ώστε όλα τα φωτόνια να έχουν τροχιά ευθεία προς τα πάνω.

Έτσι, καθώς οι δέσμες φωτός της οθόνης του τηλεφώνου σας φωτίζουν το υλικό στο δοχείο, το κατευθυνόμενο φως προκαλεί ένα στρώμα ρητίνης να σκληρύνει πάνω στην πλάκα κατασκευής, η οποία κινείται αργά προς τα πάνω, έτσι ώστε κάθε φορά ένα νέο στρώμα να δημιουργείται το οποίο σκληραίνει με τη σειρά του από μια νέα δέσμη φωτός.

Η συσκευή χρησιμοποιεί τις ίδιες βασικές λειτουργίες με ένα Digital Light Projection (DLP) εκτυπωτή, αλλά αντικαθιστά το μεγάλο, πολύ ακριβό προτζέκτορα με την οθόνη του smartphone σας.

Η ομάδα που το κατασκευάζει έχει επίσης αναπτύξει ένα νέο είδος ρητίνης κατάλληλη για χρήση με το OLO. Ονομάζεται «ρητίνη daylight» κι είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιδρά με το λευκό φως που εκπέμπουν οι οθόνες των smartphone. Όταν συγκεκριμένα μόρια «pixels» ρητίνης εκτίθενται στο φως ενός smartphone για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα αλλάζουν κατάσταση από υγρή σε στερεή με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ένα αντικείμενό χτισμένο pixel προς pixel, με παράλληλες στρώσεις.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν δύσκολα σχέδια, απαιτητικά, ευέλικτα, ελαστικά, παρόμοια με αυτά που κατασκευάζονται από άλλα υλικά, όπως PMMA, ABS, κερί, μαλακό PVC και σιλικόνη. Η εφαρμογή για κινητά OLO υπολογίζει την αναγκαία  ποσότητα της ρητίνης που απαιτείται ανά εκτύπωση με σκοπό την εξοικονόμηση του υλικού.

Το προϊόν υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2016.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!