sex videos
site
phim sec

Γη Διατόμων: 9 Απίθανες Χρήσεις για την Υγεία μας που Δεν Γνωρίζαμε!

Γη Διατόμων: 9 Απίθανες Χρήσεις για την Υγεία μας που Δεν Γνωρίζαμε!

Θα το πιστεύατε εάν σας έλεγε κάποιος ότι υπάρχει μια σκόνη απολιθωμένων διατόμων (φυτοπλαγκτόν) που είναι χρήσιμη για την απομάκρυνση των οικιακών παρασίτων όπως οι ψύλλοι και τα ακάρεα και παράλληλα προσφέρει οφέλη στην ομορφιά και την υγεία μας;

Ξέρετε πώς λέγεται: Διατομίτης, ή διατομική γη, ή Γη Διατόμων!

Τι είναι ο διατομίτης;

ο Διατομίτης είναι μια λεπτή σκόνη που σχηματίζεται από ιζήματα απολιθωμένων διατόμων (ένας είδος μικροοργανισμού άλγης που περιβάλλεται από σκληρό κέλυφος πυριτίου) και οι ιδιότητές του είναι μοναδικές με ενώ ποικίλλουν μεταξύ τους:

• Περιεκτικότητα σε πυριτίο: ο διατομίτης έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο (συστατικό του σώματος για τη δημιουργία των ιστών των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών).

• Σκληρό σαν διαμάντι: Είναι πολύ σκληρός και μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σωλήνα με μικρές τρυπούλες αν το δει κανείς στο μικροσκόπιο.

• Έχει υψηλό αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο που κάνει καλό: Ο διατομίτης έχει πολύ ισχυρό αρνητικό φορτίο, γεγονός που τον κάνει ευεργετικό με διάφορους τρόπους.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Υγείας ο διατομίτης θεωρείται «γενικώς αναγνωρισμένος ως ασφαλής» και χρησιμοποιείται συνήθως σε προϊόντα όπως η οδοντόκρεμα για την απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας, στην διαδικασία ανταύγασης του ζύθου και του κρασιού, και φυσικά για την καταπολέμηση των ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι.

Οι μοναδικές ιδιότητες της γης διατόμων

Το ισχυρό αρνητικό φορτίο του διατομίτη σημαίνει ότι μπορεί να προσκολλάται με φυσικό τρόπο σε θετικά φορτισμένες ουσίες και να τις απομακρύνει. Η αιχμηρή δομή του διατρυπάει τον εξωσκελετό των εντόμων σε μικροσκοπικό επίπεδο. Αυτό τα αναγκάζει να αφυδατωθούν και να πεθάνουν (ενώ οι άνθρωποι και τα ζώα μένουν τελείως αβλαβείς).

Ο διατομίτης θεωρείται ασφαλής για ανθρώπινη χρήση και αυτός που είναι κατάλληλος για βρώση μπορεί να καταναλωθεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της νοσηλείας.

Σε αυτό το άρθρο, αναφερόμαστε στον διατομίτη που χρησιμοποιείται στα τρόφιμα και έχει σήμανση πως είναι κατάλληλος για τροφή, και όχι στον βιομηχανικό που χρησιμοποιείται στον καθαρισμό της πισίνας και είναι τοξικός.

Οφέλη από τη γη Διατόμων!

Υπάρχουν μελέτες για το διοξείδιο του πυριτίου και άλλες ενώσεις που βρέθηκαν στον διατομίτη. Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο διατομίτης μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα, από παράσιτα μέχρι ιούς, ενώ ισχυρίζονται ότι εξαλείφει τις ελεύθερες ρίζες, βοηθά στην αναδόμηση των οστών και σταματά τα σημάδια της γήρανσης. Δεν υπάρχουν κάποια ερευνητικά τεκμήρια, αλλά πολλά από αυτά έχουν βεβαιωθεί από μαρτυρίες ανθρώπων που τον δοκίμασαν.

1. Φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση των ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι!

Ο διατομίτης είναι ένας φυσικός τρόπος καταπολέμησης εντόμων και παρασίτων της οικίας (συμπεριλαμβανομένων των εντερικών παρασίτων όταν καταναλώνεται). Λειτουργεί μηχανικά, όχι χημικά, οπότε τα έντομα δεν αποκτούν ανοσία και λειτουργεί σε όλα σχεδόν τα παράσιτα, ενώ παράλληλα είναι ασφαλής για οικιακή χρήση.

Πως λειτουργεί:

Τα περισσότερα φυτοφάρμακα και τα εντομοκτόνα δηλητηριάζουν το παράσιτο και είναι τοξικά για τον άνθρωπο. Ο διατομίτης λειτουργεί μηχανικά, δηλαδή δεσμεύει και απορροφά τμήματα της κηρώδους επικάλυψης πάνω στον εξωσκελετό των εντόμων, προκαλώντας την αφυδάτωσή τους και τελικά το θάνατο. Είναι απίστευτα μικροσκοπικός και πολύ αιχμηρός και χαράζει το σώμα των μικρών εντόμων και παρασίτων, ενώ είναι απόλυτα αβλαβής για το δέρμα μας. Είναι ιδανικό για οικιακά έντομα, όπως οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, τους ψύλλους και άλλα παρόμοια έρποντα  έντομα.

2. Διώχνει τους ψύλλους!

Πριν χρόνια βιώσαμε εισβολή ψύλλων στο σπίτι και ο μόνος τρόπος για να την αντιμετωπίσουμε ήταν η χρήση διατομίτη. Το εφαρμόσαμε στα χαλιά και σε όλες τις επιφάνειες για 4 μέρες, με τη χρήση μάσκας για να αποφύγουμε ερεθισμούς από την εισπνοή, και οι ψύλλοι εξαφανίστηκαν. Επίσης, έτσι καταπολεμήσαμε και τους ψύλλους της γάτας μας, αποφεύγοντας την εφαρμογή στα μάτια και τη μύτη.

3. Καταπολεμά τα ακάρεα.

Με την ίδια λογική ο διατομίτης σε συνδυασμό με το αποξηραντικό silica gel καταπολεμά και τα ακάρεα. Καθώς τα έντομα σέρνονται πάνω ή μέσα από τα σωματίδια του διατομίτη, αυτός αφαιρεί ένα τμήμα της λεπτής εξωτερικής επίστρωσης με κηρώδη επιφάνεια, που τα βοηθά να διατηρούν την υγρασία τους. Ως αποτέλεσμα, τα ακάρεα πεθαίνουν από την αφυδάτωση. (1)

4. Αποτελεί πηγή πυριτίου.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου του διατομίτη ενισχύει την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Ο διατομίτης είναι 84-90% διοξείδιο του πυριτίου με πάνω από 20 ιχνοστοιχεία.

Μελέτες (2) δείχνουν ότι το διαιτητικό πυρίτιο είναι ευεργετικό για τα οστά και τον συνδετικό ιστό, αν και η συγκεκριμένη μορφή στον διατομίτη δεν έχει μελετηθεί καλά. Τα στοιχεία δείχνουν μια θετική συσχέτιση μεταξύ της διαιτητικής πρόσληψης πυριτίου και της καλύτερης οστικής πυκνότητας.

Μια θεωρία είναι ότι το πυρίτιο βοηθά το σώμα να συνθέτει κολλαγόνο (το οποίο χρησιμοποιεί το σώμα  στις αρθρώσεις, τον συνδετικό ιστό, τα οστά και το δέρμα), ενώ λέγεται ότι βοηθά στην απομάκρυνση βαρέων μετάλλων από το σώμα. (3)

5. Αποτοξινώνει τον οργανισμό.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο διατομίτης επιδρά σε διάφορες ουσίες που βλάπτουν τον οργανισμό. Η υψηλή συγκέντρωση διοξειδίου του πυριτίου συμβάλει επίσης στην αποτοξίνωση. Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, με τον τρόπο που το κάνουν και τα φυσικά αντιοξειδωτικά. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην ιδιότητά του να φέρει αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο, προσελκύοντας θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες. Αν και αυτό δεν έχει τεκμηριωθεί από την έρευνα, αυτός ο μηχανισμός είναι πιθανώς η βάση των ισχυρισμών ότι μειώνει την οξειδωτική βλάβη και έχει αντιγηραντικά αποτελέσματα.

6. Καταπολεμά τα παράσιτα και την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Λέγεται ότι ο διατομίτης απομακρύνει τα παράσιτα στους ανθρώπους, αλλά τα αποτελέσματα τεκμηριώνονται σε μελέτες σε ζώα. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης δείχνουν ότι ο διατομίτης ίσως είναι αποτελεσματικός στην καταπολέμηση των παρασίτων. Τα αποτελέσματα στον άνθρωπο δεν είναι πολύ σαφή, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει διατομίτη για την καταπολέμηση άλλων τύπων εντερικών παρασίτων. (4)

7. Βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης!

H μόνη μελέτη (5) που διαπίστωσα ότι μελέτησε τον διατομίτη ως συμπλήρωμα διατροφής εξέτασε το ρόλο του στη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης. Τα αποτελέσματα είναι συναρπαστικά:

• Οι συμμετέχοντες είχαν ιστορικό υψηλής χοληστερόλης.
• Τους χορηγήθηκε διατομίτης πολλές φορές την ημέρα για 8 εβδομάδες.
• Στο τέλος της μελέτης, η ολική χοληστερόλη είχε μειωθεί κατά 13,2%
• Η LDL (“κακή”) χοληστερόλη μειώθηκε αρκετά
• Η HDL (“καλή”) χοληστερόλη αυξήθηκε ελαφρά

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται περαιτέρω μελέτες.

8. Αποσμητικό για το ευαίσθητο δέρμα.

Παρασκευάζω το δικό μου φυσικό αποσμητικό χρόνια χρησιμοποιώντας αυτή τη συνταγή.

3/4 φλιτζάνι σκόνη αραρούτης ή άμυλο αραβοσίτου
1/4 φλιτζάνι διαιτιτικό βρώσιμο διατομίτη
7-9 κουταλιές της σούπας λιωμένο λάδι καρύδας

Οδηγίες

1. Ανακατέψτε τη γη διατόμων και το άμυλο αραβοσίτου (ή τη σκόνη αραρούτης).
2. Προσθέστε 6 κουταλιές της σούπας λιωμένο λάδι καρύδας και ανακατέψτε με ένα πιρούνι. Συνεχίστε να προσθέτετε λάδι καρύδας μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
3. Χύστε το μείγμα σε βάζο με στεγανό καπάκι.
Χρησιμοποιήστε το όποτε το χρειάζεστε

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στις μασχάλες με τις άκρες των δακτύλων σας, όπως απαιτείται.

9. Αντιμετωπίζει τους μύκητες

Ο διατομίτης στεγνώνει τις επιφάνειες με φυσικό τρόπο και έτσι μειώνει την υγρασία. Δεν βρήκα κάποιες τεκμηριώσεις, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων βοηθά στην πρόληψη των μυκητιάσεων στα πόδια, αφού πασπαλίσουμε λίγο από αυτό στις κάλτσες πριν τις φορέσουμε.

10. Καλό και στο δέρμα!

Έξτρα συμβουλή!

Είναι πολύ ευχάριστο να χρησιμοποιούμε τον διατομίτη ως προσθήκη στα καλλυντικά για το δέρμα, καθώς αφαιρεί την λιπαρότητα που περισσεύει στο πρόσωπο.

Διατομίτης οικιακής χρήσης vs βιομηχανικού διατομίτη 

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο διατομίτη οικιακής χρήσης διότι οι άλλες μορφές διατομίτη δεν θεωρούνται ασφαλείς για τους πνεύμονες εάν εισπνέετε τη σκόνη. Πολλές από τις παρανοήσεις σχετικά με τον διατομίτη προέρχεται από τη σύγχυση αυτών των τύπων.

Αποφύγετε την εισπνοή του διατομίτη.

Μελέτες (6) έχουν δείξει ότι η μακροχρόνια έκθεση σε βιομηχανικό διατομίτη μπορεί να είναι επικίνδυνη, ενώ ο διατομίτης οικιακής χρήσης απομακρύνεται ταχέως από τον πνευμονικό ιστό. Ωστόσο, η κρυσταλλική γη διατόμων είναι πολύ μικρότερη και μπορεί να συσσωρευτεί στον πνευμονικό ιστό και στους λεμφαδένες. (7)

Επιπροσθέτως:

Το «επικίνδυνο» μέρος του διατομίτη είναι η ποσότητα του κρυσταλλικού πυριτίου που περιέχει. Η παγκόσμια οργάνωση υγείας δήλωσε ότι ο διατομίτης είναι ασφαλής στην εισπνοή εάν η κρυσταλλική περιεκτικότητα είναι κάτω από 2%. Ο διαιτιτικός διατομίτης έχει ποσοστό κάτω από 1% ενώ αυτός που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό βιομηχανικών επιφανειών και σε φίλτρα έχει ποσοστό 65% και είναι ακατάλληλος.

Αντιδράσεις κατά την αποτοξίνωση.

Ο διατομίτης μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα εξάντλησης, οπότε τα βήματά σας πρέπει να είναι σταδιακά, οπότε πάντα προτείνω να συνεργαστείτε με έναν γιατρό για κάθε είδους οξύ πρόβλημα ή όταν κάνετε οποιαδήποτε αποτοξίνωση.

Συνήθως στη δική μας περίπτωση, οι ενήλικες λαμβάνουν 1 κ.σ. ημερησίως με άδειο στομάχι (ξεκινάμε από ένα κ.γ.) και τα παιδιά παίρνουν ένα κ.γ. ανά ημέρα (ξεκίνησαν με 1/4 – 1/2 κ.γ.). Συνδυάζεται με διάφορες γεύσεις, αλλά μπορούμε να το προσθέσουμε και σε ένα ποτήρι νερό, χυμό ή γάλα καρύδας.

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!