sex videos
site
phim sec

Συνδρόμου Χρόνιας Κόπωσης

Σημάδια και Συμπτώματα του Συνδρόμου Χρόνιας Κόπωσης & Πώς να το Αντιμετωπίσουμε

Το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης, στη βάση του, είναι μια ψυχολογική διαταραχή που οδηγεί ένα άτομο να αισθάνεται εξαιρετικά κουρασμένο. Οι αιτίες του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης παραμένουν ασαφείς και τα συμπτώματα που σχετίζονται με τη διαταραχή δεν βελτιώνονται με αυξημένη ανάπαυση. Η κλινική Mayo εξηγεί ότι το σύνδρομο αυτό χαρακτηρίζεται επίσης από το γεγονός ότι δεν ερμηνεύεται βάσει άλλης υποκείμενης ιατρικής εξήγησης.

Δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο χρόνια κόπωσης και η διάγνωση μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν τη διάγνωση. Ένα άλλο πρόβλημα με το σύνδρομο αυτό είναι ότι οι γιατροί δεν είναι σίγουροι για τις αιτίες του, αν και πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ένας συνδυασμός παραγόντων. Εάν αναγνωρίσετε κάποια από τα σημάδια ή τα συμπτώματα που ακολουθούν, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον γιατρό σας, ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι μπορεί να σας προκαλέσει χρόνια κόπωση.

Αιτίες της εμφάνισης του Συνδρόμου Χρόνιας Κοπωσης

Οι αιτίες του συνδρόμου εξακολουθούν να είναι ασαφείς, αλλά σύμφωνα με το WebMD οι γιατροί πιστεύουν ότι το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης μπορεί να ξεκινήσει μετά από ιογενή ασθένεια ή σοβαρό σωματικό ή συναισθηματικό τραύμα. Η κλινική Mayo εξηγεί επίσης ότι οι ορμονικές ανισορροπίες από τον υποθάλαμο, τους υποφυσικούς αδένες ή τα επινεφρίδια μπορεί επίσης να είναι μια αιτία ενεργοποίησης. Τα προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος θα μπορούσαν επίσης να προκαλέσουν σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, αλλά οι ερευνητές δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη τεκμήρια.

Τα συμπτώματα του Συνδρόμου στον οργανισμό

Η Κλινική Mayo και το WebMD αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλά γνωστά συμπτώματα που σχετίζονται με το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης:

– Υψηλή υποτονικότητα
– Ψυχική και σωματική εξάντληση που δεν βελτιώνεται από την ανάπαυση
– Συναισθηματική ευαισθησία καθώς και ευαισθησία στο φως και τον θόρυβο
-Αδυναμία συγκέντρωσης
-Δυσκολία πρόσβασης στη βραχυπρόθεσμη μνήμη
– Σποραδικός πόνος στις αρθρώσεις
-Πονόλαιμος
– Πονοκέφαλοι

Θεραπεία & αντιμετώπιση του συνδρόμου

Δεδομένου ότι οι γιατροί δεν γνωρίζουν τι προκαλεί το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, δεν μπορούν να το θεραπεύσουν. Ωστόσο, μπορείτε με κάποιον τρόπο να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα του συνδρόμου αυτού. Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει:

α) Φυσικά Αντικαταθλιπτικά. Πολλές φορές οι άνθρωποι με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης είναι επίσης καταθλιπτικοί, έτσι η αντιμετώπιση της κατάθλιψης μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων που συνοδεύουν την ασθένεια.

Μερικά βότανα που ρυθμίζουν και αυξάνουν τις ορμόνες της χαράς και της καλής διάθεσης είναι το σαφράν, το βαλσαμόχορτο, το τζίνσενγκ, το πράσινο τσάι, οι ξηροί καρποί κάσιους, τα λιπαρά ψάρια, η σοκολάτα και διάφορες δραστηριότητες όπως η άσκηση στην εξοχή, το γέλιο και η ερωτική συνεύρεση.

β) Λύσεις για την αϋπνία. Πολλές φορές ο ύπνος είναι ένα πρόβλημα όταν πάσχουμε από σύνδρομο χρόνια κόπωσης, οπότε ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει κάποια βοηθήματα ύπνου.

Πέρα από τα φάρμακα υπάρχουν και φυσικές λύσεις για την αϋπνία, όπως μερικά αιθέρια έλαια (διαβάστε επίσης: Τρίψε τα πόδια σου με αυτά τα έλαια και θα κοιμηθείς αμέσως) και βότανα όπως το χαμομήλι, η λεβάντα, η βαλεριάνα. Επίσης, το μέλι είναι αρκετά αποτελεσματικό εναντίον της αϋπνίας.

γ) Θεραπεία. Συνήθως, η καλύτερη θεραπεία για το σύνδρομο αυτό είναι ένας συνδυασμός ελαφριάς άσκησης και ψυχολογικής συμβουλευτικής. Σε συνδυασμό με τον γιατρό σας ή τον φυσικοθεραπευτή σας, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πρόγραμμα εξάσκησης. Ο γιατρός σας μπορεί επίσης να σας προτείνει κάποια ψυχολογική υποστήριξη που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή σας.

Κείμενο -Απόδοση, Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!