sex videos
site
phim sec

Γιατί Τοποθετεί μια μπάλα Αλουμινόχαρτου στο Στεγνωτήριο; Αυτή & άλλες 5 Ιδέες για να Χρησιμοποιήσουμε το Αλουμινόχαρτο στην Κουζίνα!

Γιατί Τοποθετεί μια μπάλα Αλουμινόχαρτου στο Στεγνωτήριο; Αυτή & άλλες 5 Ιδέες για να Χρησιμοποιήσουμε το Αλουμινόχαρτο στο Σπίτι!

Το αλουμινόχαρτο μας χρησιμεύει κυρίως στη μαγειρική και στον φούρνο, αλλα η χρήση του δεν περιορίζεται εκεί. Σήμερα θα διαβάσετε μερικές έξυπνες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε το αλουμινόχαρτο, που υπάρχει  σε κάθε νοικοκυριο, για την καθαριότητα του σπιτιού.

1)Σχηματίστε μπαλάκια  με το αλουμινόχαρτο για το στεγνωτήριο ρούχων

Μήπως βαρεθήκατε να χρησιμοποιείτε αρωματικά μαντηλάκια και φύλλα στεγνωτηρίου; Αν βαρεθήκατε τα φύλλα  στεγνωτηρίου και τον στατικό ηλεκτρισμό που παράγουν, μια γρήγορη λύση είναι μπαλάκια αλουμινόχαρτου! Τυλίγουμε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου σε μπαλάκι με διάμετρο περίπου όσο είναι η γροθιά μας και το ρίχνουμε μέσα στο στεγνωτήριο αντί για φύλλα ή μπάλες στεγνωτηρίου. Έτσι θα περιορίσουμε τον στατικό ηλεκτρισμό στην επιφάνεια των ρούχων και η διαδικασία του στεγνώματος θα γίνει πιο εύκολη.

Πάρτε λοιπόν ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, κόψτε το στη μέση και κάντε δύο μπάλες, μέτριες σε μέγεθος, δηλαδή λίγο πιο μικρές από τη γροθιά μας. Μόλις τις σχηματίσουμε, τις τοποθετούμε μέσα στον κάδο. Δεν βλάπτουν το στεγνωτήριο και κάνουν πολύ καλή δουλειά!

Σε κάθε περίπτωση είναι εύκολο, δοκιμασμένο και μπορείτε να το κάντε κι εσείς, απλά δοκιμάστε το.

Σχηματίστε μπαλάκια με το αλουμινόχαρτο για το στεγνωτήριο ρούχων

2) Χρησιμοποιήστε το σαν χωνί

Μήπως θέλετε να γεμίσετε το σπιτικό καθαριστικό και δεν έχετε χωνί; Αντί να προβληματίζεστε και να εκνευρίζεστε για το πώς να προσθέσετε τα υγρά σε μπουκάλι με στενό στόμιο, φτιάξτε το δικό σας χωνί με αλουμινόχαρτο! Πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, διπλώστε το στη μέση και βρείτε κάτι για να το χρησιμοποιήσετε ως καλούπι για το στόμιό σας, εγώ συνήθως χρησιμοποιώ ένα μακρύ ξυλάκι, ή ένα κουτάλι. Για να δούμε πώς γίνεται.

Τυλίγουμε το φύλλο του αλουμινόχαρτου γύρω από μιά ράβδο ξύλινη ή γύρω από ένα μακρύ πηρούνι, αφού πρωτα το έχουμε διπλώσει στη μέση για να ταιριάζει στο μήκος. Στο τέλος διαμορφώνουμε το επάνω μέρος του αλουμινόχαρτου σε χωνί και αφαιρούμε το ξυλάκι! Οπότε, σχηματίζεται ένας κώνος. Μπορεί να μην φαίνεται και τόσο καλαίσθητο, αλλά σας διαβεβαιώ πως λειτουργεί άριστα! Με τα φύλλα που έχετε χρησιμοποιήσει μπορείτε να φτιάξετε ένα ωραίο μπουκέτο από λουλούδια αλουμινόχαρτου.

Χρησιμοποιήστε το σαν χωνί

3) Ακονίστε ένα ψαλίδι

Μήπως το ψαλίδι σας δεν κόβει καλά; Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να το ακονίσετε∙ με τι άλλο; Με αλουμινόχαρτο. Παίρνουμε ένα κομμάτι, το διπλώνουμε αρκετές φορές για να δυσκολέψουμε το ψαλίδι μας και αμέσως μετά κόβουμε με το ψαλίδι σε λωρίδες το διπλωμένο μας αλουμινόχαρτο. Αυτό ακονίζει το ψαλίδι μας και αμέσως μετά έχουμε ένα ψαλίδι έτοιμο να δουλέψει κοφτερά.

Ακονίστε ένα ψαλίδι

4) Διαμορφώνεται σαν σκεύος μιας χρήσης

Σωτάρουμε μπέηκον στο τηγάνι, τέλεια μυρωδιά! Μόλις όμως βγάλουμε το μπέηκον από το τηγάνι, θα πρέπει να κάνουμε κάτι με το καμένο λίπος! Η λύση δεν είναι να το χύσουμε στον νεροχύτη, διότι έτσι θα φράξει η αποχέτευση, αλλά ούτε και να το ρίξουμε σε πλαστικό δοχείο που θα θέλει και αυτό καθάρισμα. Οπότε, εάν δεν έχετε δοχείο για να το βάλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήστε και πάλι αλουμινόχαρτο για να ρίξετε σε αυτό το καμένο λίπος.

Παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και με αυτό καλύπτουμε εσωτερικά την επιφάνεια ενός μικρού μπολ που σαν καλούπι του δίνουμε το σχήμα του. Ρίχνουμε το λίπος πάνω στο αλουμινόχαρτο χωρίς να έρχεται σε επαφή με το μικρό μπολάκι, το αφήνουμε στον πάγκο ή στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Στο σημείο αυτό αποφασίζουμε εάν θα το πετάξουμε στα σκουπίδια ή θα το χρησιμοποιήσουμε  για να νοστιμίσουμε τα λαχανικά μας αργότερα σε κάποια άλλη συνταγή.

Διαμορφώνεται σαν σκεύος μιας χρήσης

5) Το μετατρέπουμε σε σύρμα για τρίψιμο

Αφού μας απέμεινε ένα βρώμικο τηγάνι γεμάτο λίπη, ας δούμε με ποιον τρόπο το αλουμινόχαρτο μπορεί να γίνει σύρμα για τρίψιμο. Περιμένετε, όμως διότι αυτό το κολπάκι μπορούμε να το κάνουμε μόνο σε τηγάνι ή κατσαρόλα που αντέχουν το συρμάτινο σφουγγαράκι.

Παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, ακόμη και ένα κομμάτι που έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει για να κάνουμε και ανακύκλωση. Σχηματίζουμε μια μπάλα με το αλουμινόχαρτο, βάζουμε σαπούνι για τα πιάτα και νερό στο τηγάνι ή την κατσαρόλα και αρχίζουμε να τρίβουμε. Θα δείτε πώς καθαρίζει τα λίπη που έμειναν και θα το λατρέψετε, τόσο που δεν θα θέλετε να ξαναγοράσετε συρματάκι.

Το μετατρέπουμε σε σύρμα για τρίψιμο

6) Βοηθάμε μια μπαταρία μεγέθους ΑΑΑ να ταιριάζει στη θέση μιας ΑΑ

Υπάρχουν στο σπίτι μας πολλές συσκευές που λειτουργούν με μπαταρίες, γι΄αυτό συχνά ξεμένουμε. Θα σας δείξω ένα κολπάκι που το μόνο που χρειάζεται είναι μια μπαταρία ΑΑΑ κι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και αμέσως η μπαταρία ΑΑΑ μετατρέπεται σε ΑΑ (μεγαλύτερο μέγεθος).

Τσαλακώνουμε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο, το κάνουμε μικρό μπαλάκι με διάμετρο ενός εκατοστού περίπου όσο χρειάζεται για να ταιριάζει και το τοποθετούμε στη μία από τις άκρες της θήκης των μπαταριών ΑΑΑ. Μετά τοποθετούμε τη μπαταρία σε εκείνο το σημείο και είναι σα να είχαμε μια μπαταρία ΑΑ. Κλείνουμε τη θήκη και χρησιμοποιούμε τη συσκευή μας κανονικά, όπως συνήθως. Αυτή είναι μια τέλεια λύση της τελευταίας στιγμής που βοηθάει πολύ όταν ξεμένουμε.

Βοηθάμε μια μπαταρία μεγέθους ΑΑΑ να ταιριάζει στη θέση μιας ΑΑ

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το αλουμινόχαρτο, ή ασημόχαρτο, όπως θέλετε, έχει πολλές χρήσεις στο νοικοκυριό, οι οποίες δεν περιορίζονται σε ένα απλό ψήσιμο στην κουζίνα μας.

Κείμενο – Απόδοση, Λ.Τ.

Για περισσότερα νέα σχετικά με Έξυπνα TIPS για DIY κατασκευές κάντε like στην σελίδα στο facebook
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!