sex videos
site
phim sec

Τι θα Συμβεί αν Ψεκάσεις το Κρεβάτι Σου με Οινόπνευμα; Αυτή και Άλλες 19 Χρήσεις της Φαρμακευτικής Αλκοόλης που Δεν Γνώριζες

Τι θα Συμβεί αν Ψεκάσεις το Κρεβάτι Σου με Οινόπνευμα; Αυτή και Άλλες 19 Χρήσεις της Φαρμακευτικής Αλκοόλης που Δεν Γνώριζες

Όλα τα καθαριστικά προϊόντα γενικής χρήσης κάνουν τον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού μια εύκολη διαδικασία εξοικονομώντας τον χρόνο σας. Το άσχημο είναι ότι τα περισσότερα περιέχουν επικίνδυνες δραστικές χημικές ουσίες. Αυτές οι χημικές ουσίες μένουν σαν υπολείμματα στο χώρο σας και μπορεί να είναι τοξικές για την οικογένειά σας. Ακόμη και τα προϊόντα που θεωρούνται “πράσινα” ή “οικολογικά” περιέχουν αμφίβολα συστατικά.

Εναλλακτικά μπορείτε να καταφύγετε σε απλά υλικά που έχετε στο σπίτι και έχουν πολλαπλές χρήσεις. Συστατικά όπως η σόδα, το λάδι καρύδας, το ξίδι και το φαρμακευτικό οινόπνευμα βρίσκουν εφαρμογή και σαν φυσικά καθαριστικά για οικιακές χρήσεις και σαν καλλυντικά

Τι είναι το φαρμακευτικό οινόπνευμα;

Το φαρμακευτικό οινόπνευμα συνιστάται από τη χημική ουσία ισοπροπυλική αλκοόλη ή ισοπροπανόλη διαλυμένη στο νερό. Περιέχει την αλκοόλη, νερό και παράγοντες άσχημης γεύσης για να μην πίνεται από παιδιά κατά λάθος (1).

Επίσης, οι παράγοντες άσχημης γεύσης προστίθενται γιατί η πόση ισοπροπυλικής αλκοόλης μπορεί να προκαλέσει τύφλωση σε μικρές δόσεις, ακόμα και το θάνατο σε ελαφρώς μεγάλες ποσότητες (2). Το σώμα μεταβολίζει την ισοπροπυλική αλκοόλη σε ακετόνη. Η ουσία αυτή προκαλεί πονοκεφάλους, ζάλη, ναυτία, έμετο, καταστολή του κεντρικού νευρικού συστήματος, βλάβη των εσωτερικών οργάνων και σε σπάνιες περιπτώσεις κώμα ή θάνατο. Ως εκ τούτου, η ισοπροπυλική αλκοόλη δεν πρέπει ποτέ να καταπίνεται και να έρχεται σε επαφή με τα μάτια.

Επιπλέον, αυτό το οινόπνευμα, όπως και το καθαρό, είναι εύφλεκτο, γι ‘αυτό θα πρέπει πάντα να αποθηκεύεται σε ασφαλές μέρος.

Γιατί πρέπει να έχουμε πάντα ένα τέτοιο οινόπνευμα στο σπίτι;

Το οινόπνευμα ισοπροπυλικής αλκοόλης είναι ένας από τους καλύτερους απολυμαντικούς παράγοντες. Βρίσκεται συχνά στα κιτ πρώτων βοηθειών για την επούλωση πληγών και για την πρόληψη μολύνσεων από μικροτραυματισμούς.

Αυτό το οινόπνευμα μπορείτε να το βρείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο και κατάστημα με καθαριστικά είδη. Πέρα από τις φαρμακευτικές τους χρήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ισοπροπυλική αλκοόλη και σαν καθαριστικό κι απολυμαντικό στο σπίτι σας, δεδομένου ότι έχει αμέτρητες ακόμα χρήσεις.

28 Οικιακές Χρήσεις του Οινοπνεύματος Ισοπροπυλικής Αλκοόλης

Εδώ θα διαβάσετε ένα σωρό χρήσεις που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε γι’ αυτό το οινόπνευμα. Σιγουρευτείτε πως το οινόπνευμα που θα προμηθευτείτε έχει περιεκτικότητα 70% ισοπροπυλικής αλκοόλης για να κάνει όλα αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω.

1. Απολυμαίνει από τους κοριούς

Οι κοριοί είναι μικρά έντομα που δύσκολα εντοπίζονται με γυμνό μάτι. Συνήθως ζουν σε παλιά έπιπλα, σε ρούχα και στις οικίες και δωμάτια των ξενοδοχείων. Δραστηριοποιούνται τη νύχτα και περπατάνε πάνω στα στρώματα, τα μαξιλάρια και το σκελετό του κρεβατιού. Το καλό είναι ότι δεν είναι φορείς ασθενειών, ωστόσο, τα δαγκώματά τους προκαλούν φαγούρα και σημάδια στο δέρμα παρόμοια με αυτά των τσιμπημάτων των κουνουπιών (3).

Οι κοριοί αντιμετωπίζονται με τον τακτικό καθαρισμό των σεντονιών, των στρωμάτων, των μαξιλαριών και του σκελετού του κρεβατιού. Σε ακραίες περιπτώσεις, μια απολύμανση μπορεί να είναι αναγκαία (4).

Για να κάνετε απολύμανση με φυσικό τρόπο ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Αναμείξτε φαρμακευτικό οινόπνευμα και νερό σε αναλογία 1:1 σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.
 2. Ψεκάστε με ελαφριά νέφωση το στρώμα και τα μαξιλάρια σας. Αφήστε τα να στεγνώσουν και καθαρίστε τα με την ηλεκτρική σκούπα. Πλύντε το σκελετό του κρεβατιού με ζεστό νερό σε πίεση και αφήστε το να στεγνώσει κάτω από τον ήλιο για 30 λεπτά.
 3. Επίσης, ψεκάστε με το διάλυμα οινοπνεύματος, που φτιάξατε νωρίτερα, κάτω από το κρεβάτι σας και γύρω από το σκελετό του.
 4. Όταν κάνετε αυτή την εργασία φορέστε μια μάσκα στο πρόσωπο για να μην το εισπνέετε κι ανοίξτε το παράθυρό σας να μπει αέρας στο δωμάτιο ώστε να απομακρυνθεί η αλκοόλη.

2. Καθαρίζει το δέρμα

Το φαρμακευτικό οινόπνευμα καταπολεμά τη φλεγμονή και σκοτώνει τα βακτήρια προλαμβάνοντας την ακμή. Ανακουφίζει και θεραπεύει τα μολυσμένα σπυράκια. Μην χρησιμοποιείτε τακτικά το φαρμακευτικό οινόπνευμα για να μην προκαλέσει ξηρότητα στο δέρμα.

Για να το χρησιμοποιήσετε:

 1. Ρίξτε μια σταγόνα φαρμακευτικού οινοπνεύματος σε μια μπατονέτα.
 2. Εφαρμόστε το στην πληγείσα περιοχή απαλά.
 3. Αφήστε το για 10 λεπτά.
 4. Ξεπλύντε την προσβεβλημένη περιοχή με χλιαρό νερό. Μπορείτε επίσης να απλώσετε ζελ αλόης.
 5. Κάνετε τη διαδικασία αυτή δύο φορές την ημέρα για λίγες ημέρες.

3. Θεραπεύει τον έρπη

Οι πληγές στα χείλη προκαλούνται από τον ιό του έρπητα. Ενώ φέρουμε αυτόν τον ιό, διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα μας προκαλούν αυτά τα συμπτώματα. Έτσι, οι πληγές αυτές μπορούν να υπάρχουν έως και δύο εβδομάδες μέχρι να επουλωθούν πλήρως (5). Για να επιταχύνουμε τη διαδικασία επούλωσης, εφαρμόστε φαρμακευτικό οινόπνευμα στην πληγή χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι δύο φορές την ημέρα μέχρι να κλείσει.

4. Χρησιμοποιήστε το  ως αποσμητικό

Για να καταπολεμήσει τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία στο σώμα, τρίψτε με ένα βαμβάκι λίγο φαρμακευτικό οινόπνευμα το δέρμα κάτω από τις μασχάλες σας. Προσέξτε να μην χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο αρκετά συχνά για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.

5. Βγάλτε τις τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα στο δέρμα

Για να αποτρέψετε την ανάπτυξη των τριχών προς τα μέσα στις μασχάλες και στις γραμμές του μπικίνι εφαρμόστε το φαρμακευτικό οινόπνευμα στις περιοχές αυτές μετά το ξύρισμα και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το οινόπνευμα για να απολυμάνετε σε αυτό τα τσιμπιδάκια πριν τα χρησιμοποιήσετε

6. Φτιάξτε παγοκύστες

Φτιάξτε τις δικές σας παγοκύστες πολύ εύκολα αναμειγνύοντας νερό και ισοπροπυλική αλκοόλη σε αναλογία 2:1 σε μία πλαστική θήκη. Αφήστε τη θήκη στην κατάψυξη σφραγισμένη για τουλάχιστον μία ώρα.

7. Αφαιρέστε το βερνίκι των νυχιών

Αν ξεμείνατε από ακετόνη, χρησιμοποιείστε φαρμακευτικό οινόπνευμα για να διαλύσει τις δυσκολοδιάλυτες χημικές ουσίες που βρίσκονται στα βερνίκια των νυχιών.

8. Καθαρίστε τα αυτιά σας

Η μπατονέτα θεωρείτε ο καλύτερος τρόπος για τον καθαρισμό των αυτιών, αλλά αυτό που στην ουσία κάνει είναι να ωθεί το κερί βαθύτερα μέσα στον ακουστικό πόρο του αυτιού. Αντ’ αυτού, φτιάξτε ένα διάλυμα με ίσα μέρη φαρμακευτικού οινοπνεύματος και λευκού ξυδιού και στάξτε μερικές σταγόνες στο δεξί σας αυτί ενώ έχετε γείρει στα αριστερά. Αφήστε το διάλυμα να μαλακώσει το κερί για δύο λεπτά, καλύψτε το δεξί αυτί σας με ένα χαρτομάντιλο και γείρετε προς τη δεξιά πλευρά, ώστε να αφήσετε το κερί να ρεύσει έξω. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και στο άλλο αυτί. Κάντε το μόνο μία φορά την εβδομάδα για να αποφύγετε την ξηρότητα του ακουστικού πόρου του αυτιού σας.

9. Αντιμετωπίστε την εξωτερική ωτίτιδα

Η εξωτερική ωτίτιδα είναι μια μόλυνση στον έξω ακουστικό πόρο του αυτιού, ο οποίος εκτείνεται από το τύμπανο ως το ορατό μέρος του αυτιού. Συχνά προκαλείται από το νερό που παραμένει στο αυτί μετά το κολύμπι, δεδομένου ότι δημιουργεί ένα υγρό περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη βακτηριδίων (6). Προσοχή: μην χρησιμοποιείτε αυτή τη θεραπεία εάν έχετε διάτρητο τύμπανο αυτιού.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

 1. Αναμείξτε ίσα μέρη φαρμακευτικού οινοπνεύματος και λευκού ξιδιού.
 2. Γεμίστε ένα σταγονόμετρο αυτιού με το διάλυμα.
 3. Ξαπλώστε με το προσβεβλημένο αυτί προς τα πάνω.
 4. Στάξτε 2 έως 4 σταγόνες στο αυτί και περιμένετε για 10 λεπτά.
 5. Γείρετε το αυτί σας προς την αντίθετη κατεύθυνση (προς τα κάτω) για να επιτρέψετε την αποστράγγιση τυχόν περίσσειας υγρού.
 6. Επαναλάβετε μέχρι να θεραπευθεί.

10. Καταπολεμήστε τις ψείρες

Οι ψείρες είναι μικρά παράσιτα που εύκολα παρασιτούν στο τριχωτό της κεφαλής των παιδιών. Ενώ υπάρχουν πολλά μη συνταγογραφούμενα φάρμακα για τις ψείρες, αυτά περιέχουν δραστικές χημικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν το τριχωτό της κεφαλής του παιδιού σας. Αντιθέτως, το φαρμακευτικό οινόπνευμα είναι μια ασφαλής και φθηνή εναλλακτική λύση που αφυδατώνει το δερμάτιο των ψειρών και το κέλυφος αυγών τους.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

 1. Μην πλένετε τα μαλλιά σας τις ημέρες πριν από τη θεραπεία.
 2. Τοποθετήστε το κεφάλι σας πάνω από την μπανιέρα και ρίξτε φαρμακευτικό οινόπνευμα πάνω του, προσέχοντας να μην πέσει κοντά στα μάτια, το στόμα, και τη μύτη σας.
 3. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, κάντε μασάζ γύρω από το τριχωτό της κεφαλής σας και κατά μήκος των μαλλιών σας.
 4. Αφήστε το για 5 έως 10 λεπτά να δράσει.
 5. Χρησιμοποιήστε μια χτένα για τις ψείρες, βουρτσίστε τα μαλλιά και απομακρύντε όλες τις ψείρες.
 6. Τελειώστε λούζοντας τα μαλλιά σας.
 7. Χρησιμοποιήστε αυτή τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα για δύο μήνες.

11. Φτιάξτε απολυμαντικό για τα χέρια

Φτιάξτε το δικό σας απολυμαντικό για τα χέρια αναμιγνύοντας 1/2 κουταλιά της σούπας ισοπροπυλική αλκοόλη, μερικές σταγόνες ελαίου τεϊόδεντρου και μισό φλιτζάνι ζελ αλόης.

12. Αντιμετωπίστε τα τσιμπούρια του σκύλου

Για να αφαιρέσετε τα τσιμπούρια από το κατοικίδιο ζώο σας, αφήστε ένα βαμβάκι να απορροφήσει φαρμακευτικό οινόπνευμα και τρίψτε το τσιμπούρι χρησιμοποιώντας το βαμβάκι. Περιμένετε λίγα λεπτά για να χαλαρώσει το δάγκωμα. Με μια λαβή πιάστε το τσιμπούρι, πιέστε το κοντά στο δέρμα του ζώου σας και απότομα τραβήξτε το προς τα έξω. Απλώστε λίγο οινόπνευμα στην πληγή για να προλάβετε κάποια λοίμωξη. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για όλα τα τα τσιμπούρια που φαίνονται. Στη συνέχεια λούστε το κατοικίδιό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα γλείψει κατά λάθος την αλκοόλη.

13. Αντιμετωπίστε τις μύγες

Αν δείτε μύγες και μυγάκια να πετάνε γύρω στο σπίτι και στη κουζίνα σας, ψεκάστε τα, ενώ πετάνε με ένα μείγμα αλκοόλης και νερού. Θα πέσουν στο πάτωμα απ’ όπου μπορείτε να τα σαρώσετε και να τα απομακρύνετε.

14. Φτιάξτε καθαριστικό για το μπάνιο

Καθαρίστε εύκολα τον καθρέφτη του μπάνιου με ένα γρήγορο ψεκασμό με αυτή την αλκοόλη και σκουπίστε τον. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φαρμακευτικό οινόπνευμα για να καθαρίσετε τα φωτιστικά χρωμίου αφήνοντάς τα να στεγνώσουν, χωρίς να χρειάζεται να τα ξεπλύνετε.

15. Καθαρίστε τους λεκέδες από μελάνι

Η αλκοόλη αυτή είναι αρκετά αποτελεσματική στην αφαίρεση λεκέδων από μελάνι, ειδικά σε λευκά χαλιά και λευκά είδη.

Διαβάστε πως θα το κάνετε:

 1. Πρώτον, απορροφήστε το υγρό μελάνι με μια χαρτοπετσέτα.
 2. Στη συνέχεια, ρίξτε φαρμακευτικό οινόπνευμα στο λεκέ.
 3. Επανειλημμένα βρέξτε ένα καθαρό πανί και τρίψτε από πάνω μέχρι ο λεκές να καθαρίσει.
 4. Τέλος, ξεπλύνετε το χαλί ή τα λευκά είδη με κρύο νερό για να αφαιρέσετε το οινόπνευμα από αυτά πριν τα βάλετε στο πλυντήριο.
 5. Για ένα λεκέ σε χαλί, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από 2 μέρη υγρού σαπουνιού πιάτων και 1 μέρος φαρμακευτικού οινοπνεύματος.

16. Αποφύγετε τους λεκέδες από ιδρώτα

Για να αποφύγετε τους λεκέδες λόγω του ιδρώτα, σκουπίστε με λίγο φαρμακευτικό οινόπνευμα τις μασχάλες και την περιοχή του λαιμού πριν ντυθείτε. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε την αλκοόλη σε λεκιασμένα ρούχα χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική όπως με το μελάνι που είδαμε πιο πριν.

17. Διαλύστε την υγρασία από το παρμπρίζ

Χρησιμοποιήστε το στα παράθυρα που πιάνουν πάχνη και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Για να αποτρέψετε τη θολούρα του ψύχους:

 1. Πλύντε τα παράθυρά σας με ένα διάλυμα από 1/2 φλιτζάνι φαρμακευτικό οινόπνευμα σε 1 λίτρο, ώστε να τα προστατεύσετε από το παγετό.
 2. Γυαλίστε τα παράθυρα με μια εφημερίδα, αφού τα πλύνετε για να λάμψουν.

Για να διαλύσετε τη θολούρα στο παρμπρίζ:

 1. Γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με οινόπνευμα και ψεκάστε το παρμπριζ του αυτοκινήτου.
 2. Σκουπίστε το παρμπρίζ για να καθαρίσει και βάλτε μπροστά το αυτοκίνητο.

18. Σκοτώνει τους μύκητες των νυχιών

Το φαρμακευτικό οινόπνευμα σκοτώνει επίσης τους μύκητες και είναι ένας ασφαλής τρόπος για να θεραπεύσετε μιας λοίμωξη πριν αυτή εξελιχθεί σε μυκητίαση στα πόδια (7).

Για να το χρησιμοποιήσετε:

 1. Ανακατέψτε ίσες ποσότητες φαρμακευτικού οινοπνεύματος και ξίδι.
 2. Βρέξτε με αυτό μια μπάλα βαμβακιού και τοποθετήστε τη πάνω από τα μολυσμένα νύχια.
 3. Τυλίξτε το βαμβάκι μαζί με το νύχι με ένα μικρό επίδεσμο ή ταινία για να μείνει στη θέση του.
 4. Αφήστε το εκεί για περίπου 30 έως 45 λεπτά.
 5. Τελειώστε τρίβοντας ήπια το νύχι με μια μαλακή οδοντόβουρτσα, ξεπλένοντας αργότερα την περιοχή.
 6. Χρησιμοποιήστε αυτή τη συνταγή μία φορά την ημέρα για αρκετές ημέρες.

19. Ανακουφιστείτε από τα κουνούπια

Για να ανακουφιστείτε από τον κνησμό και το οίδημα των τσιμπημάτων των κουνουπιών, χρησιμοποιείστε το φαρμακευτικό οινόπνευμα. Όντας ένας φυσικός αντισηπτικός παράγοντας, αυτή η αλκοόλη μειώνει την πιθανότητα μόλυνσης του σημείου.

Κάντε τα παρακάτω:

 1. Απλώστε λίγο οινόπνευμα απευθείας πάνω στην προσβεβλημένη περιοχή.
 2. Κάντε ένα απαλό μασάζ στην περιοχή για 1 λεπτό.
 3. Περιμένετε για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύντε την περιοχή με δροσερό νερό.
 4. Τελειώστε εφαρμόζοντας κάποιο φρέσκο ζελ αλόης.
 5. Επαναλάβετε όπως σε επόμενα τσιμπήματα

20. Καταπολεμά τη δυσοσμία των ποδιών

Για την καταπολέμηση της άσχημης οσμής των ποδιών, ψεκάστε εσωτερικά τις σόλες των παπουτσιών σας με φαρμακευτικό οινόπνευμα αναμεμειγμένο με μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας. Τοποθετήστε τα σε ένα ηλιόλουστο σημείο για να στεγνώσουν.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

Οι παραπομπές που υπάρχουν στο άρθρο:

(1) http://chemistry.about.com/od/chemicalcomposition/f/What-Are-The-Ingredients-In-Rubbing-Alcohol.htm
(2) http://www.brainstuffshow.com/blogs/good-question-what-is-the-difference-between-alcohol-ethanol-denatured-alcohol-rubbing-alcohol-methanol-and-isopropyl-alcohol.htm
(3) http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/guide/bedbugs-infestation#1
(4) http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/guide/bedbugs-infestation#2-5
(5) http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/guide/bedbugs-infestation#2-5
(6) http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/swimmers-ear/home/ovc-20201440
(7) http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/nail-fungus/basics/definition/con-20019319

Ένα σχόλιο

 1. Φανή Γιατσιδου

  Το οινόπνευμα αυτό είναι το μπλε;

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!