sex videos
site
phim sec

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ το σώμα σας από τις βλαβερές ΤΟΞΙΝΕΣ ξεκινώντας από τα ΠΟΔΙΑ;

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ το σώμα σας από τις βλαβερές ΤΟΞΙΝΕΣ ξεκινώντας από τα ΠΟΔΙΑ;

ΝΑΙ, κι όμως μια χαρά το καταλάβατε – μπορείτε να καθαρίστε το σώμα σας από όλες τις επιβλαβείς τοξίνες απλώς με μια περιποίηση ποδιών! Εμείς θα σας δείξουμε πώς γίνεται και θα εκπλαγείτε από το πόσο αποτελεσματικό και απλό είναι. Απλά δοκιμάστε!

Πολλοί ειδικοί ανά τον κόσμο πιστεύουν ότι αυτός είναι ένας αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας από τις τοξίνες που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου (χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε κάποιες αγαπημένες τροφές). Επίσης, είναι μία αποδεδειγμένα ασφαλής μέθοδος αποτοξίνωσης. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι αποτοξίνωσης που εφαρμόζονται στα πόδια, όπως τα ειδικά επιθέματα και τα ειδικά ποδόλουτρα, είτε γίνονται με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε με ειδική ηλεκτρική συσκευή∙ οι πρακτικές αυτές μας προσφέρουν μια ζωή πιο υγιή, πιο ανάλαφρη και έναν οργανισμό, πεντακάθαρο!

Επιθέματα ποδιών για αποτοξίνωση

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: αυτά τα ειδικά επιθέματα αποτοξίνωσης παρασκευάζονται συνήθως από εκχυλίσματα δέντρων και μπαμπού και θα τα βρείτε στα καταστήματα υγιεινής διατροφής. Τα επιθέματα αυτά έχουν την προέλευσή τους στην ιαπωνική κουλτούρα και είναι απλά στη χρήση. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να εφαρμόσετε τα επιθέματα πριν πάτε για ύπνο και να τα αφαιρέσετε το πρωί. Όταν αφαιρείτε τα επιθέματα, θα παρατηρήσετε ότι η υφή τους είναι υγρή, ενώ το χρώμα τους έχει γίνει πιο σκούρο, λόγω των τοξινών που έχουν αφαιρεθεί από το σώμα σας μόνο και μόνο σε μια νύχτα. Πολλοί άνθρωποι που έχουν δοκιμάσει αυτά τα επιθέματα, δήλωσαν ότι αισθάνονται λιγότερη κόπωση, μειωμένο πόνο στις αρθρώσεις και λιγότερους πονοκεφάλους.

Λουτρά με ιόντα!

Τα λουτρά ποδιών με ιόντα εφαρμόζονται για την αποτοξίνωση του σώματος και απομακρύνουν τις τοξίνες μέσω…..των ποδιών σας, ναι σωστά μαντέψατε! Τα λουτρά ποδιών με ιόντα χρησιμοποιούν μια ηλεκτρική διαδικασία που παράγει θετικά και αρνητικά ιόντα σε ζεστό αλμυρό νερό.

Πώς λειτουργούν τα λουτρά ποδιών με ιόντα;

Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα λουτρά ποδιών με ιόντα για την αποτοξίνωση του οργανισμού λειτουργούν με το ιονισμό του ζεστού αλμυρού νερού με εναλλασσόμενες πολικότητες∙ όσο εσείς αναπνέετε κανονικά και απολαμβάνετε την αίσθηση ευεξίας που σας προσφέρει το χάδι του ζεστού νερού στα πόδια σας, ο οργανισμός σας αποτοξινώνεται! Όσο έχετε τα πόδια σας βυθισμένα σε αυτό το λουτρό αποτοξίνωσης, οι τοξίνες απελευθερώνονται και σας εγκαταλείπουν. Αυτές οι τοξίνες είναι συχνά αποτέλεσμα ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών, κυρίως η συνεχής κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων και κορεσμένων λιπών. Επίσης οι τοξίνες εισρέουν μέσα μας μέσω της εισπνοής, ιδιαίτερα όταν ζούμε σε επιβαρυμένο περιβάλλον και στρογγυλοκάθονται στον οργανισμό μας. Η έλλειψη άσκησης επιδεινώνει αυτή την κατάσταση και κάνει μονιμότερη την φιλοξενία τους!

Συνταγή για Λουτρό αποτοξίνωσης με άλατα.

  • 1 φλιτζάνι άλατα Epsom
  • 1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι
  • 2 φλιτζάνια μαγειρική σόδα
  • Αιθέρια άλατα (προαιρετικά)

Τι πρέπει να κάνετε – προσθέστε τα άλατα σε βραστό νερό και αφήστε τα για 10 λεπτά. Όταν το νερό είναι ακόμα ζεστό, μπορείτε να προσθέσετε τα αιθέρια έλαια μαζί με μηλόξιδο. Βυθίστε τα πόδια σας για 30 λεπτά.

Συνταγή Λουτρού αποτοξίνωσης με άργιλο

  • 1/2 φλιτζάνι άργιλο βεντονίτη
  • 1/2 φλιτζάνι άλατα Epsom
  • Αιθέρια έλαια (προαιρετικά)

Τι πρέπει να κάνετε – αρχικά διαλύστε τα άλατα Epsom σε καυτό νερό. Μετά μπορείτε να προσθέσετε τα αιθέρια έλαια. Αναμιγνύετε τον άργιλο με μικρή ποσότητα νερού. Προσθέτετε τον άργιλο στο λουτρό αποτοξίνωσης και βυθίζετε τα πόδια σας για περίπου 20 λεπτά.

Συνταγή για λουτρό αποτοξίνωσης με οξυγόνο

  • 2 φλιτζάνια υπεροξειδίου του υδρογόνου
  • 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη σκόνη τζίντζερ

Είναι πολύ απλό – γεμίζετε τη μπανιέρα σας με καυτό νερό και προσθέστε τη σκόνη τζίντζερ και το υπεροξείδιο του υδρογόνου. Απολαύστε ένα λουτρό σε όλο το σώμα για περίπου 30 λεπτά.

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!