sex videos
site
phim sec

Η οικειότητα δημιουργείται την ώρα που οι δύο ψυχές αγγίζουν η μία την άλλη!

Η οικειότητα δημιουργείται την ώρα που οι δύο ψυχές αγγίζουν η μία την άλλη!

Πώς νιώθετε όταν είστε γυμνός; Περίεργα; Δυσάρεστα; Εκπληκτικά; Στην ουσία, η στιγμή που μένουμε γυμνοί, είναι η στιγμή που απογυμνώνουμε την ψυχή μας και δείχνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Την ώρα που ακουμπάμε στην καρέκλα και το τελευταίο μας ρούχο, ενεργοποιούνται όλες μας οι φοβίες, οι ανασφάλειες και οι αδυναμίες, γινόμαστε αμέσως ευάλωτοι. Είναι πολύ εύκολο να βγάλουμε τα ρούχα μας, αλλά πολύ δύσκολο να πετάξουμε την πανοπλία μας, διότι μέσα της αισθανόμαστε απόλυτα ασφαλείς και προστατευμένοι! Κι όμως, ο ενδοιασμός αυτός δεν μας βοηθά να δυναμώσουμε τους δεσμούς με τον άλλο με έναν τρόπο πιο αυθεντικό, πιο ειλικρινή, πιο αληθινό.

Η οικειότητα είναι μια σχέση που δημιουργείται όταν δύο ψυχές ενώνονται και αγγίζουν η μία την άλλη, όταν ταξιδεύουμε σε ένα σώμα και όταν συνδεόμαστε με το βαθύτερο είναι του άλλου. Εκείνη τη μαγική στιγμή, τα χάδια δεν αγγίζουν πλέον το κορμί του άλλου, αλλά ψηλαφούν το είναι του. Είναι εκείνη η στιγμή που ο άλλος με ένα χάδι απομακρύνει τις άμυνές μας, εκείνη η στιγμή που ο εσωτερικός μας ορίζοντας ανοίγει διάπλατα και απελευθερώνει όλα εκείνα τα πολυκαιρισμένα διαμάντια που κρύβαμε μέσα μας.

Ποιο είναι τελικά το κλειδί που ανοίγει την πανοπλία της καρδιάς μας; Με ποιον τρόπο μπορούμε σταδιακά να αφήσουμε ελεύθερο τον αληθινό μας εαυτό, να φανούμε όπως ακριβώς είμαστε; Πού τελειώνουν οι άμυνές μας και πού ξεκινά η αληθινή οικειότητα; Όλα αυτά είναι ζητήματα εμπιστοσύνης!

Η δημιουργία εμπιστοσύνης στις σχέσεις μας είναι μια γέφυρα που μας οδηγεί σε έναν βαθύ και ειλικρινή δεσμό.

Είναι ίσως δύσκολο να λειτουργήσει έτσι ήδη από την αρχή, διότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους μηχανισμούς προστασίας που κρύβουμε μέσα μας, για να τους απελευθερώσουμε έναν προς έναν. Ωστόσο, μόλις το καταφέρουμε, ξέρουμε πώς αν πέσουμε, ο άλλος θα μας βοηθήσει να σηκωθούμε∙ αυτό δεν θα γίνει εάν δεν δείξουμε στον άλλον τον αληθινό μας εαυτό. Η αληθινή εμπιστοσύνη γεννιέται από την αποδοχή.

Ίσως μας φαίνεται δύσκολο να το αντιληφθούμε απόλυτα, αλλά η αληθινή σχέση μεταξύ δύο ατόμων ξεκινά από την εμπιστοσύνη. Αυτή η μαγική οικειότητα είναι ο μηχανισμός ασφαλείας που μας οδηγεί να δείξουμε τον εαυτό μας όπως είναι, χωρίς δεσμά, χωρίς κοινό… μόνο δύο ψυχές, αγκαλιασμένες σε μία απόλυτη ενόραση αλήθειας.

Φοβάστε την οικειότητα; Σπάστε τα δεσμά του φόβου σας!

Τι πιο φυσιολογικό από τις αμφιβολίες που μας βασανίζουν και μας οδηγούν στην άρνηση της οικειότητας! Η εικόνα του αληθινού μας προσώπου μας γεννά μια αίσθηση ευπάθειας, μας προξενεί τον φόβο ότι εκθέτουμε τον εαυτό μας σε κίνδυνο, γινόμαστε ευάλωτοι σε τραύματα, στον συναισθηματικό θάνατο, διακινδυνεύουμε ο άλλος να κάνει το ίδιο. Κι αν πάψει να μας αγαπάει μόλις του δείξουμε την αληθινή μας εικόνα; Κι αν εμείς τα λέμε, αλλά κάνουμε τα ίδια στους άλλους; Κι όμως, τι μπορεί να συμβεί αν τελικά ανοίξουμε την καρδιά μας στους άλλους;

Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να μην βρούμε τελικά στον άλλον αυτό που απεγνωσμένα ψάχνουμε, αλλά εάν δεν προσπαθήσουμε δε θα μάθουμε ποτέ αν θα μας αγαπήσει ή όχι…  Για να βρούμε την εμπιστοσύνη και να καταφέρουμε, σε συγκεκριμένη στιγμή, να δημιουργήσουμε εκείνη την επιθυμητή οικειότητα με τον άλλον, πρέπει να απογυμνωθούμε, να αφαιρέσουμε τη μεταμφίεσή μας, και να πάρουμε τα ρίσκα μας. Εάν δεν το κάνουμε δεν θα αποκτήσουμε ποτέ την ευκαιρία να δημιουργήσουμε σχέσεις σταθερές και αυθεντικές, να επωφεληθούμε από την ειδικότητα με τα αλλά πρόσωπα.

Είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον επιφανειακών σχέσεων που στηρίζονται σε ψεύτικες κριτικές, εγκλωβισμένοι σε σεξουαλικές σχέσεις που είναι απλά και μόνο σαρκικές, σε φόβους τους οποίους παλεύουμε μοναχικά, περιτριγυριζόμαστε από άτομα που έχουν βρει έναν σύντροφο, αλλά δεν ζουν μία σχέση…Ωραία! Ήρθε η στιγμή που πρέπει πλέον να πάψουμε, να δημιουργήσουμε σχέσεις έστω κι αν φοβόμαστε ότι ο άλλος μπορεί να μην είναι αυτό που επιθυμούμε. Ας απελευθερωθούμε, ας γίνουμε δυνατοί κι ας ψάξουμε επιτέλους να βρούμε αυτό που μας αξίζει.

Η οικειότητα με το ένα χέρι κρατάει σφιχτά την εμπιστοσύνη και με το άλλο τον δεσμό. Μη φοβάστε την οικειότητα, οι φόβοι επιβραδύνουν, μας προστατεύουν θα λέγαμε, αλλά δε μας αφήνουν να μεγαλώσουμε και να δημιουργήσουμε σχέσεις. Το γεγονός ότι έχουμε ζήσει δυσάρεστα βιώματα δε σημαίνει ότι αυτό θα επαναληφθεί. Μόνο οι δυνατοί και οι γενναίοι συνεχίζουν την προσπάθεια: ας ξεφύγουμε από τα δίχτυα της απόρριψης, ας αγαπήσουμε έντονα, πιο σωστά, πιο όμορφα, πιο δυνατά.

Θέλει θάρρος για να δείξουμε την αληθινή μας εικόνα!

Η δύναμη αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από την γενναιότητα να αφήσουμε τον βασιλιά εντελώς γυμνό, να δείξουμε την ουσία του εαυτού μας και να επιλέξουμε την αυθεντικότητά μας, για να μπορέσει ο άλλος να μας δει. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μας γνωρίσουνε πραγματικά οι άλλοι και να αποκτήσουμε κι εμείς τη βεβαιότητα ότι παραμένουν δίπλα μας, διότι μας αγαπούν, αγαπούν το είναι  μας.

Η αγάπη προς τον εαυτό μας είναι το μαγικό κλειδί που θα μας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να μην απορρίψουμε το είναι μας. Έτσι, θα μπορέσουμε να αποδεχτούμε τους φόβους μας, θα δώσουμε αξία στον εαυτό μας και θα απαλλαγούμε από την ανασφάλεια που μας κρατά φυλακισμένους και δεν μας αφήνει να προβάλλουμε, αλλά και να αγαπήσουμε, τον αληθινό εαυτό μας.

Ας πάψουμε να εμπιστευόμαστε τα ενωμένα κορμιά, ας ενώσουμε τις ψυχές μας. Διώξτε τους φόβους, απελευθερωθείτε και ανακαλύψτε τον άλλον. Πετάξτε από πάνω σας τα ψεύτικα στολίδια, τη μάσκα του φόβου, απαλλαγείτε από το βάρος της πανοπλίας και της ανασφάλειας! Ας αφήσουμε λοιπόν τους άλλους να μας γνωρίσουν όπως πραγματικά είμαστε, ο εαυτός μας είναι το πιο αληθινό, πολύτιμο κι ανεκτίμητο κόσμημά μας.

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!