sex videos
site
phim sec

Σου επιτρέπω να έρθεις στη ζωή μου, αλλά δεν σε υποχρεώνω να μείνεις εάν δεν θέλεις!

Σου επιτρέπω να έρθεις στη ζωή μου, αλλά δεν σε υποχρεώνω να μείνεις εάν δεν θέλεις!

Η εμπειρία της ζωής μού έχει δείξει ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας και κάποιοι άλλοι φεύγουν από τη ζωή μας. Παλιά, αυτό μου προκαλούσε οδύνη και αναστάτωση, διότι δεν μπορούσα να το αποδεχτώ και να το διαχειριστώ.

Σήμερα πλέον έχω αποφασίσει ότι ενώ επιτρέπω σε ορισμένα άτομα να έρθουν στη ζωή μου, δεν τους υποχρεώνω να παραμείνουν, εάν δεν το θέλουν. Κατάλαβα πια, ότι καθένας επιλέγει το δικό του μονοπάτι σε αυτή την ζωή.

Αυτά τα μονοπάτια πολλές φορές διασταυρώνονται όταν έχει κανείς μεγάλες αποστάσεις να διανύσει, κάποια άλλα, όμως, χωρίζονται για πάντα.

Υπάρχουν επίσης μονοπάτια που διασταυρώνονται και διαχωρίζονται συνεχώς. Τέλος, υπάρχουν και μονοπάτια που δεν διασταυρώνονται ποτέ, αλλά στιγματίζουν όλη μας τη ζωή.

Μετά από λίγο καιρό και πολλές αυταπάτες, έκλεισα τις πύλες της ζωής μου και απέφευγα πλέον όλους εκείνους που ήθελαν να μπουν στη ζωή μου. Ωστόσο, ανακάλυψα μια μέρα ότι υπέφερα από ένα συναισθηματικό έλλειμμα.

Σου επιτρέπω να μπεις στη ζωή μου, θέλω τόσο πολύ να μάθω ποια είναι η δική σου κοσμοθεωρία.

Και καθώς εγώ σου επιτρέπω να μπεις στη ζωή μου, δεν εμπλουτίζω μόνο τις επαφές μου, αλλά προσφέρω στον εαυτό μου την ευκαιρία να δω τη ζωή σύμφωνα με τα δικά σου μάτια.

Η προοπτική μου εμπλουτίζεται με τα βιώματά σου, τις επιθυμίες σου, τα όνειρά σου. Με αγγίζεις και προκαλείς μια τεράστια αλλαγή μέσα μου.

Σε αντάλλαγμα, εγώ σου προσφέρω ό,τι έχω. Δεν μπορώ να σου προσφέρω παραπάνω, διότι τα βιώματά μου είναι περιορισμένα, όπως και η ιστορία της ζωής μου.

Είναι ένα καλό μέσο να νικήσω την κατάθλιψη, να ξαναβρώ την αισιοδοξία μου και να γεμίσω νέες ιδέες που θα μου αναζωογονήσουν την πραγματικότητα.

Ανακαλύπτοντας ότι ακόμη μπορώ να χαίρομαι…

Καθένας έχει μια συγκεκριμένη ζωή με μοναδικά βιώματα. Ακόμη κι εκείνοι που έζησαν το ίδιο πράγμα έχουν διαφορετική οπτική και προοπτική. Ωστόσο, όταν σου επιτρέπω να μπεις στη ζωή μου, βρίσκω νέους λόγους για να χαρώ.

Λίγο με νοιάζει ποιος είσαι, από που έρχεσαι, διότι σε κάθε περίπτωση, αυτό που φέρνεις, είναι εκπλήξεις.

Μπορείς να γίνεις ο έρωτας της ζωής μου, ο καλύτερός μου φίλος, ή απλώς ένας γνωστός. Ίσως γίνεις μια παρέα που θα περάσουμε καλά για λίγους μήνες.

Αυτό που μετράει, αυτό που είναι σπουδαίο είναι ότι μου φέρνεις ελπίδα και η απόδειξη είναι ότι η σκέψη μου είναι κοντά σου.

Μου επιτρέπεις να έχω καινούργιες ευκαιρίες.

Η είσοδός σου στη ζωή μου έχει ένα σημαντικό θετικό στοιχείο: διαβλέπω νέες ευκαιρίες, μου επιτρέπεις να συνειδητοποιώ και να πραγματοποιώ τα όνειρά μου.

Ίσως δεν το δεις αμέσως, ίσως δεν το πιστεύεις, αλλά προσφέρεις πολλά καινούργια πράγματα σε αυτή τη σχέση.

Οι ευκαιρίες έρχονται μια φορά στη ζωή μας. Αν σου ανοίξω τώρα την πόρτα, να ξέρεις ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για σένα.

Έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτό μπορεί κάπως να μας απομακρύνει τον έναν από τον άλλο για λίγο, αλλά πιστεύω ότι όσο θα προχωρήσουμε μαζί, θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Είσαι ένα από τα κομμάτια του παζλ της ζωής μου.

Δεν σε αφήνω να μπεις ση ζωή μου για να μου δώσεις λόγο ύπαρξης, ή να με διασκεδάσεις, όχι. Η ζωή μου δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα, διότι είναι δική μου.

Κι όμως, όταν είσαι πλάι μου, παίζεις πολλούς ρόλους στη ζωή μου: είσαι ταυτόχρονα φίλος, σύμβουλος, σύντροφος, συνένοχος κ.λπ.

Εγώ έχω μάθει να ζω μόνη χωρίς να αισθάνομαι ματαίωση, θλίψη, αλλά έχω ανακαλύψει ότι έχω την ανάγκη να αναζητήσω και να βρω την ισορροπία.

Πρέπει να μάθω να παίρνω όλα τα καλά πράγματα που μου χαρίζει η ζωή μόνη μου και να χαίρομαι τη συντροφιά σου.

Ό,τι ρόλο και να παίζεις, το ρόλο του φίλου, του συντρόφου, του γιού ή του γονέα, συμπληρώνεις ένα μέρος του εαυτού μου.

Κατά συνέπεια, γνωρίζω ότι όταν έρθει η ημέρα που θα φύγεις, θα αφήσεις πίσω σου ένα κενό, που θα είναι πολύ δύσκολο να το γεμίσω, αλλά για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί και δημιουργήσαμε μαζί, άξιζαν τον κόπο.

Ακόμη κι αν με έχεις απογοητεύσει, τελικά άξιζε τον κόπο…

Ξέρω ότι, ίσως είναι επικίνδυνο να σου επιτρέψω να μπεις στη ζωή μου. Μπορεί να είσαι ένα άτομο τοξικό, που θα με κάνει να υποφέρω, εκούσια ή ακούσια.

Θα μπορούσες να επωφεληθείς κι εσύ από αυτό που είμαι, από αυτά που έχω, από αυτό που μπορώ να γίνω. Αυτά τα πράγματα με κάνουν να φοβάμαι, προφανώς, διότι σε κανέναν δεν αρέσει να υποφέρει.

Κι όμως, αποφάσισα να πάρω τα ρίσκα μου και να ξεπεράσω τους φόβους μου. Πιστεύω ότι ακόμη κι αν είσαι ένα από τα χειρότερα άτομα που μπήκαν στη ζωή μου, θα μου χαρίσεις κάτι ανεκτίμητο και είμαι έτοιμη να δω τι είναι αυτό.

Λοιπόν, θέλεις να περπατήσουμε μαζί; Σε προσκαλώ στη ζωή μου, εσύ θα με προσκαλέσεις στη δική σου;

Κείμενο – Απόδοση, Λ.Τ. Εικόνα: Christian Schloe

share24.gr / Spirit Alive

Για περισσότερα νέα σχετικά με Ψυχολογία & Αυτοβελτίωση κάντε like στην σελίδα στο facebook
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική σε άλλο ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο, καθώς και στη σελίδα Spirit Alive στο facebook επίσης με ενεργό σύνδεσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αναδημοσίευση απαγορεύεται. Κάθε αναδημοσίευση σε έντυπο μέσο απαγορεύεται.
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!