sex videos
site
phim sec

Η Κάνναβη και το Λάδι Καρύδας Μπορεί να είναι το Καλύτερο Μείγμα για την Αντιμετώπιση των Καρκινικών Κυττάρων

Η Κάνναβη και το Λάδι Καρύδας Μπορεί να είναι το Καλύτερο Μείγμα για την Αντιμετώπιση των Κακοήθη Κυττάρων!

Οι άνθρωποι καλλιεργούν εδώ και αιώνες κάνναβη (μαριχουάνα) για ποικίλους σκοπούς. Η παλαιότερη γραπτή απόδειξη της χρήσης κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς χρονολογείται από το 2727 π.Χ. στην Κίνα την περίοδο της αυτοκρατορίας του Shen Nung.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία του γλαυκώματος και της φλεγμονής, οι Αρχαίοι Έλληνες καυχιόνταν ότι με αυτή θεράπευαν τους πόνους των αυτιών και τα οιδήματα, ακόμα και οι ιθαγενείς Αμερικανοί χρησιμοποίησαν το φυτό αυτό για τη θεραπεία της κατάθλιψης.

Μέχρι το 1850, οι ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού κάνναβης υπήρχαν σε επίσημα συγγράμματα φαρμακολογίας, όπου συνίστατο για τη θεραπεία της νευραλγίας, του τετάνου, του τύφου, της χολέρας, της λύσσας, της δυσεντερίας, του αλκοολισμού, του εθισμού στα οπιούχα, του άνθρακα, της λέπρας, της ακράτειας , της ουρικής αρθρίτιδας, των σπασμωδικών διαταραχών, της αμυγδαλίτιδας, της παραφροσύνης, της υπερβολικής έμμηνου ρύσης, και της αιμορραγίας της μήτρας μεταξύ άλλων.

Παρά των φαινομενικά αδιάσειστων αποδείξεων της φαρμακευτικής της αξίας μέσα στους αιώνες και σχεδόν κάθε πολιτισμού, από τα τέλη της δεκαετίας του 1930, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ απαγόρευσε τη θεραπευτική και ψυχαγωγική χρήση του φυτού με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν την ίδια πολιτική.

Από τότε, έχει περάσει σχεδόν ένας αιώνας με νομικές προσπάθειες να επιτραπεί εκ νέου η θεραπευτική χρήση της κάνναβης. Αρκετές εργαστηριακές έρευνες είναι σε εξέλιξη για να επαναφέρουν την κάνναβη στο προσκήνιο για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Ιδιότητες της Φαρμακευτικής Κάνναβης

Μέχρι στιγμή, υπάρχουν πάνω από 20.000 δημοσιευμένες αξιολογήσεις και μελέτες σχετικά με το φυτό της κάνναβης και των ισχυρών και θεραπευτικών κανναβινοειδών, με σχεδόν το 33% αυτών να έχουν δημοσιευθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τα έλαια της κάνναβης συνδέονται με 187 ασθένειες και 77 διαφορετικές φαρμακολογικές δράσεις που περιλαμβάνουν από την αϋπνία, την επιληψία, το διαβήτη, το εγκεφαλικό, τις εγκεφαλικές βλάβες μέχρι το άσθμα, την άνοια, την ινομυαλγία, το σύνδρομο ADHD, και σχεδόν κάθε τύπου καρκίνου.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες είναι μια μελέτη του 2014 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Neuroimmune Pharmacology και αποκάλυψε ότι η κάνναβη περιέχει μια βασική ένωση που μπορεί να καταπολεμήσει τα κακοήθη κύτταρα στον εγκέφαλο! (1)

Σε όλες τις μελέτες που έγιναν για την κάνναβη, αποδείχτηκε ότι υπάρχουν πάνω από 60 κανναβινοειδή στο φυτό αυτό, με κυριότερη την κανναβιδιόλη (CBD), που υπάρχει σε μεγάλη συγκέντρωση και έχει βρεθεί πως αναστέλλει ή μπορεί να σκοτώσει ένα ευρύ φάσμα κακοηθών κυττάρων σε πειραματόζωα.

Ωστόσο, αυτό που έχει ενθουσιάσει αρκετά τους ερευνητές, είναι ότι τα κανναβινοειδή στην κάνναβη έχουν επίσης την ικανότητα να αναστέλλουν την αναγέννηση των κακοηθών κυττάρων.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι τα βλαστικά αυτά κακοήθη κύτταρα είναι ικανά να αποσπαστούν από τον ιστό στον οποίο έχουν εμφανιστεί και να κάνουν μετάσταση σε ένα άλλο όργανο του σώματος.

Δυστυχώς, όμως, ακόμη και με όλες αυτές τις επιστημονικές αποδείξεις και γνώσεις, η φαρμακευτική χρήση της κάνναβης είναι νόμιμη μόνο σε μερικά κράτη με τους υποστηρικτές της να συνεχίζουν να αγωνίζονται για την αποδοχή της ιατρικής χρήσης της με βάση τις συνεχιζόμενες επιστημονικές έρευνες.

Θεραπευτικές Ιδιότητες του Ελαίου Καρύδας

Το λάδι καρύδας με τις αμέτρητες θεραπευτικές του ιδιότητες, έχει ανακηρυχθεί ουσιαστικά ως μια από τις κορυφαίες θεραπευτικές τροφές όλων των εποχών.

Όπως η κάνναβη, έτσι και η καρύδα συνδέεται με τη θεραπεία πολλών ασθενειών και έχει πολλές φαρμακολογικές δράσεις. Μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί πάνω από 50, συμπεριλαμβανομένων της βελτίωσης των επιπέδων της χοληστερόλης, της απώλειας βάρους, της τόνωσης του ανοσοποιητικού, των πεπτικών προβλημάτων, των προβλημάτων στα νεφρά, των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, του HIV.

Μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύθηκε στην Brazilian Journal of Biological Research, υποστηρίζει ότι “το εκχύλισμα των φυτικών ινών της καρύδας έχει αντικαρκινική δράση και αναστέλλει την ανθεκτικότητα που αναπτύσσουν οι σειρές των λευχαιμικών κυττάρων στα φαρμακευτικά σκευάσματα.” (2)

Μια άλλη πιο πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2014 στο Lipids in Health and Disease, αποκαλύπτει ότι η κατανάλωση παρθένου λαδιού καρύδας μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και να βελτιώσει τη λειτουργική κατάσταση και την ποιότητα ζωής των ασθενών με καρκίνο του μαστού. (3)

Φυσική Αντιμετώπιση του κακοήθη κυττάρων με Έλαια Κάνναβης και Καρύδας

Ένα από τα ζητήματα σχετικά με την φαρμακευτική χρήση της κάνναβης είναι το πως θα τη χρησιμοποιήσουμε και θα τη καταναλώσουμε ώστε να επωφεληθούμε από τις θεραπευτικές της ιδιότητες χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία μας.

Οι ουσίες της κάνναβης μπορούν να εξαχθούν σε ένα υψηλής συγκέντρωσης υγρό που απαιτείται μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα από αυτό για την επίτευξη των θεραπευτικών αποτελεσμάτων.

Αυτό που οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει, είναι ότι ένας από τους ευκολότερους, ασφαλέστερους και πιο υγιείς τρόπους για την κατανάλωση της φαρμακευτικής κάνναβης είναι η έγχυσή της σε λάδι καρύδας, πράγμα που καθιστά τις ωφέλιμες ουσίες  σε αυτή περισσότερο βιοδιαθέσιμες.

Όπως δείχνουν οι μελέτες, το λάδι καρύδας από μόνο του είναι ισχυρός θεραπευτικός παράγοντας, όμως όταν εμποτίζεται με τις ισχυρές θεραπευτικές ενώσεις των κανναβινοειδών, οι οποίες αποδεδειγμένα βοηθούν στην καταπολέμηση των κακοήθη κυττάρων, γίνεται μια ισχυρή φυσική γροθιά εναντίων αυτής της καταραμένης ασθένειας.

Πως να Φτιάξετε Έλαιο Καρύδας με Κάνναβη

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε το τρόπο που μπορείτε να εγχύσετε τις φαρμακευτικές ουσίες της κάνναβης σε λάδι καρύδας. (Το βίντεο είναι στα Αγγλικά)

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via dailyhealthpost.com

Για περισσότερα νέα σχετικά με Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο Της Φύσης κάντε like στην σελίδα στο facebook (μην το πατάτε αν είστε ήδη μέλος)

!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο!

Ένα σχόλιο

  1. κανε κλικ επανω αριστερα στο βιδεο να στο βγαλει στο utube κι πο εκει και περα δωσε του να κανει μεταφραση. Ευτυχως εχει τη δυνατοτητα

pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!