sex videos
site
phim sec

Αυτά τα 3 Συστατικά όταν Αναμιχθούν έχουν Σημαντικές Αντικαρκινικές Ιδιότητες

Αυτά τα 3 Συστατικά όταν Αναμιχθούν έχουν Σημαντικές Αντικαρκινικές Ιδιότητες

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες της καθημερινότητας που οδηγούν στην εμφάνιση καρκίνου, τόσο περιβαλλοντικοί, όπως η μόλυνση της ατμόσφαιρας από ρύπους, όσο και η γενετική προδιάθεση σε κάποιες μορφές, αλλά και επιλογές του τρόπου ζωής, όπως είναι το κάπνισμα και η κακή διατροφή.

Πολλοί άνθρωποι με οικογενειακή ιστορία της ασθένειας επιλέγουν ριζικά προληπτικά μέτρα. Οι γυναίκες, όπως η ηθοποιός Angelina Jolie, φέρουν το γονίδιο BRCA-1 (που τους θέτει σε υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού), συχνά επιλέγουν προληπτικές μαστεκτομές αντί να διακινδυνεύσουν διατηρώντας το φυσικό στήθος που ίσως το χάσουν από την ασθένεια. (1)

Ευτυχώς, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποφύγετε τον καρκίνο ή τουλάχιστον να μειώσετε τους κινδύνους και μερικά από αυτά μπορεί να βρίσκονται πολύ κοντά σας, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η υιοθέτηση υγιεινής διατροφής σίγουρα έχει αντίκτυπο στη ροπή προς ασθένειες όπως ο καρκίνος. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ένταξη ορισμένων μπαχαρικών στη διατροφή σας μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στην πρόληψη του καρκίνου.

Το πραγματικό θαύμα μεταξύ αυτών των μπαχαρικών είναι ο κουρκουμάς, ένα δημοφιλές καρύκευμα που χρησιμοποιείται στην ινδική μαγειρική. Ενώ ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται συνήθως ως αντιφλεγμονώδες, είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και εκεί βρίσκεται το κλειδί της ισχυρής αντικαρκινικής του δράσης! (2)

Πώς βοηθούν τα αντιοξειδωτικά;

Σε απλούς όρους, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες (3), οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν κυτταρική βλάβη που αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων στο σώμα μας. Χρησιμοποιούνται σε θεραπείες για τον καρκίνο ως συμπλήρωμα της χημειοθεραπείας, οπότε τα αντιοξειδωτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή πρόληψη του καρκίνου (4). Επιπλέον, η έρευνα έχει δείξει ότι ακόμη και τα διατροφικά αντιοξειδωτικά – αυτά που παίρνουμε από την καθημερινή μας διατροφή – μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του καρκίνου. (5)

Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά είναι μια σημαντική παρακαταθήκη (6), γι ‘αυτό συνιστάται ιδιαίτερα εάν ανησυχείτε για τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου. Ο κουρκουμάς πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινής σας δίαιτας, μαζί με άλλα αντιοξειδωτικά όπως το μαύρο πιπέρι.

Διαβάστε επίσης: Κουρκουμάς και μαύρο πιπέρι, ο συνδυασμός που μπορεί να σώσει ζωές

Μίγμα με 3 συστατικά, ειδικό για την πρόληψη του καρκίνου.

Συστατικά
• 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά
• 1 κουταλιά της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (το λίπος χρειάζεται για να αυξήσει την απορρόφηση του κουρκουμά)
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρου πιπεριού (βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκουμίνης) (7)
Προαιρετικά: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ελαιόλαδο με λάδι καρύδας.

Διαβάστε επίσης: Αυξήστε την απορρόφηση του κουρκουμά από τον οργανισμό

Οδηγίες

Απλά ανακατέψτε τα 3 συστατικά και πιείτε το μείγμα. Αν σας αρέσει η ιδέα αυτή, μπορείτε απλά να προσθέσετε αυτό το μείγμα στην καθημερινή σας διατροφή. Ωστόσο, προσθέστε κουρκουμά στη διατροφή σας, καθώς είναι μια καλή ιδέα να λαμβάνετε τουλάχιστον μια κουταλιά της σούπας την ημέρα. Ο κουρκουμάς μπορεί να καταναλώνεται ακόμη και σε μεγάλες δόσεις και είναι εύπεπτος. (8)

Οι αντικαρκινικές επιδράσεις του κουρκουμά και άλλων αντιοξειδωτικών μπαχαρικών και τροφίμων μας δείχνουν ότι δεν χρειάζεται να ζούμε με τον καθημερινό φόβο του καρκίνου. Ενώ η διατροφή δεν είναι ο μόνος παράγοντας στον προσδιορισμό του ατόμου που αναπτύσσει καρκίνο, μια υγιεινή διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά μπορεί να ενισχύσει κατά πολύ τη διαδικασία της πρόληψης.

Κείμενο – Απόδοση Λ.Τ.

share24.gr / Εναλλακτικές Θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή και θεραπεία ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Τα άρθρα μας συνοδεύονται από τις πηγές και τα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα άρθα, σαν αυτό, για την υγεία στη σελίδα Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης. Κάντε like στο κουτί που ακολουθεί:

!!!Σημαντικό!!! Το περιεχόμενο του site προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας, στη σελίδα “Εναλλακτικές θεραπείες & Φαρμακείο της Φύσης” στο facebook και σύνδεσμο (link) στο άρθρο
pretty pawg gets her cunny licked fingered and fucked.a knockout post sexvideos2
a knockout postporn tube rocney meets aaralynn jewel and ace of hearts.
extremetube
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!